Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Max

Jacco schreef:

Wat is dat toch met de meeste Den Haag supporters? gaat het weer te positief? Hebben we weer 1 iemand nodig die we moeten afvallen? Wie wordt het als Buijs inderdaad nog vertrekt? Ricky van den Bergh gaf een verkeerde bal tegen Swansea FOEI, weg met die jongen, Pique is te dik, weg met die jongen......

 

Hoop zo dat we een keer CL halen, en dan niet zozeer omdat dat een feest/wens is voor iedereen die Den Haag een warm hart toedraagt maar meer om dan te kunnen lezen wat dan het commentaar zal zijn en op wie!!!

Het gaat nog niet positief, de voortekenen zijn positief. Het enige tastbare wat achter ons ligt (voorbereiding telt niet) is een rampseizoen met alleen maar ellende op en buiten het veld. De drie/vier hoofdrolspelers waren Wetzel, Atteveld, Van den Bergh en in mijn ogen ook Buijs. Twee zijn vertrokken. Ik vraag me af waarom die opschoning niet is afgemaakt.

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 13:24 uur

Kees

miq72 schreef:

Kees  , Jens Toornstra heeft vorig seizoen in dienst van het elftal gesppeld en is dus zeer weinig voor de goal gekomen .Ik begrijp dan ook niet waarom je een shout over zijn scorend vermogen plaatst ,want dat doet helemaal niet ter zake aangaande vorig seizoen .Heb hem wel vaak in het 2e gezien en ook regelmatig zien scoren .Hij had daar wel net als bij Alphense Boys een aanvallende rol .Ik vind het bewonderenswaardig hoe je Ricky verdedigt en iedereen heeft gelukkig zijn eigen mening ,maar de clubs die nu in de rij staan voor Jens hebben nog nooit interresse voor Rick gehad en ook dat zegt een hele hoop .Sparta ,Heracles en Rkc .Het zegt toch genoeg .Alleen Ricky zelf en enkel die hard Ricky fans zien een goede voetballer in hem .

Waarom ik over scorend vermogen ben begonnen weet ik echt niet meer. Waarschijnlijk om e.e.a. nog meer te onderstrepen waarom ik een voorstander benm van Van der Bergh op het middenveld.

 

We wachten af en ongetwijfeld zullen er nog de nodige discussies hierover plaatsvinden.

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 12:47 uur

miq72

Kees schreef:

Toornstra pas 15 gehele wedstrijden in de eredivisie gespeeld en 3 x gedeeltelijk. Nul keer gescoord. Over scorend vermogen kan op basis van deze cijfers geen positief oordeel geveld worden. Zowel niet negatief als positief.

 

Aan de top komen is gemakkelijker dan er te blijven. laten we eerst afwachten om meteen weer hard van stapel te lopen.

Kees  , Jens Toornstra heeft vorig seizoen in dienst van het elftal gesppeld en is dus zeer weinig voor de goal gekomen .Ik begrijp dan ook niet waarom je een shout over zijn scorend vermogen plaatst ,want dat doet helemaal niet ter zake aangaande vorig seizoen .Heb hem wel vaak in het 2e gezien en ook regelmatig zien scoren .Hij had daar wel net als bij Alphense Boys een aanvallende rol .Ik vind het bewonderenswaardig hoe je Ricky verdedigt en iedereen heeft gelukkig zijn eigen mening ,maar de clubs die nu in de rij staan voor Jens hebben nog nooit interresse voor Rick gehad en ook dat zegt een hele hoop .Sparta ,Heracles en Rkc .Het zegt toch genoeg .Alleen Ricky zelf en enkel die hard Ricky fans zien een goede voetballer in hem .

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 12:39 uur

Kees

FC Den Haag! schreef:

Bulykin doet 'ernstige financiële inspanning' en vertrekt naar ADO
Dinsdag, 3 augustus 2010 om 20:18Dmitri Bulykin speelt komend seizoen voor ADO Den Haag. Zijn huidige club Anderlecht en de Eredivisionist bereikten dinsdag een akkoord over een tijdelijke overgang van één jaar. Bulykin was al enkele weken op proef bij de Hofstedelingen en liet een goede indruk achter op trainer John van den Brom.

"Het professionalisme van Bulykin is bewonderenswaardig", reageerde Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck. "Hij gaat naar Nederland om weer een volwaardig profvoetballer te worden na zijn blessures in Duitsland vorig seizoen. Daar doet Dmitri een ernstige financiële inspanning voor, een zeldzaamheid in deze tijden. Ik ben ervan overtuigd dat hij zijn loopbaan weer op de rails krijgt."

Bulykin is sinds drie seizoenen actief op de Europese velden. Hij begon bij Bayer Leverkusen en werd na vijftien wedstrijden en twee doelpunten opgepikt door Anderlecht, waarvoor hij tot tien duels en drie treffers kwam. In het afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Fortuna Düsseldorf en ook daar was de 1 meter 93 lange aanvaller mede door divers blessureleed geen basiskracht.
 

Mocht dit kloppen van die financiële inspanning, en waarom niet, dan krijgen we een uiterst gemotiveerde voetballer in huis die zich graag wil bewijzen. Pleur die groen/gele poort maar open.

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 20:32 uur

Jurriƫn

ADODENHAAG schreef:

Schaars is helemaal niet zo'n rare optie. Als hij niet speelt dan moet hij gewoon verhuurd worden en vaak deelt men dan in salaris.

Martens of Holman zal ik ook wel willen zien spelen bij ons. AZ heeft veel wisselspelers die we best kunnen gebruiken. Daar kijken dus!

Dus je meende t toch...

pff... Schaars is dé speler daar, enige reden waarom Viergever op zijn plek stond is omdat hij nog rust kreeg.

0
Maandag 2 augustus 2010 om 21:54 uur

Advertentie

oodh

ADO Vrouwen schreef:

Het zou inderdaad best wel eens kunnen dat ze met Ali bezig zijn, afgelopen week stond ik bij de shell op de mepelweg in den haag en wie kwam daar binnen... idd Ali, Hij vertelde aan de medewerkster dat hij aankomende week een gesprek heeft met ADO en dat er een kans in zit dat hij terug komt.

... en waarom zouden ze bezig zijn met Ali Boussaboun?

0
Maandag 2 augustus 2010 om 16:17 uur

oodh

Kees schreef:

Lees je ze alle 1400 wel goed. Vanavond volgt een overhoring.

 

Ik denk eerder dat Immers op de bank de zit naar verloop van tijd voor Iwan de Verschrikkelijke.

 

Lijkt me een leuke uitdaging voor JB om alle linksbenige middenvelders van binnen en buiten de EU in kaart te brengen. Zijn er maar een paar duizend!

Dat zal wel moeten, je gaat toch geen bankzitter halen? Wel lullig dat Immers dan weer de klos is, toch veel meer een aanvallende middenvelder.

 

Maar kan je ook antwoord geven op de vraag hoe het mogelijk is dat Piqué veel te zwaar is. Waarom is die gast niet 'op de pijnbank' gelegd een paar maanden geleden? hadden we een goede back gehad en geld bespaard.

 

Zoekopdracht voor JB wordt minder moeilijk: die linksbenige middenvelder mag niks kosten..  

0
Maandag 2 augustus 2010 om 12:06 uur

oodh

Ben drie weken weg geweest en merk dat jullie goed bezig zijn geweest: een stuk of 1400 shouts... Als ik het allemaal goed begrijp kom ik tot dezelfde conclusies als een maand geleden:

 

- Piqué is te dik: waarom heeft die gast geen programma moeten afwerken op de club zodat hij fit aan de start was verschenen? Nu is Supusepa gehaald waardoor je drie linksbacks hebt. Wat heb je daar nu aan? 

- Een middenveld met drie aanvallende voetballers is leuk tegen kleutertegenstanders maar niet tegen de eerste 12 van de eredivisie. Die Luijckx was niet voor niets zeer belangrijk vorig seizoen. Waaron dan nog steeds geengoede verdedigende middenvelder gehaald? Natuurlijk kan je Derijck daar zetten maar dan word je verdedigend weer zwakker.

 

ADH gaar toch geen Rus voor heel wat centen halen om achter Immers op de bank te gaan zitten hoop ik? Wie begrijpt dat?

0
Maandag 2 augustus 2010 om 11:47 uur

FC Den Haag!

yesyes schreef:

die rus vastleggen en nog een verdedigende middenvelder deze week dan heb ik er echt weer zin in

 

vitesse winnen en dan roda thuis is het uitverkocht

Waarom zie ik meerdere hier roepen om een verdedigende middenvelder? We hebben Buijs en als back-up de bijna weer fitte Rankovic en Kevin Visser.

 

Als er nog wat bij kan worden gehaald dan toch een rechtsback in plaats van Ammi en/of een extra buitenspeler.

0
Zondag 1 augustus 2010 om 20:40 uur

Mike

ADODENHAAG schreef:

Voetbalzone meld nu ook dat ADO met Anderlecht om de tafel gaat. Ik zal het een onverklaarbare zet vinden aangezien Oper meer indruk nog op mij maakte dan deze beer.

Ach, voor de breedte is ie welkom. Het grootste bezwaar is de (verplichte) hoogte van zijn salaris. Alhoewel ik niet meer zomaar afga op de info van al die orakels hier. Misschien is er wel een of andere constructie bedacht of heeft ie nog ergens een (vals) Europees paspoort.

Zo snap ik ook niet waarom hij zaterdag wel mocht spelen maar niet in de basis mocht staan.

0
Zondag 1 augustus 2010 om 19:33 uur

Nu online

GroenGeelHart070, Erik070, Swaber, denhaagmufc en 293 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4