Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Kees

Volgens mij heeft NAC een veel betere en uitgebalanceerde selectie dan die van ons. Op zicht geen schande natuurlijk.

Waar wij het moeten doen met bijv. Lex als alternatieve spits en jongens als L. Pique en Hese als stand inn backs hebben zij betere spelers als alternatief op elke plek die dubbel bezet is.

Op zicht absoluut geen schande voor ons aangezien we net om de hoek komen kijken maar je moet je niet rijker rekenen dan je bent.

Onze eerste 12 a 13 zijn eredivisiewaardige spelers maar alles daarna nog niet of heeft zijn beste tijd gehad.

Als je het gehele seizoen met je basiself speelt, en dat gebeurt natuurlijk niet, dan eindig je rond plaats 11 a 12 nu echter niet omdat de selectie nog veels en veels te smal is.
0
Zaterdag 1 augustus 2009 om 19:14 uur

super fc denhaag

GroenGeel schreef:

Als we reeel zijn heeft NAC gewoon meer kwaliteit. Goede resultaten behaald in wedstrijden waar het erom gaat, zoals tegen Polonia Warschau afgelopen donderdag.

 

We zullen dus een vreselijk goede wedstrijdmentaliteit aan de dag moeten leggen. Op strijd kunnen we winnen, niet op kwaliteit.

 

Een overwinning zou echt een topprestatie zijn!

We blijven optimistisch, 2-1

ik denk ook dat we er goed aan doen om immers in de spits te zetten met vd bergh daarachter. twee gasten die gebrand zijn om te scoren
0
Zaterdag 1 augustus 2009 om 15:56 uur

rien1

;) schreef:

helemaal mee eens rien.Ik had ook heel veel vertrouwen in die jongen,het is nog zeker geen topper maar ik denk wel een alles kunner
Ben benieuwd hoeveel hij er dit seizoen in gaat kegelen bij Den Bosch. 
 
Denk dat spelers als Caraciolo eerst moeten wennen aan het hogere niveau van de ere. 
Nog belangrijker: Vergeet niet dat hij in die 1e competitiehelft (bijna) altijd moederziel alleen op het voorste eilend stond, en eigenlijk geen aanvoer kreeg. Is helaas toen niets aan gedaan door bv een 2e spits ernaast te zetten.
0
Zaterdag 1 augustus 2009 om 13:01 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Milic weer terug in Den Haag
Bogand Milic keert vandaag weer terug in Den Haag. De spits bezocht de afgelopen dage zijn vertrouwensarts in Montenegro. Het resultaat van het bezoek is nog niet bekend.
Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 1 augustus 2009 om 12:51 uur

brian2

Swansea City zet zinnen op Van Beukering 

De Graafschap heeft in de strijd om de handtekening van Jhon van Beukering concurrentie gekregen van Swansea City. De club uit Wales heeft zich gemeld bij de huidige werkgever van de spits, NEC Nijmegen.


In gesprek met Omroep Gelderland laat technisch directeur Carlos Aalbers weten dat hij onlangs op de hoogte werd gesteld van de belangstelling van Swansea. "Swansea heeft gezegd de komende dagen verder invulling te willen geven aan de interesse, maar ik heb nog van geen enkele club iets op papier."

De Graafschap meldde zich, in tegenstelling tot de Championship-club, nog niet in Nijmegen. "Ik heb van De Graafschap helemaal niets vernomen", zegt Aalbers. Van Beukering zelf sprak nog niet met Swansea City, maar sluit een buitenlands avontuur absoluut niet uit.

"Zo`n avontuur zou voor mij heel mooi zijn, in de eerste divisie heb ik al eens gespeeld", is Van Beukering meer dan duidelijk. Mocht de overgang van de spits doorgang vinden, dan voegt hij zich in Wales bij twee landgenoten. Ferrie Bodde en Dorus de Vries staan reeds onder contract bij The Swans.

Na de komst van spits Erton Fejzullahu lijkt er voor Van Beukering geen basisplaats in het verschiet te liggen in Nijmegen. De aanvaller zou dan ook niet afwijzend tegenover een transfer staan. 


Echte Held JOhhnie Van Zweden Met je kop

0
Zaterdag 1 augustus 2009 om 00:55 uur

Advertentie

Bert

hjfff schreef:

Zijn die gek dan! Ag ag ag..

1. Timmer is helemaal geen kut meer waard. Achterlijke dingen ipv simpel een bal stoppen. Begreep al die tijd al niet dat in bij NL nog erbij zat.

2. Voor 1 wedstrijd een keeper halen?! Waterman en Coutinho zijn al bezig om deze zondag te halen, laat staan volgende week zondag.

Hoe bedoel je kapitaalvernietiging?!
Ik zou er geen problemen mee hebben om Timmer een tijdje te huren. Kom je de wedstrijden tegen Nac en VVV wellicht goed door. 

Laten beide partijen elkaar helpen. Wat heb je aan een spits als hij er twee maakt maar er vliegen er vier om je oren.

Wanneer gaan we dan punten halen tegen Heerenveen en Twente?????
0
Woensdag 29 juli 2009 om 23:30 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Soms zou je het haast denken, ja. Echt ontluisterend vind ik dat bericht over "wachten op verkoop Bodde" 
En stel dat ie verkocht wordt, gaat ie weer water bij de wijn doen. 
Of laat hij in termijnen van 10 Euro per week uitbetalen.  
hij gaat toch niet zelf in de spits staan?
0
Woensdag 29 juli 2009 om 19:11 uur

hjfff

NIJMEGEN - De Graafschap overweegt Jhon van Beukering terug te halen naar Doetinchem. De aanvaller wil NEC verlaten als hij niet aan spelen toekomt. 

Ook ADO heeft interesse in de spits die zeven ton zou kosten.
0
Woensdag 29 juli 2009 om 10:30 uur

ADO voor altijd

ik zie het voor zondag tegen NAC somber in,missen teveel bepalende spelers, t.w. rechtsback-linksback-geen keeper (liever stam dan die jonge keeper) en een spits. Geen powel,milic of vincento). Ik hoop dat ik er naast zit maar ben bang voor de eesrte nederlaag.
Ik wou dat ik het zelfvertrouwen van Kees had.
0
Woensdag 29 juli 2009 om 10:27 uur

MikeDH

Haagsesjaak schreef:

Keepersprobleem ADO Den Haag blijft aanhouden
ADO Den Haag-trainer Raymond Atteveld weet nog altijd niet welke keeper hij komend weekend tijdens de competitiewedstrijd tegen NAC Breda kan opstellen.

Boy Waterman (lies) en Gino Coutinho (enkel) zijn nog altijd geblesseerd, maar Atteveld hoopt dat hij één van beide doelmannen kan inzetten tegen NAC. "Ze gaan stapje voor stapje vooruit," aldus de oefenmeester in het Algemeen Dagblad. "Het ziet er hoopvol uit, maar we moeten niet te vroeg juichen."

Mochten Waterman en Coutinho zaterdag niet halen, dan zal de 19-jarige Christian van Wijngen waarschijnlijk voor de leeuwen worden gegooid. Van Wijngen speelde vorig seizoen nog voor de amateurs van Strijen. "Christian heeft het goed gedaan, maar duels in de eredivisie zijn andere koek dan oefenwedstrijden," vindt Atteveld.

Technisch directeur André Wetzel lijkt niet veel vertrouwen in de jonge Van Wijngen te hebben. "Je kunt het die jongen bijna niet aandoen," zei Wetzel, die verder aangaf dat ADO wel een nieuwe keeper heeft willen aantrekken.

"Daar zitten wel haken en ogen aan," legt de technisch directeur uit. "We kunnen niet zomaar een doelman halen voor een paar wedstrijden. Doen we dat wel, dan zitten we daar een jaar aan vast. En wat moet je straks als iedereen fit is? Vier keepers is meer dan zat. Bovendien gaat zo`n investering ten koste van het budget dat beschikbaar is om ons elftal op andere plaatsen te versterken." 

Dus er is een budget voor versterking, alleen hoe lang moet het gaan duren voordat er wat bij komt. Het wachten ben ik zelf nu ontzettend zat!
Come on The Haque!!!
Tot aanbod en budget dichter bij elkaar komt, of zie je liever een spits komen die er maar 1 a 2 intrapt?
0
Woensdag 29 juli 2009 om 09:51 uur

Nu online

Ado Vakkie S, zuiderwijk, MikeDH en 150 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4