Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Max

De snor was gelukkig niet in vorm. Hij ging alleen maar frontaal in de aanval met wat verhalen uit de wandelgangen. Atteveld schoot zwaar in de verdediging en verkrampte. Onze club is daarom helemaal buiten schot gebleven. Genee ging nog even de verkeerde kant op ("waarom is ADO zo;n lastige club om bij te werken"), maar Rene van der Gijp ging daar gelijk overheen dat het bij alle kleine clubs uit de eredivisie niet makkelijk is.

0
Maandag 17 mei 2010 om 22:23 uur

<FCDH>

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik zit me wel eens af te vragen waardoor het in de voetbal industrie toch allemaal fout gaat. Allereerst heeft het natuurlijk te maken met het oppertunisme. RvC´s en directies leven met de waan van de dag, er is geen lange termijn visie, een paar wedstrijden verliezen en er breekt paniek uit onder de publieke druk. Ten tweede kunnen directies niet boekhouden. Geld uitgeven voordat het binnenkomt, is een gewoontezaak geworden bij voetbal. Het is en blijft een ratrace, nu geld uitgeven en bijvoorbeeld hopen op lijfsbehoud ( ipv degraderen en televisieinkomsten missen ) of bijvoorbeeld voor de betere clubs geld uitgeven voor CL of Europees voetbal en het toch niet halen ( kijk naar Feyenoord, is finaal in de problemen gekomen door dure jongens te kopen en toch geen CL voetbal te halen ).

Als derde boosdoener zie ik nog steeds de TV rechten. Het geld dat daarmee binnen werd gehaald, werd gestopt in het opschroeven van de spelerssalarissen terwijl daar geen kwaliteit voor terug is gekomen. Als iedere speler in de eredivisie 100K meer gaat verdienen per jaar, ga je er relatief helemaal niets op vooruit als club. Wel geld uitgeven, maar geen kwaliteitsverbetering.

Als vierde, en dat vind ik persoonlijk de ergste, er wordt geld uitgegeven aan 2e rangs spelers uit het buitenland ( kijk eens naar Milic,  maar ik kan er nog 30 noemen in Nederland ) die een hoog salaris verdienen, terwijl dat geld in de eigen jeugdopleiding gestopt had moeten worden. De meeste clubs hebben daar gewoon het geduld niet voor.

Willem II staat niet alleen, want er zijn nog veel meer clubs die dik in de shit zitten. De enige manier om dit te doorbreken is om eredivisie breed eens afspraken te maken over salarisplafonds, zeker voor buitenlanders, afspraken over jeugdopleiding en geen buitenlandse nono´s meer naar Nederland te halen.

Daar gaat het natuurlijk nooit van komen. Als je al deze nobele gedachte in de groep gooit, wordt je om je oren geslagen door het Bosman arrest.

Triest, maar Willem II is het topje van de ijsberg.

Sorry ging wat mis ten 2e ze laten niet iedereen toe in hun ivoren toren omdat ze bang zijn zelf hun positie te verliezen ten koste van andere het gaat ze in mijn ogen om eigen gewin anders snap ik niet waarom ze zulke hoge salarissen moeten hebben?

0
Maandag 17 mei 2010 om 20:25 uur

anti-beleid

anti-beleid schreef:

Zoals gister vermeld is Atteveld nog niet weg. De club en Atteveld zijn in gesprek over de afwikkeling van zijn contract.

Amateurs hebben niet verloren, maar gelijk gespeeld 2-2. Alleen de penaltieserie verloren.

 

Belachelijk dat de A2 is uitgeschakeld. Ze scoren notabene 2 doelpunten in een uitwedstrijd. Waarom telt dat nu niet dubbel dan?

0
Maandag 17 mei 2010 om 12:11 uur

Kees

Marcel schreef:

Inmiddels is duidelijk dat Atteveld zijn werkzaamheden voor de club heeft beeindigd, hoe en wanneer dit officieel naar buiten komt is nog onduidelijk.

Enerzijds jammer maar ik denk dat er geen weg terug meer was je kan hem moeilijk spelersbeleid laten doen gezien de voorgeschiedienis en voor pakweg kaartjes verkopen of schoonmaken is hij wellicht iets te duur !

 

Vanmiddag na de wedstrijd zijn de spelers hier over ingelicht en men heeft gepolst hoe men tegenover Everse en Groenendijk staat.

OK, dat kan ook de verklaring zijn waarom iedereen naar binnen ging. Ook de spelers die reeds in de rust gewisseld waren.

 

Je bent goed op de hoogte

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 21:01 uur

Vincent

Ooievaar schreef:

Kallen moet oprotten, dan zijn die andere idioten ook gelijk weg. Ruimte maken voor mensen met verstand van zaken, maar dat heb ik onderhand vierentachtig keer beargumenteerd.

 

Kallen denkt bij zichzelf: blijven jullie maar op mijn adjudanten inhakken, ik vul gewoon mijn zakken.

 

De club interesseert me geen moer en om eer is het mij niet te doen, voor mij telt er maar één ding, en dat is de poen.

 

Momenteel heb ik de club, gemeente en efteling supporters in mijn greep, maar als ik al mijn projecten heb gerealiseerd, dan laat ik alles en iedereen lachend in de steek.

 

Dus hopelijk wordt er ingegrepen en gaat nepweldoener Kallen nat, zoniet is het janken geblazen maar ligt ADO onherroepelijk op z'n gat.

 

Gegroet,

 

Ooievaar

Gaat het weer een beetje bertus? :_))

 

Ik zie nog steeds niet hoe jij er bij komt dat vd kallen zijn zakken aan het vullen is.. ergo nog dat hij hier rijk(er) van gaat worden?

met wat dan? hoe dan?

 

Als we dit soort mensen niet hebben,, en al die gemeente steun die , waarschijnlijk jij alleen, moet betalen niet hadden gehad was er al heel lang geleden geen ado meer geweest.

 

ik deel je mening over die afdanker van ajax 2.

De voetballers zijn straks , als je de verhalen moet geloven , voor het uitzoeken, overal gratis op te halen..waarom dan deze in ajax 2 mislukte speler op proef laten komen??

 

 

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 01:35 uur

Advertentie

Haagse Roel

Max schreef:

Mooi dat je ook bij andere clubs in de keuken kijkt. Ik heb daarom een vraag: Vind jij het ook geen slechte zaak dat bij Den Haag niet duidelijk is wie nou de baas is? Ja uiteindelijk bepaalt Vd Kallen alles, maar niemand weet wat die man de hele dag door doet en voldoet niet aan de belangrijkste eis van 'een baas', namelijk het boegbeeld zijn. De dagelijkse leiding ligt in handen van Vierling, maar niemand die dat gelooft.

 

Groningen heeft Nijland, Feyenoord Gudde, Ajakkes Van den Boog, Heerenveen heeft/had Kuiper, Twente Munsterman en ga zo maar door.

 

Bij ons is het al jaren een raadsel. Ook bij het vorige bestuur. Robert Langenbach leek de leiding te hebben, maar Ruurd de Boer greep snel in en Jansen was de de facto technisch directeur.

 

Hoe kan een club geleid worden zonder leider?

Wordt doodziek van de hele zooi bij de club , is al jaren zo en verbetering zit er niet in. Groenendijk ??????? natuurlijk een logische keuze ......jaknikker die het bestuur niet voor de voeten zal lopen.

 

Aardige jongen, zal best een visie hebben maar kan het m.i. niet overbrengen op een groep, ideale assitent zal ik maar zeggen.

 

Everse afgeserveerd, je kan wel raden waarom........

 

Ooievaar heeft grotendeels gelijk , Kallen moet de bezem er doorheen halen en  die hele RVC bende de laan uitsturen , wanbeleid ten top. Echter verschil ik met hem( nog) van mening overde persoon Kallen.  Kallen heeft DH gered, klip en klaar.

 

Vervolgens heeft hij grote fouten gemaakt door kermisklanten aan te stellen ipv knowhow mensen. Bewust ?????? Vooralsnog geloof ik daar nog niet in. Het is nu aan hem om het tegendeel te bewijzen en heel snel orde op zaken te stellen...................Denktank/adviesorgaan samenstellen : Advocaat , Jansma e.d. , kortom net zoals Munsterman de juiste mensen om je heen verzamelen en bouwen.........ik wacht het maar rustig af.

 

Kan me er eerlijk gezegd steeds minder druk om maken, zijn belangrijkere dingen in het leven. Jaren lang aan een dood paard trekken gaat ook vervelen.

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 01:17 uur

Kees

michel schreef:

atteveld blijft gewoon als TD of ander advies orgaan

Mocht dat zo zijn dan begrijp ik niet waarom hij maandag bij VI verschijnt. Dat levert enkel nieuw discussievoer op en als hij in functie aanblijft (welkde dan ook) kan hij onmogelijk de gehele vuile was buiten hangen om zichzelf te verdedigen.

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 23:48 uur

Ooievaar

kojak1 schreef:

@ooievaar.

heb je slecht geslapen of zo bert,je bent weer lekker bezig.je hebt het maar over vloet,of we daar zo goed onder waren,en over een houwdegen.nou die houwdegen hebben we in atteveld,maar die is weer te hard voor onze zielige spelertjes.ik kan jou af en toe echt niet volgen hoor.trouwens,is vloet geen trainer van nec,die maar een plekkie boven ons eindigde.en nog wat,volgens sommige twitter geruchten van jou zo geliefde hcf,is atteveld ontslagen.verder nog een prettige dag

Jij ook een fijne avond.

 

Het schijnt mode te zijn om die jongens van HCF aan te vallen. Waarom is mij niet duidelijk. Alsof zij of ik er voor verantwoordelijk zijn dat we komend jaar gaan degraderen. Ja ik baal ook als er om het minste geringste kk wordt geroepen op Midden Noord, ik houd daar ook niet van. En werp dat verre van me. Waavan akte.

 

Die jongens van HCF laten zich niet piepelen, en komen gewoon voor hun mening uit, daar heb ik ten allen tijden respect voor of je het er nou mee eens bent of niet. Die jongens geven veel om de club, net zoals ik en zijn niet bereid alles maar voor zoete koek te slikken.

 

Het is geen klapvee ook dat schept een band. Ze lopen niet met hun hoofd in de wolken na weer een lulverhaal van Kallen of één of andere adjudant van de grote leider Kallen.

 

Zij zien het wel zitten in Kallen. Ik absoluut niet, dus we verschillen wel degelijk van mening. En ik ben geenszins van plan om mijn mening aan te passen. Aan wie dan ook. Dat houdt het wel overzichtelijk.

 

Zij vinden het volkomen belachelijk dat de derde stad van nederland z'on waardeloos bestuur heeft. Ik ook.

 

Jammer voor jou, maar ik zal dat operettebestuur vol ijdeltuiten blijven bestoken. Weet je nog dat ik tegen je zij dat ze met Groenendijk zouden komen aanzetten, i.p.v. Everse.

 

Ik schijn er voortdurend naast te zitten. Komend jaar speel je weer om de Harry Haar Knip Trophee, wedden?

 

Vloet kwam binnen bij Nec toen het helemaal op z'n reet lag. Ik heb veel respect voor Vloet. Heeft bij ons door de zo door jou geliefde Ringeling, man man man wordt eens wakker, onder zeer moeilijke omstandigheden moeten werken. Dat bestuur waren een stelletje fraudeurs.

 

Heb hem toen geproken op de Aftrap en wenstte hem veel succes, ik zei hem dat hij dat zeker nodig zou hebben. Hij heeft de club weer teruggebracht naar waar we horen, ondanks Ringeling die de hele boel in de soep liet draaien.

 

Dat men mij hier aanvalt zegt meer over die stumpers dan over mij. Ik beledig mijn medesupporters niet al zie ik vaak de grootste onzin voorbij komen. Jouw tribune maatje heeft aandelen in Kallen, ik vind die Kallen gewoon een bloedzuiger. Waar was die 'grote supporter' Kallen dan. Hou toch op zeg. Die man wil gewoon verdienen ook over mijn rug.

 

Kallen is net z'on proleet als Ringeling, zitten er alleen voor hun eigen zaken, En zijn ijdele hulpjes knappen het vuile werk op.

 

De club is ziek, doodziek. Ik heb ze allemaal behoorlijk op een rijtje hoor.

 

Ik blijf zeggen wat ik vind. En al zeg ik het zelf motiveer dat telkens ook dat dit bestuur raad van elf de dood in de pot is.

 

Ik heb vaak gelijk, dat zit sommigen nog al dwars. Die idioten moeten de focus niet op mij leggen, maar op de club. Opdat we eens een keertje gaan presteren met een begroting van een middenmoter. We zijn geen amateurclub, maar worden wel geleid door ijdele amateurs.

 

Plek 15 volkomen lachtwekkend. k u t   b e s t u u r!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 23:22 uur

g

Gelukkig zijn we allemaal weer heerlijk negatief. Het huidige seizoen is nog niet eens afgelopen, maar volgens vele shouters hier zijn we volgend jaar alweer gedegradeerd.

 

De Willem II selectie leek in veel opzichten op die van ons: teveel ego's, teveel spelers die zichzelf belangrijker vinden dan ze zijn, en teveel spelers die vinden dat de club ze goed moet betalen, en daarna misschien gaan overwegen om af en toe eens tegen een bal te schoppen. Onze selctie kotste Wetzel uit omdat die zich niet liet koeioneren door die verwende kutjochies, vervolgens kotsten ze RA uit omdat die 'te hard' was voor die verwende kutjochies -het wordt tijd dat die verwende kutjochies eens worden uitgekotst, en gelukkig is daar een goed begin mee gemaakt.

 


Als wij, als supporters, er allemaal zo'n geweldige kijk op hebben, waarom zijn we dan niet allemaal toptrainers? Als wij, als supporters, allemaal zo goed weten hoe de (voetbal)zakenwereld werkt, waarom zijn we dan niet allemaal commercieel directeur bij grote organisaties en halen we tonnen, miljoenen binnen voor onze baas?

 

Kritisch zijn: prima. Maar ik zie alweer veel teveel shouts die zeiken om het zeiken, en die nu alweer de messen aan het slijpen zijn om de volgende trainer (wie het ook wordt) aan het mes te rijgen. Wat dat betreft verbaast het me werkelijk dat er überhaupt nog iemand is die voor onze club wil werken/spelen.

 

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 13:14 uur

<FCDH>

Gustav schreef:

Kijk kritiek uiten op Hugo Borst is makkelijk maar hij is  toch echt een journalist , veel zorgelijker is dat een eigen ADO speler dit tegen hem verteld heeft. Dus ipv je ergenissen op Borst te uiten, die ADO vaak niet bekritiseerd heeft terwijl iedereen dat wel deed, moet je uitzoeken welke kwal dit tegen hem heeft verteld. Als die gozer ze kop had gehouden was het nu nooit een issue.

Borst zou best goede bedoelingen hebben met ado?maar waarom maakt ie dit dan openbaar?????

0
Donderdag 13 mei 2010 om 11:36 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 186 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4