Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Vincent

toma schreef:

Beste Frans,

 

Het enige wat wij, net zoals jij ook niet weten, is of er nog een linker middenvelder komt en zo ja wie dat dan is. De rest is leuk samen gevat  uit de krant en alle andere voor iedereen toegangkelijke site's. Aardig van je en voor jouw ook leuk zo is het net of wat meer weet dan shouters die niet zelf al het nieuws zelf lezen.

 

Groeten Tomas

Wij waarderen zijn inbreng wel toma.

 

Snap ook niet waarom je dit shout omdat je donders goed weet dat frans er dichter bij zit dan jij hier ons even wilt doen geloven..

niet doen..

 

0
Maandag 23 augustus 2010 om 18:13 uur

fcthehague

GVD dat zou toch niet waar zijn.. Waarom geen PSV dan ! Wist wel dat Verhoek het te goed doet om niet op te vallen :(

 

Maarja flink cashen dan maar ??

 

Van hese naar Cambuur ?

 

'Ajax toont interesse in ADO-aanvaller Verhoek'
Wesley Verhoek staat in de belangstelling van Ajax. Dat meldt het Algemeen Dagblad maandag. De buitenspeler van ADO Den Haag is gestreeld door de interesse van de Amsterdammers.


Verhoek is bezig aan een goed seizoen. De aanvaller was in het gewonnen duel van zondag met VVV-Venlo (2-3) betrokken bij alle Haagse treffers. Hij bereidde twee doelpunten voor en nam zelf ook een goal voor zijn rekening.

"Interesse van een grote club is altijd mooi. Dat streelt me wel, ja. En natuurlijk zal ik er over nadenken als Ajax concreet wordt", stelt Verhoek in gesprek met de krant. De aanvaller is niet de enige ADO-speler die de interesse van grote clubs heeft gewekt. Ook Jens Toornstra en Timothy Derijck mogen zich in de belangstelling van verschillende clubs weten.

Ondertussen is de club in de zoektocht naar een vierde doelman uitgekomen bij de Congolees Nicaise Mulopo Kudimbana. Hij staat onder contract bij Anderlecht. De 23-jarige keeper traint vanaf woensdag mee met ADO Den Haag.

Mogelijk vertrekt Kai van Hese tijdelijk uit de Residentie. Hij staat in de belangstelling van SC Cambuur. De Friese club wil hem voor één seizoen huren van ADO Den Haag.
 

0
Maandag 23 augustus 2010 om 09:10 uur

Bert

hansepans schreef:

Soms ... zitten hier vreselijk veel azijnzeikers .... ADO heeft tot nu toe hele behoorlijke wedstrijden gespeeld en dat is vandaag beloond. sjongejonge

Ik heb een raar gevoel over die wedstrijd tegen Pisvee. Weet niet waarom weet ook niet of we winnen. We zullen wel verliezen maar ik heb er een raar gevoel bij.

0
Maandag 23 augustus 2010 om 01:04 uur

ado-kenner

supporter-noord schreef:

niks hoor, Ricky moet er weer zo snel mogelijk in. Je zag vanmiddag duidelijk dat hij gemist werd. Het hele middenveld was onzichtbaar, behalve Immers, dat ging wel.

waarom doen jullie zo moeilijk? De ricky van 2-3 jaar geleden die had erin gekund maar de ricky van de laatste tijd niet. Ik weet zeker dat we dan weer verloren hadden. Jullie meoten kappen met die ricky obsessie hij is te dik en dat is de man die niet hier naartoe wilde komen als we naar de jupiler degradeerde en 1 van de mensen die het hoogste salaris heeft van de team. Als hij weer de vorm kan oppakken dan best maar hoe hij de laatste jaar speelt dan heb ik er geen twijfel aan om hem gewoon op de bank te laten.

0
Maandag 23 augustus 2010 om 00:01 uur

kako

supporter-noord schreef:

Denk het niet, als je die gelijkmaker ziet, ze wandelen gewoon door onze verdediging. Wat is die verdediging toch zwak. Geen snelheid, passen kunnen die Bosschaart en Kum al helemaal niet, totaal geen opbouw. Ik hoop echt dat Rankovic en die Pique volgende week erin staan, desnoods op  halve kracht, is nog altijd beter dan die twee. Middenveld is ook niks, je mist Ricky met zn goeie passes.

Rankovic heeft al twee jaar niet gespeeld, waarom wachtren op hem? Knopperr was na zijn blessure ook helemaal geenschin meer van het jaar daarvoor, laat staan dat Ranko nog wat wordt, hoe jammer ook. Ricky missen met goede passes, zie jij het even niet helemaal helder.  

0
Zondag 22 augustus 2010 om 16:07 uur

Advertentie

Rome

Waarom geven we nou altijd de voorsprong weg....

We hebben in ieder geval een spits, Boelerking valt mij positief mee.

0
Zondag 22 augustus 2010 om 15:02 uur

GroenGeel

jajoh schreef:

Tig spelers met hoge salarissen vertrokken inderdaad...welke was dan nog van bijzondere waarde voor het team? Door deze spelers te laten gaan hebben we nu een stuk minder last van hoge tekorten. Nul punten na twee !! wedstrijden, als we na 10 wedstrijden nog steeds op nul staan wordt het inderdaad moeilijk. Die NUL stappen is inderdaad waar, maar is dat niet te wijten aan een stel onverlaten binnen het bestuur? Nu is er voor meer duidelijkheid, rust gekozen. Er wordt beter gecommuniceerd naar de supporters, er wordt geluisterd naar oud gedienden mbt beleid, spelers etc.

 

Je kan toch niet verwachten dat na jaren en jaren baggerzooi, alles opeens met 5 stappen tegelijk veranderd en vooruit gaat?

Er was er geen één belangrijk voor het team, maar waarom halen we niets terug? je moet er niet aan denken, maar straks gaat het weer kaarten regenen en spelen we met en paar kleuters van de bank. Prima dat ze beter luisteren en communiceren naar supporters, maar het zal toch echt op het veld moeten gebeuren. Deze selectie is én te zwak én niet bred genoeg.

 

Ik verwacht het ook niet in één keer, maar ik zie achteruitgang qua kwaliteit van de selectie, laat staan vooruitgang.

 

Volgens mij zei van de kallen dat spelen voor europees voetbal het doel was binnen een paar jaar. OK, erg overdreven, maar er gebeurt niets. Ja, bij alles behalve de selectie. Leuk als je alles op orede hebt en je komt onverhoopt in de Jupiler terecht.

Ik begrijp best dat niemand hierin wil geloven, maar het kan toch echt zomaar gebeuren als je in de nacompetitie zit, daar weet Sparta alles van.

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 16:59 uur

pascal-070

Als ik Den Haag was dan zou ik nog een controlerende middenvelder en een defensieve speler erbij halen. Ik zou Bottheghin van Zwolle wel bij den haag willen zien. Waarom niet net als andere clubs goede spelers uit de Jupiler League halen.

Botthegin is een van de grootste talenten uit die competitie.

En daarbij verdedigers kosten gelukkig niet heel veel en Wuytens van PSV huren zou ook een goede zijn.

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 14:05 uur

Ooievaar

Mensen, niet in de war raken dat Excelsior - hoe knap ook - twee maal wint. Je kan het ook heel slecht vinden van NEC dat ze bij een veredeld amateurelftal verliezen. Waar hebben we het nu over? Wij hebben twee wedstrijden gespeeld Exelsior en NEC één meer.

 

Zou met de beste wil van de wereld niet weten waarom we geen 12e zouden kunnen worden, en Exelsior niet zou degraderen. Met z'on begroting(...)

 

Kop omhnoog borst vooruit, dat moeten we een beetje meer uitstralen. Zondag krijgen we een pingel mee, en schieten het net kapot. Hoppa.

0
Vrijdag 20 augustus 2010 om 22:59 uur

oodh

Mike schreef:

Rare verhalen allemaal.  Vd Kallen meldt dat de financiele condities om Linssen te halen een belemmering zijn. Vd Brom zegt wat anders.

Vanmorgen op West zegt vd Kallen dat de werkvergunning van Bulykin voor het weekend niet rond komt en vervolens is ie er net op tijd.

 

Wie is eigenlijk de woordvoerder van ADO???
Is dat degene die het eerst een microfoon onder zijn neus geduwd krijgt???
 

Het komt in ieder geval zeer amateuristisch over. Ook op het technisch vlak trouwens. Eerst zeggen dat het een versterking is en dan zeggen dat andere posities prioriteit hebben. Dat laatste wisten we bijna allemaal al hier te vertellen. Waarom laat je hem dan komen, onbegrijpelijk.

0
Vrijdag 20 augustus 2010 om 15:18 uur

Nu online

Marko1969, opper en 136 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4