Pagina 130

dutch

Sprinkhaan070 schreef:

Wil je onwaarheden horen dan? Wacht gewoon lekker het officiële nieuws af.
Ja, maar het scheelt toch gauw een minuut voordat het op de officiële site staat als hun het al gezegd hebben
0
Maandag 2 juni 2014 om 11:44 uur

haagse-Dick

Zamora maakt `goal van 150 miljoen euro

Bobby Zamora was er zaterdag verantwoordelijk voor dat Queens Park Rangers vanaf volgend seizoen weer op het hoogste niveau van Engeland acteert. De 33-jarige spits schoot QPR tegen het Derby County van Steve McClaren in de laatste minuut naar promotie, goed voor bijna 150 miljoen euro aan inkomsten.

Niet normaal, wat een geld !
0
Maandag 26 mei 2014 om 14:20 uur

1905

Fit - Van alle spelers die het afgelopen seizoen in actie kwamen in de Eredivisie, was er slechts een die iedere wedstrijd, iedere minuut, ja zelfs iedere seconde meedeed. Die prachtige prestatie komt op naam van ADO Den Haag-verdediger Aaron Meijers!
0
Zondag 25 mei 2014 om 16:49 uur

Toontje070

yesyes schreef:

Dat is ook zeker zo. Daarom zal ik er ook niet raar van opkijken dat Meijers deze zomer nog wordt weggekocht. Bleijswijk heeft wel gelijk dat van Aanholt een stuk verder is in zijn ontwikkeling. Maar ik vind Meijers echt niet veel onderdoen voor hem. Als je dan een knaapje als Kongolo oproept....... die nog veelste jong is.

Maar het is precies wat je zegt als meijers bij PSV/feyenoord etc had gespeeld dan had die gister ze eerste minuten gemaakt in het NL elftal.
Mee eens! Meijers is in alle opzichten beter als dat kind van een Kongolo... Heeft naar mijn mening 1 goede wedstrijd gespeeld tegen Groningen uit en Meijers heeft het hele seizoen lang constant redelijk tot goed gespeeld en geen minuut gemist! Krijg het gevoel dat er gewoon geen spelers van Den Haag opgeroepen mogen worden. Als Robben en van Persie bij ons hadden gespeeld hadden dan had Louis-tje hun ook niet opgeroepen...
0
Zondag 18 mei 2014 om 11:50 uur

haagse-Dick

ADODENHAAG schreef:

Zuiverloon is beter dan Veltman, 90% zal dit een debiele opmerking vinden, maar ik ben er van overtuigd.
Ben het ook met je eens, dus de % dalen met de minuut

0
Zondag 18 mei 2014 om 11:21 uur

pajam

zegt clown Steijn nou rond de 5e minuut dat hij beveiliging thuis (alarm doelt ie op denk ik dan?) nodig had en onder begeleiding naar huis moest rijden?
wilt hij hiermee beweren dat hij bedreigd werd?

GVD, wat een eikel zeg, lekker ff "jou" cluppie en "jou" medesupporters neerhalen, goede vent joh die Maurice!

En even daarvoor zegt ie over de beschamende nederlaag in Zwolle; "als je de eerste helft had gezien, hadden we met 0-2 voor moeten staan"

deze beste man staat volledig buiten de realiteit en heeft bovendien totaal , maar dan ook totaal geen zelfkritiek.
hierdoor zal hij nooit slagen met wat dan ook, als je niet bereid ben van je eigen falen te leren, kom je nergens.
0
Zaterdag 17 mei 2014 om 09:25 uur

frans swa

Dannyy schreef:

Ik kan me herinneren dat we meerdere malen meer dan 5 goals tegenkregen zonder dat Steijn ook maar stond te coachen en wisselen vòòr de 80e minuut was er ook al niet bij. Geef mij maar koning Fraser!
inderdaad kan ik me weinig echte ingrepen van Steijn herinneren, of dat ze bijv na de rust heel anders uit de kleedkamer kwamen...

verder wisselde die vaak in de 89e minuut ofzo... wat heb je daar aan!?!?!

Fraser daarentegen kan blijkbaar wel iets losmaken (zie oa laatste wedstrijd met Kramer), én effectief wisselen
0
Vrijdag 16 mei 2014 om 11:39 uur

Dannyy

0
Vrijdag 16 mei 2014 om 10:39 uur

langnek

aanrader nu op eurosport2 turkije-nederland met ADO speler owobowale hij zit nog op de bank,1 e helft turkije beter.

Awaydays NL ‏@AwaydaysNL (twitter)
RKC is vanavond gesteund door 300 supporters op bezoek bij de Graafschap. Tot minuut 27 was er 1 supporter. Daarna kwamen er 4 bussen en in de 67e minuut de laatste 2 bussen.