Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

marcellino

Ik hoor vele hier roepen dat het allemaal niet zo slecht is en dat we het goed hebben gedaan.want we miste 7 spelers n als die erbij waren had het anders gelopen.

die 7 spelers missen we al een maand en daar hadden we op in kunnen spelen,dat de backs die er nu stonden niet voldoen wisten we ook al een maand,dat we een scorende spits missen weten we ook al een maand.

roepen we dalijk allemaal in koor nou den haag heeft het goed gedaan we hebben het hele jaar door 5 a 7 spelers gemist en telkens leuk mee gevoetbald,maar jammer genoeg gaan we wel naar de eerstedivisie.

jongens dat is toch amateurisme van de eerste klas.
je moet inspelen op de behoefte die het elftal nodig heeft gokken net als vorig jaar is stom en kan grote gevolgen hebben het dubbeltje kan ook de verkeerde kant opvallen.

verder vind ik ploegen als VVV en RKC het niet slecht doen en heeft heracles ook een degelijke ploeg dus die zijn er dit jaar beter op geworden.

Ook moet een bedrijf wel eens risico nemen als je weet dat elia is verkocht en je daar geld voor heb gekregen neem je dat niet mee in je begroting maar gebruik je dat om stapjes ter maken met het elftal stappen die er nu niet zijn omdat je zeker al 2 a 3 spelers tot de winterstop moet missen.

Een begroting is leuk maar zou een winnend elftal niet meer opbrengen dan een elftal wat wel leuk voetbald maar veel verliestkomt ook nog eens bij dat het risico door de hoge verwachtingen van supportes zo om kan slaan dat het op de tribune en daar buiten weer uit de hand kan lopen.

je eerste wedstrijden zijn je bassis van de competitie en dan moet je er staan en wij staan er zeker niet.

wat den haag nu moet doen is risico nemen en spelers gaan halen die den haag wel de kwalitieit geven dat een bal niet tegen de lat beland maar erin gaat en verdedigers gaan halen die het achterin goed neer zetten en de ervaring hebben om niet alles voetbalend op te lossen maar ook hun verstand gebruiken en spelers kunnen intimideren op welke manier dan ook.

we hebben vorig jaar te vaak wedstrijden sliemilig verloren en we mogen toch hopen dat we er dit jaar van geleerd hebben.

mij hoor je in iedergeval niet meer zeggen we hebben goed gevoetbald het kan gebeuren dat je veel beter bent maar dat het net niet mee zat volgende keer beter,nee we moeten nu wel die stapjes kunnen maken dat we die wedstrijden ook winnen.
0
Maandag 3 augustus 2009 om 12:50 uur

RicoFCDH

Adu wil best naar NAC Breda of FC Groningen
Freddy Adu werd in de Verenigde Staten gezien als een wonderkind en een speler met een grote toekomst. De ontwikkeling van de twintigjarige spits stagneert echter. De Amerikaan zou zich daarom graag in Nederland vestigen.

Zo vertelde de spits van Benfica aan Sportweek: "I would love to play in Holland. Ik ben opgegroeid met de Nederlandse competitie. Voor een jonge, buitenlandse speler is de Eredivisie een uitstekend begin van z’n internationale carrière."

Een voorkeur voor een club heeft Adu niet. Zo voelt de jongeling zich niet te groot voor de Nederlandse subtop, zo blijkt uit zijn woorden. "Ik ga hier niet zeggen dat ik naar Ajax of Feyenoord wil. In dat opzicht ben ik dus helemaal niet kieskeurig. Ik zou het al schitterend vinden als ik een kans zou krijgen bij NAC Breda of FC Groningen. Anywhere."

"Zo lang ik maar het gevoel heb dat ik me verder kan ontwikkelen door wedstrijden te spelen", vervolgt de Amerikaan. "Ik heb geen zin om stil te blijven staan."

Wat voor ons:D is een groot talent!
0
Maandag 3 augustus 2009 om 12:48 uur

adovooraltijd

Het valt mij op dat de 1 een bepaalde speler erg goed vind en en een ander kraakt hem af, dit moet natuurlijk kunnen iedereen zijn eigen mening. Ik vond b.v. Bosschaart een verrassing op het middenveld en erg goed. De jonkies die backs speelden waarden zeer zwak, ook bleef v.d. Bergh voor mij onder verwachting. En Soltani bijna niet gezien en Verhoek inpakken , postzegel er op en opsturen. Ignacio deede in die paar minuten meer dan Verhoek. Overduidelijk bleek maar weer een dat we een echte afmakende spits nodig hebben, volgens eredivisie live is Ado met enkele clubs (?) in onderhandeling over de overname van Powel. Graag !!!
0
Maandag 3 augustus 2009 om 09:54 uur

Max

Wat zijn we weer lekker genuanceerd hier. Wetzel is óf god óf satan hemzelf. 

Toen Den Haag op sterven na dood was en zelfs de meerderheid in onze stad vond dat de stekker er uit moest, was André Wetzel de enige die de ballen had om er in te stappen. Hij vertrok bij VVV terwijl hij niet eens zeker wist of wij het seizoen daarop wel een licentie zouden krijgen. En iemand die uitspreekt liever met onze club het behalen van Europees voetbal te vieren dan met 020 op het Leidscheplein te staan, verdient altijd een puntje extra. Er zijn Haagse helden die daar anders over denken.

Zijn aankoopbeleid van vorig seizoen was niet super. Veel aankopen die nauwelijk speelden. Denk vooral aan De Meersman, Faber en Kahya. Milic is helemaal een verhaal apart. Heeft Wetzel zelf gehaald en vervolgens zelf afgeserveerd. Hij had dan tenminste wel het lef om zijn eigen aankoop kritisch te volgen in plaats van het hand boven het hoofd houden. Veel supporters zien in Milic de verlosser en het ongelijk van Wetzel, maar geloof me, Milic wordt nooit iets hier. De beste man kan veel te weinig voor het niveau van de NL eredivisie. Hij is lang, maar meer dan zijn hoofd tegen de bal zetten, doet hij niet. Ik denk dat de populariteit van Milic vooral te maken heeft met dat hij nog weinig heeft kunnen laten zien en we dus zijn slechte kanten nog te weinig kennen. Maar zet hem 15 wedstrijden achter elkaar in de spits en geloof me, hij wordt nog harder afgebrand dan Caracciolo en Powel. Ik stel ook liever Powel op dan de man van zes tond, want Powel heeft tenminste nog voetbalintiligentie. Caracciolo was trouwens een ook niet al te beste aankoop van Wetzel, maar die reken ik hem minder aan, omdat iedereen hier, inclusief ik, hoge verwahctingen had van die Italiaanse Belg.

 

Naast een hoop mislukte aankopen zijn er ook goede dingen gedaan. Wie kenden Ammi anderhalf jaar geleden? Is de beste rechtsback in jaren. Ook Piqué doet het goed op links. Het kwaliteitsverschil is niet voor niks groot als die twee niet meedoen. Daarnaast hebben Buijs en Derijck ons elftal enorm versterkt. Ook Horvath is een aardige speler.

Als trainer kon ik hem vaak net volgen, al wil ik niet beweren verstand van het spelletje te hebben. Maar een blinde zag toch dat Meric meer bracht dan Verhoek en Soltani? En ja, als zo\`n jongen als enige 0,0 vertrouwen krijgt, vertrekt hij in de winterstop. Met een aai over zijn bol, was hij echt wel te houden. Maar sommige onnavolgbare acties hadden wel succes, zoals het brengen van Verhoek tegen Ajax en Hoogendorp tegen NAC.

Over dit seizoen wil ik niet oordelen. Ik wil daarvoor eerst weten of Wetzel eigenlijk wel budget heeft voor het doen van aankopen. Ik heb namelijk het idee van niet. En ook al hebben we dringend versterkingen nodig (@ Vincent, een selectie van 35 man is een beetje veel, maar we hebben nu écht veel te weinig spelers, vergelijk het maar met de vorige seizoenen), met een lege portemonnee kan zelfs Frank Arnesen niks. Voor de rest is een technisch directeur voor de lagne termijn, dus is het nog een beetje vroeg om te oordelen.

En ja, Wetzel hoort zichzelf graag praten. Stelt vooral mensen uit zijn netwerk of familie aan. Dat eerste doen de meeste mensen op zijn positie. Dat tweede is gevaarlijk en een beetje dom. Ik moest bijna letterlijk kotsen toen hij het vorig jaar had over een erehaag tegen 020. Een erehaag? Pek en veren! En nu ook is zijn uitspraak over een 12e plaats erg dom. Met dit materiaal en deze smalle selectie lukt dan never nooit en dat zou hij moeten weten. Maar voor de rest geef ik m het voordeel van de twijfel.

0
Maandag 3 augustus 2009 om 09:34 uur

JS

Vincent schreef:

Verein (): Bolton Wanderers
Position: Mittelfeld
Positionsdetails: Offensiv-Allrounder
Vertrag bis: 30.06.2011
Marktwert: 2.400.000 €
Spielerberater: Burleson Sports Office 

Contract tot 2011 en een marktwaarde van 2.4 miljoen?
gaat hem niet worden denk ik. 
Hmm misschien in een deal met onze Ferrie Bodde! Bolton wil hem dolgraag hebben en wij hebben een spits nodig! Misschien dus met gesloten beurs. Is een snelle en behendige spits, dus precies wat WIJ nodig hebben!
Ik denk dat het best eens mogelijk kan zijn. Hij zal niet voor niets in het stadion hebben gezeten. Denk niet dat hij midden in de voorbereiding zomaar even naar Den Haag komt om ado-nac te bekijken
0
Maandag 3 augustus 2009 om 09:09 uur

Max

Het was natuurlijk een oneerlijke strijd. Als je je beide backs mist (orig seizoen hebben we volgens mij nul keer gewonnen als M. Pique en Ammi ontbraken), geen spits hebt, je derde keeper moet opstellen, je topscorer van vorig seizoen er niet is en je aanvoerder na een minuut voetballen van het veld moet.

Het viel me dus allemaal erg mee. Zeker de tweede helft. We kregen gewoon echt veel te weinig. Ben alleen bang dat we volgende week in Venlo niks halen. In Den Haag wordt er nog fel gespeeld voor eigen publiek in de hoop een puntje uit het vuur te slepen, maar in uitwedstrijden wordt er altijd veel te bang gevoetbald.

Vandaga heeft wel bewezen van wat hier al de hele zomer wordt geropeen: Er moet een back en een spits bij. Als iedereen fit is, heb je een aardig elftal, maar een selectie is nooit helemaal fit.

En nu loop je al achter de feiten aan, omdat er geen (breedte)versterkingen zijn aangetrokken, moest je vandaag L. Pique opstellen, die nog niet klaar is voor het grote werk.

Voor de rest vind ik nog steeds dat er een schimmenspel aan de gang is in de top. Het is erg verdacht om eerst mooiweerberichten de wereld in te helpen en daarna alle premies afschaffen. Zeggen dat de begeroting stijgt omdat er dure spelers vertrokken zijn. Jagersma is ooit financieel directeur geweest, dus die weet echt wel dat dat zo niet werkt bij een begroting.

Een echte aankoop tot nu toe. Veel te weinig. En zelfs geen proefspelers. Aan de ene kant fijn, want ik werd de vorige seizoenen gek van al die kwibussen. Maar volgens mij betekent het gewoon dat ze niet een sop zoek zijn, omdat er geen geld is vrijgemaakt door het bestuur. En zelfs Wetzel heeft voor een financiele handeling de goedkeuring van de RvC nodig.
0
Maandag 3 augustus 2009 om 00:06 uur

Kees

marcellino. schreef:

Nogmaals als iedereen fit is kunnen we ons handhaven net als vorig siezoen,maar we willen toch stapjes maken.

Als we heel kritisch kijken is alleen ricky erbij gekomen en zo een soort speler hebben we al in de persoon knopperd.

vorig jaar miste we ook een scorende spits en miste we een goede centrum verdediger met ervaring.

er was ruim voor deze wedstrijd bekend dat er veel spelers door schorsingen en blesurres niet bij waren.
Als je dan toch een piqeu en hese opsteld is dat vragen om moeilijkheden.
Dat een goal dan net niet valt of dat we geen mazzel hebben heeft wel degelijk te maken met kwaliteit.
Want dit gebeurde vorig jaar ook vele wedstrijden.
Als je dat dan weet en telkens onbenullig wedstrijden verliest of gelijk spelt moet je ingrijpen in de spelers groep en dat is tot op heden niet gebeurd

Ondanks dat ik vanmiddag bij vlagen genoten heb, heb je gelijk dat er nog het nodige ontbreekt. Inderdaad een spits en (centrale) verdediger.

In mei schreef ik al dat deze selectie niet breed genoeg is en er 4 a 5 versterkingen nodig zijn. Waterman en Vd Bergh zijn er dus nu nog twee.

Het middenveld vind ik echt meer dan eredivisiewaardig. Ook tegen Valencia verloren we niet de slag op het middenveld.

ps Ondanks de vakantieperiode toch binnen 10.000 man zonder uitgenodigde sportverenigingen etc. Vind ik een behoorlijk aantal.
0
Zondag 2 augustus 2009 om 23:04 uur

Advertentie

marcellino.

JB schreef:

In de tijd van bijv. Remco Boere en Henk van Leeuwen hadden we veel scorende spitsen, die zelfs in of tegen Oranje aan zaten.
Maar ook toen moest ADO het al niet hebben van een mazzeltje.

Nogmaals, als je het doelpunt van Tomasson ziet, dat heeft helemaal niets met klasse of scorend vermogen te maken.
Alleen met schijtmazzel.
Nogmaals als iedereen fit is kunnen we ons handhaven net als vorig siezoen,maar we willen toch stapjes maken.

Als we heel kritisch kijken is alleen ricky erbij gekomen en zo een soort speler hebben we al in de persoon knopperd.

vorig jaar miste we ook een scorende spits en miste we een goede centrum verdediger met ervaring.

er was ruim voor deze wedstrijd bekend dat er veel spelers door schorsingen en blesurres niet bij waren.
Als je dan toch een piqeu en hese opsteld is dat vragen om moeilijkheden.
Dat een goal dan net niet valt of dat we geen mazzel hebben heeft wel degelijk te maken met kwaliteit.
Want dit gebeurde vorig jaar ook vele wedstrijden.
Als je dat dan weet en telkens onbenullig wedstrijden verliest of gelijk spelt moet je ingrijpen in de spelers groep en dat is tot op heden niet gebeurd

0
Zondag 2 augustus 2009 om 22:42 uur

marcellino.

JB schreef:

Hé Piet,

Een afgang is als je 4-0 verliest en zelf nul kansen heb kunnen creeren tegen een ploeg die gelijkwaardig of lager ingeschat moet worden dan jij zelf.

NAC is een nog steeds subtopper, en we hebben 22 schoten, waarvan 12 op doel losgelaten.

En natuurlijk, we missen een spits. Ja duh, als of van dat doelpunt van Tomasson zoveel klasse afdroop.

Als je jaren bij ADO komt moet je weten dat een klutsbal er bij ADO altijd uitklust, dat een bal binnenkant paal altijd terug het veld in komt en dat scheidsrechters met stront in hun ogen rond lopen.
Ten Rouwelaar gaf zelf toe op TV dat ADO 2 corners zijn onthouden in de tweede helft en dat hij daar maar wat blij mee was omdat hij er helemaal niet mee op zijn gemak was.

En ja, ik heb genoten van ADO.
Niet van de fout van Pique bij de eerste goal en ook niet van de fout van Dereijck bij de tweede goal.
Maar wat een strijd en passie. Wat een tempo.
Zoals Ten Rouwelaar ook aangaf: NAC is vooral de tweede helft helemaal zoekgespeeld.
2 x de lat en 5/6 wereldreddingen van Ten Rouwelaar.
En ja, daar ben ik ook doodziek van.
Want iedere ander club wint met 4/5-2 ipv te verliezen met 1-2 na zo`n wedstrijd.
Zat je pet misschien voor je ogen dat je dat niet gezien heb.
Als je jaren bij ADO komt moet je weten dat een klutsbal er bij ADO altijd uitklust, dat een bal binnenkant paal altijd terug het veld in komt

Kijk dit maken we al jaren mee en daarom spelen we ook elk jaar voor degradatie.

we willen gewoon niet meer dat hier boven geschreven elke wedstrijd weer gebeurd.

Dit alles heeft met kwaliteit te maken.
Dat knopperd de topscorer is van vorig jaar zegt al genoeg.

tuurlijk moeten we stapjes maken maar welke stapjes maken we dan ,we moeten niet kijken naar vorig jaar maar naar dit jaar en dan zie je toch dat je een scorende spits nodig hebt en wel zo snel mogelijk en dat er dan 5 bassis spelers niet zijn welke spits heeft ze wel gescoord dan!!!!

we weten waar we tekort schieten in het veld en als we daar snel geen verandering in brengen kunnen we het niet meer terug draaien.

dit is niet negatief maar de realiteit.

Hadden we vandaag een scorende spits gehad en meer rust achterin stonden we nu op drie punten.

Door hoogmoed en denken dat we het wel even reden met dit team blijf je wedstrijden spelen net als vorig jaar en dan moeten we maar hopen dat het dubbeltje niet de verkeerde kant op valt

0
Zondag 2 augustus 2009 om 22:18 uur

JB

Piet la Pet schreef:

ja je zou eens kritisch durven zijn, jij hebt blijkbaar erg genoten vanmiddag. Nou je gaat nog veel meer lol beleven dit jaar.Alleen die trainer kan er niets aan doen die heeft geen materiaal maar dat durf jij niet te zeggen want dan moet je toegeven dat ook jij bent voorgelogen met al die mooie beloftes 2e ring betere spelers. Maak mij maar uit voor weggooier dan zal het vast wel een stuk voller worden. Wat een afgang ik ben er doodziek van.Maar daar zal jij wel geen last van hebbe.
Hé Piet,

Een afgang is als je 4-0 verliest en zelf nul kansen heb kunnen creeren tegen een ploeg die gelijkwaardig of lager ingeschat moet worden dan jij zelf.

NAC is een nog steeds subtopper, en we hebben 22 schoten, waarvan 12 op doel losgelaten.

En natuurlijk, we missen een spits. Ja duh, als of van dat doelpunt van Tomasson zoveel klasse afdroop.

Als je jaren bij ADO komt moet je weten dat een klutsbal er bij ADO altijd uitklust, dat een bal binnenkant paal altijd terug het veld in komt en dat scheidsrechters met stront in hun ogen rond lopen.
Ten Rouwelaar gaf zelf toe op TV dat ADO 2 corners zijn onthouden in de tweede helft en dat hij daar maar wat blij mee was omdat hij er helemaal niet mee op zijn gemak was.

En ja, ik heb genoten van ADO.
Niet van de fout van Pique bij de eerste goal en ook niet van de fout van Dereijck bij de tweede goal.
Maar wat een strijd en passie. Wat een tempo.
Zoals Ten Rouwelaar ook aangaf: NAC is vooral de tweede helft helemaal zoekgespeeld.
2 x de lat en 5/6 wereldreddingen van Ten Rouwelaar.
En ja, daar ben ik ook doodziek van.
Want iedere ander club wint met 4/5-2 ipv te verliezen met 1-2 na zo`n wedstrijd.
Zat je pet misschien voor je ogen dat je dat niet gezien heb.
0
Zondag 2 augustus 2009 om 21:51 uur

Nu online

Lellow, zuiderwijk en 275 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4