Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

JB

ADO voor altijd schreef:

en al die miskopen dan van de heer Wetzel, een flink aantal weg en er lopen er nog wel enkele.

Een manager van het jaar verdient deze titel niet met al die miskleunen.
Over wie heb je het dan? De Meersman was transfervrij Caracciolo 150.000, verhuurd Resodihardjo, amateurs Vanuit bedrijfseconomisch perspectief hebben we dus precies NUL euro verloren aan deze jongens. Caracciolo is verhuurd en levert dus zelfs geld op. Al had ik hem zelf ook liever als de snelle, bewegelijke spits naast Milic gezien waardoor die doelpunten zou opleveren. En als we de vergelijking met bijv Groningen en NAC doortrekken die ik gemaakt heb: hoeveel "miskopen" zijn daar gedaan de afgelopen jaren? Alleen hebben we ons daar nooit druk om gemaakt. Reken maar dat veel Heerenveen supporters Daryl Janmaat zien als de Lorenzo Pique van Friesland.
0
Woensdag 12 augustus 2009 om 12:02 uur

sjampie

Van Beukering baalt van hoge vraagprijs NEC
Jhon van Beukering staat in de belangstelling van verschillende clubs. De bankzitter van NEC Nijmegen wil vertrekken bij die club, maar potentiële nieuwe werkgevers hikken aan tegen de hoge transfersom die betaald moet worden voor de spits.

Volgens Sportweek wil NEC een bedrag van 450.000 euro ontvangen voor Van Beukering, die in Nijmegen sinds de komst van Björn Vleminckx een bijrol vertolkt. Belachelijk veel voor een bankzitter, vindt Van Beukering. "Dat hoest je niet zomaar uit je broek."

"Swansea City, De Graafschap en ADO Den Haag zijn geïnteresseerd, maar kunnen me niet betalen", zegt Van Beukering in gesprek met het weekblad. "Laten we hopen dat NEC de prijs laat zakken want dit schiet niet op."

Toch houdt Van Beukering hoop op een vertrek bij de Gelderse club. "Ach, het zal wel een `laatste-momentje` worden. Of over een halfjaar. Ik weet hoe dit spelletje gespeeld wordt", zegt de aanvaller.

Nou breekt mijn klomp waarom zouden wij dit niet kunnen betalen ???
0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 12:06 uur

ADO voor altijd

WAAR IS WETZEL MEE BEZIG !!!!!

Gaat hij nu al zijn eigen spelers schorsen (?) als ze een kaart oplopen. De kaart van Soltani was totaal onterecht eveneens als de 1ste gele kaart van Ricky.
Ik denk dat Wetzel langzaam maar zeker zichzelf maar eens rood moet geven en vertrekken. Laat hij liever het elftal op sterkte brengen (linksback en scorende spits) en 1 mening heeft hij niet je hoort weer wat anders uit de mond van deze (meer kantoorpik dan voetbalman) komen.
0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 10:51 uur

tim_b

de derde helft schreef:


Heb begrepen dat Willem II hem graag terughaald !!
ik denk persoonlijk ook niet ado, als ado een speler haalt vermoed ik eerder een spits of een verdediger..
0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 10:24 uur

JS

Dit zou ook wat voor ons zijn denk ik, maar dan huren.

Rigters in belangstelling Britse clubsGepubliceerd op: 11 augustus 2009 09:19
Maceo Rigters mag zich in de belangstelling heugen van vier Britse clubs. De voormalig jeugdinternational heeft geen toekomst meer bij Blackburn Rovers.
- advertentie -
De geïnteresseerde partijen zijn Charlton Athletic, Brentford, Southend United en Dundee United, meldt Sportweek. Het is nog maar de vraag of die clubs kunnen voldoen aan het salaris van Rigters. "Maceo heeft een uitstekend contract en gezien de recessie hebben de clubs minder te besteden", aldus zijn zaakwaarnemer Frank Schouten. "Maar de clubs die zich hebben gemeld willen hem graag huren. En Maceo zelf wil graag weer aan spelen toekomen."

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat Sparta en Roda JC ook interesse zouden hebben in de diensten van de spits.

Maceo Rigters verliet NAC in 2007 voor Blackburn Rovers, maar kwam niet verder dan twee competitiewedstrijden in het blauw-witte shirt.
0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 09:42 uur

Robbie

Er vanuit gaande dat wij 4-3-3 blijven spelen, hebben we momenteel deze EREDIVISIE waardige selectie, mijn aanziens.

Keepers:
Zwinkels (langer geblesseerd)
Waterman (geblesseerd)
Coutinho (stoned)
Ditewig

Rechtsback:
Ammi

Centraal:
Rankovic (langer geblesseerd)
Horvath
Derijck
Kum

Linksback:
Pique (langer geblesseerd)

Verdedigende middenvelder:
Rankovic (langer geblesseerd)
Buijs
Bosschaart
Schwiebe
Aanvallende middenvelder:
Knopper (langer geblesseerd)
Van den Bergh
Cornelisse
Immers

Rechtsbuiten:

Spits:
Powel
Milic

Linksbuiten:
Soltani

Zoals ik het zie, heb je zeker 4 en misschien wel 5 nieuwe spelers nodig om het fatsoenlijk te kunnen doen. Een rechtsback, linksback, rechtsbuiten (Verhoek vind ik eigenlijk al niet eredivisiewaardig), linksbuiten en een spits. Als spits kan Milic voldoen, mits de rest van de posities goed worden vervuld. Al het aanwezige geld in een superspits steken, lost het probleem niet op.

Pique is voor ons een topper, maar in de ziekenboeg heb je er niks aan. Zeker niet als je jongens in het elftal krijgt die in de Jupiler league nog overlopen worden. Om over de andere Pique nog maar te zwijgen... Voor mijn gevoel heeft Den Haag een paar toppers die de club ECHT beter maken (Buijs, Derijck, Kum, Knopper, v/d Bergh, Zwinkels en Waterman), maar de andere helft is weer véél te zwak voor een eredivisieclub. Ik zal wel commentaar krijgen omdat er volgens velen alleen maar potentiele internationals lopen, maar in werkelijkheid is het een zootje.
0
Maandag 10 augustus 2009 om 19:55 uur

Robin Straub

MikeDH schreef:

Goed nieuws voor ons, hopelijk kan DH deze week Luijcks en v.d Gun daardoor vastleggen.
en zeker v.d. gun hebben we hard nodig.. of een andere goede spits natuurlijk.. maar ik heb v.d. gun altijd goed gevonden bij utrecht (en daarvoor natuurlijk ook bij ADO)
0
Maandag 10 augustus 2009 om 11:48 uur

ADO voor altijd

Het blijkt dat we toch wel heel hard een scorende spits nodig hebben en laat Powell maar vertrekken heb je niets aan. Jans (trainet groningen) heeft het echt wel goed gezien.

En voortaan maar beginnen met Kum ipv van Hese, helaas heb je daar NIETS aan. verhuren en bij laten leren deze jongen.

Compliment aan de supporters bij de minuut stilte geen misklank gehoord , enorm.
En de grootste lul van de wedstijd was de scheidsrechter, had echt een vvv bil op. Deze man nu al een paar keer gezien en kan er niets van.
0
Maandag 10 augustus 2009 om 11:25 uur

Advertentie

JB

Als reactie op het stukje in het AD net deze reactie gestuurd, die waarschijnlijk niet geplaatst zal worden:

Correctie:
Honda heeft GEEN 2 goals gemaakt.

De 2-2 moet op naam van de grensrechter, die als enige de bal(die hij niet kon zien) over de doellijn zag gaan.
Hands van Honda bij 1e goal is niet gezien
2x makkelijk gegeven 2xgeel=rood, waar Leemans, Paauwe, Honda en Calabro direct rood hadden moeten krijgen.
Onderuit trekken Milic?

Kennelijk heeft VVV een deel van de Honda miljoenen al uitgegeven


Verder niemand opgevallen dat Honda bij de eerste goal de bal in eerste instantie met zijn arm meenam?

Op tv was duidelijk te zien dat niemand, en zeker de betreffende grensrechter heeft kunnen zien of de bal VOLLEDIG over de doellijn was. Sterker nog, als (oud-)keeper durf ik de bewering aan dat de bal zeker NIET over de lijn was. Ditewig maakte wel een beweging naar voren met zijn armen, maar dat kwam omdat zijn lichaam naar achteren bewoog. Let op de tv beelden op de voet van Diteweg die als hij de bal vangt nog voor de doellijn is. De bal is dan recht boven zijn voet. Doordat zijn lichaam en voet naar achteren schuiven lijkt het alsof hij de bal naar voren duwt, maar feitelijk gaat de bal in een rechte lijn naar beneden.
En zoals zowel Atteveld als John vd Brom (analyst eredivisie Live) zeiden, Calabro stond in de zichtlijn van de grensrechter. Al was de bal een halve meter over de lijn (of ervoor!) dan nog had hij de bal NIET kunnen zien!

Honda had natuurlijk rood moeten krijgen voor zijn akkefietje met vd bergh en anders wel een 2e gele kaart een paar minuten later toen zijn tuimelpartij vlak voor het doel door Liesveld als schwalbe werd beoordeeld. Volgens mij is een gele kaart bij een schwalbe in het strafschopgebied toch echt regel.

Gezien de rode kaarten die wij voor handsgevallen hebben gehad deugt de gele kaart voor Calabro natuurlijk voor geen kant.

Leemans en Paauwe kwamen met hun gele kaarten wel erg goed weg in vergelijking met de overtredingen van vd Bergh, Soltani en Kum. Al waren de overtredingen van vd Bergh en Soltani bij hun 2e gele kaart natuurlijk wel behoorlijk stom.

Tenslotte werd Milic vlak voor tijd op de penaltystip nog onderuit getrokken, hoewel hij misschien niet direct bij de bal kon, was dit wel degelijk een overtreding.


Overigens snap ik de reacties hier dat we reeel moeten zijn dat we nu al 5 punten min of meer onnodig kwijt zijn. Komende week ook vd Bergh nog weg (sorry, ik denk dat we aan Soltani weinig missen).
Met Ditewig stond er gelukkig weer een aangename verrassing in het doel. Vraag me af wat hem de komende week te wachten staat :-((

Zelf snapte ik de wissel Powel - Milic niet, de ene statische spits voor de andere. Je zou juist een snelle speler (Ignacio) verwachten die achter de opruimballen van de verdediging aan kan jagen. Je kan er toch moeilijk vanuit gaan dat Milic vanwege zijn ervaring de voorkeur kreeg.

Tenslotte: wie Wetzel goed heeft gehoord voor de wedstrijd kan misschien het raadsel van Mr. FC Den Haag invullen....
"Het is de droom van Calabro als Haagse jongen om bij ADO te voetballen... Hij woont zo ongeveer bij mij in de achtertuin...De gentlemen`s agreement over het niet halen van VVV spelers gold natuurlijk maar voor 1 seizoen....Wij houden hem al een tijd in de gaten"
Wie had er toch diezelfde droom en speelde vandaag (helaas maar) 85 minuten mee?
0
Zondag 9 augustus 2009 om 21:44 uur

Kees

rien1 schreef:

Kees, daar kan ik 1 ding over zeggen (weet niet of jij de wedstrijd gezien hebt) maar de spits moet er echt snel komen. Dat gezicht soms van Berry Powel....
En nog boos ook omdat ie gewisseld werd!!
Hij zal het niet expres doen, en het is pas wedstrijd nr 1 voor hem in dit seizoen, maar die jongen heeft het gewoon (hier) niet.
Op zicht heb ik vertrouwen in Powel en steun hem sinds zijn komst. Echter ook ik moet nu toegeven dat zijn rendement wel erg laag is. Om niet te zeggen dramatisch laag. Bij het eerste doelpunt was hij overigens wel betrokken.

Ik ben bang dat de klik tussen Powel en ADO er eenvoudig niet meer van komt. Dat ligt niet aan ADO en het ligt niet aan Powel. Je hebt soms dat dat soort dingen voorkomen en niet te vermijden is hoe jammer dan ook.

Milic heeft absoluut niet mijn vertrouwen. Waarom niet: zoveel heeft hij nog niet laten zien en voordat die jongen echt op niveau is zijn we bijna een seizoen verder.

Enige remedie is dus heel snel een nieuwe spits halen maar dat kost wel veel centjes.
0
Zondag 9 augustus 2009 om 21:29 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 126 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4