Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Ooievaar

Ik vind het boven verwachting gaan. Ga er maar aanstaan: Zwinkels, Knopper, Ranco, Pique langdurig er niet bij. Met de reservekeepers louter kommer en kwel, en dan genoegen moeten nemen met een keeper van het team VVCS(...) Maar dan wel negen gespeeld en elf punten, dat had - ik althans -  niet voor mogelijk gehouden.

 

De enigste aankoop is een transfervrije speler. En in een later stadium Barry Dittewig, wat een voltreffer blijkt te zijn. Ik zie geen enkele reden om die jongen te wisselen. Het is geen Ton Thie, maar dat zijn Zwinkels en die anderen ook niet, Dittewig is rustig, betrouwbaar en heeft een goede trap.

 

Voorin ontberen we inderdaad een afmaker, maar volgens mij is elke club op zoek naar een scorende spits. Daarom moet de club veel meer inzetten op de scouting, daar valt echt een wereld te winnen.

 

Stadion moet inderdaad voller, maar als je het vermaak blijft bieden wat we met name de tweede helft te zien kregen, dan komt dat wel goed.

 

Als we ons eerst een zouden richten op het niveau Groningen, dan zouden we al een heel eind op streek zijn. Die mensen hebben een prima organisatie staan, een geweldig scoutingapparaat, een mooi stadion wat bijna altijd vol zit. Enigste minpunt vind ik dat er haast geen nederlanders in de basis hebben staan, laat staan jongens uit de regio, wat bij ons gelukkig wel het geval is.

 

Nogmaals: ik tel m'n zegeningen. We spelen herkenbaar voetbal, en de resultaten zijn - naar mijn smaak althans - heel behoorlijk te noemen, want we lopen echt niet over van kwaliteit. De vergelijking maken met Utrecht maken gaat wat mij betreft behoorlijk mank. Die inveseren eventjes 5,5 miljoen om de selectie te versterken, daar zitten gemiddeld 20,000 man en hebben sponsoren met hele diepe zakken, Phanos en Van Seumeren. Al blijf ik van mening dat je als club het beste je eigen broek dient op te houden en niet afhankelijk bent van de grollen van een geldschieter.

 

Maar wij hebben nog niet eens de naam van ons stadion uitgevent(...)

 

Ben gisteren met een goed gevoel het stadion uitgehobbeld, het spel geeft vertrouwen voor de toekomst. Zeker als de ziekenboeg leegstroomt.

 

Op deze wijze zie ik ons wel een ploeg of 4 à 5 onder ons houden, en dat zou een prima prestatie zijn, meer verwachten is naar mijn smaak niet realistisch. Regeren is vooruitzien, maar volgend jaar moet de lat hoger komen te liggen, dan komt die tweede ring op termijn dan ook wel in zicht.

 

 

 

 

 

0
Zondag 4 oktober 2009 om 12:16 uur

toma

gelezen in de voetbalkenner,:)

 

Snap er geen hout van

ADO Den Haag is voor mij dit jaar de aangename verassing van de eredivisie.
Als we de wedstrijd voor de beker tegen VVV buiten beschouwing laten, is de ploeg in geen enkele wedstrijd kansloos geweest. Met een scorende spits een goed oplettend arbitraal trio (uit Ajax) had de Haagse trots zomaar bij de eerste drie kunnen staan. Maar er lijkt iets fout te gaan met de trainingen. Is het houtwerk (aluminium) van de goals soms dunner in het Zuiderpark of staan ze net iets anders. Ook gister weer tegen Groningen redde het houtwerk de goalie uit het hoge noorden tot drie maal toe hem van een zeker grabbelen. De Haagse formatie had het geluk dat Groningen speler Sankoh medelijden kreeg en liet zien dat als je maar goed richt, hard schiet de bal best tussen de palen past. Helaas lette Soltani niet goed op want even later mikte hij toch weer met de grote precisie op de paal, snap er geen hout van. Het is een mooi record, ploeg die het meeste het houtwerk weet te raken maar ik zie ze er toch liever in gaan. Oude tijden herleven, ADO Den Haag bij de eerste drie, ik zou het ze zo gunnen die mooie ploeg achter de duinen.


Houten Harry

“de voetbalkenner”

 

0
Zondag 4 oktober 2009 om 12:04 uur

marcellino

Den haag doet het niet slecht.

We staan in het linker rijtje en spelen verzorgd voetbal met veel mentaliteit.

 

Maar toch ben ik niet tevreden.We doen niet onder voor Utrecht maar die hebben wel 6 punten meer.

 

Ik hoor iedereen hier roepen ja dalijk zijn er weer spelers bij die nu in de ziekenboeg zitten.

Maar kan iemand mij dan vertellen of daar een scorende spits bij zit,tuurlijk knopperd kan scoren maar is ook niet de doelpunt machine waar we op zitten te wachten.

 

Dit kost je gewoon heel veel punten.

Ik hoor niemand praten over de slechte voortzetting langs de vlanken.

Verhoek eruit!!!!!,die jongen zit in een flow en moet je vertrouwen geven daarbij waren zijn voorzetten nog redelijk al was het wel uit de tweede lijn.

 

Maar waarom hoor ik niemand over de dramatisch egoistische Soltani die nog geen een correcte voorzet heeft gegeven tegen groningen en zelfs collegas niet wil zien als ze er beter voor staan als hij.

Als klap op de vuurpijl komt uit zijn schandalige voortzet (drie spelers van den haag vrij en hij speelt hem op een afstand van twee a drie meter in de voeten van een groningen speler)de goal.

 

Dereijck een topper

buijs een topper

bosschaart heeft mij aangenaam verrast

hese komt te kort op dit moment

pique komt te kort op dit moment

immers topper

miric stoor zender met een beperkte techniek en geen spits maar voor bereider.

horvarth topper

ricky werklust een tien,maar is nog niet de speler die het kan zijn misschien volgende keer de bal gewoon een half metertje naar achter.

ditewig rustige betrouwbare keeper

soltani denkt dat hij heel goed kan voetballen maar moet maar eerst eens aan het team verband gaan werken

verhoek openbaring dit jaar

vicento nog te jong mist ervaring,maar wel een goede voetballer

 

We hebben het allemaal in koor geroepen haal een of twee spelers voor de breedte achterin en hal een scorende spits en we draaien gewoon bij de eerste zes.

 

sponsors en toeschouwers komen dan van zelf wel.

Al vind ik het natuurlijk schandalig dat er maar weer 10.000 supporters waren.

 

0
Zondag 4 oktober 2009 om 11:20 uur

Bert

rien1 schreef:

In de laatste wedstrijden tegen Utrecht,VVV, 020 en Groningen hebben we (op papier) geen 1 keer gescoord, behalve dan dat eigen doelpunt van Sankoh en de mooie goal van Milic bij 020. Maar ik bedoel officieel in alle 4 wedstrijden geen 1 doelpunt. Dat komt echt wel goed, maar een extra (scorende) spits zal geen overbodige luxe zijn. Eigenlijk hebben we maar 1 echte spits.

Het vervelende is wel dat er nog steeds te weinig toeschouwers komen. Waardoor we geen geld hebben. Nog vervelender is dat we geen stadionsponser hebben.

 

Scorende spits moet denk ik uit het buitenland komen. Ik weet geen goedkoop alternatief in Nederland.

 

Of je moet de gok nemen en Caraciollo terughalen.

 

Contracten verlengen kost ook weer geld. Maar levert op termijn weer geld op. Horvath en Verhoek zijn de eerste spelers die vastgelegd moeten worden. Bosschaart ook alleen zal die gezien zijn leeftijd daarna geen geld meer opbrengen. 

0
Zondag 4 oktober 2009 om 11:03 uur

rien1

<FCDH> schreef:

en toch komen we een scorende spits te kort we missen nog te veel kansen en kansjes soltani mist 8 van de 10 kansen dat is te veel gewoon

In de laatste wedstrijden tegen Utrecht,VVV, 020 en Groningen hebben we (op papier) geen 1 keer gescoord, behalve dan dat eigen doelpunt van Sankoh en de mooie goal van Milic bij 020. Maar ik bedoel officieel in alle 4 wedstrijden geen 1 doelpunt. Dat komt echt wel goed, maar een extra (scorende) spits zal geen overbodige luxe zijn. Eigenlijk hebben we maar 1 echte spits.

0
Zondag 4 oktober 2009 om 10:45 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Wat dat betreft heeft ADO het nu in deze tijd beter voor elkaar met de contracten. Als het een beetje meezit kunnen dalijk een aantal spelers voor een top-prijs hier weg, in plaats van dat ze voor 15 euro zwaaiend het stadion uitlopen. Niet alleen door Derijck, maar gewoon over de hele linie bij ADO (of dat nou in de Haagse samenleving is of op het veld)  heb ik echt het gevoel dat er hele mooie tijden aanbreken.

en toch komen we een scorende spits te kort we missen nog te veel kansen en kansjes soltani mist 8 van de 10 kansen dat is te veel gewoon

0
Zondag 4 oktober 2009 om 10:31 uur

Advertentie

<FCDH>

Bogdan Milic: "Ben geen cultfiguur"
ADO Den Haag-spits Bogdan Milic werd door verschillende coaches al als 'moeilijk verdedigbaar' beschouwd. Dat heeft vooral met de lengte te maken van de Montenegrijnse aanvaller. Zelf snapt Milic die ophef niet.
Milic is iets langer dan twee meter. Hij vindt het dan ook vreemd dat hij zo'n veelbesproken speler is. "'Ik verbaas me daar een beetje over", zegt hij tegenover Voetbal International. "Ik ben twee meter en één centimeter, zo extreem lang is dat toch ook weer niet? Neem nou Kevin Vink van RKC Waalwijk, die is ook langer dan twee meter en over hem hoor je niemand."

Zijn lengte houdt hem tegenwoordig niet echt meer bezig. "Het onderwerp houdt anderen meer bezig dan mijzelf, al ben ik vroeger wél veel met mijn lengte bezig geweest. Ooit ben ik in twee weken tijd liefst zeven centimeter gegroeid."

Milic wordt neergezet als een cultfiguur in Den Haag. "Een cultfiguur? Ha, ik moet erom lachen als ze dat zeggen. Ik ben gewoon Bogdan. Maar er wordt op me gelet, ja. Heeft John van Loen gezegd dat ik hem beval omdat ik eruit zie als een halve crimineel? Ik ga ervoor op het veld, laten we het daarop houden. Maar het klopt wel dat voetballers uit het voormalige Joegoslavië soms met heel veel passie spelen."

0
Vrijdag 2 oktober 2009 om 15:47 uur

den haag

houden jullie er ook rekening mee dat L. Pique geen rechtsback is maar een Centrale Verdediger.. en dat dat een heel grtoot verschil is..

Net zoiets als een pure spits ( milic ) rechtbuiten te zetten .

Opstelling voor tegen groningen

ditewig
ammi-pique-horvath-bossie
buijs-derijck-immers
verhoek-milic-soltani

0
Maandag 28 september 2009 om 14:47 uur

hjfff

2-0 was een optreding van De Zeeuw op Buijs. De Zeeuw stond op ze hak waardoor die viel.

 

Begreep alleen de wissel Boschaart-vd Bergh niet. Immers speelde erg zwak vergeleken met voorgaande wedstrijden.

Na de wissel werden de ruimtes alleen maar groter en kregen de joden alle ruimte om te combineren.

Immers ging in de spits staan en Ricky trok automatisch naar 10.

 

Pique viel me mee, maar Schwiebbe vond ik erg sterk invallen!!

Hese was weer ouderwets dramatisch.

 

Volgende week weer Kum, Ammi en 3 punten!!

0
Zondag 27 september 2009 om 16:38 uur

Johannes

Je mag toch aannemen dat Wetzel en zijn mensen nu al druk aan het scouten zijn om straks in december de zwakke plekken in de selectie te versterken? Links- en rechtsback en als er nog wat kan dan ook een extra spits - of Caraciolo terughalen.

 

Trouwens, als het W woord dan toch gevallen is: in de spelersbeoordelingen staan in de top 11 aar liefst 7 spelers die er onder Wetzel bij zijn gekomen. Een klein beetje vertrouwen moeten we dus echt houden!

0
Zaterdag 26 september 2009 om 13:34 uur

Nu online

Marko1969 en 261 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4