Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Haagse Roel

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Hou er ook rekening mee dat er op zeer korte termijn (lees binnenkort) een goede spits (goaltjes dief) wordt gepresenteerd!
Zit inmiddels binnen, in de tuin ( op zuidwest) lijkt het wel de Sahara. Ik heb mij ook bewust buiten de Wetzel discussie gehouden, kan mij wel vinden in de kritiekpunten die genoemd zijn mits de transferperiode is afgelopen.......en die duurt nog dik 3 weken. Natuurlijk had iedereen met de gewenste versterkingen het seizoen willen beginnen echter als je een paar weken wacht en goeie ontevrede bankzitters  elders kan binnenhalen ben je wel spekkoper. Zal wel weer ijdele hoop zijn maar ik las bijv dat PSV met een turkse spits van Besiktas bezig is.......Nou Koevermans en Lazovic kunnen het dan wel vergeten, Luycks speelt ook niet , V.d Gun nog steeds geen club......enz enz . Kortom We houden hoop !!!
0
Donderdag 6 augustus 2009 om 14:47 uur

Mr. FC DEN HAAG

rien1 schreef:

En Wetzel is altijd al zo politiek-correct. Dus dat zou zomaar kunnen ;) Nee hoor mensen, de selectie is rond, we hebben financiele beperkingen, maar als we iets vinden voor een kwaliteitsinjectie zullen we toeslaan. En dan nu weer die keeper! Ik denk dat ADO-Flevo dichtbij de waarheid zit.

En inderdaad, houdt hij de 0 in 33 wedstrijden, dan zijn we er al (bijna). 
Hou er ook rekening mee dat er op zeer korte termijn (lees binnenkort) een goede spits (goaltjes dief) wordt gepresenteerd!
0
Donderdag 6 augustus 2009 om 14:18 uur

Mr. FC DEN HAAG

rien1 schreef:

Misschien had diegene dan toch gelijk (weet niet meer wie) dat hij hier komt spelen. 

@Whappo, zou zomaar kunnen. Er komen steeds meer (goeie) spelers vrij, en het zou dus zo kunnen zijn dat ADO inderdaad wacht met de echte kwaliteitsinjectie. 
Er zouden alleen spelers komen als ze ons ook echt sterker maken.
Ook Makaay valt waarschijnlijk buiten de boot bij Been.

Ik wil mijzelf niet op de borst kloppen, maar ik heb al een hele tijd op deze site aangekondigd dat er heus wel een kwalitatieve spits op korte termijn wordt aangetrokken.
Ook heb ik gezegd dat iedereen wat geduld moet hebben vanwege de vakantie staat alles op een lager pitje. 
Maar achter de schermen wordt er wel aan gewerkt,
ik zeg nog steeds Cedric vd Gun wie weet....

0
Donderdag 6 augustus 2009 om 13:07 uur

marcellino

rien1 schreef:

Morge Flevo. Het zal best wel onterecht zijn, maar ik wordt steeds een beetje bozer als er bij alle nieuws over ADO steeds weer gelijk bij staat dat er "financiele beperkingen zijn." Haha ;)
jongens ze gaan niet honderd keer roepen dat ze geen financieele middelen hebben als dat ook niet zo is.

het hele spelletje waar jullie het over hebben is de grootste onzin die ik gehoord heb.

een club vraagd een prijs en die gaat echt geen rekening houden met hoe veel geld den haag heeft.

het ieenige wat clubs wel doen is spelers voor een lager bedrag laten gaan als ze echt niet van deze speler af kunnen en op de kosten drukt.

den haag is van categorie 1 naar 2 gegaan dus het gaat beter denk je dat andere clubs dat niet lezen en denk je dat die niet weten dat elia verkocht is.

den haag heeft gewoon niet veel geld en wachten zo lang dat ze een goede speler voor een leuk prijsje kunnen halen.

dat er nu weer een keeper afvalt(wat echt weer iets voor den haag is,is het postma niet dan is het wel gok fraude en anders weer de supporters>)is een streep door de rekening van een goede spits als ze een keeper gaan aantrekken voor tijdelijk.


den haag is gezond maar moet verschrikkelijk op haar centen letten.

pas als sponsors zich meer gaan intreseren voor den haag(waar ik na valencia weer een hart hoofd in hebt met die ourwoud geluiden)

kan den haag iets ondernemen.

ze lopen niet warm voor den haag en daar wringt  de schoen als je geen externe inkomsten binnen haald zal je altijd in het rechter rijtje vertoefen.

ik denk dat de bal bij ons ligt laten we nu eens stoppen met de kwetsende spreekkoren en de eene naar de andere roepen dan pas heb je kans dat de sponsors en ook nieuwe supporters komen.

want dat er maar 10.000 supporters waren komt door de wedstrijd tegen valencia waar veel supporters geiriteerd het stadion verlieten omdat er weer supporters waren met een iq van een aardbei
0
Donderdag 6 augustus 2009 om 09:34 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Geen idee. Het zit ook wel erg tegen op het moment.
Ik las net op voetbalprimeur dat vd Gun nog steeds werkeloos thuis zit in zijn woonplaats Den Haag. Zal wel weer te duur zijn. Zucht....... 

ik hoop gewoon dat we een goeie spits nog krijgen kopen of huren maak mji niet uit want soltani mist gewoon te veel aan kansen
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 17:59 uur

adodannyado

Vorige week maakte Jhon van Beukering in woord en gebaar duidelijk dat zijn huidige situatie bij NEC hem niet lekker zat. De aanvaller mag vertrekken uit Nijmegen en lijkt een week na dato vrede te hebben met het standpunt van zijn club. "NEC wil graag van mij af. Ik wil daaraan best meewerken."
- advertentie -
In een oefenduel tussen Jong NEC en De Graafschap bereikte de onvrede vorige week een hoogtepunt bij Van Beukering. "Ik heb even een dipje gehad, maar nu wil ik laten zien dat ik er weer tegenaan ga", vervolgt hij in de Gelderlander. "Een dag na De Graafschap had ik een gesprek met technisch directeur Carlos Aalbers. Hij legde uit dat er bij NEC geen plek meer was voor mij. Ze hebben een nieuwe spits gekocht en die wordt hoe dan ook opgesteld. Aalbers vertelde ook dat hij voor het seizoen al dvd`s had rondgestuurd in de hoop dat er een club voor mij zou komen. Ik heb geantwoord dat ik, na het slechte vorige seizoen, begrip had voor zijn standpunt. `Laten we samen een oplossing zoeken`, stelde ik voor. Want ik ben natuurlijk geen speler voor de bank."

Enig struikelblok voor geïnteresseerde partijen (De Graafschap en Swansea City, red.) vormt de transfersom van de geblokte aanvaller, naar verluidt 450.000 euro. "Ik vind het wel belachelijk veel geld voor een speler die nog maar een jaar contract heeft. Normaal gesproken vragen ze in een dergelijke situatie een jaarsalaris. Daar zit nog wel wat tussen." 
BRON:ELFVOETBAL.NL
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 15:30 uur

Jacco

PSV maakt werk van komst Karadeniz 

Dat is een Turkse spits....kans wordt dan steeds groter dat Koef weg mag
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 15:12 uur

angelo

de keeper van den haag van den haag van den haag
dat is de dealer van den haag

gino mag ik een plantje,
heb je een plantje voor mij?

nieuwe gerucht:powel niet vooruit te branden door de dope van gino

gerucht gino betaalt nieuwe spits

gerucht wetzel was leider van gino bende
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 12:40 uur

Advertentie

sjampie

Van Beukering gaat NEC niet dwarsliggen
Jhon van Beukering wil meewerken aan zijn vertrek bij NEC. De Nijmegenaren zien geen toekomst in de spits en willen hem nog deze transferperiode van de hand doen.

"NEC wil graag van mij af. Ik wil daaraan best meewerken", zegt Van Beukering in De Gelderlander. "En als er geen club voor mij komt, ga ik gewoon nog een jaar mijn uiterste best doen voor NEC. En daarna loop ik transfervrij de deur uit."

NEC-directeur Carlos Aalbers deelde de spits onlangs mee dat hij komend seizoen niet op veel speelminuten hoeft te rekenen. "Ze hebben een nieuwe spits gekocht en die wordt hoe dan ook opgesteld. Aalbers vertelde ook dat hij voor het seizoen al dvd`s had rondgestuurd in de hoop dat er een club voor mij zou komen", zegt Van Beukering.

"Ik heb geantwoord dat ik, na het slechte vorige seizoen, begrip had voor zijn standpunt. `Laten we samen een oplossing zoeken`, stelde ik voor. Want ik ben natuurlijk geen speler voor de bank."

Van Beukering staat in de belangstelling van De Graafschap, maar de Doetinchemmers vinden de vraagprijs van 450.000 euro te gortig. Ook het Britse Swansea City informeerde naar zijn diensten. De club heeft vervolgens echter niets laten horen. 



450.000 dat hebben we toch wel of niet ??
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 12:07 uur

Kees

Kluivert: Het kriebelt nog wel Van onze Telesportredactie
Patrick Kluivert AMSTERDAM - Patrick Kluivert heeft de hoop nog niet opgegeven dat hij als actief voetballer aan de slag kan. "Het kriebelt nog wel", zegt de aanvaller in een interview met PSV TV. Kluivert loopt momenteel stage bij de Eindhovenaren en hoopt het diploma coach betaald voetbal te halen.

De topscorer van het Nederlands elftal en oud-spits van onder meer Ajax, Barcelona en PSV wijst erop dat hij nog steeds niet officeel afscheid heeft genomen als voetballer, maar "op dit moment ben ik blij met de cursus".

Op de vraag wat hij doet als er een mooie club voorbij komt, antwoordt Kluivert diplomatiek: "Ik wil altijd alles aanhoren." 

Is dat niet iets voor ons spitsenprobleem? En denk erom: jullie zijn vanaf nu geregistreerd dus leet op je reactie!!!

0
Dinsdag 4 augustus 2009 om 23:04 uur

Nu online

Lellow en 285 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4