Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Richard

DaveDH schreef:

Jij bent dus 1 van diue figuren dat als het straks hopelijk beter gaat de credits bij de spelers legt en als het kut blijft gaan de schuld bij de trainer...

Een trainer maakt een speler niet beter, maar begeleid hem in zijn ontwikkeling doormiddel van coaching ( vooral mentaal )
Een trainer moet een mental coach zijn, met de juiste levens ervaring, en kijk hebben op teambuilding. Veelal ligt het aan de mentaliteit, motivatie van een spelers zelf of hij de ontwikkeling maakt die hij zou moeten maken. Kijk eens naar RKC, op papier veel mindere namen als bij ons, maar wel een mental coach op de bank. Wat e vooral opviel afgelopen Zondag het feit dat we zo afwachten gaan beginnen tegen RKC, juist van dit soort clubs dient gewonnen te worden ( zeker thuis ). Ik zal niet zeggen dat Steijn een slechte trainer is, maar een mental coach met uitstraling is ie zeker niet
0
Vrijdag 24 augustus 2012 om 12:52 uur

DaveDH

Haagse_Aad schreef:

Dave maak jezelf niet zo belachelijk door elke beslissing van Steijn als een goeie te bestempelen..

Höcher weg -> kon niet voetabllen
Visser altijd basis -> groot talent
domme wissels -> tactisch goed gezien
spelers worden niet beter ->ligt aan de spelers zelf
spelers op verkeerde posities -> weet even niet meer hoe je dit ook al weer eecht praat maar zal vast wel een "hele goeie reden" voor zijn....
Jij bent dus 1 van diue figuren dat als het straks hopelijk beter gaat de credits bij de spelers legt en als het kut blijft gaan de schuld bij de trainer...

0
Vrijdag 24 augustus 2012 om 12:05 uur

Haagse_Aad

ADODENHAAG schreef:

Speelt graag linksbuiten. Daar komen wij nu absoluut tekort.
Tuurlijk, die jongen had nu echt niet in onze selectie misstaan..

Had je tenminste weer een linksbuiten als linksbuiten en niet een spits als linksbuiten..

Maar goed onze trainer heeft er nogal een handje van om spelers op andere posities te zetten, zal vast wel ergens goed voor zijn maar dat zien wij simpele zielen niet natuurlijk..
0
Vrijdag 24 augustus 2012 om 12:00 uur

DaveDH

pajam schreef:

misschien toeval, misschien speler zelf, misschien privé situatie, maar wel het rijtje spelers dat onder Steijn minder presteerde als voorheen;

Horvath (in z`n NAC tijd vele male beter)
Toornstra
Rado
W.Verhoek
Ammi
Immers

Spelers die onder Steijn goed speelden:
Vicento
Kum
Coutinho

Spelers die Steijn volledig links heeft laten liggen:
Hochner
de Vogel
van Duin
Mulders (Vond hem in de minuten die die mocht maken redelijek breedte speler)

Horvach Is gewoon een slechte aankoop, heeft elke trainer wel eens, wat mij betreft staat Wormgoor op zijn plaats
Toornstra heb ik het idee dat dit gewoon zijn top is en dat het top jaar zijn technische kwaliteiten (het gebrek daaraan) heeft gemaskeerd.
Rado is idd veel slechter gaan spelen, naar ik heb gehoord heft hij een klote tijd prive achter de rug, kun je moeilijk de trainer de schuld van geven.
Ammi Heeft altijd met ups en downs gespeeld, ook onder Judas heeft hij periodes gehad waarin hij alles verkeerd deed en als je naar hem blaast breekt die af bij zijn enkels.

De spelers die Steijn links heeft laten liggen zijn gewogen en te licht bevonden en dat is in mijn ogen geheel terecht, geen van deze spelers voegt iets toe waarom zou je ze dan houden?

Sorry maar ik zie echt niet dat het slecht presteren van deze spelers de schuld is van de trainer, daar zijn ze toch echt ZELF verantwoordelijk voor...

je kunt niet zeggen dat Steijn slecht presterende spelers geen kans geeft om zich te revancheren... want de meeste staan de volgende wedstrijd er gewoon weer in (zie Toornstra en van Duinen) wat kun je meer doen als trainer dan... helemaal niets.

En wat nu als ze ineens vanaf volgende week heel goed spelen, is dat dan ook de verdienste van Steijn?

0
Vrijdag 24 augustus 2012 om 10:43 uur

pajam

Jacco schreef:

Ik denk nou komt er na het dik gedrukte stukje tekst een onderbouwing van heb ik jou daar, maar helaas.

Voor mij blijft het ook raar om elke keer elftallen en trainers met elkaar te vergelijken, immer voetbal is geen abstracte wetenschap!

Voor mij blijft Steyn vooralsnog steun verdienen, omdat:
1 hij erin stapte toen Atteveld er een zooitje van had gemaakt (toen zong iedereen hem als held toe na de laatste wedstrijd, handhaving!)
2 hij stapte erin toen Judas niet wist hoe snel (en op het laatste moment) hij weg moest naar zijn "geliefde" Vitesse
3 het is een man van de club die ook als speler zijn sporen voor de club heeft verdiend
4 een trainerswissel gedurende een seizoen sowieso bijna nooit veel uitmaakt, althans veel vaker niet dan wel.

Maar het lijkt wel of er na een (extreem) goed jaar bij bepaalde supporters gedrag is ontstaan wat voorheen alleen een paar tientallen kilometers ten noorden was (witte zakdoeken, eigen spelers en trainers afvallen, verwachten dat we van alles en iedereen winnen etc)

Ach gewoon achter je club staan is zeker ouderwets?
Ik ondersteun me club niet? Hoezo? Omdat ik de trainer niks vindt?
Wat een onzin zeg. Het is mijn onderbouwde mening!

Overigens heb ik het gedeelte onder mijn dikgedrukte tekst al een keer eerder volledig uiteen gezet hier op de box, als je er zo in geintresseerd bent zoek je het op.
Of je pakt zelf wat ranglijsten, resultaten erbij, zo moeilijk is dat niet.

Wat jij doet is op basis van mij in een hoekje van verwaande supporter te stoppen, mij voor gek verklaren, maar cijfers spreken voor zich.

Naar mijn mening hadden we vorig jaar een selectie die best rond de 12e plaats had kunnen eindigen en hebben we dit jaar weer een selectie dat minimaal 12e zou moeten kunnen worden.
De trainer haalt dat er naar mijn mening niet uit, ik vindt dit en omdat jij vindt dat ik hem moet steunen ben ik geen supporter?

raar.
0
Donderdag 23 augustus 2012 om 21:21 uur

pajam

BLEISWIJK-1 schreef:

Dat is het toch ook. Maar als je het belangrijk vind moet je er gewoon mee verder gaan.
Fout.
Stemmingmakerij is het wanneer je een sfeer creeert, gebasseerd op niets (Weinig).

onze huidige trainer haalt echter op iedere competentie een onvoldoende.
Nu heb jij laatst het confetti opstelling volgens jou zeggen en mening van tafel geveegd.

Als er geroepen wordt dat er raar gewisseld wordt, is ook dat voor sommigen, waaronder jij, wel recht te breien.

Als je roept dat er geen creativiteit, drang naar voren of op z`n minst aanvallend voetbal (wat hij zelf pretendeert te willen spelen) op de mat wordt gelegd, roept men óók dat dit niet belangrijk is. Want ook onder v/d Brom was dat niet zo (nee, maar de uitvoering van het reactie voetbal was tig keer beter dan hetgeen onze huidige trainer voor elkaar krijgt!).

Als erop gewezen wordt dat spelers NIET beter worden onder deze trainer, ligt ook dat niet aan de trainer, dat is verantwoordelijkheid en persoonlijkheid van de individuele spelers zelf.

Opmerkingen over zijn trackrecord bij de jeugdelftallen zou ook weinig zeggen.

Zijn omgang met spelers en lichtelijk Atteveld trekjes is ook een fantoom, verzonnen om de beste man onderuit te halen.

Dat hij vorig jaar zelf Horvath, J.Verhoek, Smolarek en Boussaboun gehaald heeft. Dat hij van de daken schreeuwde een vinger in de pap te hebben in het selecteren en beoordelen van potentiele aanwinsten onder v/d Brom. Ook allemaal onzin of genuanceerder dan hierboven geschets.

Maar gelukkig zijn er ook statistieken, harde zwarte cijfers die je onmogelijk van tafel kan vegen:

Resultaten Steijn vs. andere Haagse trainers sinds de terugkeer anno 2005

Ik heb dat vorig jaar al eens uitgebreid uiteen gezet. Hoe je het ook wendt of keert, hoe mooi je ook al het kromme recht wil praten.
Steijn had een betere selectie, meer budget en een mooiere thuiskomen om tot resultaat te komen dan de meeste andere trainers voor hem sinds 2005 en alsnog behaalt hij mindere resultaten.

Steijn is een matige trainer en zal ook dit jaar niet het meeste uit deze selectie halen, ook zal er geen enkele speler beter worden en vlieger er straks weer een paar uit omdat ze met hem botsen.

hetze? ja een hetze tegen degene die kritisch durven te zijn, want onze trainer is een Hagenees, een clubman en heeft vorig jaar zoveel pech gehad.....
0
Donderdag 23 augustus 2012 om 20:45 uur

BLEISWIJK-1

ADO500 schreef:

Ik snap niet zo goed dat als je een berichtje stuurt over de verjaardag van Lex Schoenmaker dat je dan gelijk een negatieve opmerking moet maken over Maurice Steijn. Dat is puur stemmingmakkerij waar deze voorheen leuke site aan ten onder gaat.

Maurice Steijn verdient meer respect. Het is een jonge trainer die vorig jaar zeker fouten heeft gemaakt maar het is wel een clubman. Ik kan `m ook niet altijd volgen en zal hem zeker ook niet altijd verdedigen zoals bijvoorbeeld DaveDH doet. Maar de hetze die tegen Maurice wordt gevoerd gaat veel te ver.

De negativiteit onder de supporters leidt er toe dat sponsors gaan afhaken en dat de groei van de club stagneert. Ik heb al meerdere sponsors gehoord en gesproken die er klaar mee zijn. Zelf ben ik ook een (kleine) sponsor en vooral ook supporter in hart en nieren. Door de negatieve sfeer onder de supporters merk ik zelf ook dat ik er steeds minder lol in heb.

En ga nu niet de schuld geven aan het bestuur en/of de directie. Gewoon stoppen met dat ge en eens onvoorwaardelijk achter de club, spelers en technische staf gaan staan.
Ik ben het helemaal met je eens. Het gaat ook nergens meer over.

Er is echter wel een maar. Door het vorige seizoen is Maurice wel beschadigd, waardoor hij dit jaar ook maar heel weinig goed kan doen. En dat kan je op zijn minst een fout van het bestuur noemen. Het bestuur heeft aan het einde van vorig seizoen geevalueerd met Maurice en kwam tot de conclusie dat er nog een basis was om verder te gaan. Als bestuur moet je je ook afvragen of er een breed draagvlak voor een trainer is. En daar zijn supporters een belangrijk onderdeel in.

Ik hoop dat Maurice het gaat redden. Zelf zie ik nog geen rede om hem af te branden. Al heb ik wel mijn twijfels. Zes punten in de komende twee duels zou hem aardig op weg helpen.
0
Donderdag 23 augustus 2012 om 11:36 uur

Ron001

Beest schreef:

kan je het tweede ook nog leuk aankleden
Volgens sommige een echte top trainer!!! Hahaha
0
Donderdag 23 augustus 2012 om 11:24 uur

Advertentie

Zoetermeer-1

Wat is de stemming negatief zeg. Alles wat Steijn zegt en doet wordt in het negatieve getrokken. Ik ben ook geen fan van onze trainer, maar ik wil hem altijd nog wel het voordeel van de twijfel geven.

Vorig seizoen heeft hij veel dingen fout gedaan, maar vergeet ook niet dat het een rommelig seizoen was. Eerst met JvdB, daarna het getouwtrekt met Derijck, Immers, Verhoek, Kum, etc. Voor de winterstop heb ik mooie dingen gezien van ADO DH, maar na de winterstop was een hele slechte serie wedstrijden en heeft Steijn het team niet op de rails gekregen. Dat kun je hem aanrekenen. Al met al een rommelig seizoen, waarbij Maurice fouten heeft gemaakt, maar dat zie je overal toch? Wat denk je van Pieter Huistra bij Groningen bijvoorbeeld...

Ik vind dat je hem nu pas echt mag afrekenen op het spel en de resultaten. Hij heeft zijn eigen selectie mogen samenstellen en het lijkt erop dat het nu rustig blijft omtrend vertrekkende spelers. Dat kan dus geen reden zijn voor slechte resultaten. Vitesse-uit verlies 9 van de 10 keer. Dus een 2-2 gelijkspel is gewoon een goed resultaat. Tegen RKC Waalwijk verlies je misschien 2 punten, maar aan de andere kant win je er ook weer één. Het spel was niet al te best, maar het team toonde wel vechtlust en na de 2-1 werd het nog bijna een 3-2 overwinning. Was die vrije trap van Holla erin gegaan, was de stemming heel anders geweest. Maar als telt niet in de sport.

Met 2 punten uit 2 wedstijden is de start redelijk. Helaas kun je nog slecht afleiden waar ADO staat. VVV-uit zal een nieuwe test zijn. Mijn gevoel zegt dat je die moet winnen, maar dat gebeurde vorig jaar ook niet. Maar voor het gevoel zal het wel lekker zijn dat de 3 punten meegenomen worden naar Den Haag. Dan zit onze trainer ook weer wat beter in zijn zetel.
0
Donderdag 23 augustus 2012 om 10:57 uur

Bleek

ADO500 schreef:

Ik snap niet zo goed dat als je een berichtje stuurt over de verjaardag van Lex Schoenmaker dat je dan gelijk een negatieve opmerking moet maken over Maurice Steijn. Dat is puur stemmingmakkerij waar deze voorheen leuke site aan ten onder gaat.

Maurice Steijn verdient meer respect. Het is een jonge trainer die vorig jaar zeker fouten heeft gemaakt maar het is wel een clubman. Ik kan `m ook niet altijd volgen en zal hem zeker ook niet altijd verdedigen zoals bijvoorbeeld DaveDH doet. Maar de hetze die tegen Maurice wordt gevoerd gaat veel te ver.

De negativiteit onder de supporters leidt er toe dat sponsors gaan afhaken en dat de groei van de club stagneert. Ik heb al meerdere sponsors gehoord en gesproken die er klaar mee zijn. Zelf ben ik ook een (kleine) sponsor en vooral ook supporter in hart en nieren. Door de negatieve sfeer onder de supporters merk ik zelf ook dat ik er steeds minder lol in heb.

En ga nu niet de schuld geven aan het bestuur en/of de directie. Gewoon stoppen met dat ge en eens onvoorwaardelijk achter de club, spelers en technische staf gaan staan.
Wat een onzin zeg! Dus omdat het een clubman is mag je niet zeggen dat het een waardeloze trainer is?! Zo lust ik er nog wel een paar..

Dat de sponsors weglopen omdat de supporters Steijn een minkukel vinden slaat al helemaal nergens op.. De mensen die ik afgelopen zondag heb gesproken zullen eerder stoppen met sponseren door de slechte resultaten en het spel dat pijn aan de ogen doet dan dat er (terecht) negatief over Steijn wordt gesproken..
0
Donderdag 23 augustus 2012 om 10:08 uur

Nu online

Don Leo, wijstaanboven, Madmax en 229 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2