Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

hjfff

Van der Gun heeft altijd rechtsbuiten gespeeld en bij ons toen naar linksbuiten geschroven.
Bij Utrecht ook linksbuiten of als 2e spits gestaan de laatste 3 seizoenen
0
Vrijdag 4 september 2009 om 10:59 uur

marcellino

tim_b schreef:

daar ben ik het mee eens, niet voor die 2,5 miljoen...dat vind ik hem ook ni waard...


v/d gun ,heb de wijsheid niet in pacht maar het is weer roepen om iets wat er toch niet komt.

en als het wel lukt vind ik het kapitaal vernieteging.
hij is een middenvelder en daar hebben we er al genoeg van.

voor dat geld hadden we denneboom of een andere spits erbij kunnen kopen of huren.


nu weer roepen we zijn met hem bezig terwijl hij zelf aan geeft graag naar swansea te gaan of naar een andere buitenlandse club.

is het zelfde als een maand geleden met de term zooo komt die naar ADO.

Laten ze maar kijken naar spelers en als het zover is het naar buiten brengen want tot nu toe zijn de gezegdes van atteveld en wetzel alleen maar uitgelopen op teleurstellingen.

 

0
Vrijdag 4 september 2009 om 10:21 uur

Jensen

ADO Den Haag houdt hoop de clubloze Cedric van der Gun te kunnen inlijven. Trainer Raymond Atteveld zou een terugkeer van de Haagse spits toejuichen.

ADO Den Haag wacht af wat Van der Gun zelf kiest. De aanvaller staat in de belangstelling van Swansea City, dat voor hem een contract voor twee jaar heeft klaarliggen. De Hagenaar is niet gehouden aan de transferperiode, doordat hij na zijn vertrek bij FC Utrecht zonder club zit.

`Cedric is meer keren ter sprake gekomen bij ADO Den Haag`, zei trainer Raymond Atteveld tegen RTV West. `Het is een jongen die helemaal vrij is, die met mij heeft gewerkt, en met specifieke kwaliteiten die we zouden kunnen gebruiken. Dus dat hij ter sprake is gekomen, dat is niet zo vreemd.`

Atteveld erkent dat ADO Den Haag minder te bieden heeft dan andere clubs. Van der Gun staat ook de warme belangstelling van Swansea City. `In het traject komt er ook direct het financiële plaatje ter sprake, dan wordt het altijd lastig voor ADO`, aldus de coach. `Dan moet je kijken of een jongen echt voor ons wil spelen en niet voor het geld.`

Toch heeft Atteveld de hoop op een terugkeer van Van der Gun bij ADO Den Haag niet opgegeven. `Het is wel iets dat onze aandacht heeft, maar dat lopen we heel ver op de zaken vooruit. Ik weet wat we op de achtergrond doen, daar treden we niet mee naar buiten. Maar hij is een Haagse jongen, het zou prachtig zijn als hij bij de club komt.`

BRON:VI
Ik hou me maar vast aan: "Ik weet wat we op de achtergrond doen, enz.
0
Donderdag 3 september 2009 om 21:29 uur

GroenGeel

Gefeliciteerd Andre Wetzel, het is gelukt!

Perfecte timing om dit bericht over Twente eruit te gooien, vlak na het sluiten van de transferdeadline. Zoals je hier kan zien, ze slikken het als zoete koek.
MUNSTERMNAN is schuldig aan het feit dat DH zich niet kan versterken.
Je ligt waarschijnlijk inwendig in een deuk van zoveel domheid, maar het werkt.

Je verhuurt je eigen miskopen, niemand zal ze missen. Als Milic straks een doodschop krijgt, geef je Twente gewoon de schuld van het feit dat er geen vervanger is. Anders haal je gewoon nog ff de spits van Laakkwartier, dan zal iedereen ook weer denken dat we een nieuwe Elia hebben.

Maandenlang alle sites afgespeurt naar nieuws, " Zoooo, komt die bij ADO spelen!" die andere uitspraak van je, waar we met z`n allen ook instonken. Echt een gouwe ouwe!
Of die van " we gaan stapjes maken" die was ook goed.

Alleen balen he, dat het niet tot grotere verkopen van seizoenskaarten heeft geleid.

Weet je, zeg volgend jaar gewoon dat het geld van Elia en Bodde inmiddels binnen is. Zeg: " de tijd van stapjes maken is voorbij, we gaan nu echt springen" enne van "Zoooo kiest die niet voor Man utd maar voor ADO" die zal het ook wel goed doen.

Dan koop je drie spelers uit de categorie Santi Kolk en iedereen is blij.
Dat Milic, Derijck en Buijs niet te houden waren, dat valt jou niet kwalijk te nemen!

Denk echt dat we binnen 5 jaar europees spelen met jou aan het roer.

0
Woensdag 2 september 2009 om 22:25 uur

ADO supporter Leidschenveen

Vandaag stond er een leuk stukje in de Spits over een klein amateur clubje in de buurt van Groningen, omdat ze geld gaan vangen vanwege de transfer van Robben. Dat clubje heeft een gedeelte van de jeugdopleiding gedaan.
Zij krijgen hun geld nog eerder van Real Madrid dan een professionele organisatie als ADO. Te gek voor woorden. Die griezel van een Munsterman moet eens aangepakt worden.
0
Woensdag 2 september 2009 om 19:06 uur

michel

Wetzel is woest op de manier waarop FC Twente heeft zaken gedaan de afgelopen weken. FC Twente wijst naar de andere kant natuurlijk. Geen geld dus ook geen versterking op korte termijn.

Ik snap best indien je 8e staat dat je geen paniek aankopen moet doen, maar op bepaalde posities zoals in de spits en verdediging zit je krap met spelers die wat langer ervaring hebben in de competitie. Persoonlijk denk ik dat ze op dit moment onze concurrenten echt onderschatten. Ze hebben behoorlijk wat gekocht en zijn een direct gevaar voor ons. Gelijk even de weken discussie weghalen Van der Gun komt zeker niet en voor Bodde ontvangen we nooit meer zoveel geld. Hij is geblesseerd geweest en de supporters van Swansea twijfelen of hij ooit weer het nivo zal halen.  Aan alle kanten worden we dus genaaid door constructies waar we op zich geen poot hebben om op te staan. We moeten het op eigen kracht gaan doen en dat zal zeker wel lukken met goede vechtlust van onze jongen indien de blessures wegblijven. We hebben een goede basis die elkaar kent. De rest heeft adhoc spelers bijgekocht en wijzelf hebben daar slechte ervaring mee. Een team kan je niet altijd kopen. We hebben daar veel slechte voorbeelden van en ook wat goede.
Ik hoop gewoon dat wel allemaal onze kop erbij houden en evt goede versterkingen in de winter halen.
0
Woensdag 2 september 2009 om 18:34 uur

Haagse Roel

kojak1 schreef:

we zijn het wel eens oneens bert,maar dit had ik ook al voor me ogen.die minuten die hij speelde was hij al gevaarlijker dan powel.ik denk dat ze nu ook geen fout maken om hem snel weg te doen,hij lijkt wel erg op elia,ook zijn stijl en snelheid.dan is er nog een jonkie,ignacio.heb hem al een paar keer zien spelen,ook daar krijgen we nog veel plezier van.en ook ik ben blij dat denneboom er niet bij is gekomen.
Ik had gehoopt op enige versterking ( spits en achterin op de backposities) helaas. Men zal gezien de prima prestatie tot op heden gedacht hebben dat er nu geen noodzaak voor is. Mits er de komende maanden niemand omvalt kan met deze gedachte wel leven. Dat Powel weg is en hopelijk wegblijft is een zegen, die jongen heeft werkelijk niets gebracht, heb ik idd nog meer vertrouwen in die jonkies.

Ga er wel vanuit dat men in de winterstop , indien nodig, wel slagvaardig is. 12 september minimaal een punt !!!! Zie jullie wel bij H. Patat of anders bovenin op N ( Ooievaar). Toch wel jammer, komend weekend  geen competitie , alleen dat hoempapa gedoe met dronken boeren in een stadion.
0
Woensdag 2 september 2009 om 16:24 uur

kojak1

moet je maar even op voetbalzone kijken hoe andere supporters van deze aktie van munsterman denken.kost ons een spits in deze periode.
0
Woensdag 2 september 2009 om 16:21 uur

Advertentie

adodannyado

ik ben niet geschaad van de transfer van powel, ik vind hem een matige spits die uit zoveel wedstrijden pas een keer scoorde, millic is op dit moment een geweldige spits voor ADO en hij zou het verschil in wedstrijden kunnen maken, dat had ik met Powel niet. hij mag van mij zelfs worden verkocht aan de graafschap. Ben zeker niet van plan hem nog te volgen. spelers zoals buijs horvath millic verhoek vd bergh zijn meer waard dan powel is.
0
Woensdag 2 september 2009 om 14:47 uur

<FCDH>

Den Haag For Life schreef:

Ja, ik hoop op de 3 genoemde namen.
ik hoop dat er minimaal 1 spits erbij krijgen?
0
Woensdag 2 september 2009 om 12:11 uur

Nu online

GroenGeelHart070, Swaber, Erik070, denhaagmufc en 289 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4