Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

oodh

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Supusepa en Kubik op proef bij ADO
Christian Supusepa en Frantisek Kubik zijn op proef bij ADO Den Haag. Supusepa komt van Ajax, Kubik van de Slowaakse club AS Trencin van Tscheu La Ling.
Lees het nieuwsbericht

Als Supusepa een linksback is waarom komt hij dan überhaupt. Op die plek hebben we toch Piqué en Van Hese?  

0
Woensdag 23 juni 2010 om 09:55 uur

Ooievaar

super fc denhaag schreef:

1 ding begrijp ik niet echt. we zijn nu 4 jaar opzoek naar een stadion sponser. iedereen kon weten dat je dan de naam van het stadion niet voor het uitkiezen hebt. ja ik had ook liever shell gehad. maar we mogen blij wezen dat er nu iemand geld neerlegt voor het stadion. kan je toch weer een leuke speler van betalen. of weet ik t wat. alle inkomsten zijn welkom.

Ber er zeer tevreden mee, is wel een multinational heeft een aanzuigende werking. Vele clubs moeten fors terug, en voor ons betekend dit groei. Met dank aan het nieuwe stadion, dat is onze redding. Ben ik van overtuigd. Daar gaan we echt wel de revenuen van plukken.

 

Als de rest zwakker wordt en wij niet, stijg je ook op de ranglijst.

 

De banden met Ling worden ook weer aangehaald, je weet nooit wat het op kan leveren, al vond ik die Horvath puur als verdediger helemaal geen slechte optie om er bij te hebben.

 

Als je niet al te veel te besteden hebt, dan kan het geen kwaad om je oud spelers te raadplegen.

 

Als het verhaal Immers niet door zou gaan, dan heb je daar een hele bruikbare kracht aan, als die jongen goed in z'n vel zit. Tel daarbij op de rentree van een fitte Ranco, Piqué en Oper, opgeteld bij het feit dat er een nieuwe trainer voor de groep staat, dan zouden we wel eens een aardig seizoen tegemoet kunnen gaan met z'n allen.

 

Wij zijn niet minder dan Vitesse, dat uitverkoop houdt, Willem II, Nec, Heracles, VVV, Roda wat ook spelers kwijt raakt, Excelsior en Graafschap. Moeten allemaal of terug, of hadden al weinig kwaliteit.

 

Zaak is nu dat het bestuur geen rare fratsen meer uithaalt, dus blijven luisteren naar ome Kees e.a. en deze trainer de kans krijgt om in alle rust - waarom niet? - aan de gang te gaan, de spelers dit jaar gewoon doen wat ze vorig jaar goeddeels verzuimden door allerlei omstandigheden.

 

Alles bij elkaar opgeteld, ben ik er van overtuigd dat we met name thuis veel betere resultaten gaan halen. Plek 11/12 waarom niet?

0
Maandag 21 juni 2010 om 22:20 uur

Filosoof

Waarom staat er nog niets op de officiele site over de stadionsponsor?

0
Zaterdag 19 juni 2010 om 14:58 uur

Ooievaar

Kees schreef:

 

 

 

 

De ADO DH Bus komt naar u toe!
Altijd al nieuwsgierig geweest naar ADO Den Haagspulletjes, maar nooit de tijd gehad om naar het stadion te komen? Of al tijden plannen voor een Club Card, maar afreizen naar het stadion komt er steeds niet van? Geen nood meer, want de ADO Den Haag Bus komt naar u toe deze zomer!
In deze bus kunt u een Club Card (kost tien euro, maar deze krijgt u ook meteen als korting op uw eerste toegangskaartje) of een Seizoen Club Card (die u verzekert van een eigen plekje in het stadion) laten maken.

Ook is er een winkeltje met de merchandise-artikelen van de club ingericht in de bus. Via deze website houden we u op de hoogte waar de bus de komende tijd staat.

Bijvoorbeeld:

21 t/m 25 juni bij de Avondzwemvierdaagse in Zwembad De Fluit in Leidschendam, elke dag van 16.00 tot 20.00 uur.

26 juni bij het terrein van Laakkwartier voor het oefenduel Laakkwartier - ADO Den Haag van 13.00 - 18.00 uur.

27 juni op Parkpop in het Zuiderpark, van 13.00 uur tot 22.00 uur.




 

Uitstekend innitiatief, zoek je - aspirant- fans op. Goede zet dus

 

Overigens vind ik het geen slechte zet - gegeven het beperkte budget- om Oper nog een jaartje te houden, mits fit, en waarom zou hij dat niet zijn aan het begin van het seizoen?

Zeperd als Milic kunnen we ons niet nog een keer veroorloven.

Als Oper een beetje behoorlijk wordt aangespeeld kan hij nog van behoorlijke waarde zijn.

 

Als Immers naar Verona gaat, dan neem ik aan dat er wat meer budget is om wat te halen. Vind die Maachi van Cambuur ook wel een aardige buitenspeler.

 

Maar die bus is een ijzersterke zet, mag ook wel eens gezegd worden.

0
Dinsdag 15 juni 2010 om 19:51 uur

Vincent

Waarom mag een coach van een nationaal elftal eigenlijk wel uit een ander land komen? (en de spelers dus niet)...

0
Zaterdag 12 juni 2010 om 21:20 uur

Ooievaar

Kees schreef:

ADO heeft volgens het AD interesse in de verdedigers Toko en Van Leeuwen van AGOVV.

 

Ook voor Chadli is er interesse maar dat hebben Lille, Keulen en Dortmund ook. Bij die clubs is hij een aankoop voor de toekomst terwijl hij bij ons voor direct gehaald wordt. Ook qua salariëring ben ik niet bang, hoe gek het ook klinkt, voor die clubs. Hij komt bij die clubs in het salarishuis voor de derde of vierde categorie terwijl hij bij ons in de tweede categorie wrs. terecht komt.

En zoveel hebben die clubs ook niet meer te besteden aan spelers die niet regelrecht een versterking zijn.

 

Ben benieuwd of de mogelijke aankoopsom door het nieuw opgerichte 'spelersfonds voor aankopen" gefinancierd wordt als het zover is.

 

Chadli kent Van der Brom en dat is ook een groot voordeel. Een zaakwaarnemer die direct wilt cashen brengt hem niet bij ons onder, maar de zaakwaarnemer met het oog voor de lange termijn denkt daar anders over.

Waarom niet? in de juup loopt genoeg talent rond, beter als ouwe knarren halen die over de hill zijn, en een vermogen aan salaris beuren. Die v.d. Brom zal best wel weten wat voor vlees hij in de kuip heeft. Al zou ik die Bottegin van Pec Zwolle ook geen slechte optie vinden.

 

Hopelijk wordt er ook naar offensieve versterking gekeken, daar hebben we zeker 2 versterkingen nodig. Mocht het verhaal Chadli niet door gaan.

 

We moeten maar eens voor plek tien gaan, dan kan je natuurlijk nog altijd twaalfde worden. VVV, Nec. Graafschap, Heracles, Exelsior, Roda en Nac die zullen er zeker niet sterker op worden door de financiële malaise, en of vertrekkende spelers.

 

Luisteren naar o.a. Kees Jansma en laat v.d. Brom in alle rust werken, dan kan het best wel een aardig seizoen gaan worden.

Mits er wat bijkomt en iedereen - Derijck - aan boord blijft.

 

Spelersgroep die niet overloop van kwaliteit heeft desondanks zwaar onder de maat gepresteerd, dus ze hebben wat goed te maken.

 

Je hoeft natuurlijk als speler geen supporter te zijn, maar wèl inzet en strijd leveren, en dat heeft er ernstig aan ontbroken over een heel jaar genomen. Dus(...)

0
Zaterdag 12 juni 2010 om 16:05 uur

oodh

Haagse Roel schreef:

Klopt Taki.........Blijkbaar legt FCDH de prioriteit ergens anders, zoals JB al aangaf. Geld zal niet het struikelblok geweest zijn als hij bij De Graafschap tekent..........

Begrijp het wel hoor waarom JPS tekent bij de Graafschap. Moet hij dan nog een maandje wachten op ADH? Straks gaat Ammi niet weg, want daar moeten we geld voor hebben en Derijck blijft misschien ook nog wel. Kans is daan ook groot dat Graafschap een ander koopt en vervolgens zit JPS zonder werk. Dat kan je hem toch moeilijk kwalijk nemen.

0
Donderdag 10 juni 2010 om 17:47 uur

Haagse Roel

Jensen schreef:

"Prioriteit van Groningen ligt nu bij het aantrekken van een centrale verdediger" staat op de site van Voetbalzone.

 

Ik hoop maar dat ze niet het idee hebben om Timothy aan te trekken. Dat zou een grote aderlating voor ons zijn.

Dat idee hebben ze volgens mij zeker, ze hebben toch al eerder een , belachelijk , bod bij FCDH neergelegd wat is afgewezen.Die Granqvist staat in de belangstelling van diverse Europese subtoppers, een van de redenen waarom ze naar Derijck geinformeerd hebben . Granqvist heeft nog een contract tot 2012 dus daar zullen ze best aardig wat voor vangen.........Als ze perse Derijck willen dan wel het onderste uit de kan halen zou ik zeggen !!!!!!!!!

 

Een aantal hier schrijft JP af, hij is 31 !!! kan op dit niveau nog makkelijk 3 jaar mee..Natuurlijk is Derijck pas 23 (dacht ik) maar die gaat op termijn toch weg. Wij hebben de komende jaren nog niet het niveau dat we spelers langdurig kunnen binden.

 

Zet je JP (transfervrij) centraal ipv Derijck en je houdt geld over voor extra aankopen in de aanval & middenveld. 

0
Dinsdag 8 juni 2010 om 16:18 uur

Advertentie

Franky

waarom woensdag?

0
Zondag 6 juni 2010 om 23:40 uur

JB

Vincent schreef:

goeie tekst :-))

Tja, waarom zou je een prima tekst proberen te verbeteren.

 

En quoten met een "+1" er onder vond ik in dit verband veel te kil.

0
Woensdag 2 juni 2010 om 10:37 uur

Nu online

zuiderwijk en 184 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4