Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

oodh

FFL schreef:

nou ik heb Ammi verleden week zien spelen, DRAMA en nog belangrijker ONGEIINSPIRRERD.
Vind dat Malone het niet onaardig doet en gehaald is voor de toekomst.

Verder een drama vandaag met als absolute dieptepunt: Poepon.
Ik hoop dat hij in een vormcrisis zit want anders ga je nog verlangen naar Milic. Gelukkig hebben we VAn Duinen nog.

Verder bleken Tano en Elbers weer te licht en lieten niets zien.
Horvath drama met inspelen.
Beugelsdijk speelde redelijk maar is gewoon niet goed genoeg.

Begin zag er goed uit maar na de schitterdende goal van Chery, zakte het als een dr oetker pudding in elkaar.

Denk en hoop toch dat Meijers de linksback wordt.
Middenveld met Rado, Holla en Jansen.

Vandaag niet gezien buiten geblesseerden: Wormgoor.
Omeruo bleef op de bank.
Ik weet niet hoe het bij jou werkt maar als het duidelijk is dat je trainer je niet moet, dan wordt het wel erg lastig om er positief tegen aan te gaan. Je hebt dan al verloren voor de wedstrijd begint. Als je geen vertrouwen krijgt houdt alles op. Maar bedankt voor je update, ik heb zelf dit seizoen nog geen wedstrijd kunnen zien.
0
Zaterdag 28 juli 2012 om 19:22 uur

oodh

Tommy schreef:

ach groot nadeel van ammi is dat ie veel te veel geblesseerd is.
malone heeft opzich wel wat potentie.

Beugelsdijk heeft zn eigen glazen aardig ingedonderd vandaag.
goal was zijn fout en de 2e helft had ie nog zo`n misser
Klopt dat Ammi veel geblesseerd is. Maar die man kan ook opbouwend goed voetballen. Ging toch altijd goed met Immers, Verhoek. Dus als die fit is lijkt het logisch dat hij speelt. Bovendien, tegen welke linksbuiten komt hij nou echt in de problemen. Je laat toch je beste back spelen? Maar nee hoor, wij hebben een trainer die er maar weinig van begrijpt, hem lastig vindt en liever vriendjes opstelt.
0
Zaterdag 28 juli 2012 om 18:40 uur

Ooievaar

pajam schreef:

Het is natuurlijk onzin te stellen dat ADO Den Haag niet het achterland heeft om op z`n minst net zo groot te worden als FC Twente, FC Groningen en SC Heerenveen!

Als ADO Den Haag 2,3 seizoenen rond de 6e plaats speelt, moet jij eens zien wat er gebeurt in Den Haag e.o
Waar denken we dat die clubs in hun groei hun supporters vandaan hebben gehaald??
Hooguit een paar duizend van de supporters van clubs zijn diehards, de rest zijn allemaal afgekomen op het succes dat er op bepaalde punt structurele vormen begon aan te nemen.

Ik ken alleen al 10 mensen die 2 seizoenen geleden ineens om de 3 wedstrijden in het stadion zaten. Iedereen kan als ie echt goed nadenkt zo wel een handvol "gloryhunters" bedenken en die heb je nodig voor een volle stadion, bovendien wordt een groot deel hiervan steeds meer een `echte` supporter.

Kortom, alles begint met succes en we hebben er zeker wel een achterland voor, alleen nooit kundige mensen aan het stuur, dat hebben ze in Enschede, Heerenveen en Groningen wél.
Den Haag alleen al een stad met ruim 450.000 inwoners met een achterland dat zich uitstrekt van het westland tot ongeveer Voorschoten, dat is meer dan de regio Enschede, Heerenveen, Kerkrade en Groningen bij elkaar!!! Daar zit het goeddeels stampvol, zijn dat soms belgen die ze tegen betaling in bussen proppen?

Als je dat geen achterland vindt dan ben je rijp voor een gesticht.

Ondanks het afbraakvoetbal en het gebrek aan enige sturing of visie, met een zakenman aan het roer die werkelijk nul komma nul om de club geeft kwamer er ruim 11.000 `man`. Die kwamen in het Zuiderpark van zijn levensdagen niet. Belangrijkste factor is dat je nu een stadion hebt wat comfortabel is, goed bereikbaar en wat toegespits zou moeten zijn op normale voorzieningen.

Dat de catering en merchandise nog steeds beter geregeld is bij de tegenstander van morgen kan je het stadion niet kwalijk nemen.

Kan je nagaan als de club wèl die mensen aan het roer had staan als dat bij die andere clubs wel het geval is. Files op de toevoerwegen en een 2e ring, nee, uiteraard niet op deze manier, kan je dadelijk gewoon hele vakken sluiten. Benieuwd hoeveel scc`s er worden afgezet, denk dat Pec Zwolle er nog meer verkoop. Tja, hoe zou dat nou komen?

Maar ja, hier is het merendeel tevreden met plek net niet degraderen, zo groei je dus alleen maar omlaag.

Immers mag hier dan uitgekotst worden, maar die ga je echt heel erg missen dit seizoen. We zijn er niet bepaald sterker op geworden.

Goed, eerst maar morgen tegen Rijnsburgse Boys schat ik in op een gelijkspelletje, zeker met deze trainer, en met een zwakke selectie die letterlijk een aantal brekebenen herbert. Ammi, Supusepa die raken al geblesseerd bij wind tegen.

Verdediging en voorin zijn van nivo Sparta.

Alleen spelen wij in een nieuw stadion en zijn zij in Marakech blijven hangen. Dat is ons groote pluspunt, dat stadion.

In combinatie met de stad en achterland valt daar zeer veel van te maken.

Harm de Boer kom er maar in!!
0
Vrijdag 27 juli 2012 om 22:50 uur

oodh

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik ben niet geheel overtuigd van Steyn. Maar ik hoop wel dat hij het gaat redden. Gewoon omdat het een nette vent is. Hij was ook de eerste die een opmerking maakte over het woord . En dat spelers dat woord ook niet moeten gebruiken. Nu ook weer met die 3 spelers die weg mogen. Hij gooit de namen niet in de pers. Kan ik ook wel waarderen.

Maar dan het voetbal gedeelte. Dat is gewoon afwachten. Mensen die al zenuwachtig worden van een slechte oefenwedstrijd tegen Dordrecht hebben het gewoon mis. Er zijn zoveel voorbeelden van slechte oefenwedstrijden en een fantastisch seizoen. Het zou mij ook niet verbazen als ze morgen al weer een stuk beter spelen.

Laten we nou maar hopen dat Steyn het goed gaan doen. Voor de club en supporters de beste optie.

Hij gooit de namen niet in de pers en dat is inderdaad te waarderen. Maar als twee van de drie Ammi en Rado zijn, dan begrijp je het als coach toch echt niet. De man is oké, maar als trainer een ramp helaas. Ik heb er in ieder geval totaal geen vertrouwen in.
0
Vrijdag 27 juli 2012 om 19:00 uur

Kees

Ooievaar schreef:

En op feiten terug te komen: aantoonbaar is dat Kallen de club heeft gebracht waar we nu staan. De selectie is in waarde toegenomen, de begroting gestegen, een klein begrotingstekort van 2 ton in plaats van een miljoen of acht, toeschouwersaantallen gestegen, betere sponsors en ga zo maar door.
---------------------------------------------------------------------------------
En ik al die tijd maar denken dat de gemeente er tientallen miljoenen heeft ingestopt, tientallen.

En door het nieuwe stadion - met mogelijkheid tot uitbouw- er meer toeschouwers, sponsors e.d. zijn gekomen.

Welnee dat komt allemaal door onze weldoener Mark van der Kallen, wat een goeierd toch die Mark. Markie. Allemaal belangeloos voor de club. Zijn club waar hij al jaren hartstochtelijk supporter van is(...)

Ben ook zo blij dat er nu een fantastische organisatie staat, de jeugdopleiding tot de beste van nederland behoort, de scouting pico bello functioneert, en er echt werk is gemaakt van de merchandise. Je breekt je nek over de kids in een ADO shirt.

De beresterke selectie die een vermogen waard is wordt dan ook aangevoerd door één van vaderlands beste trainers.

Europees voetbal is de minimale doelstelling, en ook de beker staat hoog op de ranglijst. Want daarvoor is dat stadion er neergezet na jaren lang kommer en kwel, volgens Henk Ja Ja Jagersma.

Overigens hoe zit het met de Ringeling fanclub, die had hier ook zo veel leden?!!!

De 28e, 5 jarig bestaan van ons stadion!27-07-12

Zaterdag 28 juli is het exact vijf jaar geleden dat de levende standbeelden op het veld stonden, als representatie van onze zeer gewaardeerde oud-spelers. De opening van het nieuwe stadion was toen een hele happening en wat heeft de club sindsdien een hoop stappen gezet.
De geweldige promotie terug naar de Eredivisie na een zwaar eerste jaar in het stadion, jaren van lijfsbehoud gevolgd door een enorme uitschieter van een 7e plaats en Europees voetbal, al vele malen een volledig uitverkocht huis, de toevoeging van de stadionnaam Kyocera stadion, de opkomst van vele talenten, een uitpuilende familietribune, een concert van Kane, de rondleidingen door het stadion die steeds populairder worden, de zalen die steeds vaker verhuurd worden, een echte Haagse trainer nu aan het roer die in deze thuishaven weer voor vele mooie feestjes wil zorgen! Op de volgende vijf jaar!

0
Vrijdag 27 juli 2012 om 12:21 uur

ADOSander23

Kees schreef:

Ben ik vrijwel de enige hier die het in Steijn ziet zitten?
Ik zie het ook wel in Steijn zitten, Hij lijkt vrij dicht op de groep te staan. Ik vind ook dat het onrechtvaardig is om Steijn op vorig seizoen te beoordelen. Vd Brom vertrok en hij werd voor de leeuwen gegooid op een onmogelijk moment (jaar ervoor europees voetbal), met torenhoge verwachtingen, terwijl hij eigenlijk nog een paar jaar assistent zou blijven. Iedereen vertrok en de man kreeg allemaal K*Tspelers die vd brom had gehaald zonder enige eredivisie ervaring (Luksik, Mulders, De Vogel, een paar amateurs, en Chery die het dan bij vlagen redelijk deed) vervolgens was er geen spits en werd uit pure wanhoop john verhoek gehaald. Bovendien hadden de goede jongens die bleven een matig seizoen, omdat ze waarschijnlijk met hun hoofd al ergens anders zaten (Immers bijv.).

Dit seizoen is alles echter anders, hij heeft zelf ze selectie samen mogen stellen, heeft een jaar ervaring op kunnen doen. nu moet die het laten zien! mochten we bij de winterstop bij de laatste 3 staan kan je er wel vrij zeker van zijn dat Steijn eruit wordt gegooid. Dus laten we Maurice Steijn allemaal even de kans geven om het te laten zien i.p.v. van hem af te rekenen op een seizoen dat op voorhand al mislukt was, welke trainer we ook hadden.
0
Vrijdag 27 juli 2012 om 12:12 uur

Advertentie

gillah

Kees schreef:

Ben ik vrijwel de enige hier die het in Steijn ziet zitten?
Ik vind Steijn drie keer niks, ik heb zelden zo slecht voetbal gezien als vorig jaar. MAAR:

-Normaal gesproken lekken spelersgroepen een hoop bakken strond naar de media als ze van een trainer af willen, dat is nu niet in het geval.

-Er wordt vaak heel positief over hem gesproken door mensen die met hem te maken hebben (Holla, Fraser).

Kennelijk leeft er in de spelersgroep een ander beeld van Steijn dan bij de supporters.
0
Vrijdag 27 juli 2012 om 11:53 uur

Haagse_Aad

Kees schreef:

Ben ik vrijwel de enige hier die het in Steijn ziet zitten?
Zijn er nog wel een paar volgens mij,,

Maar wat ik me afvraag Kees, wat zie jij dan dat hij voor goede dingen doet? En dan niet aankomen met dat iet het goed doet voor de camera.. want dat is niet de belangrijkste eis voor een trainer..

Vorig jaar kon hij geen lijn brengen in zijn team.. toen had ie nog als excuus dat de selectie niet door hem was samengesteld...

Maar het lijkt er nu op (oke het is allemaal nog in de voorbereiding) dat het het weer niet gaat lukken.. Voor je het weet begint ie weer te schuiven met spelers en sta je na 5 wedstrijden gewoon ergens helemaal onderin..
0
Vrijdag 27 juli 2012 om 11:24 uur

<FCDH>

Wel zogenaamd 7of 8 ton willen uitgeven voor het salaris van bulykin als je weet dat ie toch niet kom maar een goeie trainer halen ho maar maar ze gaan het wel merken als we straks naar 10 wedstrijden weer 15e staan dan blijven er een hoop weg
0
Vrijdag 27 juli 2012 om 10:21 uur

<FCDH>

Haagse_Aad schreef:

Zou echt een domme fout zijn om Rado te laten gaan... zit je straks na een paar wedstrijden wanneer er schorsingen en blessures zijn weer na een middenveld met knulletje Visser te kijken..

Hoop voor Rado dat hij naar een mooie nieuwe club gaat en daar het ongelijk van ons tactisch brein laat zien..
Nee het is een domme fout dat ze steyn hebben laten zitten maarja goedkope trainer hè mag niks kosten
0
Vrijdag 27 juli 2012 om 10:14 uur

Nu online

wijstaanboven, ADO079, Marcie, KaleHans, Vak_W, Rikkie1, Swaber, malle eppie, haguhnees87 en 214 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2