Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

rien1

Bert schreef:

Om nog maar te zwijgen over dat achtelijke kundus akkoord. Ze waren het eens maar nou weer niet en al die plannen gaan niet meer door.

Destijds moest het wel doorgaan anders gingen we failliet. Maar nou hoeft het niet meer. En sinds dat die etterbakken niks doen hebben we 2% economische groei.

Er was er maar een die wist hoe het werkte Pim Fortuyn! Die riep jaren geleden al dat de organisatie rondom de zorg gereorganiseerd moest worden.

Je moet dat hele zooitje de zee in schuiven opgeruimd staat netjes zo en nou weer over voetbal.
Zeker weten. En dan graag die Pechhol voorop. Als die de kans ooit krijgt staan alle 45plussers straks tegen de muur. Wat die allemaal wil..... En alles ten faveure van Europa. Man ik kan boeken schrijven hier zoveel haat ik dat Binnenhof.

Doen we dus gewoon maar niet.. Tegen RKC zie ik jou en anderen misschien nog effe.
Dat RKC is nog steeds een mooi sterk cluppie met een goeie trainer.
0
Woensdag 15 augustus 2012 om 03:20 uur

liefhebber

Bert schreef:

Om nog maar te zwijgen over dat achtelijke kundus akkoord. Ze waren het eens maar nou weer niet en al die plannen gaan niet meer door.

Destijds moest het wel doorgaan anders gingen we failliet. Maar nou hoeft het niet meer. En sinds dat die etterbakken niks doen hebben we 2% economische groei.

Er was er maar een die wist hoe het werkte Pim Fortuyn! Die riep jaren geleden al dat de organisatie rondom de zorg gereorganiseerd moest worden.

Je moet dat hele zooitje de zee in schuiven opgeruimd staat netjes zo en nou weer over voetbal.
En dan nog een feitje. Er is nu al ca 45 miljoen uitgegeven om dat hele kunduz akkoord door te rekenen. Dure prullenbak!!
Hadden wij een leuke trainer voor kunnen aanstellen
0
Dinsdag 14 augustus 2012 om 22:53 uur

oodh

DaveDH schreef:

Waar heeft hij hem dan afgefikt? Ik ben dat nergens tegengekomen, ja hier... maar hier lult iedereen elkaar maar na...

En in antwoord op je vraag ja ik heb een paar keer onder chefs moeten werken waarvan ik het bloed wel van kon drinken en het toch heeft nooit echt tot problemen geleid... komt misschien omdat ik een professional ben :p
Neem aan dat je chefs jouw bloed wel konden drinken. Maar daar heb ik het helemaal niet over.
Heb het over een trainer die je kleineert en je niet opstelt terwijl je er wel in hoort te staan. Kan je verzekeren dat je niet beter gaat voetballen.

Overigens is dit mijn laatste shout aan jou. (Zouden meer mensen moeten doen). Niet omdat ik het niet met je eens ben, maar omdat je hier alleen maar rondhangt om alles tegen te spreken en mensen op de kast te jagen. Kennelijk vind je dat leuk. Dacht even dat het beter met je ging, maar helaas, je bent weer op je oude niveau.
0
Dinsdag 14 augustus 2012 om 17:55 uur

oodh

DaveDH schreef:

Ik weet wel dat hij privé problemen heeft...
Ja en een coach die hem heeft afgefikt. Ik weet niet of jij wel eens hebt meegemaakt dat je onder een trainer speelde die het helemaal niet in je zag zitten? Ik kan je verzekeren dat het je geen goed doet.
0
Dinsdag 14 augustus 2012 om 16:43 uur

pajam

DaveDH schreef:

Het zouden zomaar eens Roda, NEC, VVV of Utrecht kunnen zijn, of wat te denken van don Marco met Heerenveen... echt onder de nummer 6 ligt het allemaal redelijk dicht bij elkaar... een kleine club met een paar uitschieters kan zo maar hoog eindigen (zie RKC)
NEC heeft goed ingekocht en een goede trainer, die gaan mee doen om de play offs.
Ik geloof best dat RJC en SCH een mindere seizoen tegemoet gaan zien, maar die eindigen echt niet lager dan middenmoot.

Onderin zal je naar mijn idee VVV, RKC, PEC Zwolle, Willem II, NAC en FC Utrecht vinden.

Sterkere deel middenmoot; Vitesse, NEC, FC Groningen, SC Heerenveen

top : AZ, PSV, FC Twente, Feyenoord, Ajax

min of meer gelijkwaardige teams: Heracles, ADO Den Haag, Roda JC

maar dat denk ik
0
Dinsdag 14 augustus 2012 om 15:12 uur

Advertentie

pajam

Kan iemand mij uberhaupt uitleggen waarom Steijn met dit verhaal naar de pers gaat?

Ook als hij die vragen van de pers krijgt, zou hij er diplomatieker antwoord op kunnen geven.

Hij zoek heel duidelijk zelf een ramkoers en naar mijn idee doet de Trainer Steijn dat wel vaker.
Ik vindt een teken van zwakte voor een trainer, people skills doet er ook toe.
0
Dinsdag 14 augustus 2012 om 14:30 uur

Beest

DaveDH schreef:

Ik beoordeel liever iemand op zijn prestaties dan op zijn uitspraken in de pers als je het niet erg vind... het hijgerige gejaag op Steijn van de overgrote groep is is om te kotsen om eerlijk te zijn... alles wat de man doet (of laat) wordt tot in het idiote overtrokken geanalyseerd en becommentarieerd, veel mensen hier laten zich absoluut niet remmen door gebrek aan kennis en huilen net de Wolven mee (eigen mening wordt sowieso door die groep niet op prijs gestelt zie de comment van Yesyes)

Maar ik reken straks liever af op wat er aan resultaat behaald is, en bekijk de gang van zaken realistisch, en realistisch is dat Visser op dit moment beter is dan Rado en dat het logisch is dat hij naar een andere club mag uitkijken zie vorig seizoen. Dat het ook logisch is dat Ammi gaat als je daar nog wat centen voor kan vangen, want die is meer geblesseerd dan dat die speelt.

En hoe Steijn zijn pers momentje doet zal me eerlijk gezegd een worst wezen, en het is niet zo dat ik niet kritisch kijk naar wat hij doet, maar zoals het hier af en toe gaat is echt compleet van de zotte....

Dat is MIJN mening en daar moet je het maar mee doen.

uitstraling is ook belangrijk neem onze nieuwe bonds coach van gaal bij vi gister was ie ook al aan de beurt een trainer dient ook een boegbeeld te zijn voor de club en niet iemand die zich alvast indekt voor het geval we weers klop krijgen of die gaat zitten janken om zaken die er niet toe doen beetje zelfspot zou een heleboel frustaties schelen \

en je heb idd gelijk dat er een hoop m liever zien gaan ik voor me zelf hou het in het midden vindt dat ie een kans verdiend maar ben er niet helemaal zeker van dat ie het gaat waarmaken
en het probleem ligt m in het feit als ie het nu verkloot is het met m gedaan dan kan je hem als ado ook niet meer binnenshuis houden want dan is weer een jaar naar de kloten komt weer een b trainer die zijn eigen selectie wil en moet wennen

en daar licht het grootste verschil de jongens die denken dat ms wel kan handhaven geven hem het volle vertrouwen mensen die dat niet doen leggen elke uitspraak handeling onder de loep en das bij een bvo normaal
ik vind zeker dat je iemand die een publieke/representatieve functie bekleed ook de pers terwoordt moet kunnen staan zonder al te vreemde uitspreken en iedereen de schuld te geven en niet inzien dat je zelf het toch ook niet altijd even handig heb gedaan

0
Dinsdag 14 augustus 2012 om 13:44 uur

Beest

DaveDH schreef:

Tuurlijk knul het is allemaal de schuld van Stein.... lekker simpel houden ja toch?
dave tegen beter weten in steijn hand boven het hoofd houden heeft ook geen inhoud we weten allemaal dat het een beginnend trainer is die is mislukt in de a1 en het nu bij ado probeert is leuk en een hoop kan je wegpoetsen onder het mom kan een keer gebeuren bij begginend trainer maar al die begginersfouten hebben we vorig jaar al gezien dus wordt nu wel tijd dat ie het achterste van zn tong laat zien en profesioneel te werk gaat daar was de persmomentje voor vitesse goed moment om te zien dat ie eigenlijk geen stap vooruit heeft gemaakt maar blijft steken en dan bedoel ik dat een gelijkspelletje voor hem een uitzonderlijk resultaat is waar die voor tekende vond ik weer een zwakke uitspraak

steijn van alles de schuld geven heeft idd geen zin maar om de dingen die die verkeerd doet niet te benoemen ook niet dus waty is wijsheid ??
0
Dinsdag 14 augustus 2012 om 13:12 uur

DaveDH

Beest schreef:

VISSER KAN JE ALLEEN AAN DIRECTE CONCURENT VERHUREN WANT BIJ PSV AJAX FEYE RKC NAC EN NEC zijn ze denk ik niet geintereseerd vindt het wel belangrijk dat ie veel speelt
Dus jij zou als trainer je directe concurrenten gaan versterken? Gelukkig denken ze er bij DH anders over.....
0
Dinsdag 14 augustus 2012 om 13:07 uur

yesyes

DaveDH schreef:

Rado is niet in vorm man, ga jij een "lekkere verdediging" bouwen met spelers die total uit vorm zijn en dan klagen dat we weer tegen dgradatie moeten vechten...

Ook je analyse van Visser is in mijn ogen een foute want hij heeft vorig de plek van Rado overgenomen en het prima gedaan en het wel een VM, als iemand vorig veel vuil werk van andere heeft opgeknapt is het Kevin wel, geen VM? kom op zeg.
Blijkt wel weer dat jij nergens verstand van hebt pikkie. Degradatie moeten vechten door rado? haha zo`n ervaren vent die interlands speelt voor ze thuisland schei toch uit met dat domme gelul. Hij is zo uit vorm omdat die niet gewaardeerd door die amateur trainer van ons. Zou jij je goed voelen als je ziet dat een pikkie als visser steeds de voorkeur boven je krijgt? Had never nooit mogen gebeuren dit. Rado is een buitenkansje geweest en die moet je altijd benutten. Zoveelste blunder van onze trainer.

Visser als VM hou toch op als er iets is wat hij niet kan is het verdedigen wel. De enige keren dat ik visser goed heb zien spelen waren de keren dat hij als aanvallende middenvelder inviel in het jaar van vd brom. Vorig heb ik hem werkelijk niets goeds zien doen.
0
Dinsdag 14 augustus 2012 om 12:11 uur

Nu online

Tante Wil, wijstaanboven, Br3cht, superfcdenhaag2 en 177 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2