Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

teeg28

Prutser 070 schreef:

Zet Steve de Ridder maar uit je hoofd die kunnen wij toch nooit betalen en waarom zou Southampton hem aan ons willen verhuren, hij heeft daar vorig jaar nog alle wedstrijden gespeeld.
maar speelt nu niet en heb al woorden met de trainer daar en je hoeft hem ook niet gelijk te kopen gewoon huren met optie tot koop halen die gozer
0
Donderdag 30 augustus 2012 om 15:35 uur

Prutser 070

DHFC070 schreef:

Ik gok dat die ergens zijn conditie op peil aan het houden is bij een amateurclub, precies op zijn niveau dus. Begrijp serieus niet dat mensen hem hier als versterking zien.
Hij heeft vrij recent nog meegetraint bij Middlesbrough maar weet niet hoe dat is afgelopen.

Dit is wat ik kan vinden van 9 augustus.

Romeo Castelen heeft tijdens zijn proefperiode bij Middlesbrough een goede indruk achtergelaten. De aanvaller is momenteel teruggekeerd naar Nederland, maar de Engelse club hoopt dat hij zich nog een keer komt melden. Trainer Tony Mowbray hoopvol.

"Romeo is nu terug naar Nederland, maar ik denk dat hij nog terugkomt", zo vertelde Mowbray aan Sky Sports. "Hij is een zeer ervaren en goede speler, die de afgelopen periode weinig heeft gespeeld. We moeten beslissen of we hem het platform geven om helemaal fit te worden."

"Over zijn kwaliteiten hoeven we niet te discussiëren. Hij is voor veel geld van Feyenoord naar Hamburger SV verhuisd en heeft echt een goed niveau behaald. Maar als je niet helemaal fit bent is het moeilijk om dat niveau weer te halen. Ik denk dat er een redelijke kans is dat Castelen terugkomt om nog een week of twee met ons mee te trainen", zo besloot Mowbray.
0
Donderdag 30 augustus 2012 om 10:06 uur

Kees

Garcia schreef:

Dat denk ik ook maar ik heb zo`n idee dat Maurice helemaal niet met `moeilijke` jongens om kan gaan. En inderdaad liever allemaal brave Hendriken heeft.
Ach, zoiets heb je in je als mens of niet. Van der Brom kan uitstekend met "lastige" spelers omgaan. Een andere trainer weer niet. En zodra je het geforceerd gaat doen prikt iedereen er dorrheen en word je afgemaakt.

Beenhakker draait zich eenvoudig om als een speler te laat komt en Van Gaal gaat op zijn strepen staan. Tsja, geef mij dan maar een type als Beenhakker.
0
Woensdag 29 augustus 2012 om 14:54 uur

pajam

@ Whappo: Trainer of TM/TD , zijn niet echt met elkaar te vergelijken.
Een trainer kan je afrekenen op de resultaten en die waren bij v.d Brom zowel bij de Ajax jeugd als bij AGOVV goed.
Boogers moet je als TM/TD afrekenen op behaalde resultaten mbt het halen , door laten breken en verkopen van speler(s).

Welke speler(s) heeft hij op die manier succesvol gebracht bij Dordrecht?

Bovendien, welke netwerk heeft een Jupiler League TM/TD waardoor hij van waarde kan zijn voor een BVO in de eredivisie, met de ambities om bovenkant rechterrijtje / zo nu en dan linkerrijtje te spelen?

@Ton: ergens over discussieren en vraagtekens/kanttekeningen bij plaatsen is niet meteen iemand tot op de bot afbranden. Steeds meer worden mensen hier met dit soort opmerkingen de mond gesnoerd!

@Bleiswijk-1: Mo Allach heeft ervaring op eredivisie niveau (FC Twente), goede dingen gedaan @ RKC én zit inmiddels bij de Nederlandse Voetbalbond. Trackrecord is toch wel enigzins anders dan bij Boogers, vind je niet?
0
Woensdag 29 augustus 2012 om 07:32 uur

Moi

BLEISWIJK-1 schreef:

Die zogenaamde ambities van ADO gaan zover dat we Steyn als (beginnend)trainer hebben, Driebergen als (beginnend)directeur en Goetzee als (semi-ervaren)commercieel directeur.

Als ik het zo opschrijf lijkt het wel of Marco Boogers hier prima bij past.

Even voor de duidelijkheid. Boogers heeft meer jaren zelfstandig als TM/TD gefunctioneerd dan Mo Allach. En daar hoorde ik niemand over.

ja,Hans Kraaj jr is ook al jaren trainer..
Waar gaat het over? de kwaliteit of de kwantiteit?
ADO heeft iemand nodig met een stevig netwerk in de materie.
0
Woensdag 29 augustus 2012 om 00:22 uur

BLEISWIJK-1

pajam schreef:

Je mag toch best vraagtekens zetten bij Boogers als (part time ??) TM.
Misschien doet ie het heel goed, maar er is geen sprake van een noemenswaardige carriere tot nog toe.

Juist omdat ADO Den Haag toch enigzins ambities heeft, zou je iemand verwachten die in ieder geval iets neergezet heeft.
Welke speler is onder Boogers bij Dordrecht gehaald en doorgebroken, transfer gemaakt naar de eredivisie?

Hij heeft op het niveau van Dordrecht verder inderdaad redelijke spelers voor Dordt gehaald. Maar heeft hij ook het netwerk om eredivisie waardige spelers te traceren / beoordelen?

Ik hoop het mee, maar ik kan me de vraagtekens voorstellen.
Die zogenaamde ambities van ADO gaan zover dat we Steyn als (beginnend)trainer hebben, Driebergen als (beginnend)directeur en Goetzee als (semi-ervaren)commercieel directeur.

Als ik het zo opschrijf lijkt het wel of Marco Boogers hier prima bij past.

Even voor de duidelijkheid. Boogers heeft meer jaren zelfstandig als TM/TD gefunctioneerd dan Mo Allach. En daar hoorde ik niemand over.

0
Dinsdag 28 augustus 2012 om 23:44 uur

Haagse_Aad

BLEISWIJK-1 schreef:

Er staat in heel Nederland maar 5km file! Staat hij precies daarin?

Heb je nog info? Jij hoort toch ook nog wel eens wat?
Onze trainer heeft zo`n beetje alle beschikbare rechtsbuitens van Nederland al afgeserveerd...

Dus op de laatste dag zal er wel iemand van het beroemde schaduwlijstje gehaald worden.. ja dat is inderdaad het lijstje waar Boussaboun, J. Verhoek en Horvath ook vanaf kwamen..
0
Dinsdag 28 augustus 2012 om 12:08 uur

Advertentie

ADOSander23

Bert schreef:

De Snor heeft ook genoeg met Ado ook al is het een Nec supporter.

Noemde ons onder VD Brom een echte vechtploeg waar die van hield.

Maar goed wat shouter Ben vorige week schreef negen vd tien keer moet het toch over een tobclub gaan bij VI.
Ach dat is ook wel logisch, waar de meeste fans zitten wordt het meest over gepraat, want dan kijken de meeste mensen. Maar dit is gewoon weer goede reclame voor de club. Iedereen zeikt wel over Steijn maar voorlopig:

- Een ploeg met op een paar na alleen maar jongens onder de 25 (genoeg potentie dus!)
- Eerste 3 wedstrijden ongeslagen, Linkerrijtje.
- Positieve aandacht op Televisie in de kranten. Er wordt weer goed over ADO gesproken en over het voetbal van ADO en dat na alle negativiteit vorig jaar!
- Binnen ADO zeiken veel supporters over Steijn, maar buiten ADO hoor je alleen maar goede verhalen over hem!
- Vrijdag spelen we tegen Groningen wat kut begonnen is, en het is niet ondenkbaar dat we na vrijdag 24 uur op de tweede plaats staan!

Bovendien noemde vd Gijp vandaag; Groningen, Heerenveen, Roda, Nac, Zwolle, VVV, Heracles en NEC als de ploegen voor degradatie. Dus dat betekent dat we al 10de zouden staan!

Maar goed wat ik alleen maar wil zeggen is dat we moeten kappen met zeiken, en gewoon achter de ploeg en de trainer moeten staan. want alles gaat nu gewoon de goede kant op, en ja het voetbal kan nog steeds veel beter, maar wat ik al zei: Vrijdagavond staan we misschien wel op de tweede plaats! Heerlijk toch?
0
Dinsdag 28 augustus 2012 om 01:16 uur

BLEISWIJK-1

ADO Den Haag wil Boogers als technisch directeur
27/08/2012 20:49

ADO Den Haag stelt Marco Boogers binnenkort aan als de nieuwe technisch directeur. De functie werd al enige tijd niet meer ingevuld in Den Haag en de taken werden voorheen zowel door de voorzitter (Mark van der Kallen) en de trainer (John van den Brom, Maurice Steijn) gedeeld.

Marco Boogers (45) is al jaren werkzaam als manager technische zaken bij FC Dordrecht en het is niet zo merkwaardig dat hij in beeld is gekomen bij ADO Den Haag. De eredivisionist en club uit de Jupiler League werken de laatste jaren nauw samen op technisch gebied.

Het is de bedoeling dat Boogers een meerjarig contract tekent in de residentie, terwijl verder ook nog wordt onderzocht of hij op enige schaal zijn werkzaamheden bij Dordrecht kan voortzetten.

Een vertrek van Boogers bij Dordrecht zal in ieder geval hard aankomen. Boogers speelde de laatste vier jaren van zijn carrière voor de eerstedivisionist. Daarna was hij twee jaar lang hoofd opleidingen van de club waarna hij toetrad tot het management. (Taco van den Velde)
0
Maandag 27 augustus 2012 om 21:10 uur

ADOSander23

DaveDH schreef:

Dan is het een idioot want hij staat alleen op papier rechtsbuiten, kijk de wedstrijden maar naar waar meneer altijd loopt, op het middenveld.....
Klopt, daarom zou ik als ik steijn was ook helemaal gek worden, Ik ben zelf ook trainer, en als mij buitenspeler op het middenveld gaat lopen ben je de organisatie kwijt (met een 4-3-3 zijn alle posities goed bezet, als iemand dan uit de organistatie loopt betekent dat er mensen van de tegenstander vrijkomen). Daar moet gewoon echte buitenspeler komen,

Eigenlijk vind ik het ook een misverstand dat er een rechtsbuiten moet komen. We hebben een linksback als eerste nodig. Je zag Van Duinen, die scoorde en was betrokken bij een goal toen die vanaf de rechterkant kwam, als Rechtspoot zie ik hem dus liever op rechts en dan op links kan prima Vicento spelen die dit jaar echt moet doorbreken.

Dan wordt de linksback dus een prioriteit (ik blijf hopen op van Peppen). en eventueel een buitenspeler als back-up

-----------------Coutinho-------------------------

Malone----Omeruo--Wormgoor----van Peppen

------Chery------Holla-------Meijers------------

----van Duinen----Poepon----- Vicento---------

Bank:
Zwinkels
Horvath
Beugelsdijk
Rado
Jansen
Tano
Aankoop

Tribune:
De Zwart
Supusepa
Ammi
Mulders
Broekhuizen
Visser
Tihouna
Korte
Elbers


Dan heb je toch een prima selectie lijkt mij?
0
Maandag 27 augustus 2012 om 16:59 uur

Nu online

wijstaanboven, grijze gek en 239 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2