Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

rien1

kako schreef:

Als Rado anderhalf jaar lang niet meer blijkt te kunnen voetballen, moet er iets aan de hand zijn. Rado lijkt mij een voorbeeldig prof, klapt niet uit de school maar ik zou best wel eens van hem willen horen hoe hij aankijkt tegen Steijn in deze anderhalf jaar. Dat moet toch ook voor Toornstra gelden, bakt er onder Steijn geen hout meer van. Dan heeft Marcellino wel een punt, deze gasten zijn in waarde behoorlijk gezakt. Dat gelul over 20000 toeschouwers......er is wel degelijk sprake geweest van een tweede ring toen het vaak uitverkocht was, dat bedoelen ze met doorpakken, tweede ring is nu niet meer nodig, zal echt niet vaak meer uitverkocht zijn. Dat Ammi zo vaak geblesseerd is schreef ik al eerder, wordt wel tot je beste verdedigers gerekend, valt wrs ook weer weg. Ook toevallig is, vind ik, dat Rado, Ammi en de slecht spelende Toornstra allen onder Brom goed waren en zij de laatste die over zijn van de Brom periode ( op keeper na dan ) toeval of niet Steijn?
Wat Rado betreft zou ook ik hem wel eens willen "uithoren" hoe het met hem gaat, ook.in relatie met Steijn en zijn eigen niveau. We hadden met hem echt een gouden greep gedaan. Ik vond hem 1 van de beste in het Brom-seizoen. Ik zou best wel eens willen kijken in die 3 (door jou genoemde) koppies wat daar in rond gaat sinds Steijn het overnam en hoe het toch in hemelsnaam mogelijk is dat hun niveau zo is terug gezakt. Of het door de trainer komt kan ik niet zeggen, doodgewoon omdat ik het niet weet.
0
Vrijdag 27 juli 2012 om 09:25 uur

pajam

Voorbeschouwing Eredivisie: ADO Den Haag zoekt weg omhoog

ADO Den Haag eindigde afgelopen seizoen, na een goed jaar daarvoor, teleurstellend op de vijftiende plek. Dat het niet lager werd, kwam vooral door de eerste seizoenshelft, daar de Hagenaars in het tweede gedeelte maar weinig punten haalden. ADO hoopt dit jaar op betere resultaten. SoccerNews blikt alvast vooruit.

Doelstelling
Rydell Poepon gaf onlangs in het Algemeen Dagblad nog aan dat hij verwacht dat hij terecht is gekomen bij een club die meedoet om Europees voetbal. Dat lijkt echter iets te hoog gegrepen. Volgens trainer Maurice Steijn is een plaats bovenin het rechterrijtje reëler. De club uit de derde stad van Nederland eindigde voor het successeizoen 2010/11 constant net boven de degradatiestreep. Voor ADO wordt het nu tijd om de weg naar bovenin te zetten.

Toptalent: Kenneth Omeruo
Kenneth Omeruo is eigenlijk alleen op basis van zijn leeftijd (1 nog maar een toptalent te noemen. De Nigeriaan speelt sinds de winterstop bij ADO Den Haag en voetbalde in zijn negen gespeelde wedstrijden constant mee alsof hij al jaren meedoet op het hoogste niveau. De centrumverdediger komt voort uit de jeugdopleding van JUTH FC uit zijn thuisland. Tot vorig seizoen speelde hij ook nog bij Standard Luik in België. Chelsea zag potentie in Omeruo en nam hem daarom over. Om hem ervaring op te doen wordt hij tot komende zomer gestald in de residentiestad. Het lijkt een zekerheid dat Maurice Steijn hem een vaste basisplaats gunt.

Trainer: Maurice Steijn
Maurice Steijn werd een jaar geleden naar voren geschoven als nieuwe trainer. De Hagenaar was tot die tijd nog assistent onder Raymond Atteveld en daarna John van den Brom. Eigenlijk was voor Steijn een meerjarenplan uitgestippeld, waarin hij na een aantal jaar pas de functie van hoofdtrainer zou krijgen. Die stap kwam dus eerder.

In eerste instantie waren de fans vrij positief over de oud-speler. Steijn – voormalig middenvelder – speelde voor zijn vertrek naar NAC Breda namelijk tussen zeven seizoenen lang in totaal 98 wedstrijden voor de club, waarin hij zesmaal doel trof. Toen de resultaten vorig jaar tegen begonnen te vallen, nam ook de kritiek toe. Niet iedereen zag Steijn nog een seizoen blijven, maar de clubleiding geeft hem nogmaals het vertrouwen. Hij zal wederom geassisteerd worden door Henk Fräser, die ook naar FC Eindhoven kon, en Wilfred van Leeuwen.

Transfers
Het vertrek van Wesley Verhoek halverwege vorig seizoen en Lex Immers en Chris Kum deze zomer betekent een enorme aderlating voor ADO Den Haag. Ook een vertrek van middenvelder Jens Toornstra is nog altijd reëel. De Hagenaars krijgen daar onder meer Danny Holla, Aaron Meijers, Vito Wormgoor en Rydell Poepon voor terug. Toch valt nog maar te bezien of dit de aankopen zijn waarmee ADO echt hogerop komt.

Vertrokken
Wesley Verhoek (FC Twente)
Lex Immers (Feyenoord)
Christian Kum (sc Heerenveen)
John Verhoek (FSV Frankfurt, was gehuurd van Stade Rennes)
Ebi Smolarek (nog niet bekend)
Ali Boussaboun (n.n.b.)
Marc Höcher (Willem II)
Jordy Brouwer (Almere City)
Chiro N’Toko (n.n.b.)
Filip Luksik (Slovan Bratislava)
Wouter de Vogel (FC Den Bosch, huurbasis)

Aangetrokken
Garry Mendes Rodrigues (FC Boshuizen, wordt verhuurd aan FC Dordrecht)
Aaron Meijers (RKC Waalwijk)
Danny Holla (FC Groningen)
Dion Malone (Almere City FC)
Kevin Jansen (Feyenoord)
Kevin Tano (FC Dordrecht, was verhuurd)
Rydell Poepon (De Graafschap)
Tom Beugelsdijk (FC Dordrecht, was verhuurd)
Vito Wormgoor (De Graafschap)

Uitslagen oefenduels
Laakkwartier – ADO Den Haag 1-9
ADO Den Haag – KV Kortrijk 1-2
Westlands Elftal – ADO Den Haag 1-8
ADO Den Haag – FC Dordrecht 3-2

Programma oefenduels
28/07 Rijnsburgse Boys – ADO Den Haag
01/08 ADO Den Haag – FC Volendam
04/08ADO Den Haag – Newcastle United


Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/163295/Voorbeschouwing_Eredivisie:_ADO_Den_Haag_zoekt_weg_omhoog#ixzz21nn0dP6S
0
Vrijdag 27 juli 2012 om 08:32 uur

Ooievaar

Begrijp die paniek niet zo. Iedereen kan toch wel inschatten dat je met deze selectie rond plek 15 gaat spelen?

Een reserve speler van FC Groningen zal toch echt het verschil niet gaan maken.

Selectie en trainer zijn niet eredivisie waardig, hopen dat er drie nog slechter zijn.

Als je tegen derde klasse amateurs en veredelde amateurs als Dordrecht al een hand vol tegentreffers incasseert dan zegt dat het nodige.

Vinden ze nog raar ook dat de helft van de scc` houders die kaart hebben opgezegd, die komen niet voor een wederom een jaar kop noch staart voetbal, waar niet degraderen weer centraal komt te staan. Begrijpelijk.

Wat je niet kan zeggen van het wanbeleid wat heden ten dage nog steeds wordt gevoerd. Onbegrijpelijk. Met dat stadion en die begroting zijn er geen excuses aan te voeren, kon je in het Zuiderpak wel doen, wat al bezopen was om het nieuwe stadion in te wijden in de juup.

Voordat die Van der Kallen is opgerot is het seizoen weer eens naar de vaantjes.

Kan je weer van voor af aan beginnen, de zoveelste keer(...)
0
Woensdag 25 juli 2012 om 23:04 uur

fcthehague

Mike schreef:

Gezien de manier van spelen vind ik het eigenlijk ook 1 voor 12 voor Steijn.
Had hem ook liever niet meer als trainer gehad, maar laten we Steijn nog even een officiele wedstrijd of 5 de kans geven
0
Woensdag 25 juli 2012 om 22:10 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Holla nieuwe aanvoerder
Danny Holla is voor het komend seizoen de nieuwe aanvoerder van ADO Den Haag.Trainer Maurice Steijn en zijn staf hebben dat bepaald.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 24 juli 2012 om 16:58 uur

Moi

schreef:


Ik had een beetje gehoopt op een reactie van hemzelf.
Misschien wel beter van niet haha.

Mokthar heeft natuurlijk een reden om publiekelijk te reageren.

Ach, we gaan morgen weer hier op de box na de oefenwedstrijd een en ander evalueren........................................


Nadir Çiftçi negeert ADO-voorstel en kiest voor stage bij NAC

23 juli 2012 om 12:24

Nadir Çiftçi (20) heeft vanaf het begin van de voorbereiding met ADO Den Haag meegetraind en speelde ook zaterdag tegen het Westlands elftal nog mee. De 1.80 lange aanvaller kreeg vrijdag een voorstel van ADO Den Haag, maar koos voor een stage – vanaf vandaag – bij NAC.


De stage, die Çiftçi nu afwerkt in Breda, kwam ook voor trainer Maurice Steijn als een verrassing. ADO Den Haag dacht hem al binnen te hebben en deed hem dan ook aan het einde van de afgelopen week een voorstel.

Nadir Çiftçi is voortgekomen uit de ADO-jeugd. Als jeugdspeler verkaste hij naar Portsmouth in Engeland en bereikte daar het eerste team. Daarna ging hij spelen voor het Turkse Kayserispor om deze zomer tijdens de voorbereiding weer neer te strijken bij ADO Den Haag.
© Haaglandenvoetbal.nl
0
Maandag 23 juli 2012 om 18:51 uur

Advertentie

Moi

Aanvaller Mokhtar hoopt op contract bij ADO Den Haag
23/07/2012 174

Youness Mokhtar (20) hoopt zijn carrière te vervolgen bij ADO Den Haag. De Marokkaans/Nederlandse vleugelspeler van PSV werkte vorige week een bevredigende stage af bij ADO.

`Het is mij en trainer Maurice Steijn goed bevallen`, vertelt Mokhtar. `Ik hoop dat ADO doorzet en een akkoord bereikt met PSV over de transfersom.`

Cambuur Leeuwarden heeft bij PSV ook geïnformeerd naar de vraagprijs van Mokhtar. `Mooie club, maar mijn voorkeur gaat in eerste instantie uit naar de eredivisie. Dat zal iedereen begrijpen.` (Thijs Slegers)
bron: vi
0
Maandag 23 juli 2012 om 17:22 uur

BLEISWIJK-1

DaveDH schreef:

Bericht is weg, is het dan toch een gerucht?
Ciftci op proef bij NAC
Laatste update: maandag, 23 juli 2012 - 106

DEN HAAG - Voetballer Nadir Ciftci traint mee met de selectie van NAC Breda.

De 20-jarige aanvaller trainde de afgelopen weken mee met ADO Den Haag. Ciftci werd op 15-jarige leeftijd door het Engelse Porsmouth uit de Haagse jeugdopleiding geplukt. Via Kayserispor waar hij mocht vertrekken, belandde de jonge aanvaller bij ADO Den Haag.

ADO Den Haag reageerde verrast op de stap van Ciftci. Volgens de woordvoerder van de club was er met Ciftci net een stappenplan afgesproken dat hem wellicht bij ADO zou houden.

Citci mag transfervrij naar een andere club vertrekken

Youness Mokhtar

Younes Mokhtar, die de afgelopen week meetrainde met ADO, is weer terug bij zijn eigen club PSV. Trainer Maurice Steijn van ADO Den Haag neemt deze week een beslissing over de jonge aanvaller.

0
Maandag 23 juli 2012 om 10:32 uur

hjfff

Twitter Jan-Hermen de Bruijn;

@DeBruijnELF: Trainer Steijn van ADO is stomverbaasd dat Çiftçi vandaag op proef mee traint bij NAC. Vandaag zou gesproken worden over een contract.
0
Maandag 23 juli 2012 om 09:46 uur

haagskwartiertje

John Karelse, trainer van NAC Breda, begroet maandag een nieuwe proefspeler op het trainingsveld van de club uit Noord-Brabant. BN De Stem meldt dat Nader Ciftci zich zal tonen in Breda.
0
Maandag 23 juli 2012 om 09:19 uur

Nu online

wijstaanboven, kojak1, DH070 en 191 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2