Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Haagse_Aad

DaveDH schreef:

Dan is het een idioot want hij staat alleen op papier rechtsbuiten, kijk de wedstrijden maar naar waar meneer altijd loopt, op het middenveld.....
Maar als hij op papier rechtsbuiten staat heeft Steijn hem dus daar neergezet...

Dus is Steijn de idioot en Chery eigenlijk best slim want die denkt trainer bekijk het maar met je rechtsbuiten ik ga op het middenveld lopen..
0
Maandag 27 augustus 2012 om 16:52 uur

supporter-noord

Haagse_Aad schreef:

Onze trainer houdt niet van ervaren rotten, zie Ammi en Rado...
De trainer is natuurlijk zelf de ervaren rot... ach, wel zullen zien hoe het gaat.
0
Maandag 27 augustus 2012 om 16:04 uur

Haagse_Aad

supporter-noord schreef:

Er 1 of 2 verkopen, ok, maar dit gaat te hard. Moet je kijken hoeveel nieuwe er weer bij zijn, eigenlijk veel te veel. Moet ook maar klikken. Ook teveel jonge onervaren spelers. Die moet je kunnen brengen met invalbeurten, niet met hele wedstrijden. Wie zijn bij ons de ervaren rotten die ze wat kunnen leren ?
Onze trainer houdt niet van ervaren rotten, zie Ammi en Rado...
0
Maandag 27 augustus 2012 om 16:02 uur

yesyes

oodh schreef:

Snap er ook weinig van. Sommigen vinden Steijn nu ook erg goed. Chery een topspeler.. moeten ze toch eens de wedstrijd tegen RKC terugzien. Maar we staan nu 7e en dat is natuurlijk mooi.
En dat is het nou juist als je wint dan hoor je niemand. Je heb gewoon dat beetje geluk nodig waardoor alles goed valt. Zelfs dan kan je met een matige trainer + matige spelers hoge ogen gooien in deze competitie. Het zit het allemaal in het vertrouwen wat je hebt. We zijn nu redelijk goed op dreef en mocht je winnen van groningen dan wordt het vertrouwen bij de spelers groot en kan je zomaar een leuk seizoen tegemoet zien.

Van plek 9 tot beneden hebben ze allemaal matige teams rondlopen die of leeggekocht zijn of zwaar moeten bezuinigen. Op dat gebied hebben wij het dus goed gedaan de laatste tijd en hoeven wij niet zoveel te bezuinigen. Dus met een beetje geluk kan je makkelijk rond plek 8 a 9 eindigen mits alles goed valt.



0
Maandag 27 augustus 2012 om 15:17 uur

Haagse_Aad

oodh schreef:

Snap er ook weinig van. Sommigen vinden Steijn nu ook erg goed. Chery een topspeler.. moeten ze toch eens de wedstrijd tegen RKC terugzien. Maar we staan nu 7e en dat is natuurlijk mooi.
Blijkt nu gewoon dat Steijn geniaal is..

Welke andere trainer komt er op om ongeveer 50% van zijn elftal op een andere positie te zetten? De tegenstander weet daar gewoon geen raad mee.. die zien een spits opeens als linksbuiten een middenvelder als rechtsbuiten een centrale verdediger als rechtsback een middenvelder als linksback..
0
Maandag 27 augustus 2012 om 15:00 uur

DaveDH

BLEISWIJK-1 schreef:

Heereveen met v.Basten wil hem graag huren. Sorry Dave, maar ik denk dat die toch net wat meer verstand heeft van voetbal dan jij en ik!
Op basis waarvan dan? MvB kon heel goed voetballen, maar als trainer heeft die overal gefaald, ik schat zelfs het voetbal technische inzicht Haagse_Aad hoger in dan MvB....

Ik hoop dat die hem huurt, Heerenveen straks in de NC
, ze zijn al goed opweg
0
Maandag 27 augustus 2012 om 14:13 uur

DaveDH

super fc denhaag schreef:

en steijn doet ook een x wat goeds. daarmee bedoel ik een goed begin. en het is gelijk een wereld trainer. moehahahahaha
Hij is altijd al een goede trainer geweest, niet na die ene overwinning op VVV, al na de wedstrijd tegen Vitesse...
0
Maandag 27 augustus 2012 om 13:47 uur

Advertentie

super fc denhaag

DaveDH schreef:

Dus hij (KMike) scoort een keer en gelijk is het een wereldspits? Toornstra de de hele wedstrijd (op dat moment na) verder ook niet gezien... maar goed je bent een opportunist of je bent het niet hé?

en steijn doet ook een x wat goeds. daarmee bedoel ik een goed begin. en het is gelijk een wereld trainer. moehahahahaha
0
Maandag 27 augustus 2012 om 13:42 uur

Haagse_Aad

Beest schreef:

dit is weer de zoveelste keer dat je talent niet kan herkennen of niet wil erkennen weet niet wat het is

van duinen is volgens jou niet klaar voor het echte werk toornstra kan er geen reet van maar dat waren nou net de smaakmakers dit weekend
dus ik zou het beordelen van talent aan anderen overlaten dave en me lkkr houden bij het beleid reilen en zeilen rond de club das meer jouw sterke kant
Het talent van onze trainer had Dave wel goed gezien.. Geloof dat Dave en ik hier de enige op de shoutbox waren die het altijd al in Steijn hebben zien zitten
0
Maandag 27 augustus 2012 om 13:09 uur

Moi

Ajax verrast met Hoesen als aanvallende versterking
26/08/2012 21:47


Ajax heeft een akkoord bereikt met Danny Hoesen (21) over een driejarig contract, met een optie op nog een seizoen. Daarmee heeft Frank de Boer de aanvallende versterking binnen die hij nog wenste.

Hoesen is afkomstig van Fulham, waar hij tot medio 2013 onder contract stond. Over de afkoopsom doen beide clubs geen mededelingen. Vier jaar geleden, kort na zijn debuut bij Fortuna Sittard, verhuisde de aanvaller van Limburg naar Londen. Bij de Engelse club van trainer Martin Jol speelde Hoesen nooit in het eerste elftal.

Twee jaar geleden werd de aanvaller uitgeleend aan HJK Helsinki en vorig seizoen speelde hij op huurbasis bij de club waar hij de jeugdopleiding doorliep, Fortuna Sittard. Daar werd hij met 13 goals in 33 competitieduels clubtopscorer. Hoesen is zowel in de spits als op de vleugels inzetbaar. Eerder deze transferzomer toonden Roda JC, ADO Den Haag, VVV-Venlo en RKC Waalwijk belangstelling.(Simon Zwartkruis)
0
Zondag 26 augustus 2012 om 22:11 uur

Nu online

wijstaanboven, Max, wiegah070, Dannyy en 204 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2