Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Beest

langepino schreef:

vorig seizoen kwam t wel op 1 wedstrijd aan!! dus.......van de onderste clubs moet je zeker thuis winnen anders weet je dat je zomaar misschien wel weer 1e divisie speelt!!
wacht maar af zls je zaterdag verliest komen weer de teksten dat de trainer eruit moet bestuur kut is en ga zo maar door en het ergste het is nog terecht ook
0
Dinsdag 23 oktober 2012 om 15:56 uur

DaveDH

Chery: "Misschien extra druk door fans"

ADO Den Haag won dit seizoen nog geen enkele wedstrijd in eigen stadion. Afgelopen weekend ging het tegen FC Utrecht opnieuw mis.

De ploeg van trainer Maurice Steijn moet het hebben van de uitwedstrijden. In het kalenderjaar 2012 won ADO Den Haag pas één keer op eigen veld.

Tjaronn Chery baalt baalt flink van de negatieve serie voor eigen publiek. "Misschien voelen sommige jongens extra druk van onze supporters. Ik heb er zelf geen last van", zegt Chery in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De aanvaller werd in een eerdere wedstrijd tegen FC Groningen gewisseld. Onder begeleiding van een cynisch applaus ging hij toen naar de kant. "Maar onze supporters staan juist vaak achter ons. Dat is echt het probleem niet."

Volgens Chery heeft het slecht presteren in eigen huis niets te maken met de voorbereiding op wedstrijden. "Het ontbreekt ons aan niets. Alles is goed geregeld en de trainers bereiden ons goed voor."

Hoe ADO het vertrouwen kan terugwinnen? "Zaterdag thuis winnen van Willem II. Zonder dingen te veranderen. Gewoon winnen."
0
Dinsdag 23 oktober 2012 om 11:20 uur

adorob

en weer een neiwue sjakie beweging.... pfff waar rook is is vuur???? iemand zonder bewijzen word meestal leugenaar genoemd of oproerkraaier.... kunnen we nu eens kappen met al die beetweters en gewon gaan kijken hoe we beter kunnen gaan ballen met betere spelers of een betere trainer als nodig ...
0
Maandag 22 oktober 2012 om 10:06 uur

Haagse_Aad

Er staan nu nog 4 clubs onder ons die ons nog voorbij gaan deze competitie (AZ, Heerenveen, Groningen en Heracles)..

Dan worden we dus 12e.. had ik voorafgaand aan dit seizoen echt niet gedacht..

Je begint nu toch ook wel te merken dat de overwinningen die behaald zijn met meer geluk dan wijsheid zijn behaald..
Is in veel wedstrijden nog steeds niet echt een lijn te ontdekken..

Ook blijft de trainer net zoals vorig jaar vaak stug vasthouden aan zijn ideeen.. Het is nu wel duidelijk dat je meer hebt aan een sterk middenveld met Toornstra, Holla en Meijers..
Supusepa kan dan gewoon prima linksback spelen..
0
Maandag 22 oktober 2012 om 08:37 uur

fcthehague

Wat een huilenbalken zitten hier toch. één wedstrijd verliezen en het hele beleid gaat weer tegen de muur. Maakt me verder niks uit, maar om Steijn nu af te gaan vallen. Die man doet het meer dan uitstekend. Enige foutje wat die misschien gemaakt heeft is denken dat Utrecht langs kwam om te verdedigen, maar ze knalde er gewoon op. Had ik zelf ook niet verwacht. In wat interviews die ik de laatste tijd lees staat regelmatig dat Steijn dit denkt over tegenstanders. En het is ook zo, want de meeste clubs zijn al blij met een punt tegen Den Haag. Was zelf ook geen voorstander van Steijn, maar ben helemaal bijgedraaid. Het is nog steeds geen topper ! Maar Steijn leert wel van zijn fouten ! Op een paar dingen na dan (af en toe wat vreemde wissels) word zijn werkzijze steeds beter. Wees blij met allemaal met zo`n echte Haagsche trainer !
0
Maandag 22 oktober 2012 om 07:26 uur

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

Precies! Daar dacht ik ook gelijk aan.

Twee seizoenen geleden toen we uit tegen Ajax wonnen, kregen de spelers een Ipad. Hier kreeg je ook geouwehoer over omdat sommige jongens hem nog niet hadden ontvangen.

En het is al weer een tijd geleden. Maar ook onder Wetzel was er sprake van een premieverlaging. Dit tot onvrede van de spelers.

Het blijft alleen jammer dat dit de pers haalt. En het is alweer de tweede keer in korte tijd dat Steyn aan de poten van Driebergen zaagt. Ook met Castelen werd dit gedaan.
Ben een voorstander van Maurice Steijn. Maar je hebt in deze volledig gelijk. Steijn moet wel zijn plaats kennen als trainer.
0
Zaterdag 20 oktober 2012 om 13:11 uur

Advertentie

Kees

17

okt
ADO Den Haag wil Van As Door: Mafkees

Het steeds sterker wordende gerucht gaat dat ADO Den Haag ver gaande interesse heeft in een overname van Jeffrey van As.
Dat meldt BN De Stem vandaag in haar papieren editie. Het is een publiek geheim dat Van As en Den Haag icoon Lex Schoenmakers het goed met elkaar kunnen vinden. Ook trainer Maurice Steijn behoort tot de vrinden van Van As. Beide heren speelden van 1999 tot 2001 met elkaar bij NAC en beiden hebben ook voor ADO gespeeld, zij het niet tegelijkertijd.

Den Haag is naarstig op zoek naar een Technisch Directeur en is dus gecharmeerd van die Van NAC. Eerder al werd Marco Boogers benaderd, maar die deal ketste af in september, omdat Boogers de functie niet kon combineren met zijn werkzaamheden.

Algemeen directeur Cees Driebergen ontkent de interesse overigens. We zullen zien. Van As heeft een contract bij NAC tot 2014 en Den Haag zou bereid zijn een afkoopsom te betalen.

Bron: B-side Rats, BN De Stem op papier
0
Woensdag 17 oktober 2012 om 12:11 uur

Bubbles

Kees schreef:

Is goed bevriend met Steijn (niks mis mee overigens). En hij kent het haagse voetbalwereldje aardig.
Alsjeblieft met alle respect de club moet vooruit niet achteruit zoals NAC...
En vriendjespolitiek moeten we denk ik heeeeleemaal niet willen zeker niet tussen een TD en een Trainer. Een TD moet ongehinderd kritisch kunnen zijn op het functioneren van een hoofd/assistent trainer.
0
Woensdag 17 oktober 2012 om 11:49 uur

olaf1982

Kees schreef:

Maurice Steijn doet het uitstekend dit seizoen.

Wissels die bijna altijd voor iedereen begrijpelijk zijn, een goede sfeer binnen de gehele selectie, een uiterst fraaie zevende plaats, een optreden in de media dat veel beter dan vorige seizoenen overkomt, een herkenbare speelstijl en ervoor gezorgd dat de spelers weer plezier in het spelletje hebben.

Wat willen we nog meer?
Wissels zijn al snel onbegrijpelijk als er verloren wordt...Vorig jaar waren de prestaties kut en was alles wat Steijn deed bij voorbaat al verkeerd...Heb het altijd een nuchtige redelijke kerel gevonden. Tuurlijk schorrte het wat aan zijn presentatie voor de camera, maar lijkt me een fijne trainer om mee te werken.

Tot nu toe heb ik alleen het halen van Ali Boussabon niet begrepen. Niet eens omdat hij voetballend niet meer goed genoed was, maar vooral omdat hij te zwaar was. Vind dat echt niet kunnen als je topsportmentaliteit in je selectie wilt handhaven
0
Vrijdag 12 oktober 2012 om 13:53 uur

yesyes

Beest schreef:

ieder krijgt wat ie verdient zo ook psv met 40 miljoen van de gemeente nog niks klaarspelen
Dat heeft meer met de trainer te maken. Advocaat gaat ze wel met gemak kampioen maken let maar op. Het is ongelofelijk dat die Amsterdammers 2 jaar op rij kampioen zijn geworden als je naar de selectie van PSV kijkt de afgelopen 3 jaar.
0
Donderdag 11 oktober 2012 om 12:54 uur

Nu online

wijstaanboven, wiegah070, DenHaagCity070, TheMariner, haguhnees87 en 223 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2