Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Kees

anti-beleid schreef:

Wedstrijd is niet ingelast. Ze zouden eerst spelen tegen Kasimpasa.

Overigens zo maar een vraagje. Waarom noem je je nog anti-beleid? Het beleid van de laatste tijd stemt toch tot positivisme.

0
Zondag 18 juli 2010 om 20:48 uur

Kees

anti-beleid schreef:

Wedstrijd is niet ingelast. Ze zouden eerst spelen tegen Kasimpasa.

Ja ja, dat wist ik ook wel maar ik weet niet waarom het tegen Kasimpasa niet doorgaat.

0
Zondag 18 juli 2010 om 20:46 uur

ADODENHAAG

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ben bang dat we dan een meningsverschil hebben. Ik zie Bossie centraal achterin eerder spelen dan Derijck.

Ik denk dat een hoop mensen hier al vinden dat hij blij mag zijn met een contractverlenging. Derijck is een stuk sneller en kopsterk... zal niet weten waarom je dan Bossie op zal stellen. Ik persoonlijk denk dat we Bossie helemaal niet meer nodig hadden.

0
Vrijdag 16 juli 2010 om 20:42 uur

g

Mike schreef:

Een lange spits, eventueel als breekijzer, is altijd een pré. Ook al kan ie niet voetballen, zorgt toch altijd voor onrust.

O? Waarom hebben we Milic dan niet gewoon gehouden?

0
Woensdag 14 juli 2010 om 14:35 uur

FC Den Haag!

We zoeken nu toch een centrumspits en geen buitenspeler? Waarom dan nu nog komen met de naam Chadli? Voor linksbuiten hebben we Kubik al gehaald!

0
Donderdag 8 juli 2010 om 21:47 uur

Ooievaar

Vakkie-G schreef:

ADO Den Haag en Andres Oper nemen afscheid van elkaar
08 July 2010 om 19:09
Andres Oper kwam aan het einde van de winterstop van het vorige seizoen vanuit China bij ADO Den Haag om de Residentieclub aan de broodnodige doelpunten te helpen in de tweede seizoenshelft. Daar is niet veel van terecht gekomen en partijen gaan nu uit elkaar.



Oper bleek fysiek niet optimaal in vorm en moest de eerste duel ook aan zich voorbij laten gaan. Daarna heeft de international van Estland niet datgene kunnen brengen, dat van hem verwacht werd.

Oper (33) begon FC Flora Talinn en kwam daarna uit voor het Deense Aalborg BK en het Russische Torpedo Moskou. Medio 2005 kwam hij terecht bij Roda JC en kende daar enkele succesvolle seizoenen.

ADO Den Haag en Andres Oper hebben in goed onderling overleg besloten aan het lopende dienstverband een einde te maken. Er is momenteel interesse van diverse clubs voor hem en hij hoopt zijn carrière het liefst in het buitenland voort te zetten.
 

Wellicht maakt dit ook de weg vrij voor Chadli. v.d. Brom is erg gecharmeerd van hem, Heracles is afgehaakt, die jongen wil graag eredivisievoetbal spelen, AGOVV zal ook wel willen cashen, en Oper zal ongetwijfeld een dure klant zijn geweest.

 

Die jongen is jong, dus kan alleen maar veel gaan opleveren indien hij z'n beloftes zou waarmaken. En waarom niet? schijnt een groot talent te zijn.

0
Donderdag 8 juli 2010 om 21:37 uur

FC Den Haag!

Kees schreef:

Dit is natuurlijk weer volkomen onbegrijpelijk. Kortgeleden nog voor een jaar laten tekenen en nu dit.

 

 

Of komt er nog iets op korte termijn uit de grote hoed en neemt men afscheid van overtollige ballast.

 

Of heeft Oper dadelijk een "droomtransfer" en is het een kwestie van gunnen.

 

Of heeft Van der Brom zoveel vertrouwen in Immers als spits?

Was het niet zo dat Oper zelf de optie heeft gelicht om zijn contract met een jaar te verlengen? Denk dat v.d. Brom duidelijk heeft gemaakt het niet te zien zitten in hem waardoor hij er nu alsnog "in goed onderling overleg" vandoor gaat.

 

In de voetbal international van vandaag staat dat Den Haag nog op zoek is naar een aanvaller. Dit bericht nu van Oper verklaart dan ook waarom....

 

Er staat bij dat bericht in de VI trouwens ook dat ze de ontwikkelingen rondom Buijs afwachten omdat het aanblijven van Buijs nog onzeker is.

0
Donderdag 8 juli 2010 om 19:41 uur

jajoh

super fc denhaag schreef:

kneusje daar is je moeder mee getrouwd. en waarom op vak o. kun jij niet zonder je vriendjes. mooie ado baby. jij hoort achter de goal op de kids tribune. misschien dat je daar nog iets bijzonders bent.

oke oke, was misschien niet echt volwassen gereageerd van mij, maar waarom jij meteen zo idioot moet reageren? Ik stelde gewoon een vraag over de SCC. Beetje jammer dat je je meteen verlaagd en persoonlijk wordt, want als je wist hoe of wat betreft degene waar mijn moeder mee getrouwd is had je je waarschijnlijk niet zo uitgelaten.

 

Ga vanavond maar ff lekker uit je dak, neem een biertje en hopelijk zondag tegen de duitsers!

0
Dinsdag 6 juli 2010 om 16:22 uur

Advertentie

Ooievaar

JB schreef:

Zo'n beetje het hele basiselftal + bank van vorig seizoen is daar weg!

 

Om toch nog 11 spelers op te kunnen stellen komt dit er voor terug.

 

Allemaal afvallers / 3e keus bij andere (jupiler-)clubs.

 

Lijkt mij dat hoger dan plaats 18 eindigen al een hele ambitieuse doelstelling is in Tilburg komend seizoen.

 

Ja, mijn idee, dat stelt natuurlijk geen ruk voor. Is hooguit getalsmatig een vooruitgang. Denk dat wij wat omhoog kunnen gaan kijken, ik mik op plek 12. Waarom niet?

 

Mooi dat ook Kolk vertrekt bij Vitesse, die worden er ook niet bepaald sterker op op deze manier, dus die komen dadelijk ook met 'versterkingen' à la Willem II.

 

Rust in de tent, luisteren naar deskundigen,  selectie waar mogelijk versterken, mikken op jeugdopleiding en scouting, en de mensen opzoeken. Dan zie ik het seizoen met het nodige vertrouwen tegemoet. Als Koekblik en Supusepa daadwerkelijk worden vastgelegd, dan hebben we t.o.v. vorig seizoen aan de start een sterkere selectie.

 

Want dan hebben afgezien van die twee nieuwe jongens, ook Toornstra, Oper, Piqué (die, als die speelde dat uitstekend deed) de nieuwe talenten, aangevuld met een nieuwe trainer meer perspectief als menig andere club bij ons in de buurt. Maak me sterk dat bv VVV niet boven ons gaat eindigen.

 

Verwacht echt geen europees voetbal maar met name thuis veel meer punten. Niet dat bange gedoe, er op kletsen. Zal er best wel eens een zeperd tussen zitten, jammer dan, maar het moet beter dan vorig seizoen. Heb ik best wel vertrouwen in. Zal je zien dat je menigmaal bent uitverkocht.

 

Overigens zorgen we er voor dat jij ruim op tijd je kaart krijgt!!

 

0
Maandag 5 juli 2010 om 22:23 uur

super fc denhaag

jajoh schreef:

hahahaha, ben jij niet een beetje druk voor je lengte? Waarom zo'n debiel antwoord? Alsof jij alle antwoorden op alles hebt. Anderen hebben gewoon ff antwoord gegeven, maar jij vind het blijkbaar erg stoer om een grote bek te hebben. Kom anders ff langs op O en zeg nog ff een keer waarom je zo stoer bent, kneusje.

kneusje daar is je moeder mee getrouwd. en waarom op vak o. kun jij niet zonder je vriendjes. mooie ado baby. jij hoort achter de goal op de kids tribune. misschien dat je daar nog iets bijzonders bent.

0
Maandag 5 juli 2010 om 22:22 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 222 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4