Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Moi

Voetbalnieuws

`NAC geeft proefspeler Çiftçi geen contract`

Gepubliceerd op maandag 6 augustus 2012 om 14:13
NAC lijkt Nadir Çiftçi geen contract aan te bieden. Trainer John Karelse bevestigde tegenover Voetbal International dat de proefspeler niet hoeft te rekenen op een langer verblijf in Breda. Er zijn te veel problemen rond de spits.

Volgens Karelse is het niet het type speler dat hij zoekt. “Hij is een groot talent, maar wij zoeken een spits die er direct staat”, aldus de coach. De oude club van Çiftçi, Kayserispor, zou daarbij ook nog een opleidingsvergoeding willen krijgen. NAC mag alleen een spelers die transfervrij is vastleggen.
bron:Voetbalnieuws
0
Maandag 6 augustus 2012 om 16:07 uur

Moi

Top 10 van alle ergernissen over ADO den haag:
Broodjes zijn niet te vreten
Koude koffie
Kosten openbaar vervoer/infrastructuur is slecht
Bestuur
Technische staf
Trainer
Matige spelers
Dure kaartjes
Zeikende supporters
Veiligheid
Betaald parkeren
Sfeer een beetje armoedig
Geen gebruik maken van de creativiteit van de supporters
0
Vrijdag 3 augustus 2012 om 21:27 uur

Moi

Top 10 van alle ergernissen over ADO den haag:
Broodjes zijn niet te vreten
Koude koffie
Kosten openbaar vervoer/infrastructuur is slecht
Bestuur
Technische staf
Trainer
Matige spelers
Dure kaartjes
Zeikende supporters
Veiligheid
Betaald parkeren
Sfeer een beetje armoedig
0
Vrijdag 3 augustus 2012 om 21:07 uur

Victor

Scheveningen schreef:

Dat is jouw mening maar daar ben ik het niet mee eens.

Hoop dat het seizoen snel weer begint en dat we gelijk winnen, kaartje morgen maar ff halen tegen fietstas!!!

Is toch mooi dat we zo`n n wedstrijd tegen Newcastle kunnen spelen.
Over rotte appels gesproken. Ik snap Dave wel. Ik erger me ook dood aan de negativiteit van mannen als Haagse Roel, ooievaar, mr Fc den Haag en consorten. Ik vind het ook wel mooi dat er iemand is die er tegen ingaat, al kan ik me voorstellen dat de manier hoe irritatie opwekt. Feit is dat negativiteit, lees en op je eigen trainer, spelers en oud spelers de oorzaak is van een negatieve sfeer en dat Dave hier alleen op reageert.
Het zou hier een stuk prettiger zijn als de ouderen die ik eerder noemde hun energie eens zouden stoppen in het schrijven van leuke stukjes, anekdotes van vroeger en realistische ideeën vor de toekomst in plaats van over alles en iedereen te zeiken. Waren er maar mensen zoals een Kees, die kritisch, maar wel realistisch is.
0
Vrijdag 3 augustus 2012 om 20:31 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Jezus, Roel kun je niet één dag een andere langspeelplaat opzetten? Voor mijn part 78 toeren uit onze tijd .

Werkelijk alles in de laatste tijd negatief in jouw beleving. Weleens aan gedacht dat Newcastle veel duurder is dan Blackburn om tegen te spelen.

Newcastle moest op het laatste moment uit de hoge hoed getoverd worden omdat de waarnemer van Valenciennes twee wedstrijden had geregeld (Utrecht uit).

Hadden we voor noppes tegen een onbeduidende tegenstander gespeeld was het ook niet goed geweest.

En als we tegen Barcelona of zo hadden gespeeld dan hadden we achteraf als kritiek het geld in de selectie moeten stoppen.

Wat ADO ook doet: werkelijk altijd wordt er een negatieve draai aan gegeven. Daar word ik zo moe van.

We willen toch allemaal dat de selectie echt verbeterd wordt. Tsja, dan is het logisch dat wij als supporters ook daaraan mee moeten betalen. Je kunt niet enkel een beroep op de sponsors doen.
We willen inderdaad dat de selectie verbeterd wordt. Dan moet je a) een goed bestuur hebben en niet een zakenman die er louter en alleen voor zijn eigen doeleinden zit.

b) moet je natuurlijk ook wel een trainer hebben die het kneist, maar dit was de goedkoopste oplossing natuurlijk.

c) moet je een td hebben en een goed scoutingapparaat. Moet jij eens kijken hoe snel dat stadion volzit. Deze selectie is matig en zit volkomen onlogisch - veel te veel middenvelders, en voorin vleugelloos en achterin tandenloos - in elkaar

Overigens heeft NEC haar zaken heel behoorlijk voor elkaar, daar zit een goed trainer, een goed scoutingapparaat, en een hele aardige selectie.

En dat heeft echt niet zoveel met Marcel Boekhoorn te maken, anders hadden ze al lang en breed CL gespeeld, maar meer met mensen die hart voor de club hebben, en ook verstand van zaken

Overigens is ook NEC beduidend meer mensen gaan trekken nadat het stadion is gerenoveerd. Ook ik ben daar geweest met die lelijke wielerbaan, bijzonder sfeerloos, en kijk nu eens.

Kan dus wel, maar mensen met een beetje beleid, kom je een aardig eind.

ADO blinkt alleen uit in wanbeleid en minachting voor haar supporters. 7,50 voor een amateurpotje en nu tegen New Castle zo veel vragen, wat toch echt geen topper is is gewoon minachting van die zakenman, je hebt al zo weinig scc`s afgezet(...)

En nee, Roel heeft mij niet nodig, maar ook hij maakt zich zorgen.
Hij noch ik is het type van als de bal maar rolt en de saté lekker smaakt, en lekker bij kan beppen met Klaas de derde, dat kan ons gestolen worden.

Na al die jaren brandhoutvoetbal en degradaties en 1e divisie gepruts waar wij altijd bij waren is het nu tijd voor een normaal presterend ADO/FC Den Haag. Mag het eens een keertje(...)

0
Vrijdag 3 augustus 2012 om 16:57 uur

Advertentie

Tiberya

Moi schreef:

Top 10 van alle ergernissen over ADO den haag:
Broodjes zijn vies
Koude koffie
Openbaar vervoer
Bestuur
Technische staf
Trainer
Bestuur
Matige spelers
Dure kaartjes
Zeikende supporters
Veiligheid
uhm ?

OV ? dat is je eigen keuze maar het is wel goed geregeld
veiligheid ? volgens mij is het nog steeds het veiligste stadion van Nederland
Trainer ? tja ik vindt Steijn wel goed maarja dat ben ik de rest ben ik het wel met je eens
0
Vrijdag 3 augustus 2012 om 14:19 uur

Moi

Top 10 van alle ergernissen over ADO den haag:
Broodjes zijn vies
Koude koffie
Openbaar vervoer
Bestuur
Technische staf
Trainer
Bestuur
Matige spelers
Dure kaartjes
Zeikende supporters
Veiligheid
0
Vrijdag 3 augustus 2012 om 14:01 uur

Ooievaar

pajam schreef:

Topaankoop voor ADO begrippen vindt ik ook wel overtrokken. Een top aankoop voor ADO begrippen zou een speler van het kaliber Bulykin zijn.
Voor Holla waren gelijkwaardige clubs asl Roda JC in de markt en mindere clubs als VVV.

We hebben een begroting, historie en uitstraling die niet minder is dan een gemiddelde middenmoter in de eredivisie. Om dan Hollan voor ADO begrippen een topaankoop te noemen is dan ook overtrokken.

Zelfde geldt voor het continu roemen van `zijn eigen` spelopvatting, die volgens Steijn aanvallend zou moeten zijn.
Hij doet goed mee op zijn best. Die jongen heeft een matige techniek en is niet al te snel. Ja, hij werkt hard en doet zijn mond open, dat kan ook echt geen kwaad. Maar het is wel een reservespeler van Groningen, dat gemauw over zijn vorige trainer snap ik ook niet zo. Alsof die hem bewust er naast heeft gezet. Hij was blijkbaar niet goed genoeg

Heb wel degelijk sympathie voor die jongen als was het alleen maar op de manier hoe die knaap zo jong zijn vader verloor.

Tony Morley en Dimtri Bulykin dat waren topaankopen. Die maakten echt het verschil.

ADO heeft een matige selectie die absoluut niet in balans is, en een hele zwakke trainer, onbetrouwbare vent ook trouwens. Dan is het een optelsom.

Dat de club nu de trouwe supporter € 4,00 extra laat betalen voor een oefenpotje geeft aan dat die zakenman totaal geen respect heeft voor de supporters. Koud, kil en ongevoelig.
0
Vrijdag 3 augustus 2012 om 09:23 uur

Haagse_Aad

Haha wel een grappenmaker die Steijn.. vooruit druk zetten en de tegenstander opjagen klinkt namelijk niet echt als de voetbalfilsofie van Steijn...

Steijn lovend over `fijn mens` Holla

Danny Holla kan nu al niet meer stuk bij ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn. De middenvelder werd direct na zijn komst gebombardeerd tot aanvoerder.

"Het aantrekken van Danny Holla beschouw ik voor ADO-begrippen als een topaankoop. Een uitstekende speler en een fijn mens", is Steijn lovend in Voetbal International. "Danny kan de ploeg op sleeptouw nemen en is daarmee een belangrijke schakel in het spel dat we willen spelen. Met vooruit druk zetten en de tegenstander opjagen."

"Hij weet wat daarbij wordt gevraagd en kan de ploeg aansturen", vervolgt Steijn. "Een jongen met Eredivisie-bagage (bij FC Groningen en vorig seizoen ook VVV, red.), die zeker via ADO nog een stap hogerop moet kunnen, maar die er eerst op gebrand is hier iets moois beer te zetten."

Holla zelf voelt zich vereerd met de aanvoerdersband. "Ook al omdat ik net bij de club ben. Toch ga ik me als aanvoerder echt niet opeens anders gedragen. Ik blijf gewoon mezelf en voel me al helemaal op m`n gemak bij ADO Den Haag."
0
Donderdag 2 augustus 2012 om 14:59 uur

Haagse_Aad

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik vind dat Visser ook net tekort komt voor de basis. Maar in tegenstelling tot Beugelsdijk, heb ik bij hem wel dat als hij een klein stapje maakt hij een basisspeler kan worden. Ik ben alleen bang dat hij deze niet gaat maken.
Ik denk dat met deze trainer niemand dat volgende stapje gaat maken..

Ben voor Visser zelfs bang dat als hij eenmaal weer mag spelen de trainer net zijn laatste wedstrijd achter de rug heeft..

25 augustus uit bij VVV... 3 gespeeld nul punten..
0
Donderdag 2 augustus 2012 om 13:45 uur

Nu online

wijstaanboven, yesyes, Mitcheldegroot89, bimboembam, Haraldberg1, wiegah070 en 139 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2