Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Max

Haguecityfirm schreef:

Het ligt eraan,als Technisch Manager kan je boven iedereen staan.

Waarom noem je het dan geen technisch directeur? Een manager die boven een directeur staat, dat bekt niet lekker.

0
Vrijdag 7 mei 2010 om 16:09 uur

gonz2

Kees schreef:

Zoveel primeurs heeft de HCF niet gehad hoor. Hooguit speculaties.

Op het moment dat Atteveld en Wetzel op non-actief gingen lag de HCF site er twee keer uit.

 

Overigens vind ik het wel een mooi verzorgde site!

Waarom denk je dat we er uit lagen? Server kon het grote aantal bezoekers niet aan. Dat probleem is straks verleden tijd.

 

Verder primeurs zat gehad en zelf nieuws gemaakt. Tis maar wat je weet, hoe je er tegen aan kijkt en wat je wilt geloven.

0
Donderdag 6 mei 2010 om 19:28 uur

supporter-noord

ADO voor altijd schreef:

Volgens mij denkt de leiding van ADO (vd Kallen en RvC) dat ze zaken aan het doen zijn in Japan, daar wordt ook steeds alles op de lange baan geschoven.

Laat ook de supporters ens weten wie ons verlaten (e komen) en volgens mij denken ze dat iedere spelers graag naar ADO komen. Vergeet dat maar, met het bestuurlijke troep van het afgelopen jaren.

 

Bestuur wat tempo in alles mag bess en geef ook je supporters eens wat meer informatie, dan het gegok wat wij als supporte nu doen.

 

Bedenk ook nog even of Dietrich moet blijven, hij kost punten.

Waarom zouden ze haast maken, er komen zoveel spelers vrij bij heel veel clubs dat er keus zat is. Ga maar eerst lekker vergaderen op je gemak en het liefts mensen erbij betrekken met kennis van zaken. Als je de juiste spelers en mix bij elkaar kunt halen kom je straks een heel eind. Verhoek zegt nu dat ADO zn tel. nr. kwijt is, haha. Ach, zolang er nog geen andere clubs voor onze spelers belangstelling hebben zal het niet zo'n vaart lopen.

0
Dinsdag 4 mei 2010 om 14:20 uur

<FCDH>

Ik vraag mij af waar het verlies dan inzit?waarom ze dan in begroting omlaag gaan?

0
Maandag 3 mei 2010 om 17:00 uur

Max

Het seizoen is trouwens in stijl afgesloten. Deze wedstrijd staat symbool voor al die baggerduels die we voorgeschoteld hebben gekregen. Ik snap wel waarom de scc twee tientjes duurder is geworden, hier staan de mensen voor in de rij.

0
Zondag 2 mei 2010 om 19:43 uur

Advertentie

Ooievaar

Aad schreef:

Het gaat er niet om dat ik het niet met je eens zou zijn maar ik zou eens een echte oplossing van je willen zien.

 

Voorbeeld:

 

Van der Kallen is jou een doorn in het oog en zou weg moeten. Dan zou hij wel graag zijn geïnvesteerde euro's of althans een groot deel er van terug willen zien. Dat betekent dat er zo'n 6 miljoen zou moeten worden opgehoest door een nieuwe geldschieter. Wie en hoe dacht je die binnen te halen? (En dan blijft er nog geen euro over voor echte verbeteringen).

 

Nog een voorbeeld:

 

De RvC is incompetent en moet worden vervangen.

Zeer zeker ook mijn mening !! omdat een RvC een controlerende en adviserende taak heeft en geen beleidsvormende of beleidsuitoefende taak. Die regel is door de huidige RvC regelmatig overtreden.

Maar ........ wie zou er wel in moeten? Hoe bestrijd je de invloed van de gemeente die een vertegenwoordiger hebben zitten die geen enkele voetbal-feeling heeft maar alleen als schatkistbewaarderoptreedt. Hoe vind je mensen die zich wel op de achtergrond willen blijven houden, knettergek zijn van ADO, verstand van voetbal hebben en ook nog de directie van een bedrijf met specifieke eigenaardigheden (een soort familiebedrijf) kunnen coachen. Die mensen zijn op een hand te tellen en als je ze al vindt: Willen ze dan wel?

 

Voorbeeld 3:

 

De overhead is bij ADO inderdaad gigantisch. Zowel bij hoog- als laagbetaalde functies. Maar mensen loodsen kost geld en dat hebben we niet. En dan is het nog zo dat de goeien het eerst gaan en je blijft zitten met mensen die je eigenlijk kwijt zou willen.

 

Zo zou ik ook kunnen ingaan op de technische organisatie etc.

 

Maar alles draait om de mogelijkheden die er zijn om veranderingen te realiseren. Ik zou zo gauw niet weten hoe en hoop daarom dat tijd de oplossing geeft.

Jij predikt revolutie zonder met oplossingen te komen voor ná de revolutie. Oplossingen die uitvoerbaar zijn.

 

Ik dus ook geen enkele wrok maar ik zou wel graag wat meer realiteitsbesef van jou kant willen zien met echte plannen voor oplossingen in plaats van weliswaar gefundeerde maar niet met oplossingen gelardeerde kritiek.

 

Groetjes,

 

Aad

Mooi zijn we het er in ieder geval over eens dat we geen wrok naar elkaar toe koesteren. Al mag het best wel eens stevig gaan ben niet van suikergoed hoor. Geldt ook voor Kojak - door mij zeer gewaardeerd - maar we zijn het bijna nooit met elkaar eens, althans over het reilen en zeilen bij ADO. Maar ga met hem met alle genoegen een biertje drinken, of kom wel eens langs bij zijn kroeg in het leidse, ik werk daar namelijk.

 

Ik zie v.d. Kallen liever vandaag dan morgen gaan. Zoals je weet doet die man dit natuurlijk niet uit liefdadigheid, en dat hoeft ook niet voor de goede orde. Maar hem hoog verheven op een voetstuk plaatsen vind ik totaal niet aan de orde. Mark v.d. Kallen denkt alleen aan de BV van de Kallen, en dat hij ADO voor een appel en een ei - want daar hebben we het natuurlijk over in dit geval - heeft overgenomen daar zit natuurlijk een diepere gedachte achter. Die is namelijk doordat hij de gemeente van gezichsverlies en lastige vragen redt, krijgt hij natuurlijk wel een aantal vergunningen los om z'n eigen projecten op te zetten, c.q. uit te voeren al dan of niet bij de Binckhorst. En rijden volgend jaar de spelers wellicht in een Audi/VW rondt. Daar zou ik een stuk minder moeite mee hebben, als hij ons de supporters geen flauwekulverhalen op de mouw zou spelden, want daar ben ik niet van gediend. En kom je gewoon aan de beurt. Je kan onze club een echte volksclub niet op een achternamiddag leiden vanuit je stoel terwijl te geen benul hebt welke emoties er spelen binnen de club, laat staan bij de trouwe achternban. Voor sommigen is die club hun hele hebben en houwen(...) Overigens heb ik niet zoveel tegen de persoon v.d.Kallen maar ik geloof niet in het concept dat je als club van één man afhankelijk of in zeer grote mate afhankelijk bent. Het duurt zo lang het duurtl, Holland Sport of AZ het gaat een keer mis om wat voor reden dan ook. En als hij aan supporters vraagt wij zijn jullie dan wel? Dan geeft dat weinig blijk van inlevingsvermogen en respect voor je klanten.

 

Overigens heeft de gemeente er ruim vijftig miljoen ingestopt d.m.v. een loopplankfinanciering, bouw stadion en de opgetreden exploitatie tekorten toegedekt. Het valt de gemeente inderdaad te verwijten dat ze zich niet goed hebben laten adviseren of het wel z'on goed idee was om met v.d. Kallen in zee te gaan. Maar ja, ik snap natuurlijk donders goed dat gemeente dolblij was dat er een koper voor de club was, die ook nog met een mooi verhaal kwam.

 

V.d. Kallen laat zich bewust omringen door figuren die naar zijn pijpen dansen van kijk mij eens ff Jagersma, tot mislukte ijsmeester Vierling. Dat is een kwalijke zaak want deze ijdeltuiten staan het niet toe dat er mensen met voetbal know how binnen komen.

 

Ik pleit er nergens voor om directeuren -waar je naar mijn smaak geen donder aan hebt- om die zo maar op straat te gooien, maar het zou wel handig zijn om bestaande contracten net zoals dat bij spelers het geval is niet te verlengen, of desnoods via outplacement aan een andere baan te helpen. Daar zit inderdaad een kostenplaatje aan, maar de club wordt tot op de dag van vandaag dramatisch slecht bestuurd dus zo voort blijven modderen is geen optie. Ik hoef jou niet uit te leggen wat de concequenties zouden zijn als we zouden degraderen.

 

Overigens de jongens en meisjes die daar voor een modaal salaris hun werk doen op de administratie mogen van mij lekker blijven zitten hoor. Daar zitten niet de echte kosten natuurlijk. Waarom zouden wij eigenlijk een stadionmanager moeten hebben. Zo veel gebeurt er niet maar veel belangrijker vind ik dat dat stadion eigenomdom is van de gemeente, dus laten zij daar iemand neerzetten. Snijdt het mes aan twee kanten, die gemeente heeft er alle belang bij dat dat stadion goed wordt geëxlpoiteerd.

 

Ik pleit voor een hele andere constructie dan Kallen met z'n slippendragers.

 

Mijn oplossing is alsvolgt:

 

 

 

0
Zaterdag 1 mei 2010 om 17:20 uur

Ooievaar

Bert schreef:

Kan het mij voorstellen had bij Roda uit ook iets van rij 1 stoel vier.

Toch was er een eenheid in het vak. Kwamen we bij de benzinestations in Limburg nog steeds Ado supprters tegen na de wedstrijd was wel mooi!

 

Maar goed laten we zondag maar winnen!

Respect voor jou, en een ieder die de moeite neemt om nog naar Heracles te  gaan. Ben bang voor een afstraffing, tweespalt in de groep. De Barcelona reis is daar een goed voorbeeld van. Kan iedereen wel gaan zitten mauwen over die jongens van de HCF maar, ook dat hebben ze goed in de gaten.

 

Probleem zit niet bij supporters die problemen signaleren en durven benoemen maar bij bestuur en RvC.  Die laatsten moeten zich maar eens achter de oren krabben waarom Heracles met een begroting die twee maal zo laag is als de onze wèl eventjes drieëntwintig punten meer heeft vergaard. Misschien dat ons sterrenensemble wat doorgaat voor bestuur en RvC daar eens een kijkje zouden kunnen nemen

0
Vrijdag 30 april 2010 om 23:04 uur

oodh

Waarom Bosschaart houden? Derijck, Kum, Ranko, Beugelsdijk, Gielisse..

0
Donderdag 29 april 2010 om 09:30 uur

gonz2

g schreef:

Alle onrust bij DH is begonnen met Wetzel, niet bij hem. De belangrijkste bom die er lag, was van de HCF, die AW van begin af aan geen reële kans hebben gegeven.

Tuurlijk.

De mensen die het probleem aankaarten zijn het probleem.

Voorlopig speelt jouw club al drie jaar in de eredivisie door dit soort mensen.

We hebben AW juist veel te lang de credits gegeven en hadden achteraf gezien zijn wanpresteren veel eerder onder de aandacht moeten brengen maar hebben dat niet gedaan om geen onrust te veroorzaken.

Gelukkig heb je hier veel steun aan mensen die ook lullen over zaken waar ze niets vanaf weten.

Waarom is AW volledig uitgekotst door ADO DH? Alleen maar omdat de HCF wat over hem zei?

Doe toch niet zo dom.

0
Dinsdag 27 april 2010 om 22:54 uur

Bert

Ooievaar schreef:

Vind het onderhand wel merkwaardig dat supporters die wèl met ideeën komen om tot een betere bedrijfsvoering en daardoor tot betere resultaten te komen hier stelselmatig worden weggezet als schreeuwers, opruiers of dat hun voorstellen hoe realistisch ook worden afgedaan als niet haalbaar, zonder enige onderbouwing.

 

Zelf komen ze met geen enkele suggestie, om de club omhoog te brengen. Ja, geen geld. Nee, lekker zo doorgaan dan gaat het vast wèl wat worden. Jammer dat er zo weinig mensen in de gaten hebben, dat we van deze machtthebbers bitter weinig te verwachten hebben. Die zitten er louter en alleen voor hun eigen ego, en belangen. Kan iemand hier dan uitleggen waarom het z'on bende is, er absoluut geen mensen met kennis van zaken bij de club zijn, en mensen die dat wèl hebben buiten de deur worden gehouden? Blijkbaar heeft bijna iedereen hier aandelen in deze machthebbers, ik wil die zegeningen maar niet zien. 15e plek, let's tango!!!

 

Sinterklaas bestaat en die heet de gemeente Den Haag, Mark v.d. Kallen. Hij doet het allemaal uit clubliefde, echt waar(...)

 

Als deze pruters blijven zitten dan kunnen we ons weer opmaken voor een seizoen billen knijpen, en dan niet of we europa ingaan, niet z'on rare sugestie voor de derde stad van nederland met een nieuw stadion, nee, maar om niet te degraderen.

 

Kijk, dat is nog eens stappen maken. Het zou onderhand eens tijd moeten worden voor lange rijen voor de kassa's en elke keer een volle bak. Ben bang dat het zwaaien wordt met zakdoeken, en met name buiten het stadion naar een taxi om zo snel mogelijk naar huis te kunnen, na de zoveelste hopeloze achterstand.

 

Overigens Vincent: ik ben het hele 1e seizoen - in het naamloze stadion wat het nog steeds is, ook z'on staaltje vernuft van deze voor zich zelf zittende prutsers- niet geweest. Ik besloot me niet te laten terroriseren door rovers als Ringeling, Jansen, De Boer en hun geldverslindende ongeïnteresseerde hulptroepen, what's new?

 

Dus ben ik het hele seizoen inclusief nc niet geweest

Kwestie van ballen hebben. Overigens schiet je wederom in je oude reflex door je kop in het zand te stoppen, en je je medesupporters de schuld geeft van deze malaise, want dat is het.

Ik zou zeggen: kom zelf eens met een zinvol idee.En niet met dooddoeners als deze machthebbers de  tijd geven, waarvoor om de club definitief naar de kloten te helpen?

 

p.s vrije kaarverkoop vond je ook zo onzinnig want Ruurd de Boer vond dat absoluut niet nodig. Stel je voor zeg, dat er mensen naar het stadion komen, nee zittend tennispubliek moest er komen, die zwijgzaam het gepruts gade dienden te slaan.

 

Midden Noord staat weer waar het hoort in het midden dus, en je kan een kaartje halen als je de behoefte voelt om met je buurman of wie dan ook naar een niet risicowedstrijd te gaan. Je kan toch moeilijk beweren dat dàt geen goede zet is geweest.

 

Dat hebben we niet te danken aan het bestuur, AD/HC maar aan Midden Noord. Smaken verschillen maar daar voel ik me thuis!

 

 

 

 

 

Nou begrijp ik waarom Roel en ik tussen jou en Vincent in stonden. 

Bij Sparta Ado.

 

Maar goed je hebt wel een punt Lege hoekvakken waarvoor ook geen kaartjes voor worden verkocht. Geen stadionsponser en dan maar het woord kredietcrisis in de mond nemen lekker makkelijk.

 

Bij ons is het al 30 jaar kredietcrisis

0
Dinsdag 27 april 2010 om 00:00 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 278 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4