Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

yesyes

Beest schreef:

ieder krijgt wat ie verdient zo ook psv met 40 miljoen van de gemeente nog niks klaarspelen
Dat heeft meer met de trainer te maken. Advocaat gaat ze wel met gemak kampioen maken let maar op. Het is ongelofelijk dat die Amsterdammers 2 jaar op rij kampioen zijn geworden als je naar de selectie van PSV kijkt de afgelopen 3 jaar.
0
Donderdag 11 oktober 2012 om 12:54 uur

Bert

De slechtste scheidsrechter laat weer van zich horen.
Kunnen ze hem niet terugzetten naar de amateurs:

Racing Genk-coach Mario Been was na afloop van de topwedstrijd tegen Club Brugge (1-1) niet gelukkig met arbiter Christoph Dierick. De scheidsrechter zorgde een week eerder in Nederland ook al voor veel ophef.

Been zag Dierick na veertien minuten rood trekken voor Calvin Anele Ngongca. "Dit was een wedstrijd op het scherp van de snede om de koppositie in België", reageerde de trainer in Het Nieuwsblad. "De beslissing van scheidsrechter Dierick om al na een kwartier Anele onterecht rood te geven, is dan ook onaanvaardbaar. Hij gaf achteraf toe dat hij het fout had gezien, maar dan is het al te laat. Ik ben van het principe `als je het niet zeker weet, geef je geen rode kaart`."

Dierick kreeg vorige week al veel kritiek voor zijn optreden in de wedstrijd tussen Heracles Almelo en ADO Den Haag (3-3). In een tijdsbestek van negen minuten deelde hij drie strafschoppen uit. Na afloop verklaarde hij zelf content te zijn met zijn optreden en zich geamuseerd te hebben. Zondagavond zei hij vier keer fout te zitten, waaronder bij de rode kaart voor Anele.

"Het is een turbulente week geweest", keek Dierick met Het Nieuwsblad terug. "Vorige week kreeg ik heel Nederland over me heen nadat ik drie terechte strafschoppen had gefloten in de match Heracles-ADO Den Haag. Nu krijg ik heel België over me heen. Ik ben zeker niet gelukkig met mijn eigen prestatie."
0
Maandag 8 oktober 2012 om 18:45 uur

DaveDH

pajam schreef:

ik vind Steijn nog steeds een flut trainer.
Zó goed spelen we op dit moment echt niet hoor.

maar jij mag altijd gelijk hebben hoor, dat stilt jou honger.

En ik heb liever een uitsmijter
Toch niet gek met een flut trainer...

http://teletekst.nos.nl/?819-01\

0
Zondag 7 oktober 2012 om 12:48 uur

pajam

DaveDH schreef:

Dat mag, maar laat het geschreven zijn dat jouw kennis van voetbal niet al te veel voorstelt, aangezien je Steijn ook een kut trainer vind die niets kan en nooit EL voetbal zou halen... dus tja.... hoeveel waarde moet ik hechten aan jouw voetbal kennis?

ik vind Steijn nog steeds een flut trainer.
Zó goed spelen we op dit moment echt niet hoor.

maar jij mag altijd gelijk hebben hoor, dat stilt jou honger.

En ik heb liever een uitsmijter
0
Zondag 7 oktober 2012 om 12:45 uur

DaveDH

pajam schreef:

weet je wel wat een waterdrage is

nou expert, vertel mij eend wat dat is.

ik vindt Visser een klote voetballer en daar verandert wat geroep in de wilde weg van jou weinig aan

leg nou eens uit wat jou `waterdrager` allemaal bijdraagt op het veld? of doet een waterdrager niets, is het opvulling kan je daarom geen momenten van hem benoemen
Dat mag, maar laat het geschreven zijn dat jouw kennis van voetbal niet al te veel voorstelt, aangezien je Steijn ook een kut trainer vind die niets kan en nooit EL voetbal zou halen... dus tja.... hoeveel waarde moet ik hechten aan jouw voetbal kennis?

0
Zondag 7 oktober 2012 om 12:43 uur

opper

Enkele spelers van ADO Den Haag kunnen zich opmaken voor een training met het Nederlands elftal. Omdat bondscoach Louis van Gaal om verschillende redenen slechts twintig spelers opgeroepen heeft voor de komende WK-kwalificatieduels, kan hij op de training niet elf tegen elf spelen. Voetballers van ADO moeten dat probleem oplossen.

Van Gaal heeft inmiddels telefonisch contact gehad met Maurice Steijn, de trainer van ADO Den Haag. Steijn zal Van Gaal de komende dagen een lijstje aanleveren met een overzicht van zijn spelers en de positie waarop ze kunnen spelen. Op basis daarvan beslist Van Gaal dan welke spelers hij het beste kan gebruiken tijdens zijn oefensessie.

Van Gaal nam slechts twintig spelers op in zijn selectie omdat hij diverse internationals wegens blessures moet missen. Bovendien staat hij enkele spelers af aan Jong Oranje.

Toornstra, Holla, Meijers en Chery in Oranje?
0
Vrijdag 5 oktober 2012 om 13:20 uur

DaveDH

Beest schreef:

leer nou is lezen voor je met fucking commentaar komt begrijpend lezen blijft een zwak punt bij jouw

meiers op middenveld en visser in pricipe akls verdediger die mee naar voren schuift maar met hun systeem zal dat er idd niet inzitten en dan spelen juist meer mensen op hun plek aangezien meiers op zijn plek komt en visser is toch al de hoer van het elftal dus als hhij dan niet op zn plek speelt kan ik mee leven
Ja ik les het goed, jij wilt het halve 11tal; omzetten, mijn god wat ben ik blij dat jij niet over de echte opstelling gaat zeg, Visser (die je er nu ineens wel in wilt hebben) is geen echte verdediger, dus als je die gaat inpassen dan moet er weer gewend worden aan elkaar en de verdediging is al fragiel op het moment...

En gelukkig laat Steijn die ook met rust en vervangt die Holla voor Visser zonder allerlei onzin veranderingen waar jullie vorig jaar (de Steijn haters om specifiek te zijn) nog zo over liepen te klagen...

Maar goed toen paste dat goed in jullie straatje en is het weer 180 graden anders... het kan verkeren straks gaan jullie het hnog een top trainer vinden.

Ik wens je het laatste woord en een prettig weekend.

0
Vrijdag 5 oktober 2012 om 12:32 uur

Haagse_Aad

DaveDH schreef:

Prima keus, ik zie de Visser hatertjes al weer steunen en zuchten, maar ik zie liever Meijers als LB dan Supi om eerlijk te zijn

De verdediging van DH is al zo wankel als de pest dus hoe minder dat veranderd, hoe beter (kwaliteit naar voren schuiven is nu geen optie) ... het wordt overigens 1-1 dus daar pakken we ook weer een puntje, gaat lekker zo.
Als je zijn verhaal op voetbalprimeur leest zie ik het al weer dezelfde kant als vorig jaar op gaan.. In het vet gedrukte deel geeft ie precies aan wat wij altijd zeggen.. Holla is meer van de lange passes en dus het spel naar voren verplaatsen.. Visser is meer van de breedtepasses en tikkies terug..


Visser vervangt Holla: "Op sterke punten richten"

Kevin Visser keert bij ADO Den Haag terug in het basiselftal voor het duel met NEC. De middenvelder vervangt in Nijmegen de geschorste Danny Holla.

Het is voor Visser zijn eerste basisplaats dit seizoen. De Delftenaar was de eerste twee competitieduels nog geschorst en kwam sindsdien slechts als invaller binnen de lijnen. "Gelukkig kan ik na lange tijd weer vanaf het begin spelen", aldus Visser in het Algemeen Dagblad. "Ik speel anders dan Holla en moet me tegen NEC vooral op mijn sterke punten richten. Holla is meer de man van de lange passes. Ik moet vooral voor de controle op het middenveld zorgen."

ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn heeft vertrouwen in Visser. "Kevin moet vooral zichzelf zijn, dat heb ik benadrukt. Ik vergelijk hem niet met Danny Holla. Zij zijn andere type spelers. Die druk moet Kevin ook niet voelen."
0
Vrijdag 5 oktober 2012 om 10:55 uur

Advertentie

Kees

teeg28 schreef:

sno doet waarschijnlijk toch mee vrijdag is toch 1 van de betere maar we winnen gewoon daar gewoon vol dr op klappen 1-3 laten we er een feest van maken komop halen die kaarten
Nee hoor. Lullig voor die jongen maar die speelt voorlopig niet. Is zelfs nog niet in training.

Als speler, trainer en publiek schrik je je iedere keer weer een ongeluk natuurlijk als hij gaat liggen. Ik had hem ook graag bij ons gezien. Ik vind het een echte rots in de branding.
0
Woensdag 3 oktober 2012 om 09:35 uur

Kees

DaveDH schreef:

Wat een onzin man, wil je nu steijn met die kwal van een Zwetsel gaan vergelijken, Steijn zegt alleen teleurgesteld te zijn en dat de prijs die hij vroeg wel schappelijk was, dat is iets heel anders als wat de heer Zwetsel heeft gedaan bij ADO
Lezen jongen. Nergens maak ik die vergelijking.

Een trainer moet zich niet uitlaten over salarissen. Is helemaal niet zijn taak. Voor je het weet drijft ie de prijs op. Niet alleen voor Castelen maar ook voor toekomstige spelers.
0
Zondag 30 september 2012 om 13:07 uur

Nu online

lulijzer, wijstaanboven, Lellow, DHFC070, wiegah070, rh_vakm, MikeDH, TheMariner en 243 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2