Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

BLEISWIJK-1

Haagshart schreef:

Met die voorhoede ben ik het eens.
En dat Steijn het ziet geloof ik ook wel.

Maar dan speel je toch een ander systeem?
Dat zou zeker een optie zijn. Maar laten we nou eerlijk zijn. Als jij naar het Nederlands elftal zit te kijken. Dan ben jij toch ook bezig met het bepalen van de opstelling. Dat wil toch niet zeggen dat de trainer van het Nederlands elftal er niks van kan als dit afwijkt van jou idee. Dan heeft hij gewoon een andere visie.

En het simpele feit is dat we na 3 wedstrijden op 5 punten stonden met deze opstelling. Waarom dan het systeem veranderen? Als we een paar wedstrijden op rij verliezen dan moet hij van zijn visie afstappen. Niet na 1 wedstrijd.

Ik kan me ook voorstellen Omeru in het centrum en Malone voor de aanvallende inpulsen op de rechterkant. Het probleem is alleen dat Omeruo een fantastische verdediger is, maar niet goed kan opbouwen en bovendien is hij rechtsbenig. Malone lijkt aanvallend meer te kunnen brengen, maar is verdedigend waarschijnlijk weer minder. En dan maakt Steyn een afweging wat belangrijker voor het team is.

Dit is 1 van de voorbeelden hoe hij tot zijn opstelling komt. Wij werken niet met die gasten en kunnen nooit tot een juist oordeel komen. Hetzelfde gaat op voor de 4-4-2 opstelling die jij voorsteld.

Ik ben al lang bij dat de opstelling niet elke week anders is. Dat was vorig jaar het grote manco.

0
Zaterdag 1 september 2012 om 12:50 uur

pajam

Steijn gaat vrolijk door met bouwen aan nieuwe ploeg

01/09/2012 09:42

Na één zege en twee gelijke spelen ging ADO Den Haag vrijdag tot ontevredenheid van Maurice Steijn in eigen huis onderuit tegen FC Groningen (0-1). De trainer vond zijn ploeg slordig spelen.

`Wij wilden vanaf de eerste minuut de baas zijn, het initiatief pakken met en zonder bal`, reageerde Steijn na de wedstrijd. `Na 25 minuten werden we echter slordig. De middenvelders wilden teveel de diepte zoeken. Zo`n doelpunt mag eigenlijk niet vallen.`

`In de rust hebben we aangegeven dat wij het in het voetbal moeten zoeken, zoals we in het verleden ook al hebben laten zijn. Maar het bleef slordig en er werden de verkeerde keuzes gemaakt met vier spitsen en een verdediger voorin. Het is een relatief jonge ploeg. Ik kan mijn ploeg weinig verwijten in strijd en arbeid.`

`Ook het publiek moet ik een compliment maken dat zij er tot het laatst achter bleven staan`, vervolgde de oefenmeester van ADO. `Eén moment was vanavond bepalend. Het viel de kant van Groningen op en had ook onze kant op kunnen vallen. We gaan vrolijk door met het bouwen aan een nieuwe ploeg.`


vorig seizoen erfenis van v/d Brom, dit jaar jonge ploeg waar men geduld mee moet hebben?
0
Zaterdag 1 september 2012 om 11:43 uur

pajam

Richard schreef:

We mogen zo blij zijn dat er een punt is gepakt uit tegen Vitesse, en gewnonen is van VVV. Dit gebeurd anders nooit en sta je gewoon op 1 punt uit 4. Dat zou dus worden 1 punt uit 8 ( met inachtneming dat je de volgende reeks van 4 niets te vertellen heb tegen betere tegenstanders )
De realiteit die ik liever had gezien was je 2 thuiswedstrijden winnen, dan had je op 6 gestaan.
Richard, we kunnen het tig keer herhalen, helaas zie je dit soort dingen niet door een roze bril heen....

"We hebben al 8 keer gescoord!"
"We hebben tegen FC Jordania 1 punt gepakt!"
"We hebben uit in Venlo gewonnen!"

scorebord journalistiek, om in termen van Adriaanse te praten.
Als je gewoon naar het spel peil kijkt, zie je dat er he-le-maal niets verandert is ten opzichte van vorig seizoen.

Enige positieve is dat we met Holla naar mijn mening een betere versie van Immers binnengehaald hebben en met Meijers een toekomstige top middenvelder in huis hebben gehaald.

Wormgoor is niet minder dan Kum, maar ook niet beter en Poepon heb je zonder buitenspelers vrij weinig aan.

Ik blijf erbij dat we Steijn vorig seizoen ondermaats presteerde met de selectie die hij had en dit seizoen in ieder geval hard over dezelfde route aan het varen is.

Velen hier vinden de rol van een trainer niet noemenswaardig, maar je ziet toch duidelijk bij ons dat we een redelijke potentie in onze elftal hebben; talent en inzet genoeg! Maar je moet het wel weten eruit te halen.

De eredivisie is helemaal geen bijzondere competitie, daarom dat wij 2 seizoenen geleden konden stunten, RKC vorig jaar weer eens ouderwets stunte (zoals ze voorheen ook regelmatig onder o.a Jol deden), Heracles al sinds jaar en dag met een belachelijk lage begroting tegen het linkerrijtje aanschurkt.
Op dit moment heb je genoeg elftallen in de eredivisie waar wij echt niets van te vrezen hebben, MITS er een elftal met neergezet wordt dat logisch is.

NAC, PEC Zwolle, Willem II, RKC, FC Groningen, Heracles, Roda JC, VVV en FC Utrecht; daar hoeven wij echt niet voor onder te doen.

Helaas is de werkelijkheid anders.....

Ik hoop op directe handhaving en hopelijk verdienen we in de winterstop nog een kleine som aan de verkoop van Toornstra en tijdens de zomerstop Chery en van Duinen.
0
Zaterdag 1 september 2012 om 11:03 uur

Moi

een domme vrag: wat is de de houdbaarheidsdatum van onze trainer?
0
Zaterdag 1 september 2012 om 01:47 uur

D.H.zuid-west

Haagse Roel schreef:

Maak je niet druk kerel.........ik herinner mij shouts van mij zo`n 7 jaar geleden.. Zuiderpark.........was toen ook zo fanatiek.....iedereen die geen SCC had was een succes supporter...........zij waren mij voor , zag ik toen niet, maar nu moet ik toegeven, toen hadden ze al gelijk..
Kom al sinds eind jaren 80 bij de club en dat fanatisme blijft.... Ik kan er niet bij wat er nu gebeurd. 1 international en 1 speler die bovengemiddeld presteert (t.o.v. de rest van het team van vorig seizoen) die laten we gaan naar de concurrent en ik moet zo`n baggerpartij gaan zitten kijken.

Geen aankopen / jonge onervaren bank en een trainer die iedereen op de verkeerde plek zet. Sorry maar ik kan hier niet tegen.........
0
Zaterdag 1 september 2012 om 00:41 uur

BLEISWIJK-1

Victor schreef:

Ok je vraagt om een mening. Daar komt ie.
Waarom ging het op alle vlakken mis? Ik denk dat het wel meeviel. Je begint goed en met vertrouwen. Je speelt tegen een team die zich instelt op jouw team en de ruimtes klein houdt. ADO speelde ook vrij compact waardoor het moeilijk voetballen is. Supusepaspeelt idd vrij onzeker en speelde niet best. Prima, kan gebeuren. Goed van Steijn dat hij zijn spelers vertrouwen geeft, ook als ze een wedstrijd minder spelen. Omeruo speelt bijna alles als back en doet het daar goed. Hij kan idd ook in het centrum, maar dat is een keuze en geen rare volgens mij. Middenveld. Weinig ruimte dus veel ballen terug en breed. Logisch. Voorhoede: ze spelen al een paar wedstrijden in dezelfde formatie en dat gaat niet slecht. Poepon sleurt voorin en van Duinen loopt overal. Juist het vele bewegen is de kracht van dit ADO, Die automatismen komen vanzelf wel. Vicento kan in de basis, maar ik vind het ook logisch dat Steijn van Duinen laat staan. De buitenwereld is heel positiefover Steijn en dit ADO, maar wij zelf zijn wel heel erg kritisch. Geef die jongens nou lekker het vertrouwen en vooral de tijd. Wat verwacht je nu van een nieuw team? Dat je gelijk elke tegenstander van de mat speelt? Inzet en talent genoeg. De punten komen vanzelf wel en ja we gaan nog veel wedstrijden verliezen. Nou en!
Er is wel degelijk een probleem. We creëren te weinig kansen. Tegen Vitesse, RKC en Groningen was dit zo. Dat we al 8 keer gescoord hebben neemt dit niet weg.

De ploeg en trainer afvallen hoeft niet. Maar je mag je zeker zorgen maken.
0
Vrijdag 31 augustus 2012 om 23:45 uur

Advertentie

070

rien1 schreef:

Ik ben bang dat je gelijk gaat krijgen. Vorige week tegen VVV hadden we ook mazzel dat de 1-1 uit de lucht viel. Daardoor was VVV het helemaal kwijt. In die wedstrijd was de 1e helft werkelijk verschrikkelijk om aan te zien.

Waar ik me ook zorgen om maak is het aantal toeschouwers in het stadion. Ik calculeer zelf door mijn werk in dat ondanks mijn SSC ik van de 17 thuiswedstrijden er minstens 6 mis.

Maar als ik zo op de buis kijk was het stadion wel erg leeg. En dat toch na een zeer redelijke competitiestart tot vanavond. En vorige week ook nog gewonnen. Ik ben best wel ``bang`` voor een heel vervelend jaar.

Toch denk ik dat we ondanks de trainer genoeg kwaliteit hebben (in principe...) om een grijze 14de of 15de plek te behalen zonder dat het spannend wordt voor ons. Een saai jaar denk ik.
0
Vrijdag 31 augustus 2012 om 23:06 uur

Kees

Helaas vanavond verhinderd wegens ziekte. We verliezen de eerste wedstrijd van de vier in totaal en de hele ploeg inclusief trainer worden weer eens afgekraakt.

Goed, het voetbal was dramatisch maar met 5 uit 4 zijn we prima gestart. Groningen viel tot op het moment tegen in de competitie qua resultaten maar op papier vertegenwoordigt die ploeg het veelvoud in vergelijking met ons. Besef toch eens dat we ons nog niet kunnen meten met ploegen als Groningen, Heerenveen en de top 6. Het verschil in kapitaal op het veld is nog steeds levensgroot met die ploegen.

Clubs als VVV, Willem 2 en ga zo maar door zijn we allang voorbij. De ontwikkeling verder gaat met vallen en opstaan.
0
Vrijdag 31 augustus 2012 om 22:23 uur

Haagse_Aad

Madmax schreef:

Rado ook naar VVV !!
Die gaat daar even samen met Ammi het ongelijk van onze trainer bewijzen...
0
Vrijdag 31 augustus 2012 om 12:22 uur

Kees

keesvld schreef:

KAKO

Kees Tempelaar was een verdediger en wel een RB
Exact, en zijn vader (Dick) was een prima trainer.
0
Vrijdag 31 augustus 2012 om 11:18 uur

Nu online

wijstaanboven, wiegah070 en 207 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2