Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Davidovic

Goedemorgen,

 

Ik heb hier zo de laatste dagen gevolgd en vraag mij af wat het eigenlijk uitmaakt als je twee groepen hebt. Het is toch pure onzin! Als er een groep is die achter het doel wilt zitten laat het lekker. Zie het als iets positiefs dat je twee fanatieke gedeeltes hebt.

 

Wat mij opvalt is dat een aantal hier altijd wel wat te zeiken hebben.Iedereen ook wij als supporters moeten veel positiever zijn. Ik zit wel eens op vak D te letten, hebben elke wedstrijd wat aan positivisme, kindertribune idem wordt nooit wat van gezegd. Nieuw stadion betekent veranderingen. Take it or leave it.

 

Waarom gaan mensen van Noord en G niet met elkaar zitten om betere afspraken te maken. Je kan mij niet wijs maken dat het niet kan.

 

Tot slot wil ik er nog aan toevoegen dat al die dagjes mensen waar hier zo lacherig overgedaan wordt onwijs veel geld opleveren. Ik las hier vorige week dat er 4500 seizoenkaarten zijn verkocht. Dat betekent maar 1/3. Losse kaartverkoop is altijd duurder, dus de kaartjes gaan duurder de deur uit dus meer inkomsten. Wellicht zie ik alles te positief maar ik ben van overtuigd als iedereen 10% positivier gaat denken het de club zal helpen.

 

Overigens is het super dat jongens die door omstandigheden een aantal jaar thuis moesten blijven direct weer komen. !!!

0
Donderdag 23 september 2010 om 10:10 uur

tjapi01

Vraag me af waarom mitchel pique er niet bij zit.

 

Hij had toch al enkele wedstrijden in het 2e meegedaan?

 

Dit is toch een ideale mogelijkheid om hem een paar minuten te gunnen!!!

 

Overigens ook vreemd dat Pellatz niet keept.

0
Dinsdag 21 september 2010 om 20:52 uur

Mike

friuli schreef:

1. parkeer ruimte kon er gemaakt worden in het zuiderpark op de amateur velden die achter het stadion lagen!!!!

 

2.Met een nieuw stadion in het zuiderpark waren er ook meer mensen met kinderen gekomen!(veilig stadion& betere plaatsen had meer mensen getrokken in het zuiderpark,je gaat toch niet voor je plezier zitten op de konijneburg tribune achter het goal waar je geen reet zag??)

 

3.met een nieuw stadion in het zuiderpark waren er ook meer sponsoren geweest vanwege beter sponsor ruimtes enzo.

 

4. ken veel mensen uit omgeving loosduinen/zuiderpark die nu veel minder snel gaan omdat je er niet 1,2,3 bent. Op de fiets is er niet meer bij vanaf daar en met die rampstadrail hoef je ook al niet te gaan.

 

5. In het forepark zit je nu bijna 3 jaar en het heeft maar 3.000  supporters meer opgeleverd ,PSV thuis 11.000 man terwijl in het zuiderpark ook gewoon 9.500 man zaten en daar konden er niet meer in!!!(ja of je moest achter het goal gaan zitten waar je niks zag!

 

6.hoor alleen mensen uit omgeving Leidscheveen positief praten over het forepark omdat het zo lekkker om de hoek is!pffffffffff maar voor het gemak vergeten ze even alle mensen uit de rest van de stad!!!!!!!!!!

Sorry hoor, maar ik snap niks van je stellingen. Ook ik vond de sfeer in het Zuiderpark MITS gevuld beter, maar dat kwam ook niet zo vaak voor. Ik vind het zicht nu in ieder geval wel veel beter.

Parkeren op de sportvelden in het zuiderpark.....? Enig idee hoeveel een vierkante meter in hartje Den Haag kost? Zeker in vergelijk met die 3 uur in de 2 weken dat het gebruikt wordt?

En waarom zou je in het Zuiderpark betere sponsorruimtes kunnen bouwen dan in het Forepark? Leg eens uit

Het gemiddelde toeschouwersaantal is wel verdubbeld tov de laatste Zuiderparkjaren.

Ik ken ook veel mensen die nu vanuit Nootdorp, Leidscheveen of zoals ik Voorburg komen.

0
Maandag 20 september 2010 om 18:03 uur

Edwin

friuli schreef:

Oud stadion zuiderpark

nieuw stadion zuiderpark

 

Eeen nieuw stadion in het zuiderpark had ook meer sponsors opgeleverd ten opzichte van het oude stadion in het zuiderpark.

 

Daar heb je geen forepark voor nodig!!!!

Je sponsort een club ook om de plaats waar het stadion staat. Waarom zou een sponsor een club langs een snelweg, waar dagelijks duizenden mogelijke klanten langsrijden (ook die niet toevallig in de buurt moeten zijn), minder makkelijk sponsoren, dan een club, die je vanaf de dichtsbijzijnde doorgaande weg nauwelijks kan zien?

 

Dit is geen aanval, maar ik ben gewoon nieuwsgierig naar de onderbouwing van jouw stelling. (En ja, ik woon nu in de buurt van Leidschenveen, maar ik ging ook vanuit Delft al naar het Zuiderpark (toen een reis van meer dan 45 minuten, zeker op zondag met het niet gratis OV)). Zo'n 'reis' heb ik voor mijn club over!

 

Vertrek uit het Zuiderpark was noodzakelijk voor het imagoprobleem en voor de groeimogelijkheden. Waar kan je in en rond het Zuiderpark duizenden auto's kwijt? Die paar plaatsen bij de amateurvelden zijn nooit genoeg, zeker als er een tweede ring zou komen.

0
Maandag 20 september 2010 om 15:57 uur

yesyes

Ooievaar schreef:

Zit lekker tt pagina 818 en 819 te kijken. Dit was z'on ontzettende belangrijke pot, deze telt dubbel. Volgens mij speelden we voor het laatst zo leuk onder Co. Zaterdag levert dit meer toeschouwers op.

 

Zeker omdat het zondagamateurvoetbal geen roet in het eten gooit.

Dadelijk Ranco en Piqué terug, dan wordt het achter ook weer wat rustiger.

Ik snap niet dat iedereen het steeds maar over ranko heeft? Die jongen is bijna 2 jaar lang geblesseerd geweest, denk je nou echt dat hij weer helemaal op en top fit raakt binnen nu en een paar maandjes? Dat duurt nog wel een hele tijd en dat is nog maar de vraag of het wel lukt want hij is ook niet meer de jongste.  Je heb met kum,derijck,bosschaart,pique,ammi,leeuwin,buijs(binnenkort)  meer dan genoeg keuzes achterin

 

Ammi of Kum(straks buijs)--derijck--bosschaart--pique  KLAAAR! gewoon een goede en ervaren verdediging. Snapte eerlijk gezegd niet waarom bosschaart niet achterin speelde gisteren en dat die toch KUM centraal zet. Dat moet die echt niet doen want kum is veelste onrustig om centraal te staan en maakt teveel domme fouten waaruit goals vallen.  Bosschaart veel rustiger en veel meer ervaring, dat komt derijck ook alleen maar ten goede

0
Zondag 19 september 2010 om 17:50 uur

Moi

Edwin schreef:

Misschien kunnen ze onder het Prins Clausplein wat extra sporen en een perron aanleggen en een onderdoorgang naar het stadion. Dan een rechtstreekse pendeltrein vanaf Hollands spoor.

Waarom komen de mensen niet naar het stadion?
Er zijn meer oorzaken:
- "double dip"-recessie
- Infrastructuur (hoeveel tijd heb je nodig om van Wateringse veld /Zuid west DH(per OV) naar het stadion te gaan?
- De kaartjes zijn voor jan de arbeider onbetaalbaar geworden
- De resultaten zijn nu en dan niet om naar huis te schrijven(denk aan de wedstrijd tegen de superboeren) etc....
 

0
Zondag 19 september 2010 om 17:00 uur

Advertentie

friuli

waarom komen er zo weinig mensen?

 

Komt door die k*t locatie bij het forepark!In een totaal sfeerloze omgeving neergezet dat stadion!

Als je uit de omgeving zuiderpark /Loosduinen komt dan ben je 45 min aan het reizen als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer,op de fiets is er ook niet meer bij als je uit die buurt komt!

 

Had in het zuiderpark een nieuw stadion neergzet en het had weekelijks uitverkocht geweest nu!(genoeg parkeer ruimte ook kunnen maken bij die amateur velden)

In de laaste jaren was het ook daar niet altijd uitverkocht maar dat kwam ook door dat gezinnen niet zo gauw kwamen naar een oud onveilig stadion en de resultaten waren er tuurlijk ook niet.

0
Zondag 19 september 2010 om 13:34 uur

JB

Kan iemand mij aub uitleggen waarom Ammi bij de beoordeling net zo hoog uitkomt Kum en hoger als Immers en Leeuwin? ;(

 

Ik heb de hele wedstrijd gezien op EL en heb Ammi wel op veel fouten en op maar weinig goede dingen kunnen betrappen.

 

- Telkens zoveel ruimte in de dekking geven dat er vrijuit voorgezet kon worden. (Kwamen allebei de tegendoelpunten uit)

- Onnodige overtredingen

- Gezeur tegen scheidsrechter en medespelers

 

Van mij heeft hij een 2 gekregen, 1 punt omdat hij de moeite heeft genomen om met de bus mee te rijden naar Tilburg en 1 punt omdat zich daar heeft omgekleed.

0
Zondag 19 september 2010 om 11:11 uur

rien1

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Zover ik kan nagaan heeft Mitchel Pique afgelopen maandag niet meegedaan tegen NEC 2. Vd Brom zal toch ook wel gezien hebben dat Loekie abslouut niet in het centrum uit de voeten kan.

Toen hij in de tweede helft centraal achterin moest spelen tegen de Graafschap, heeft hij geen kopduel gewonnen.

 

Wat zou het toch mooi zijn als Kum weer centraal achterin staat met Derijck en Mitchel Pique links back.

Pique is er al zolang uit, waarbij ik hoop dat ALS hij nog eens terugkomt dat hij zijn niveau van zijn 1e seizoen bij ons in de ere weer haalt. Tuurlijk maakt iedere speler wel eens een foutje, maar Ik vond Pique echt een goeie speler! Wat Leeuwin betreft, wil ik toch liever maar dat Buijs snel op zijn plek terug is. Overigens heb ik nooit begrepen waarom Kum destijds (onder Atteveld begon de ellende) naar links is gezet. Afgelopen zondag kreeg hij voor de zoveelste keer geen poot aan de grond tegen een tegenstander, nu was het weer die Bargas. Kum kan inderdaad gewoon veel beter naast Dereick in het centrum gezet worden.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik sinds lange tijd weer geniet van het aanvalsspel van ADO, dat moet ik de nieuwe trainer echt nageven. Toch lopen ploegen soms kinderlijk eenvoudig door onze defensie heen en worden we daar weer ondersteboven gespeeld. Dan denk ik juist weer aan Rancovic, en vraag me af hoe het met hem gaat. Pique, Rankovic en Buijs zijn spelers die ik liever vandaag terug zie dan morgen.  

0
Vrijdag 17 september 2010 om 23:29 uur

Ooievaar

oodh schreef:

Ik heb geen onderzoek gedaan maar ik neem zomaar aan dat wanneer er én leuk gespeeld wordt én er veel meer punten gehaald worden er ook meer toeschouwers komen. Wie heeft er, behalve de echte die hards, nu zin in weer een verliespartij. Gelukkig gaat het nu wat beter maar we zijn er nog lang niet (5-5).

Precies. Ondanks dat er leuk wordt gevoetbald is er nog niet gewonnen. En daar komen de mensen voor. Kan je roepen dat is scoreboard journalistiek of wat dan ook, maar cijfers liegen nou eenmaal niet. Althans ik denk dat dat de reden is voor het niet vol zitten van het stadion.

 

Ikzelf ben van mening dat we langzaam maar zeker de goede weg zijn ingeslagen. Maar: vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

We moeten doorgaan op de ingeslagen weg, en dat is het publiek vermaken met aanvallend voetbal, dan komen die resultaten - ook thuis- er echt wel. Alleen we moeten wat geduld betrachten.

 

Afgelopen zondag waren er toch bijna 12.000 man, dus het gaat echt wel de goede kant op. Al zou ik ook het liefst dat het stijfuitverkocht was. Aan de andere kant zie ik vaders en moeders met kleine hummeltjes aan de hand met ADO spulletjes om naar het stadion kuieren, net zoals ik dat vroeger bij papa aan het handje deed. Dat is ontegenzeggelijk van levensbelang. Vers bloed!

 

We groeien gestaag maar we groeien. Dus dat heeft even tijd nodig, elk jaar een stap voorwaarts. Deze selectie is weer beter als vorig seizoen, en ook komend seizoen moet er op gericht zijn om dat proces voort te zetten. Maar zover is het nog niet. Dit seizoen moeten  we met deze selectie ons eerder zien veilig te spelen. Ook dat zal met vallen en opstaan gepaard gaan, maar het gaat om het doel. Blijf achter de ploeg en de trainer staan, die echt nog wel eens op z'n bek zal gaan, maar toch al in z'on korte tijd aardig wat krediet heeft opgebouwd. Maar bovenal: dat Kallen cs blijven luisteren naar mensen met kennis van zaken. Dan komt het best wel goed binnen een paar jaar.

 

Een groei als Vitesse door gaat maken klinkt erg aanlokkelijk, maar die liggen binnen een paar jaar aan de dallas. Een ieder weldenkend mens begrijpt waarom.

 

Groei ik toch liever wat minder hard, maar ligt er uiteindelijk wel een spijkerhard fundament onder de club, die gedragen wordt door een enthousiast publiek.

 

 

 

 

 

0
Vrijdag 17 september 2010 om 16:58 uur

Nu online

wiegah070, tjapi01, BLEISWIJK-1, Marcelvld, Marcie, Rooie91 en 211 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4