Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Ferdy

Kees schreef:

Vers van de officiële site:

 

Laat vrienden kennis maken met ADO DH!
Voor de wedstrijd ADO Den Haag – Heracles Almelo krijgt iedereen die een kaartje koopt bij de stadionkassa een tweede kaartje gratis. Dus wilde u nu altijd al eens iemand de sfeer laten proeven van de wedstrijden in het Kyocera Stadion, breng deze persoon op 25 september dan gewoon mee.
Een geldig identiteitsbewijs is voldoende om uw kaarten aan te schaffen. De actie is alleen geldig bij de kaartverkoop aan de stadionkassa, het geldt dus niet bij onlineverkoop of ticketboxverkoop. De stadionkassa is geopend op:
Dinsdag 21-sept-2010 16:00 tot 20:00 uur

Donderdag 23-sept-2010 16:00 tot 20:00 uur

Zaterdag 25-sept-2010 vanaf 14.00 uur

Voor Seizoen Club Cardhouders geldt voor dit duel weer de actie dat zij voor een tientje iemand mee mogen nemen. En natuurlijk ook weer de 1 op 4 verkoop via Ticketbox, met 1 Seizoen Club Card koopt u vier kaarten.
 

 

ps En als je nou geen vrienden hebt ;(


 

Hey Kees,

WAAROM NOOIT EEN VOLLE BAK?

Wederom een leuke actie van ADO maar is er nou weleens serieus onderzoek gedaan naar het nooit uitverkocht raken van t stadion.

Vaak genoeg zit t maar tot 80% vol en zelfs een topper tegen PSV zorgt niet voor een uitverkocht stadion. Tickets worden tegenwoordig haast gratis bij een pak borrelnootjes weggegeven en nog steeds overal gaten. Ik vat t niet, een agglomeratie met miljoenen inwoners, een prachtig stadion, goede bereikbaarheid etc (of juist niet, buiten de stad). Natuurlijk is t tegenwoordig veel drukker als vroegah in t zuiderpark maar ergens klopt er geen moer van.

IPV strooien met kaarten lijkt me een marktonderzoek weleens op zn plaats.

 

 

0
Vrijdag 17 september 2010 om 16:28 uur

oodh

g schreef:

Dat zit hij dan al heel lang niet. Bij Heracles was hij ook geen vaste kracht, hoor.
 

Waarom hebben we het over een 2e elftal speler die ook nog eens gewisseld wordt in de rust?

0
Vrijdag 17 september 2010 om 11:25 uur

Bert

Kees schreef:

Dat zou schandalig zijn als Van der Brom Coutinho direct laat vallen. Ondanks dat het (nog) geen puntenpakker is valt die jongen niets te verwijten. Twee keer timede hij verkeerd doch niet schuldig aan welk doelpunt dan ook in de laatste wedstrijden.

 

Doch Van der Brom kennende laat hij Coutinho op doel staan om hem meer zelfvertrouwen te geven.

Coutinho valt zojuist in als veldspeler bij Inter dat verklaart waarom Pallatz is aangetrokken

0
Dinsdag 14 september 2010 om 22:04 uur

Robin Straub

Bert schreef:

Gezien het resultaat en het scoreverloop ben ik blij dat ik niet geweest bent. Steeds maar weer die teleurstelling in de laatste

minuten. Ging mijn oma naar huis brengen na een kinderfeest reed ik langs de escamplaan stapten een paar supporters uit de teleurstelling was duidelijk zichtbaar.

 

Nee we zijn er nog lang niet. Ik ben blij dat ik vandaag niet ben geweest. Ik kan er niet tegen die 89e minuut ik wordt er zo langzamerhand zwetend wakker van.

ik snap helemaal wat je bedoeld..

ik was op m´n werk radio 1 aan het luisteren. natuurlijk lekker als je 1/0 voor komt en ermee de rust in gaat.

toen kwam het nieuws, na het nieuws zei de commentator het volgende: het is zojuist 2-0 geworden voor ADO Den Haag, waterman kon de bal niet lekker pakken waardoor visser een intikkertje had en deze benutte. Maar ADO bleef niet lang op 2-0 staan, want 2 minuten later prikte bargas de 2-1 binnen, het gaat hier nog een leuk slotoffensief worden.

 

En toen zag ik de bui al hangen, als ADO op een gegeven moment op 2-1 komt, zit ik er al op te wachten tot de 2-2 valt. het is een tijd geleden dat we 'op het randje' punten hebben gepakt. kijk maar vorig seizoen, heerenveen uit. kwamen we ook 0-2 voor. Toen werd het 1-2 en nog geen paar minuten later, lag ook de 2-2 erin.

 

Met 2-0 moeten we zekerheid hebben, maar helaas heb je dat bij ADO nooit. waarom kun je het achterin niet gewoon dicht houden? concentratiegebrek? te makkelijk gaan denken, omdat je toch al het spel maakt? Misschien maar een cursus concentratie doen met z'n allen. Want het is niet nodig met dit elftal om weer billen te knijpen tot de laatste wedstrijden van het seizoen en dan niet alleen met dit elftal, maar ook met de trainer.

0
Maandag 13 september 2010 om 11:44 uur

Ruudje16

Kees schreef:

Sinds Postma heb ik geen keeper meer punten voor ons zien pakken. Ditewig, Zwinkels, Coutinho en Waterman. Allemaal net niet. Alhoewel Waterman de meeste kwaliteiten heeft maar hij zelden vertoont. eerste doelpunt was gister ook zijn fout.

Kees,

 

haal het tweede doelpunt tegen PSV nog eens terug in je gedachten.

Hoe kwam die bal daar "panklaar" terecht ???

Waarom kijkt iedereen nou alleen maar naar het "ballen tegenhouden" en niet naar de spelhervattingen, het meevoetballen?

 

Overigens, in mijn beleving, heb ik Coutinho gister pas zijn eerste echt zwakke moment zien hebben.

En zijn uittrappen waren minder dan ik van hem gewend ben.

 

 

 

 

0
Maandag 13 september 2010 om 11:28 uur

Advertentie

Ooievaar

Kees schreef:

En voor de wedstrijd was het nog zo gezellig. Maar ik sluit me bij je aan dat het een groeiproces met vallen en opstaan is.

 

Ook gaf een andere shouter aan dat we helemaal niet zo bang voor de laatste zeven wedstrijden moeten zijn. Als deze pleog tactisch volwassener is, staat er een leuk en fris voetballend ADO. Op eredivisielive laat Jan van Halst ook een fraaie aanval in de slomo zien met als commentaar dat hij dat al jaren niet meer bij ADO heeft gezien. We komen er wel, alleen is het nu ff zuur.

 

@ Filosoof en Dolle Dries.

 

Ik heb de laatse tien minuten vanaf het beeldscherm onder de tribune en trap bekeken. Geen zin om weer die 500 treden te beklimmen en een beetje te spannend....

Ja natuurlijk komen we er wel. Doelstelling is eerder veilig spelen, en wat mij betreft mikken op plek 12. Zou met de beste wil van de wereld niet weten waarom dat niet realistisch zou zijn. Het positieve is de regen aan kansen die we met aardig voetbal creëren. Zulke stommiteiten voorin met Verhoek en Kubik zal echt niet meer voorkomen.

 

Maar verdedigend moet het beter. Nogmaals: scheelt echt een slok als Ranco en Piqué er weer zijn. Die punten die we vandaag hebben laten liggen die pakken we echt wel weer terug.

0
Zondag 12 september 2010 om 18:39 uur

jajoh

Ricky schreef:

Ik snap inderdaad die wissels niet.

 

Maar kan gebeuren.

 

Laten we het maar op een slippertje houden.

 

Rado is wel erg klein trouwens, ging een paar x onder de bal door.

 

Buis terug aub, en waar was bossie?

Buys terug? hoop het niet! Leeuwin deed het goed vandaag op het middenveld. Immers had er lekker uit gemoeten, Rado op zijn plek. Immers speelde echt heel erg slecht, vd Brom had 'm veel eerder uit z'n lijden moeten verlossen, en ons ook!!!!!!
 Snap niet waarom Bosschaart eruit moest. Geblesseerd?

0
Zondag 12 september 2010 om 17:22 uur

ADODENHAAG

Tja, pech staat weer voorop. Kubik vond ik vandaag trouwens een 5je scoren.. mocht wel wat meer aan teamspel doen. Maar de Graafschap verdiende helemaal niks en Leeuwin ik het centrum van de verdediging vond ik een raar idee, deed het toch prima op het middenveld? Waarom niet Rado centraal achterin?? Antonia is veeeeel te licht... waarom moet je dat nou in zo'n wedstrijd uitproberen? Dan maar Vicento proberen.  Zonde, zonde, zonde... je had gewoon 4-1, 5-1 heer moeten winnen.

0
Zondag 12 september 2010 om 16:50 uur

DeHaagseHyena

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik zat gisteravond naar VVV te kijken, en dat is ook maar een matig ploegje zonder Honda. Ik begrijp niet waar die transfersom is gebleven die ze voor hem hebben ontvangen. Dat is zeker niet geherinvesteerd. Wordt dat in het nieuwe stadion gestoken of zo ? VVV moeten we ook onder ons houden.

 

Wat een wissels hebben we vanmiddag zeg. Buijs en Rado op de bank, ongekende luxe. Ik hoop persoonlijk dat Mitchel Pique weer bij de groep zit vanmiddag.

Snap niet waarom plaats 9/12 zo rare doelstelling is volgnes vele hier?

0
Zondag 12 september 2010 om 10:22 uur

lulijzer

Hee, weet iemand al waarom vvv - twente stilgelegd is??

0
Zaterdag 11 september 2010 om 20:34 uur

Nu online

Marcie, M1905, Johan vakkie M en 259 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4