Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

supporter-noord

rien1 schreef:

Daar zit wat in natuurlijk. Zuinigheid (laat ik het zo maar noemen) en zo met de centjes omgaan is alleen maar goed natuurlijk. ADO is natuurlijk ook niet voor niets in categorie 2 gekomen. 
 Ik denk dat we met deze  "slimheid" wat dat betreft stukken vooruit zijn gegaan. 
Maar zeker wel toeslaan als we erop vooruit kunnen gaan natuurlijk. 
Minder slim was het om Caraciolo zo snel te laten gaan. Eerder meldde iemand hier al dat hij niet had misstaan met iemand als Ricky vd Bergh achter hem. ADO (Atteveld) is ook nog eens anders en aanvallender gaan spelen dan indertijd met Wetzel toen Caraciolo hier op een eiland speelde. Echt jammer dat die gozer bij Den Bosch zit. Ik had het wel eens willen zien! En dan samen met bv Powel. 
Ach, zulke slechte spitsen hebben we echt niet. Ze worden alleen te snel weggezet. Caracciolo kan het heus wel maar niet in zn eentje en als hij niks aangespeeld krijgt, tja. 
Milic eerst maar eens een paar wedstrijden erin zetten en dan pas kijken of je een nieuwe spits gaat kopen. Die Milic heeft maar 1 wedstrijd gespeeld tegen Heerenveen en deed het prima. Geen paniek dus met aankopen en dan zou ik nog eerder voor een goede rechtsbuiten gaan want die Verhoek komt nog geen lantarenpaal voorbij en scoort zelden. 
Tegen VVV Powel en Milic in de spits met 4 mans middenveld, dan zie ik het wel zitten
0
Zaterdag 8 augustus 2009 om 15:23 uur

RicoFCDH

VVV-trainer Jan van Dijk: ‘Niet op voorhand rijk rekenen’
07 augustus 2009 om 21:45

ADO Den Haag kan zondag rekenen op een warm onthaal in stadion De Koel in Venlo. De fans van VVV rekenen na het gelijke spel tegen PSV uit op een zege van hun ploeg tegen ADO Den Haag. Trainer Jan van Dijk blijft echter realistisch.



‘Logisch dat de mensen denken dat wanneer je uit bij PSV een punt kan pakken, dat je dan toch zeker thuis moet winnen van ADO’, begrijpt Van Dijk de hooggespannen verwachtingen. ‘Maar de ene wedstrijd heeft helemaal niets met de andere te maken. Wie had er op voorhand verwacht dat VVV in Eindhoven en goed zou spelen en een punt pakken? Ja mag je nooit op voorhand rijk rekenen’, waarschuwt de VVV-trainer in De Limburger.



wijzigingen



Jan van Dijk moet mogelijk twee wijzigingen aanbrengen in de ploeg, die een punt pakte in Eindhoven. Het meespelen van Michael Timisela (dijbeenblessure) en Ruben Schaken (ziek) lijkt een moeilijke zaak te worden. De logische vervangers heten Henrico Drost en de Portugese huurling Diogo Viana.



Grote vedette, zeker na zijn optreden tegen PSV, is de Keisuke Honda (foto). De Japanner is plots ‘hot`. De complete vaderlandse voetbalpers loopt op basis van één duel al weg met de Japanse aanvoerder. Clubs liggen ook op de loer, de grote vraag is dus of Honda ook na 31 augustus nog in Venlo speelt. Er hangt in ieder geval een prijskaartje van zo’n tien miljoen euro om zijn nek.



Calabro



Bij VVV Venlo staat Dennis Gentenaar in het doel. Hij komt van Ajax, terwijl zijn voorganger Heiblok juist de andere kant is uitgegaan, richting Amsterdam. In de spits bij de Limburgers loopt geen onbekende van ADO Den Haag. Sandro Calabro, hij maakte zijn debuut in het betaalde voetbal in het Haagse Zuiderpark bij ADO Den Haag. Daarna vertrok hij naar FC Utrecht om de laatste seizoenen zijn doelpunten mee te pakken bij VVV Venlo. In de defensie opereert de oud-Feyenoorder Paauwe, die na zijn Duitse avontuur in Venlo is neergestreken.



Het duel vangt zondag aan in Venlo om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Liesveld.
0
Zaterdag 8 augustus 2009 om 15:04 uur

ADOFLEVO

Aanstaande zondag om 14:30 uur staat in de Eredivisie het eerste `degradatieduel` op het programma. De actualiteit? Een krachtmeting tussen nummer 9 VVV-Venlo en de nummer 13 ADO Den Haag. Beide ploegen worden echter ingeschaald in de lagere regionen van de eredivisie en zullen voor lijfsbehoud moeten knokken.
7 aug. 2009 17:24:23

Surprise
VVV-Venlo verraste afgelopen weekeinde vriend en vijand door in Eindhoven PSV op 3-3 te houden. De naam waar na afgelopen zondag de media niet over uitgeschreven raakten is Keisuke Honda. Blijft hij of blijft hij niet? De club uit Venlo heeft nog precies 23 dagen om te blijven vasthouden aan de hoge transfersom van tien miljoen euro. Tot op heden heeft nog geen enkele club zich officieel voor de Japanse spelmaker gemeld. Met Honda als smaakmaker stuntte VVV in de eerste speelronde tegen een van de titelfavorieten.

ADO Den Haag begon beduidend zwakker aan het nieuwe eredivisie-hoofdstuk. De eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen NAC Breda ging met 1-2 verloren. Maar naast drie punten verloor de Haagse club vooral Aleksandar Rankovic, een van de belangrijkste spelers en tevens aanvoerder van de hofstedelingen. De Serviër scheurde zijn voorste kruisband in de rechterknie en is praktisch de rest van het seizoen uitgeschakeld.

Oude nest
Ahmed Ammi, Karim Soltani en technisch directeur André Wetzel keren zondag voor even terug op het oude nest. Allen maakten in 2007 de promotie van VVV nog mee en Soltani en Wetzel (Ammi speelde destijds voor NAC Breda) degradeerden in 2008 ook meteen weer, waarna Wetzel de overstap naar Den Haag maakte. Bij de Limburgers loopt in de spits een ex-ADO-speler rond. Sandro Calabro droeg afgelopen seizoen met 25 treffers flink bij aan het kampioenschap van VVV in de Jupiler League. Belangstelling was er onlangs van Sparta Praag, maar de Limburgers lieten hem niet gaan.

VVV wil revanche
VVV en ADO: voor het laatst troffen beide ploegen elkaar tijdens de play-offs in 2007. In Den Haag verloren de Limburgers met 1-0, maar korte tijd later trok de vorige werkgever van Wetzel dit recht door zélf met 1-0 te winnen. In de beslissingswedstrijd in Den Haag won ADO met 2-0 en dus was degradatie voor VVV een feit. De ploeg van Jan van Dijk heeft zondag zodoende de kans die nare nasmaak weg te spoelen.

Van den Bergh trefzeker tegen VVV
Een speler om rekening mee te houden aan Haagse zijde is nummer 10 Ricky van den Bergh. De ras-Hagenees kwam deze zomer over van Heracles Almelo en ontmoette VVV-Venlo in zijn loopbaan tot nog toe zeven keer. In die zeven duels was de middenvelder zes keer trefzeker. Al zijn goals tegen VVV maakte Van den Bergh in dienst van Sparta Rotterdam.

Maakt Honda weer het verschil?
Hij werd al meerdere malen de hemel in geprezen, maar de werkelijkheid is dat Keisuke Honda pas vijftien duels in de Eredivisie afwerkte waarvan één op fenomenale wijze. De vraag is of de Japanner na alles wat er over hem gezegd is zondag voor eigen publiek in een wedstrijd waar het erom gaat ook kan overtuigen. Als dat inderdaad gebeurt, dan ziet het er goed uit voor VVV. Het gemis van de steunpilaren Rankovic en Knopper (ook gescheurde kruisband) en het zogenoemde `uitnadeel` kan ADO duur komen te staan tegen een team, dat de beschikking heeft over een van de meest getalenteerde middenvelders van Nederland.

Afwezigen

VVV-Venlo: Boymans (knie)

ADO Den Haag: Zwinkels (knie), Knopper (knie), Rankovic (knie), Coutinho (uit selectie gezet), Waterman (lies, twijfelgeval)

ADOFLEVO
0
Zaterdag 8 augustus 2009 om 10:01 uur

super fc denhaag

rien1 schreef:

Is Wetzel (of ADO) echt bezig om nog een spits te halen? 1 die dus beter is dan Powel en Milic? 
Al;s hij dat zo letterlijk zegt, heb ik echt hoop dat het misschien iemand zoals vd Gun wordt!
In de krant stond dat ze een vervanger voor Rancovic willen.  

Mr FC Den Haag heeft het blijkbaar bij het goede eind. 
op tv west zei wetzel dat ie geen vervanger voor ranko wil halen. en wel een goed scorende spits. ik denk dat een vervanger voor ranko ook wel nodig is.
0
Zaterdag 8 augustus 2009 om 08:39 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Dus als er een spits komt, zal het er wel 1 zijn waarvan we zeggen: zozo, komt die ....enzovoort

Dat voetbal op RTL 7 heb ik maar links laten liggen, want als ik hier zit te shouten op mijn toetsenbord zitten de kleine Rientjes weer te zappen.   
Even de boel tot de orde roepen dus. 
we zien het wel rien of er nog een spits bij kom we wachten al een tijd erop haha
0
Vrijdag 7 augustus 2009 om 20:51 uur

rien1

<FCDH> schreef:

ja dat zei ie hij zei ook we moeten hem kunnen betalen? of willen betalen

op rtl 7 live voetbal
Dus als er een spits komt, zal het er wel 1 zijn waarvan we zeggen: zozo, komt die ....enzovoort

Dat voetbal op RTL 7 heb ik maar links laten liggen, want als ik hier zit te shouten op mijn toetsenbord zitten de kleine Rientjes weer te zappen.   
Even de boel tot de orde roepen dus. 
0
Vrijdag 7 augustus 2009 om 20:37 uur

Mr. FC DEN HAAG

GroenGeel schreef:

Nee daar geloof ik niet in. Hij heeft zelfs Twente laten lopen omdat ie naar het buitenland wil. Dan kiest ie nog eerder voor Utrech, daar gebeurt tenminste nog wat.

VVV wordt erg belangrijk jongens, anders kan de paniek wel eens gaan toeslaan en zie ik niet meer dan 4 punten uit de eerste 10 wedstrijden komen. Twente, joden, Utrecht, AZ, pff alleen RKC uit ertussen. 
We wachten rustig af soms val ik ook van de ene verbazing in de andere.
Wetzel kennende zal hij eind Augustus wel met 1 of andere vage spits cq speler aankomen zetten.
0
Vrijdag 7 augustus 2009 om 20:31 uur

rien1

<FCDH> schreef:

wetzel in vak w we kijken nog steeds naar een centrumspits maar die moet dan wel beter zijn dan powel en millic we willen namelijk voorin ons versterken er komt geen vervanger voor rankovic
Is Wetzel (of ADO) echt bezig om nog een spits te halen? 1 die dus beter is dan Powel en Milic? 
Al;s hij dat zo letterlijk zegt, heb ik echt hoop dat het misschien iemand zoals vd Gun wordt!
In de krant stond dat ze een vervanger voor Rancovic willen.  

Mr FC Den Haag heeft het blijkbaar bij het goede eind. 
0
Vrijdag 7 augustus 2009 om 20:24 uur

Advertentie

rien1

jajoh schreef:

tis een beetje laat maar ik wilde ook ff zeggen dat ik blij met dat er nu niet meer van die bullshitshouts te zien zijn door die registratie! is nu weer een stuk leuker om te shouten en het gewoon over onze club te hebben.

Ik hou ook goede hoop dat er voor de 31 iets bij komt. Wetzel en co houden gewoon slim de mond en komen opeens met een aankoop, let maar op!!

Come on the Hague!!!
Denk ik ook! Zelfs Fortuna S haalt spelers en zelfs een spits. Zelfs clubs die bewezen geen penning bezitten halen spelers. Komt goed! Alleen geduld hebben is moeilijk.
0
Donderdag 6 augustus 2009 om 17:18 uur

rien1

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Is er al maar bewust buiten de media gehouden om geen slapende honden wakker te maken ivm de transfermarkt.
Wetzel is op vakantie, tuurlijk dat geloof geen hond toch zeker....
Dat is echt heel goed nieuws! Nee, niet dat Wetzel op vakantie is.

Dan is het dus toch die (hoe moet je dat noemen) bescheidenheid naar buiten, en ben ik echt benieuwd.
Over die spits klinkt als muziek in de oren!  
0
Donderdag 6 augustus 2009 om 15:16 uur

Nu online

Lellow, zuiderwijk en 209 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4