Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

<FCDH>

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

KNVB onderzoekt schelden naar De Zeeuw
De aanklager van de KNVB is een onderzoek gestart naar de perikelen die zich na de thuiswedstrijd tegen Ajax hebben afgespeeld. ADO Den Haag-spelers zouden hierbij Demy de Zeeuw hebben uitgescholden.
Lees het nieuwsbericht

Echt omgedraaide wereld laten ze maar is een onderzoek doen waarom die gele kaart van de zeeuw niet op het formulier is gezet?en waarom er zoveel 020 aanhangers bij de knvb zitten die keer op keer die enge club de hand boven het hoofd houd want ze ontspringen wel heel vaak de dans vind je ook niet?

0
Woensdag 12 mei 2010 om 20:36 uur

Kees

Vincent schreef:

by bye milic..

buiten het feit dat ie geen bal aan kan nemen, een draaicirkel heeft van een boeing, niet kan koppen en nauwelijks scoort was het toch een aardige voetballer:-))

 

 

2005/06 Buducnost Podgorica 3 0
2006/07 Buducnost Podgorica 20 5
2007/08 Buducnost Podgorica 26 9
2008/09 Buducnost Podgorica 0 0
2008/09 ADO Den Haag 10 0 Eredivisie
2009/10 ADO Den Haag 29 4 Eredivisie
Totalen: 88 18
 

Dit schreef ik al in november 2008. Alles is uitgekomen en zeker gezien die Milic wat ik altijd een drama heb gevonden. Heb als eerste al vermeld dat hij aanvallend niet kan koppen. Later nam Atteveld dat van mij over ;)

 
Vreemd waarom Milic voor de lange termijn is gekocht.

En de nabeschouwing van Wetzel was gister een lachertje.

Van mij mag Wetzel overigens blijven (graag zelfs)
maar ik voorzie nu al dat bij nog een enkele nederlaag in deze serie de structuur weer eens gewijzigd gaat worden.

Let maar op: Wetzel schuift door naar een nieuw te creëeren functie van td/ad en er komt een veldtrainer bij a la Atteveld.

De Mos staat ook al te trappelen aan de poort.

0
Woensdag 12 mei 2010 om 17:57 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Vak W-special op 14 mei
Wie wordt de beste ADO speler van het jaar? Waarom vertrekt Immers bij ADO Den Haag, hoe kijkt Danny Buijs terug op dit seizoen en is Maurice Steijn ook volgend jaar trainer bij ADO Den Haag?
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 12 mei 2010 om 14:06 uur

Bert

Ik heb toch grote twijfels bij Aad de Mos. Moet zo'n man je club gaan leiden? Gedraagt zich als een idioot. Het lijkt wel een ongeleid projectiel.

 

Waarom niet gewoon Lex Schoenmaker en een aantal andere oud spelers bij de club betrekken is nog goedkoper ook.

0
Maandag 10 mei 2010 om 22:38 uur

Max

Ach hetis niet meer dan terecht.

Snap zelfook niet waarom Ajakkes het stil heeft gehouden, die liggen meestal als eerste als babys te huilen als er iets gebeurd.

0
Zaterdag 8 mei 2010 om 20:02 uur

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

Ach kerel, hoe is trouwens met je ......., je kan hier lullen als Brugman, het schiet niet op. Ik heb een GG hart, al ben ik al dertig jaar geen inwoner meer van die mooie stad achter de duinen ,de club heeft mij nooit losgelaten. Gisteren nog ff  met mijn gezinnetje (mei vakantie) alles laten zien wat zo mooi is aan DH.

 

Maar goed, daar kopen we niets voor......je slaat de spijker op z'n kop met de vraag wat wil Kallen nou ......Nog niet zolang geleden mooie bla bla verhalen over "geen kaartje meer te krijgen en 2e ring" maar sindsdien geen zinnig verhaal van de beste man meer gehoord. Hij wordt omringd door mensen met voetbalkennis van een broodje bal.

 

Ik realiseer mij dat ik nu goedkoop scoor maar ik zou mijn oor maar eens ten luister leggen ( heb ik in het verleden al eerder aangegeven) bij types als Nijland , v.d Velde en vooral Munsterman..........Twente was pakweg 7 jaar geleden bijna failliet, stond net zoals wij bij de gemeente te bedelen.....en zie het resultaat!!!!!!!!!! Praten we over, met alle respect , over een club uit de achterhoek...

 

Wat wij graag moeten en willen zien is daadkracht, dat ontbreekt op ieder front in de huidige organisatie. Dat ontbreekt chronisch bij onze club.

 

Natuurlijk speelt de malaise in de economie een rol, maar die treft iedere club. Ik zie bij ons vooralsnog geen heldere lichten die hier creatief mee weten om te gaan.

Ha die Roel dank voor je opbeurende woorden. Den Haag is een pracht stad, dat is een feit. En zal natuurlijk altijd blijven trekken, dat begrijp ik terdege.

 

Bij een prachtstad hoort een prachtclub, daar kunnen we absoluut niet van spreken. Dus wordt het de hoogste tijd voor puinruimen achter die duinen, dat is zo klaar als een klontje.

 

Dit hele bestuur RvC of hoe die droeftoeters allemaal heten mogen is puin, puin en nog eens puin wat zo snel mogelijk geruimd dient te worden. Afvoeren die hap, en voor altijd koudblijven van de club, onze club.

 

Een organisatie opbouwen doe je niet van onderen af. maar aan de top. Er is niemand met verstand van zaken. Lex heet natuurlijk wèl kennis van zaken, maar die man dringt zich niet op, - dat kan ik me goed voorstellen als je zo ontzettend respectloos door bestuur RvC en last but not least 'het licht' bent behandeld- en waarschijnlijk wordt hem niets gevraagd.

 

Kallen - dat hoef je niet met me eens te zijn - hecht alleen waarde aan z'n eigen agenda, en daar staat ADO op punt drieëndertig.

 

Plucheplakkers. ijdeltuiten en door het behang heen liegende oetlullen als Jagersma, Vierling en al die andere nulliteiten zitten er louter en alleen voor hun eigen ego. En zijn niet meer dan de slippendragers van Kallen, die zich opstelt als een sfinx. Hij is er wèl maar wat hij uitvoert geen mens die het weet, althans z'n ADO activiteiten dat hij op de achtergrond bezig is via de gemeente om al z'n plannen er doorheen te jassen is voor mij zo klaar als een klontje. Heeft meneer al zijn plannen verwezelijkt dan zegt hij gedag en laat de club achter, met alle gevolgen van dien. Die man doet helemaal niets uit clubliefde maar is een zeer berekende keiharde zakenman, en als hij hulit dan doet hij dat uit één oog.

 

We schrijven nu 8 mei en voor mij is in de verste verte nog niet te ontwaren hoe de organisatie, en selectier er uit zal zien.

 

Komt er een TD en zo ja? wie?

 

Wie wordt de trainer, hoe ziet de selectie er uit. Wie er weg gaan interesseert me op een enkeling na niet zo veel, maar wel wie er bij gaan komen.

 

Hoe luidt de doelstelling dit jaar? Kortom een hoop vragen, waar we nog steeds geen antwoord op hebben, dadelijk komt de WK er aan en ligt alles weer stil. Ondanks de rescessie zouden we nog steeds op een aardige begroting kunnen draaien, in ogenschouw nemende dat de malaise de hele voetbalwereld treft.

 

Alleen bij ons net wat harder. Er is totaal maar dan ook geen greintje kennis van zaken aanwezig bij de club althans bij de machthebbers, echt nul komma nul. Mensen met kennis van zaken worden stelselmatig buiten de deur gehouden, want mensen die zeggen waar het op slaat, en ook nog eens kennis van zaken hebben, dat kan natuurlijk never nooit de bedoeling zijn, want dan is het afgelopen met die ijdeltuiterij van Jagersma, Vierling en krijgen ook allerlei nutteloze directeuren hun congé,

 

Kletsverhalen ophangen en de supporters in de maling nemen wordt als hoogste doel verheven. Maar daar gaan ze nog een kwaaie pijp aan roken. Want de mensen laten zich niet allemaal als klapvee behandelen dat schouderophalend de volgende nederlaag al applaudiserend komt verwelkomen. Want onrust gaat er komen, en niet z'on beetje ook. En volledig terecht overigens, want daar heeft dat liegende en bedriegende zooitje het totaal zelf naar gemaakt.

 

Om op de vraag van vriend Ton terug te komen, waarom ik Kallen niet ga vragen wat hij uitvoert, gaarne het volgende:

 

Laat de gemeente Den Haag Kallen maar eens aan z'n jasje trekken, wat hij in hemelsnaam uitspookt. Niet hij maar de gemeente heeft er ruim vijftig miljoen euro's ingestop, dus geen vijftig miljoen luchtkastelen waar hijzelf patent op heeft.

 

En laat die kritiekloze zouteloze slappe pers, zoals ADHC met dat gezeik over dat kut Feyenoord wat me geen hol interesseert zich eens wat drukker maken over de gang van zaken bij de club.

 

Zolang deze bende er blijft zitten stevenen we af op degradatie en dan is het einde oefening. Kallen wordt schadeloos gesteld, en die baantjesjagers als Vierling en PVDA huisjesmelker Jagersma die vinden wel weer ergens een goedbetaald commissariaat, daar heb ik niet de minste of geringste zorgen om.

 

Wat me wel zorgen baart, is dat de club naar de kloten wordt gedraaid door dat liegende en bedriegende zooitje. Alles Door Oefening is reeds omgedoopt door ALLES DOOR ONKUNDE

 

 

Voor sommigen inderdaad vervelend - hebben zij soms aandelen in die bende schurken?- dat ik dezelfde plaat blijf draaien, als of ik er z'on schik in heb, om me voortdurend rot te schamen voor z' on ongelovelijke dramatische presterende club.

 

Als je hiernaast de stand naar beneden scrolt moet je een heel einde naar beneneden voordat je ons tegenkomt.

 

Toen ik daar stond in november 2005 bij het slaan van de eerste paal van ons nog steeds naamloze stadion, komt zeker ook door de crises Henk -kijk mij nou weer eens ff- Jagersma, die jij jaren geleden al zag aankomen, mooie lampelul die je er bent, had ik daar toch heel andere gedachten over. Eindelijk eindelijk eindelijk gaan we weer echt mee doen, en komen we waar we thuishoren, richting plek zes.

 

Had alleen buiten de waard gerekend, en dat is een sluwe niets ontziende zakenman met z'n slippendragers, en blinde volgers die klaarblijkelijk tot op de dag van vandaag in sprookjes geloven, die dit feest in de weg staan.

 

Ik laat me echt de mond niet snoeren, heb wel voor hetere vuren gestaan(...)

 

Overigens ga ik maandagmiddag met Kojak een bakkie doen. Wordt hardstikke gezellig. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn om elkaar toch te respecteren. Hij noch ik verdienen aan de club, en hebben beide het beste voor met ADO, dus dat schept toch een band.

 

 

0
Zaterdag 8 mei 2010 om 16:29 uur

Advertentie

Ricky

Gvd bestuur wakker worden!!!

 

Waarom Verhoek laten gaan??

 

SUKKELS MET JE KUT MILIC EN JE SOLTANI ERBIJ

0
Zaterdag 8 mei 2010 om 09:40 uur

ton

Ooievaar schreef:

Wordt het zo zoetjes aan niet eens tijd, om Kallen eens echt te vragen wat hij nou wil met de club? Of beter gezegd het project ADO. Of schijt iedereen in z'n broek voor die man. Met name de pers of wat er voor doorgaat, durft nooit eens een kritische vraag te stellen aan de man.

 

Is het nou zo ingewikkeld om hem te vragen waarom het z'on bende is? Waarom er met z'on begroting zo bedroefend slecht wordt gepresteerd? Waarom er zo veel overhead is? Waarom de RvC voortdurend op de plek van de trainer gaat zitten?

 

Dat er bij veel clubs gesneden dient te worden dat ontken ik niet, maar het valt ook niet te ontkennen dat bijna al die clubs boven ons geïndigd zijn. Vandaar mijn vrees. Het was afgelopen seizoen al volslagen brandhout, kan je nagaan wat het komende seizoen te gebeuren staat. Zou zeggen: doe de oogkleppen eens af.

 

Overigens ben ik fan van FC DEN HAAG en niet van FC Bestuur, wat uit ijdeltuiten, idioten en zakkenvullers bestaat. Maar werkelijk geen éne klote om de club geef.

En, beste Ooievaar, waarom vraag je hem dat zelf niet ?

 

Dat is toch niet zo ingewikkeld  ?

 

Misschien is er voor jou wel een plek in het bestuur  ??

0
Zaterdag 8 mei 2010 om 00:47 uur

Ooievaar

Jensen schreef:

In vak W gaf Jagersma weer eens aan dat er fors bezuinigd wordt.

En heeft niets met Griekenland te maken.

Het is een tendens die bij veel clubs te bespeuren is. Dat ben je toch met me eens.

Verder vertelde hij o.a. dat de club zich laat adviseren door een groep oud spelers en gerenormeerde trainers.

Prima zaak lijkt mij dat.

Tig shouts terug meldde ik al dat dat dat zou gebeuren.

Wordt het zo zoetjes aan niet eens tijd, om Kallen eens echt te vragen wat hij nou wil met de club? Of beter gezegd het project ADO. Of schijt iedereen in z'n broek voor die man. Met name de pers of wat er voor doorgaat, durft nooit eens een kritische vraag te stellen aan de man.

 

Is het nou zo ingewikkeld om hem te vragen waarom het z'on bende is? Waarom er met z'on begroting zo bedroefend slecht wordt gepresteerd? Waarom er zo veel overhead is? Waarom de RvC voortdurend op de plek van de trainer gaat zitten?

 

Dat er bij veel clubs gesneden dient te worden dat ontken ik niet, maar het valt ook niet te ontkennen dat bijna al die clubs boven ons geïndigd zijn. Vandaar mijn vrees. Het was afgelopen seizoen al volslagen brandhout, kan je nagaan wat het komende seizoen te gebeuren staat. Zou zeggen: doe de oogkleppen eens af.

 

Overigens ben ik fan van FC DEN HAAG en niet van FC Bestuur, wat uit ijdeltuiten, idioten en zakkenvullers bestaat. Maar werkelijk geen éne klote om de club geef.

0
Vrijdag 7 mei 2010 om 23:06 uur

<FCDH>

Waarom haalt ado johan voskamp niet voor een jaar?everse zei dat ie in de 16 niet te stuiten is maakt veel goals

0
Vrijdag 7 mei 2010 om 16:59 uur

Nu online

fcdh-middennoord, Mitcheldegroot89, zuiderwijk en 183 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4