Zaterdag 19 september 2015 om 20:25 uur

BLEISWIJK-1

Zo even een dagje de shoutbox gemeden. Ik had even geen zin in voetbal. Maar wel even kunnen nadenken over gisteren.

Korte was gewoon slecht. Ebuehi viel nog wel mee, maar kwam wel onzeker over. Misschien dan ook niet de meest gelukkige keuze van Fraser.

Het grootste probleem wordt echter de voorhoede. Schaken en Havenaar zijn veel te voorspelbaar. Daarom scoren we de laatste drie wedstrijden zo moeilijk. Schaken altijd en alleen buitenom. En als je Havenaar niet laat koppen ben je ook klaar.

Je moet lekker met Duplan (de beste man tot nu toe) op rechts en Gorre op links gaan spelen. Die jongens kunnen zowel buitenom als binnendoor. Dan krijg je ook veel meer verrassing in ons spel.

Ik zou dan ook maar gewoon met Alberg spelen.

supporter-noord

Onterecht of niet, ga gewoon eens twee keer scoren dan heb je dat gezeik elke keer niet.
0
Zondag 13 september 2015 om 15:28 uur

miq72

Richard schreef:

Heeft het ons tegen gezeten dan de eerste wedstrijden? Ik vind namelijk van niet. Tegen zowel PSV en Utrecht hebben we geluk gehad, tegen Twente in mindere maten , maar als Twente scoort in de eerste 10minuten is het ook daar een heelander verhaal. Ook gisteren mogen we van geluk spreken dat het niet 10-1 werd. Je heb gewoon een matig elftal, die boven zichzelf kan steken door middel van een dosis inzet.
Je verliest met 4-0 van Ajax en opeens hebben we weer een matig elftal en hebben we in elke wedstrijd geluk gehad .
Wat een vreemde en slechte shout zeg .
Ja Psv had makkelijk kunnen scoren de 1e minuten maar stonden er geen 3 man buitenspel bij de 0-1 ?
Na dit onterechte doelpunt dicteerde Ado de wedstrijd en als Havenaar er al in had gestaan had Ado deze wedstrijd ongetwijfeld gewonnen met al de voorzetten van Schaken .

Tegen Twente werd er inderdaad ook matig begonnen maar na de 0-1 speelde Ado een fantastische wedstrijd en had het in de 2e helft ook kunnen uitlopen naar 1-7 met grote kansen en ballen op de paal .

Vorige week werden er in de 2e helft 2 ballen van de lijn gehaald en stonden Schaken en Korte alleen voor de keeper .

Dus nee we hebben in de 1e 3 wedstrijden geen geluk gehad .
Als we dat wel hadden gehad hadden we nog een paar puntjes meer gehad .

Na dit ongelooflijk moeilijke programma 5 punten is een fantastisch resultaat wat natuurlijk niet weg neemt dat het gisteren dramatisch was .
Maar om van dit resultaat nu gebruik te gaan maken om hier te gaan lopen roepen dat we een matig elftal hebben en zoveel geluk hebben gehad slaat helemaal nergens op .
0
Maandag 31 augustus 2015 om 12:18 uur

vakkiel

VAKKIE-l schreef:

ADO laat zich heel makkelijk afbluffen door die kindertjes. Hebben te veel angst om een bal te vragen.

Zou het dan toch kunnen?
Kan alle kanten op. Een punt is al super. Ook van belang welk ADO we zien, die van de eerste twee wedstrijden of die van de laatste wedstrijd. Ik denk dat Ajax furieus gaat starten, proberen te scoren binnen tien minuten. Als dat niet lukt, dan kan het een mooie wedstrijd worden voor ADO. Als dat wel lukt, denk ik dat het vrijwel kansloos wordt.
0
Zondag 30 augustus 2015 om 11:27 uur

pajam

Ajax kan ADO van beste Eredivisie-start in 45 jaar afhouden

● Ajax won 32 van de 41 thuiswedstrijden tegen ADO Den Haag in competitieverband (G6, V3).

● Frank de Boer verloor sinds zijn aanstelling alleen zijn eerste ontmoeting met ADO Den Haag (3-2 in april 2011 – sindsdien W5, G3).

● ADO Den Haag kwam in slechts vier van de laatste elf bezoeken aan Amsterdam tot scoren (zes doelpunten).

● Ajax kan voor de vierde keer in de Eredivisie-historie de eerste vier wedstrijden van het seizoen winnen zonder een tegendoelpunt te incasseren (na Ajax en Willem II in 1995/96 en PSV in 2002/03).

● Ajax is een van de drie ploegen, samen met NEC en De Graafschap, die nog niet van binnen het zestienmetergebied met de voet tot scoren kwam.

● Met vier doelpunten in zes wedstrijden treft Nemanja Gudelj in ADO Den Haag zijn favoriete tegenstander.

● Mocht ADO Den Haag niet verliezen dan noteert het de beste seizoensstart sinds 1970/71, toen de eerste vier wedstrijden van het Eredivisie-seizoen werden gewonnen.

● ADO beging dit seizoen al 53 overtredingen, het hoogste aantal van alle Eredivisie-teams.

● Henk Fraser coacht tegen Ajax zijn vijftigste Eredivisie-wedstrijd en won tot dusver zestien keer. De laatste ADO-trainer die na 49 Eredivisie-duels meer wedstrijden had gewonnen was Co Adriaanse in 1991 (21).

● Edouard Duplan kwam in zijn laatste zes competitiewedstrijden tegen Ajax tot vijf goals en één assist.
0
Zondag 30 augustus 2015 om 10:51 uur

oodh

Kees schreef:

Ik heb niets met Griekenland. Wel met Spanje. Je verwisselt me met ???
Dat weet ik niet maar ik ga graag naar Griekenland. Maar goed, jij zei 1-3.. Denk 3-1 dus. Wordt alleen maar interessant wanneer ze maar heel lang niet kunnen scoren.
0
Zaterdag 29 augustus 2015 om 21:49 uur

Gast

marcellino schreef:

Waar we wel op moeten leten is el ghazi vimd ik toch een hele goede voetballer
Klop dat is het gevaar van ajax ik zeg 1-2 winst we scoren uit een corner ajax is daar zwak