Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

wdr

Vincent schreef:

Tuurlijk heb je gelijk
maar van de clubs die jij noemt klinkt "we hebben niet gewonnen van ....." toch anders dan "we hebben gelijkgespeeld tegen ..."

Ik denk dat er nog steeds veels te veel in schoenen van trainer wordt geschoven terwijl de spelers het toch echt moeten doen hoor
Waarheid ligt in het midden. Tuurlijk is motivatie van de spelers belangrijk, die staan op het veld. De trainer is naar mijn mening echter erg belangrijk, die kan een team maken of breken. Hij bepaalt de trainingen, de opstelling, de tactiek, de aankopen. En hij is het gezicht van de club naar buiten toe.

Een goede trainer laat zijn team boven het eigen kunnen presteren. Goede voorbeelden hiervoor zijn Mourinho, Hiddink, Van Gaal. Die laatste twee hebben natuurlijk ook een paar keer gefaald, maar ook vaak het onmogelijke bereikt met teams waarvan je het niet zou verwachten.

Als een trainer niet belangrijk is, waarom werden Wetzel, Atteveld en Adelaar hier dan zo uitgekotst? Omdat ze er een zootje van maakten. De enige trainer die ik hier de laatste decennia heb gezien die ADO boven kunnen liet presteren was Brom, maar helaas was dat nogal een carrieretijger. Iedereen zijn mening over Steijn. Ik vind dat hij bepaald nog niet heeft bewezen de spelers en het team beter te maken, maar hij krijgt weer de kans dus ik gun hem en het team het allerbeste en ben blij voor hem als het goed gaat.
0
Dinsdag 10 juli 2012 om 10:05 uur

Vincent

pajam schreef:

het verschil tussen middenmoot en onderin bungelen is meestal niet meer dan 9 punten.
Met een redelijke trainer had je vorig jaar ook al makkelijk rond de 10e plaats kunnen eindigen, maar als je niet weet te winnen van excelsior (2x), RKC (2x), VVV , De Graafschap thuis, Roda JC thuis, FC Utrecht thuis e.d , ja dan wordt het heel moeilijk.

grappige is dat de eredivisie zo erg uitgehold is, dat zelfs een RKC en Heracles play offs kunnen halen!
Tuurlijk heb je gelijk
maar van de clubs die jij noemt klinkt "we hebben niet gewonnen van ....." toch anders dan "we hebben gelijkgespeeld tegen ..."

Ik denk dat er nog steeds veels te veel in schoenen van trainer wordt geschoven terwijl de spelers het toch echt moeten doen hoor
0
Dinsdag 10 juli 2012 om 09:59 uur

wdr

Ik ben het met je eens dat de trainer veel verschil maakt. Als Steijn `stapjes heeft gemaakt` dan kunnen we zo 10e worden, met de Steijn van vorig jaar wordt het weer billenknijpen... Hij heeft in ieder geval ZIJN TEAM kunnen samenstellen, dus dan moet het allemaal goedkomen volgens hemzelf. Ik ben in ieder geval positief (zolang we een eind boven de streep blijven vliegen)...

0
Dinsdag 10 juli 2012 om 09:55 uur

pajam

wdr schreef:

Ik heb niets tegen spelers als Supi en Elbers hoor, ik denk alleen dat ze (nog) niet goed genoeg zijn om ons naar de middenmoot te brengen. Je hebt m.i. nog een paar spelers nodig die net een niveau hoger aankunnen, voor de breedte en diepte van de selectie. Wie dat zijn? Ik ben geen scout en er zijn duizenden spelers...
het verschil tussen middenmoot en onderin bungelen is meestal niet meer dan 9 punten.
Met een redelijke trainer had je vorig jaar ook al makkelijk rond de 10e plaats kunnen eindigen, maar als je niet weet te winnen van excelsior (2x), RKC (2x), VVV , De Graafschap thuis, Roda JC thuis, FC Utrecht thuis e.d , ja dan wordt het heel moeilijk.

grappige is dat de eredivisie zo erg uitgehold is, dat zelfs een RKC en Heracles play offs kunnen halen!
0
Dinsdag 10 juli 2012 om 09:48 uur

pajam

wdr schreef:

Net als de meesten hier vind ik trouwens echt dat er een stuk of drie spelers bij moeten, en dan wel voor de aanval en verdediging. Als straks mensen uitvallen en we moeten spelers als Supi, Malone en Elbers in de basis gaan zetten dan vrees ik weer voor plaats 14-16. Ik hoop dat ze eens doorpakken, bijvoorbeeld die Hoessen erbij en dan nog een eredivisiewaardige verdediger.

Hebben mensen Bodde al in actie gezien? Kans dat hij er toch bij komt, bijvoorbeeld via prestatiecontract? We hebben eigenlijk al genoeg middenvelders, maar Bodde is toch een geval apart, Haagse jongen die wat extras kan brengen mits hij zijn oude niveau kan benaderen.
supusepa speelde volgens mij vorig jaar bijna het gehele seizoen linksback, waarom is hij ineens he-le-maal niets meer?
zo slecht vond ik hem vorig seizoen niet en hij is nog relatief jong.

Elbers is een talentvolle jongen, als hij geduld krijgt en minuten, wordt ie mijn inziens minstens net zo goed als Wesley Verhoek.

We zijn nu eenmaal geen club die maar kan kopen kopen, kopen. Sterker nog, bijna geen enkele club kan dat nog in de eredivisie.

Nog iets erbij is zeker niet slecht, maar ik ben ervan overtuigd dat een goede trainer met de huidige selectie minimaal 15e moet kunnen worden, directe handhaving moet geen problemen opleveren.

We hebben immers zwakker broeders als PEC Zwolle, Willem II , VVV, RKC in de eredivisie en teams als NAC , FC Utrecht en Heracles zijn nou ook niet beter.
0
Dinsdag 10 juli 2012 om 09:38 uur

yesyes

Kees schreef:

Hallo, we spelen eredivisie. Toen jij zaterdag al lang klaar was met die vloer te leggen zocht Supusepa zijn tegenstander nog.

Supu is echt een speler voor onderkant Jupiler en misschien is dat zelfs nog te hoog gegrepen. Ik zou nog eerder voor een linksback gaan dan voor een rechtsbuiten.

Meijers vind ik ook niets als linksback. Die jongen is een middenvelder en als Steijn nu al ku(ns)tgrepen gaat uithalen dan houd ik ook nu al mijn hart vast. Spelers behoren gewoon op hun eigen positie te spelen. In een wedstrijd kun je noodgedwongen weleens wat omgooien maar er mee starten? Dat nooit!
Dat heeft steijn vorig seizoen alleen maar gedaan met zijn fantasie opstellingen. Hij is gewoon zo;n type trainer die altijd maar alles blijft proberen en nooit eens een vast besluit neemt. Heel erg besluiteloos is die en ook zo;n type die iedereen de vriend wilt houden dmv ze af en toe op te stellen. Hij is het gewoon niet en dat zal wel weer gaan blijken denk ik

Waarom hoor ik jou niet over beugelsdijk? ik zie hem de linksbackpositie echt wel met gemak aan kunnen en helemaal als het publiek achter hem gaat staan.
0
Maandag 9 juli 2012 om 15:33 uur

Advertentie

pajam

VVV, PEC Zwolle, Willem II, RKC, NAC, FC Utrecht, Heracles, maar ook Vitesse ; allemaal clubs die de selectie nog niet op orde hebben

Daar lopen we dus op voor!

FC Groningen, RKC en SC Heerenveen hebben te maken gekregen met een leegloop.

NAC, FC Utrecht en RKC hebben de betere spelers óók zien vertrekken en alleen maar minder voor teruggekregen, ook hier kunnen we ons voordeel uit halen.

Áls Steijn inderdaad geleerd heeft van vorig seizoen en een betere trainer is geworden, zie ik ons wel kampioen rechterrijtje worden.
Ik zet nogmaals in op een 15e-13e plek, maar een alles onder de 14e plaats is eigenlijk zwaar teleurstellend.

Ben benieuwd, tegen Kortrijk en Newcastle ben ik erbij!
0
Zondag 8 juli 2012 om 11:30 uur

<FCDH>

wat wel weer vaag is ADO wil een ervaren keepers trainer ik wou dat ze zo over de hoofd trainers functie dachten
0
Zaterdag 7 juli 2012 om 10:52 uur

Jacco

JoostJ schreef:

Ruud Hesp is de keeperstrainer van FC Groningen, dus zal niet naar ons komen.
Volgens http://i.voetbalzone.nl/#page-1-p

Is de toekomst van Hesp nog onzeker, dus volgens mij is hij geen trainer bij Grunn maar kan het mis hebben!
0
Zaterdag 7 juli 2012 om 10:15 uur

Bert

pmc schreef:

Krijgen kees en ik toch nog gelijk toen wij riepen wij hebben niets met oranje
Dat wel ja. Die leren laarzen van mijn dochter waren bedoeld voor paardrijden. Was weinig interesse voor maar nu wordt boven de aanschafprijs geboden.

Mijnheer krijgt andermaal de kans zich te bewijzen dat die niet geschikt is.

Maar goed de laarzen staan klaar op hem een schop onder zijn reed te geven. Eigenlijk is het helemaal niet zo raar dat Steijn trainer is. Heeft het niveau van de bondscoach.
0
Zaterdag 7 juli 2012 om 00:29 uur

Nu online

kojak1, wijstaanboven, Brian, bennyboy1960, Alle ballen op Jort, Sprinkhaan070, 10, wiegah070, Bleek, FC Den Haag!, ADO079 en 209 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Roda JC 7 - 9
12 Jong Ajax 6 - 8
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2