Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

Bosz geeft Heracles `goede kans` tegen ADO


Heracles Almelo begon moeizaam aan dit seizoen, maar lijkt de weg omhoog gevonden te hebben. De competitieduels tegen NAC Breda (thuis, 2-1) en Vitesse (uit, 1-1) leverden vier punten op en bovendien werd in de KNVB Beker afgerekend met Lienden (0-4). Die resultaten stemmen ook coach Peter Bosz tevreden, zegt hij op de clubsite.

"Helemaal tevreden ben je als trainer nooit, maar in grote lijnen kunnen we tevreden zijn. Ik vond ons in Arnhem een groot gedeelte van de wedstrijd erg goed spelen en een punt meenemen uit Arnhem zal niet veel ploegen gegeven zijn dit seizoen. In Lienden gaven we in de beginfase teveel kansen weg, maar we wisten zelf op juiste momenten te scoren. Uiteindelijk was het een verdiende overwinning met overtuigende cijfers."

De volgende opdracht voor Heracles is een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, dat in prima vorm steekt. Bosz heeft vertrouwen in een goede afloop. "Wij zullen ons eigen spel gaan spelen en als we dat goed doen maken we een goede kans om te winnen. Ik vind wel dat ADO goed aan de competitie is begonnen, ik heb ze bijvoorbeeld zondag aan het werk gezien tegen Ajax en toen slaagden ze er lange tijd in om spelbepalend te zijn tegen een zeer goede tegenstander. Het zal zeker niet gemakkelijk worden, maar met de fanatieke steun van onze supporters reken ik op een goede wedstrijd", stelt hij.

Tegen ADO Den Haag mist Bosz nog de geblesseerden Marko Vejinovic, Dario Vujicevic, Milano Koenders, Bart Schenkeveld, Jeroen Veldmate en Jason Davidson.
0
Zaterdag 29 september 2012 om 11:32 uur

pajam

Ik vind ADO Den Haag een van de betere ploegen in Nederland"


Dominic Mostert | 29 September 2012 om 10:48 | Bron: TC/Tubantia


ADO Den Haag hoopt de prima seizoensstart zaterdag te vervolgen bij Heracles Almelo. De residentieclub behaalde uit zes duels reeds negen punten en maakte indruk op Peter Bosz, de trainer van de aankomende opponent. De coach van Heracles blikte op de persconferentie vooruit op het duel.



"Van de teams die ik heb zien spelen vind ik ze een van de betere ploegen in Nederland", citeerde TC/Tubantia. "Ik ben erg onder de indruk geraakt van ADO. Ze hebben bovendien de meeste van hun punten gehaald in uitwedstrijden. We zijn dus gewaarschuwd."

Bosz moet het in Almelo stellen zonder verdedigers Jeroen Veldmate en Bart Schenkeveld, die beiden kampen met blessures. Marko Vejinovic, Dario Vujicevic, Milano Koenders en Jason Davidson waren aanwezig op de afsluitende training, maar moeten het duel eveneens laten schieten.
0
Zaterdag 29 september 2012 om 11:30 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Steijn dubt nog over centraal achter
Trainer Maurice Steijn van ADO Den Haag dubt nog over wie hij tegen Heracles Almelo centraal achterin naast Vito Wormgoor zet.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 28 september 2012 om 19:18 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Tihouna op stage bij Jol
Een Londens avontuur voor middenvelder Adil Tihouna (19) van ADO Den Haag. Hij loopt stage bij Fulham, de club van de Haagse trainer Martin Jol.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 28 september 2012 om 16:12 uur

ADOnieuwegein

Castelen en ADO Den Haag komen er financieel niet uit
28/09/2012 12:12

ADO Den Haag rekent niet meer op de komst van de clubloze Romeo Castelen. De onderhandelingen met de 29-jarige aanvaller lijken te stranden op de financiën.

Trainer Maurice Steijn zou Castelen graag willen toevoegen aan zijn selectie. `Een fitte Romeo is voor ADO een toegevoegde waarde.` Maar Steijn besefte dat er slechts een beperkt budget is bij de Haagse club voor versterkingen.

Dat blijkt het struikelblok voor een terugkeer van Castelen bij ADO Den Haag. De aanvaller, die na zijn afscheid bij Hamburger SV transfervrij is, heeft de aanbieding van de Eredivisionist afgewezen. De Haagse club wil en kan uit financiële overwegingen niet verder gaan, waarmee de komst van de oud-international van de baan lijkt.


vi.nl
0
Vrijdag 28 september 2012 om 15:30 uur

ADOnieuwegein

ADO en Twente maken meeste progressie in Eredivisie
28/09/2012 15:24

De Eredivisie is nu zes speelronden onderweg en ten opzichte van afgelopen seizoen heeft FC Twente de meeste progressie geboekt. Ook ADO Den Haag doet het veel beter dan vorige jaargang.

FC Twente won tot nu toe al zijn wedstrijden, waardoor het zich koploper mag noemen. De ploeg van trainer Steve McClaren won van achtereenvolgens FC Groningen (4-1), NAC Breda (0-1), NEC (1-3), VVV-Venlo (1-0), Willem II (2-6) en SC Heerenveen (1-0). Aangezien er afgelopen seizoen in eigen huis verloren werd van Heerenveen (3-4) en op bezoek bij NEC (3-1) hebben de Tukkers in dezelfde affiches als vorig jaar liefst zes vipunten winst geboekt.

Ook ADO heeft vergeleken met de voorbije jaargang zes punten meer, al speelde de ploeg van trainer Maurice Steijn al tegen zes clubs die het afgelopen seizoen ook tegenkwam. Vijf keer (tegen Vitesse, RKC Waalwijk, VVV-Venlo, SC Heerenveen en Ajax) werd een beter resultaat gehaald, alleen tegen FC Groningen ging het mis. Na de 3-0 thuiszege van vorig jaar, werd het nu 0-1.

Van de zestien clubs die net als afgelopen seizoen in de Eredivisie spelen leverde SC Heerenveen de meeste punten in. Waar de Friezen het afgelopen seizoen nog wonnen van FC Twente (3-4) en ADO Den Haag (4-0), werden dezelfde affiches deze jaargang verloren. Thuis tegen Ajax won de ploeg van trainer Marco van Basten een punt ten opzichte van vorig jaar, maar eerder had het in eigen huis tegen NEC een punt verspeeld.

AZ is aan een opmerkelijke reeks bezig. Tot op heden worden precies dezelfde resultaten geboekt als vorig seizoen. De Alkmaarders speelden gelijk tegen Ajax (2-2, vorig jaar 2-2) en tegen SC Heerenveen (0-0, 3-3). De uitduels met PSV (5-1, 3-2) en NAC (2-1, 2-1) gingen verloren. Van Heracles (3-1, 3-1) en Roda JC (1-0, 4-0) werd gewonnen.

vi.nl
0
Vrijdag 28 september 2012 om 15:29 uur

pajam

Steijn mikt op El en versterkt aanval

Den Haag - ADO trainer Maurice Steijn mikt op EL, om dit te bewerkstelligen is de aanvalslinie versterkt met ervaring.

Royston Drenthe en Romeo Castelen zullen beide een 1jarige contract met een optie voor nog 2 seizoenen tekenen in Den Haag.

0
Donderdag 27 september 2012 om 17:16 uur

Beest

Maurice Steijn heeft begrip voor de kritiek die Frank de Boer na afloop van het duel met ADO Den Haag (1-1) leverde. Volgens De Boer was de grasmat te lang en dat belemmerde het spel van Ajax, stelde de coach. Steijn, de trainer van ADO, sluit zich aan bij zijn collega.


"Dat gras was veel te lang", oordeelde de oefenmeester in gesprek met het ANP. "Ik heb dat voor de wedstrijd ook meteen tegen onze terreinknecht gezegd. Dit is de wedstrijd van het jaar. Hij wilde er iets moois van maken met al die gemaaide ringen op het veld."

"Maar daarom was het gras wel te lang. Dat was absoluut mijn opdracht niet. Het was een fantastische middag. Maar Kees, onze terreinknecht, heeft het niet goed gedaan", aldus Steijn, die daarnaast blij is met het behaalde punt. "We hebben tegen een titelkandidaat een verdiend punt gepakt en daar ben ik heel blij mee", zei hij tegen Eredivisie Live


TOCH HEEFT MAURICE MEDIA TRAINING NODIG BEETJE JE EIGEN TERREINKNECHT AFZEIKEN OM WIT VOETJE TE HELEN BIJ DIE JODEN WALGELIJK ZECH VALT ME WEER VAN M TEGEN
0
Dinsdag 25 september 2012 om 11:02 uur

Advertentie

Moi

Fräser: ``Immers is niet iemand die voorop gaat in de strijd``
Henk Fräser, assistent-trainer van ADO Den Haag, kent Lex Immers nog goed van hun gezamenlijke tijd in de residentie. De oud-verdediger van Feyenoord denkt niet dat de middenvelder het vermogen heeft op zijn ploeg op sleeptouw te nemen.

``Hij heeft nooit die kwaliteiten gehad``, zegt Fräser tegenover RTV Rijnmond. ``Hij is niet iemand die voorop gaat in de strijd. Qua uitstraling zou je dat misschien van hem verwachten. De meeste mensen kijken naar zijn tatoeages, terwijl het een hele nette en beschaafde jongen is.``

``Als je wil overleven bij Feyenoord, zul je wel iets van zulke eigenschappen moeten hebben. Of je moet dusdanig veel kwaliteiten hebben dat je het niet nodig hebt. Ik vind wel dat Immers de tijd en ruimte moet krijgen om het niveau van Feyenoord op te pakken. We kunnen niet ontkennen dat hij zich bij ADO Den Haag uitstekend heeft ontwikkeld.``
0
Dinsdag 25 september 2012 om 00:56 uur

pajam

BLEISWIJK-1 schreef:

Hoe goed Beugelsdijk ook speelde. Volgende week tegen Heracles zit hij gewoon weer op de bank.

Steyn gaat dan kiezen tussen Supusepa-Meijers-Jansen-Horvath-Beugelsdijk voor drie plekken in de basis. Uitgezonderd blessure`s zal Beugelsdijk dan weer uit de basis verdwijnen.

Op zich niet erg. Die jongen heeft vandaag laten zien dat hij wel degelijk van waarde kan zijn voor dit team. Die gaat op zeker nog wel zijn minuten maken.
Ben ik niet met je eens, als Supusepa en Beugelsdijk zo`n goede wedstrijd spelen, heeft de trainer een luxe probleem. Dan zet je niet zomaar die 2 er meteen weer naast.

Sterker nog, ik zou ze lekker belonen en laten staan. Zo ziet iedereen dat je moet vechten voor je plaats, wat ook een motivatie is voor de bankzitters.

Van duinen mag van mij trouwens best een wedstrijd van de bank en Vicento weer een kans krijgen. van Duinen werkt hard maar is gewoon minder op de vleugel dan een snelle vicento, daar ben ik van overtuigd!

Ik zou met een fitte Castelen dit weleens willen zien;

Vicento-Poepon-Castelen

Chery-Holla-Toornstra

Supusepa-Wormgoor-Beugeldsdijk-Omeruo

Coutinho

Heb je op de bank gewoon nog Meijers, Horvath, Visser, en van Duinen
0
Zondag 23 september 2012 om 22:21 uur

Nu online

wijstaanboven, wiegah070, Wahter en 224 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2