Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

super fc denhaag

DaveDH schreef:

Ja dat roep jij steeds dat die verdediging slecht is (en ik ben met je eens dat het wel iets beter mag) maar onder Judas was het echt niet veel beter hoor, hoe vaak hebben we niet op Boschaard en Kum lopen kk-ern omdat ze nooit opbouwde en druk zette... Kum kan helemaal niet eens opbouwen 1 op de 10 pasen van hem komen aan.... (en Bossie niet verdedigen)

De verdediging heeft meer hulp nodig van de VMers, die lieten het verdedigend in de eerste helft afweten waardoor onze vrij eenvoudige maar voor ereliek acceptabele verdediging in de problemen komt.

Vergeet ook niet dat die nieuwe gasten pas 3 wedstrijden met elkaar spelen, ik zie wel de stijgende lijn van Steijn, maar goed als je volgende week weer verliest is het daar ook weer me afgelopen en dan kun je er vergif op innemen dat de Steijn haters die je nu nauwelijks ziet weer voor op het orgel gaan slaan om zijn ontslag te eisen. ...

nou begin je weer over de steijn haters. ten eerste zijn we geen steijn haters zoals je zegt. maar een met een trainer die slecht presteerd mag je volgens mij ook niet tevreden mee zijn. heb het hier wel tot nu toe over vorig seizoen. en ook niet te vroeg juigen want we hebben een x tegen vvv gewonnen. hoop dat we deze lijn van ongeslagen status nog ff door kunnen zetten. dan ben ik weer instaat om volgend jaar weer een seizoenskaart te gaan halen.
0
Zondag 26 augustus 2012 om 14:06 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Steijn: ADO steeds meer een team
ADO Den Haag wordt steeds meer een team, vindt trainer Maurice Steijn. ,,Dat de club een goede verzameling spelers heeft, betaalde zich uit tegen VVV.’’
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 26 augustus 2012 om 12:20 uur

Scheveningen

fcthehague schreef:

Ben ook blij met de 3 punten, maar kan iemand mij uitleggen waarom de verdediging zo begon ? Ik snap dat Horvath geblesseerd was, maar supusepa als CV ? Als je Wormgoor en Omeruo als CV had gezet dan konden Malon en Meijers toch gewoon als backs spelen ? Of zou Malone toch nog te licht bevonden worden ? Vond hem namelijk wel al een paar keer goed invallen. Enige waarom ik me kan bedenken dat Steijn Supusepa Cv zetten is omdat Omeruo en Wormgoor een rechtsbenige Cv zijn en wij eigenlijk geen linksbenige hebben op Horvath na ?

Voorin moet het wel echt gaan veranderen. Van Duinen is een echte spits net als Poepon. Chery is geen rechtsbuiten en op ze twee doelpunten na was die ook vrijwel onzichtbaar. Waarom niet poepon of van duinen en dan gewoon een echte linksbuiten en een echte rechtsbuiten opstellen ? Zal Steijn dit ook echt gaan doen bij een aankoop die rechtsbuiten gaan spelen ? Of zal van Duinen gewoon links blijven ?
Lees ff zijn voorbeschouwingen VVV-DH op haaglandenvoetbal of adojournaal, vrijdag babbel.

Over de spitsen kijk ff het linkie wat pajam vanochtend heeft geplaatst.

In alle filmpjes en interviews geeft onze top trainer hoe en waarom.
nieuwe aankopen zullen afhangen van ammi en rado.
0
Zondag 26 augustus 2012 om 09:29 uur

Bert

pajam schreef:

Steijn @ NOS:

http://nos.nl/video/410726-reactie-steijn-vvvado.html

Ik hoor eindelijk ook eens een redelijk verhaal.
verbaasd me alleen dat Rado & Ammi zelfs transfervrij weg mogen!
Dat vebaast mij niet eerlijk gezegd. Als je er geld voor gaat vragen komen ze niet weg.

Zou Ammi niet gewoon naar VVV gaan? Weet niet hoe de rechterkant daar nu is ingevuld maar er zal daar wel lichte paniek zijn uitgebroken.

Ado thuis is in de ogen van een VVV supporter natuurlijk een 3 punten duel. Zeker als je voorkomt.

Als Steijn ze toch niet wil moeten ze maar zo gauw mogelijk weg kan er een rechterspits bijkomen. Ben benieuwd wie ze op het oog hebben.

Dat Ammi wegmoet begrijp ik nog steeds niet. Maar een winnende trainer heeft gelijk. Zo simpel is het ook.
0
Zondag 26 augustus 2012 om 09:24 uur

ADOSander23

Overigens waren de 3-1 en de 4-2 wel 2 schitterende aanvallend met langdurig balbezit! Ik ben best wel enthousiast over de 2de helft, We hebben een goede ploeg en een Talentvolle trainer (ik weet dat hij nog niet alles goed doet en er veel negativiteit is, maar potentie heeft die wel). Er zit nu duidelijk een stijgende lijn in, en als we vrijdag van Groningen winnen (wat best mogelijk is) hebben we gewoon 8 punten uit 4 wedstrijden en dus een uitstekende start!
0
Zaterdag 25 augustus 2012 om 23:48 uur

Moi

Lokhoff: `Dit heeft alles met kwaliteit te maken`
Door: redactie
25-8-12 - 22:13 bron: ANP
Na de nederlaag van VVV-Venlo tegen ADO Den Haag had trainer Ton Lokhoff het gevoel alsof hij het duel al eerder had gezien. `We verloren op identieke wijze als vorige week tegen FC Utrecht. We beginnen goed, komen op voorsprong en er is niets aan de hand. We controleren de wedstrijd zelfs. Vervolgens geven we het allemaal weg.`
© pro shots.
Na de Haagse gelijkmaker was er volgens Lokhoff eigenlijk nog niets aan de hand. `Dan geven we na rust binnen 5 minuten de wedstrijd volledig uit handen. Dat heeft alles met kwaliteit te maken. We hebben meerdere jongens die voor het eerst in de Eredivisie spelen. Als het dan even tegenzit wordt het lastig. Dat is wel logisch eigenlijk, maar ook heel vervelend.`

Trainer Maurice Steijn: `De zege was verdiend, het was een heerlijk duel en met name in de tweede helft hebben we het heel goed gedaan. In het begin van de tweede helft hebben we goed gespeeld en strijd geleverd. Dan zie je meteen waartoe we in staat zijn. Misschien waren we op sommige momenten echter net iets te zelfverzekerd. Daarom krijgen we nog twee doelpunten tegen. Dat was allemaal niet nodig geweest.`
0
Zaterdag 25 augustus 2012 om 22:32 uur

Victor

Lekker hoor. 3 wedstrijden gespeeld 5 punten, twee uitwedstrijden en nog ongeslagen. Respect voor Maurice Steyn hoe hij achter zijn filosofie blijft staan. Spelers weten waar ze aan toe zijn en zomkmen er steeds meer automatismes met veel beweging. Is toch triest dat zoveel zogenaamde supporters zo veel te zeiken hebben op een trainer die zijn team zo leuk laat voetballen. Beloofd een leuk seizoen te worden.
0
Zaterdag 25 augustus 2012 om 21:50 uur

DHFC070

Whaha mensen die hun gelijk gaan halen wel heel kinderachtig en opportunistisch. Ga ik dan ook maar dit seizoen want we gaan toch meer wedstrijden niet winnen dan wel dus dat is makkelijk.

Steijn blijft een beginnende onzekere trainer die niet de competenties (valt te leren) heeft voor een hoofdcoach en niet de manager kwaliteiten beschikt (karakter valt niet te leren). Ideale man als assistent trainer.

Leuke beelden vanuit de kleedkamer overigens.
0
Zaterdag 25 augustus 2012 om 21:49 uur

Advertentie

jajoh

DaveDH schreef:

Ohw wat is die Steijn toch een kut trainer
Makkelijk Dave. Vorige week was het kut. Nu was het een stuk beter. Als steyn er een duidelijke lijn en systeem in weet te krijgen en wij zien dat ook duidelijk terug in zeker 5 wedstrijden achter elkaar, DAN is ie een goede trainer.
0
Zaterdag 25 augustus 2012 om 21:46 uur

DaveDH

Ohw wat is die Steijn toch een kut trainer
0
Zaterdag 25 augustus 2012 om 21:42 uur

Nu online

wijstaanboven, wiegah070 en 230 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2