Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

kipc0rn

Denneboom heeft nog niets gehoord van clubs
Vijf duels zat Romano Denneboom niet bij de wedstrijdselectie van FC Twente, maar tegen ADO Den Haag maakte hij ineens speelminuten. De aanvaller mag en wil vertrekken, maar concrete interesse is er nog niet.

Sinds de komst van Bernard Parker, Bryan Ruiz en Miroslav Stoch is het voor Denneboom voorbij in Enschede. "Direct na hun komst moest ik me bij de trainer melden en kreeg ik te horen dat ik op zoek mocht naar een andere club", zegt Denneboom in gesprek met Spits. "Ik wist dat ze op zoek waren naar aanvallers, omdat Marko Arnautovic en Eljero Elia waren vertrokken. Maar ik had wel verwacht een kans te krijgen om me te bewijzen. Niet dus."

Voorlopig is het dus wachten op een nieuwe club, maar concrete interesse is er nog niet. "Als er zich een interessante club had gemeld, had ik het wel gehoord van mijn zaakwaarnemer. Het is een vreemde situatie. Ga maar na: clubloze jongens als Jan Vennegoor of Hesselink, Henk Timmer en Theo Lucius hebben nog geen nieuwe werkgever gevonden."

Toch kan de 28-jarige Denneboom een beter gevoel hebben dan de drie spelers die hij noemt, zo denkt hij. "Mocht er zich geen club voor mij melden dan zit ik in een iets prettigere situatie, omdat mijn contract volgend jaar pas afloopt. Maar ik wil het liefst natuurlijk lekker spelen."

Tegen ADO kreeg de eenmalig international een grote kans te scoren. "Daar baalde ik van. Op zo`n moment merk je toch dat je ritme mist. Als ik wel had gescoord, had dat geen invloed gehad op een eventuele transfer. Ik had ook niet het gevoel dat ik me heel erg moest bewijzen. Men weel wel wat ik kan."


0
Vrijdag 28 augustus 2009 om 13:29 uur

Bert

’ADO moet winnen van RKC’ 

DEN HAAG - Never change a winning team. Afgaand op de laatste training lijkt het erop dat trainer Raymond Atteveld vanavond bij RKC Waalwijk (20.45 uur) dezelfde elf voetballers het veld instuurt als vorige week tegen Vitesse. 

De hele succesploeg kreeg een basishesje.

Dat betekent dat Ricky van den Bergh wederom op de bank moet plaatsnemen. De Hagenaar krijgt daar gezelschap van Gino Coutinho die er voor het eerst weer bij is sinds hij zijn debuut maakte in de eerste competitiewedstrijd van ADO Den Haag tegen NAC Breda.

Twee dagen na dat duel werd de doelman aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij wiethandel en moest hij veertien dagen de cel in. Deze week keerde Coutinho, die geen bekentenis aflegde maar wel verdachte blijft, terug op het trainingsveld. „Gino was erg gretig, we moesten hem zelfs afremmen. Ik ben blij dat hij er weer bij is,” zei Atteveld, die in Waalwijk rekent op drie punten. „Een belangrijk duel voor ons. Niet omdat we daarna AZ, FC Utrecht en Ajax krijgen, maar om te zien of we na Vitesse echt stappen hebben gemaakt. Of we echt kunnen voortbordurenop de overwinning van vorige week.”

RKC Waalwijk veroverde dit seizoen nog geen punt. „Dan kun je redeneren dat de keer dat ze punten gaan pakken steeds dichterbij komt. Aan de andere kant: RKC heeft een ploeg met veel nieuwe spelers die nog niet op elkaar zijn ingespeeld. Wij moeten winnen.”

Na de uitstekende triomf (1-3) op Vitesse liepen de Hagenaars geenszins met het hoofd in de wolken. „Nee, daar zorgde die tegentreffer in de slotfase wel voor. Die bracht ons heel snel terug op aarde. Daar had iedereen flink de pest over in,” aldus Atteveld. 


De trainer begroette gisteren een nieuw gezicht op de training. Een onmiddellijke versterking? Nee, zegt technisch directeur André Wetzel. „Dit is geen speler die we gaan aantrekken voor 1 september, maar iemand die we aan het werk willen zien voor de toekomst.” De nieuweling heet Admir Adrovic, komt uit Montenegro, is 21 jaar en voetbalt in de spits.
 
„Hij blijft twee tot drie dagen en als hij bevalt een paar dagen langer. We zijn bezig jonge talenten in kaart te brengen voor de toekomst,” aldus Wetzel.

ADO bewaart prettige herinneringen aan de laatste keer dat er tegen RKC Waalwijk werd gespeeld. In een succesvol drieluik toonden de Hagenaars zich in de nacompetitie van het seizoen 2007-2008 de beste met een glorieuze thuiszege (2-1) als happy end: de club keerde terug in de eredivisie (zie ook kader).

Vermoedelijke opstelling ADO Den Haag: Ditewig, Ammi, Horváth, Derijck, Kum; Buijs, Bosschaart, Immers; Verhoek, Milic, Soltani.

Bron AD

Zag overigens dat hij 4 interlands heeft gespeeld voor Jong Montenegro.
0
Vrijdag 28 augustus 2009 om 12:09 uur

hjfff

Middagtraining;

1. Een proefspeler, kleine snelle spits.
Naam en afkomst; ??. Praatte veel met Milic dus ik neem aan een oostblokker.
Afwerkoefeningen deed hij niet veel onder voor Powel maar dat zegt weinig.

2. Partijvorm;
helft 1
                      Ditewig
  Ammi     Horvath     Derijck     Kum

               Buijs      Bosschaart

   Verhoek       Immers       Soltani

                         Milic

helft 2
                       Ditewig
  Ammi     Horvath      Derijck     Kum 

                 Buijs         Bosschaart

   Verhoek     vd Bergh      Immers  

                        Milic 

                      
0
Donderdag 27 augustus 2009 om 17:00 uur

rien1

<FCDH> schreef:

zo bedoel ik dat niet maar clubs die minder dan ons hebben halen gewoon spelers
Nee, hier gebeurt niks. Maar we zitten toch maar mooi in categorie 2 nu. (geintje)
 Ik had verwacht dat Beukering naar RKC zou gaan, want daar is (zo te horen) de koopwoede nog niet ten einde. Al schijnt die Augustien een grote tegenvaller te zijn daar. 

Trouwens,De Graafschap had eerder ook interesse in Powel. Ook hij schopte de goals er achter elkaar in daar in combinatie met Beukering. Nu hebben ze Rose gehaald. 

Toch heb ik nog steeds hoop dat Powel beter gaat draaien en meer goals gaat maken. Altijd een behoorlijke spits geweest. 
0
Donderdag 27 augustus 2009 om 15:06 uur

Kees

Mouse schreef:

Als ze slim zijn proberen ze nu gelijk Powel ook die kant op te sturen, kunnen ze weer samen prutsen en zijn wij er vanaf.
Haha, je bent me net voor al blijf ik Powel een goeie spits vinden. Alleen die klik is er eenvoudig niet en dat kan weleens gebeuren.

Indertijd waren die twee tezamen goed voor 1001 doelpunten of zo in het jaar dat De Graafschap promoveerde. Overigens heb ik toch bewondering voor die boeren dat ze het stadion elke keer bomvol hebben.
0
Donderdag 27 augustus 2009 om 12:00 uur

Hagie307

De Graafschap haalt Van Beukering binnen
Geschreven op donderdag, 27 augustus om 11:06

Vijf dagen voor het sluiten van de transfermarkt heeft De Graafschap eindelijk Jhon van Beukering op huurbasis weten over te nemen van NEC. De 25-jarige aanvaller kan in Nijmegen niet rekenen op een basisplaats en keert daarom terug bij de Superboeren, waar hij zich in het verleden ontpopte als goalgetter. De Graafschap bericht donderdag zelf dat Van Beukering het seizoen op huurbasis afmaakt in Doetinchem. De ploeg van Darije Kalezic was na de degradatie naar de Jupiler League hard op zoek naar een spits die de club kon voorzien van de broodnodige goals. Vorige maand werd Van Beukering benaderd.

Dat was niet verwonderlijk, gezien de prestaties van de oud-jeugdinternational op De Vijverberg. Tussen 2004 en 2007 scoorde de aanvaller 64 treffers in 139 wedstrijden. Met de Achterhoekse club werd de Velpenaar in zijn laatste contractjaar kampioen van de eerste divisie.

Directeur voetbalzaken Leen Looyen is blij met de komst van Van Beukering. “Het heeft lang geduurd, maar uiteindelijk zijn we er toch uitgekomen met NEC”, zegt Looyen donderdag. “Het had ook niet langer moeten duren, want dan hadden we voor een andere optie gekozen.`` Van Beukering traint donderdagmiddag al mee met De Graafschap en maakt vrijdag zijn rentree, thuis tegen FC Omniworld.

In reactie aan het digitale thuis geeft Van Beukering aan dat hij twee mooie jaren bij NEC heeft gehad, maar dat zijn vizier nu op scherp staat voor De Graafschap. "In Doetinchem heb ik een goede tijd gehad, ik zie er naar uit om weer in het sfeervolle stadion te spelen", aldus de aanvaller. 

Bron:
Voetbalzone
0
Donderdag 27 augustus 2009 om 11:35 uur

Advertentie

JB

Kennelijk is onze TD zo gek nog niet.......

Wednesday wil af van Jeffers na rode kaart


De rode kaart die Francis Jeffers ontving in het duel tussen Sheffield Wednesday en Port Vale komt de aanvaller duur te staan. De club van Jeffers heeft de spits op de transferlijst gezet.

Jeffers deelde in het League Cup-duel met Port Vale (2-0 verlies) van dinsdagavond een kopstoot uit aan een tegenstander. Daarvoor kreeg hij de rode kaart gepresenteerd. Maar bij een schorsing alleen blijft het niet voor de oud-aanvaller van onder meer Arsenal en Everton.

Sheffield Wednesday-trainer Brian Law heeft besloten Jeffers op de transferlijst te plaatsen. "Zijn misdraging is absoluut onacceptabel en iets dat de club niet tolereert. We voelen ons genoodzaakt om de zwaarst mogelijke straf uit te delen en hebben Francis direct op de transferlijst gezet", aldus Law op de officiële site van The Owls.

Jeffers staat sinds 2007 onder contract bij Sheffield Wednesday. Voordat hij naar de club uit het Championship vertrok kwam hij uit voor Everton, Arsenal, Chartlon Athletic en Glasgow Rangers. Jeffers schopte het zelfs tot het nationale team van Engeland.
0
Woensdag 26 augustus 2009 om 22:23 uur

Kees

Filosoof schreef:

Heb nog even de antecedenten van deze keeper opgezocht. Hij heeft voor Israel alleen bij U21 een flink aantal wedstrijden onder de lat gestaan. Zoals bekend geldt de niet-EU regel niet voor spelers die een x aantal keren hun land in officiele wedstrijden hebben vertegenwoordigd. Die voldoen in de optiek van de bonden aan het criterium: "versterking voor de competitie". Dus nu als de wiedeweerga op zoek naar de spits - tevens recordinternational - van de Salomonseilanden!
Haha, ik was je allang voor. Mijn scoutingsnetwerk is veel uitgebreider. Zie onderstaande shout van mij van 7 augustus jl. Heb begrepen dat we al in onderhandeling zijn met de veelscorende spits van Paaseiland. Met name 40 dagen voor Hemelvaart schijnt hij erg trefzeker te zijn:

Eindelijk voetbal op Paaseiland
HANGA ROA - Voor het eerst in de geschiedenis is er een voetbalwedstrijd gespeeld op Paaseiland, een van de meest afgelegen eilanden op aarde. Een selectie van het eiland speelde in de Chileense bekercompetitie tegen topclub Colo Colo.
Dat meldden Chileense media donderdag. De bekerwedstrijd werd gespeeld op een knollenveldje bij het strand. Vlak naast de zijlijn stond een van de beroemde beelden van het eiland.

Voor aanvang van de wedstrijd deden de Paaseilandse spelers een strijddans, net als de Nieuw-Zeelandse rugbyers. Het mocht niet baten. Paaseiland verloor de wedstrijd met 0-4.

0
Dinsdag 25 augustus 2009 om 22:24 uur

rien1

Jensen schreef:

En die Colin die ze gehaald hebben is geen verkeerde.

Nou wij nog ............. ik blijf hopen.
Wie ooit dacht dat Koevermans zou komen, kan het schudden. De club van de man van "petje op, petje af" is geinteresseerd.

En ze zoeken daar ook nog een spits. Dus je moet ook niet raar opkijken als ze ineens vd Beukering halen. Let op!
0
Dinsdag 25 augustus 2009 om 21:37 uur

Filosoof

JB schreef:

Weer het bekende "speler van buiten de EU" verhaal.

Kennelijk zijn andere clubs daarin minder kieskeurig maar ik ben blij dat we geen 3e keeper hebben die net zoveel of meer verdient dan de 1e en de 2e keeper samen.

Maar zo heb je meer rare verhalen, neem die de Petrias uit de Ling-winkel.
Niet goed genoeg voor ons, niet goed genoeg voor het 2e van Utrecht en nu bij Feijenoord?
Heb nog even de antecedenten van deze keeper opgezocht. Hij heeft voor Israel alleen bij U21 een flink aantal wedstrijden onder de lat gestaan. Zoals bekend geldt de niet-EU regel niet voor spelers die een x aantal keren hun land in officiele wedstrijden hebben vertegenwoordigd. Die voldoen in de optiek van de bonden aan het criterium: "versterking voor de competitie". Dus nu als de wiedeweerga op zoek naar de spits - tevens recordinternational - van de Salomonseilanden!
0
Dinsdag 25 augustus 2009 om 21:10 uur

Nu online

zuiderwijk en 122 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4