Tag: scheidsrechter

Pagina 130

Resident

Zwinkels twee duels geschorst
DEN HAAG - ADO Den Haag-doelman Robert Zwinkels is de komende twee wedstrijden geschorst.
De Haagse club gaat akkoord met het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal die de keeper als gevolg van zijn rode kaart tegen FC Utrecht zondag een schorsing voorlegde van drie duels waarvan één voorwaardelijk.

Kort voor de rust raakte Robert Zwinkels met zijn been de inkomende FC Utrecht-speler Tom Caluwé die vrij voor hem opdook. De Belgische scheidsrechter Virant gaf een penalty aan FC Utrecht én een rode kaart aan de Westlandse doelman. Het betekende het breekpunt in de wedstrijd die na de benutte penalty (1-1) in de tweede helft de kant van FC Utrecht opging: 3-1. Zwinkels mist de komende twee thuiswedstrijden tegen De Graafschap en NAC Breda.
0
Maandag 9 februari 2009 om 16:28 uur

hjfff

Zeker geen rood en penalty. En al geeft hij de pingel is het geen rood want Derijck stond er ook nog dus was het geen doorgebroken speler.
Scheidsrechter pakt vandaag je punt(en) af!! Knopper geel voor schwalbe en die Loval krijgt voor een nog duidelijkere niks! Tot aan de rode kaart was je veel sterker en had Utreg niks in te brengen.

Als er geen rood was gegeven hadden we zeker een goede kans om zelfs te winnen.

En waarom Hoogendorp ipv Milic? Grijze duif ken helemaal niks meer. Na een pass van Immers ken die de bal er zo inleggen.. maar nee hoor.
Tillema deed het wel ok, Yuri voor het eerst sinds tijden ook wel weer aardig. Powel veel dreigender in dit 4-4-2 met Knopper erachter.

Enige hoogtepunt sinds lange tijd is de formatie wissel. Eindelijk Knopper op 10 en 2 spitsen. Je ziet gelijk dat zelfs een goed draaiend Utreg hier heel veel moeite mee had en geen kans wist te creeren en uit wanhoop maar van 20-25m begon te schieten. Ondanks dat je zelf 3 sterke verdedigers mistte.

We houden hoop...

0
Zondag 8 februari 2009 om 20:34 uur

Bert

Ik ben nu bij pagina 22 vd shouts en als ik het zo lees zijn we gedegradeerd. We zijn genaaid door de scheidsrechter waar we eerder veel geluk hadden. Ga weer ff verder lezen.

We staan 15e met De graafschap voor de boeg. Terwijl we nog geeneens slecht speelden tot die rode kaart.
0
Zondag 8 februari 2009 om 20:28 uur

Ooievaar

Scheidsrechter was een drama vandaag, maar eerlijk is eerlijk bij Nec hadden we wel 3 strafschoppen kunnen tegenkrijgen en haalden daardoor een punt, wat aan het eind van de rit wel eens beslissend zou kunnen zijn. Ikk had persoonlijk deze wedstrijd op 0 punten begroot, dus ben niet echt verbaasd over het resutlaat, jammer alleen de manier waarop.

Feit is dat de spitsen niet of nauwlijks scoren, dat is zorgwekkend te noemen.

Zaterdag de kraker tegen Graafschap, waar we uit kansloos van verloren hebben. Dus een gewaarschuwd mens ....

Al met al ben ik er van overtuigd dat ADO minimaal 3 clubs onder zich zou moeten houden, daar is het spelersmateriaal ruimschoots voor aanwezig.
0
Zondag 8 februari 2009 om 18:36 uur

....

Virant bezorgt Utrecht zege tegen

Scheidsrechter Virant heeft een bijzonder duidelijke stempel gezet op de wedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Utrecht. ADO deed goed mee in de eerste helft en kwam zelfs op voorsprong, maar na een overdreven sanctie op de overtreding van Zwinkels, stond het plots 1-1 en speelde ADO met tien verder.

Voor ADO was deze wedstrijd een nieuwe teleurstelling, maar het vertoonde spel was een stuk beter dan donderdag tegen PSV, 6-0. Voor FC Utrecht was het de zevende wedstrijd onder Ton du Chatinier waarin ze opnieuw ongeslagen bleven. FC Utrecht klimt naar de zevende plek.

Zo ongeinspireerd als ADO donderdag speelde, zo gedreven werd de eerste helft in Utrecht afgewerkt. Na een vroege voorsprong, een kopbal van Csaba Horvath, trachtte ADO de voorsprong uit te bouwen. De thuisclub kwam niet verder dan twee gevaarlijke acties en het was de bezoekende ploeg met de gevaarlijkste kansen. FC Utrecht ging er uiteindelijk toch nog met een doelpunt vandoor, Van Dijk benutte de penalty.

Doelman Zwinkels kreeg een rode prent vlak voor het doelpunt van Van Dijk, waardoor ADO de tweede helft met tien man af moest werken. Lang beet FC Utrecht zich stuk op de verdediging van ADO, maar een kwartier voor tijd zorgde Ali Boussaboun voor de genadeklap. Sander Keller kopte FC Utrecht zelfs nog naar een grotere voorsprong enkele minuten voor tijd.

0
Zondag 8 februari 2009 om 15:02 uur

gast

maurice schreef:

niet zo negatief, groningen thuis, met pech verloren en vandaag weer. rood is te zwaar en had het met 11 tegen 11 nog wel willen zien, vond jij de 3-1 vandaag verdiend dan?
nee ik vond vandaag 3-1 niet verdiend
maar in deze vond ik de scheidsrechter gewoon kut

het lijkt wel of er van alles aan gedaan woord om fc uit de eredivisie  te krijgen

ik blijf duimen dat de jongens het wel redden en ik denk vele met mij

0
Zondag 8 februari 2009 om 15:01 uur

hjfff

Waarom Hoogendorp ipv Milic? Grijze duif ken helemaal niks meer. Na een pass van Immers ken die de bal er zo inleggen.. maar nee.
Tillema deed het wel ok, Yuri voor het eerst sinds tijden ook wel weer aardig. Powel veel dreigender in dit 4-4-2 met Knopper erachter.

Als er geen rood was gegeven hadden we zeker een goede kans om te winnen.

0
Zondag 8 februari 2009 om 14:54 uur

Aad

Weer dat gelul dat het aan Wetzel zou liggen.

Complete onzin. Degene die alles bedierf was de scheidsrechter. Penalty oké maar de rode kaart was veel te zwaar gestraft.

De spelers vandaag geen enkel verwijt. Voor de rode kaart zelfs beter dan Utrecht en blijven we voltallig dan zie ik ze nog winnen ook.

Stuk voor stuk hebben ze hard gewerkt en doen ze dat tegen De Graafschap ook dan is er niets aan het handje.

Speciaal compliment voor van Hese die ik aan onze kant een van de betere vond.

0
Zondag 8 februari 2009 om 14:34 uur

Kees

Tsja, het wordt steeds spannender onderin. Zit hier stevig te balen.

Maar dit ligt echt niet aan de KNVB of scheidsrechter. Wat een onzin. Tuurlijk is rood zwaar gestraft. Direct rood kan weleens twee wedstrijden kosten.

Weet iedereen nog tegen Heracles in de laatste seconden en Volendam uit toen we de scheidsrechter ook zwaar mee hadden.

We hebben nog twaalf wedstrijden en krijgen hopenlijk eens een goede serie wedstrijden.
0
Zondag 8 februari 2009 om 14:32 uur

rien1

iiii schreef:

Supporters moeten zich wel rustig houden verdomme!
Is wel erg moeilijk als je zo getreitert wordt door dat stelletje anti-ado figuren. Het was natuurlijk 0-1, dus ze zijn zich kapot geschrokken. Maar geen nood, alles is goedgekomen. Gewoon een rooie kaart voor Zwinkels. En dus ligt de KNJB op schema. Volgende week nog effe zo n scheidsrechter en ze zijn van ons af.