Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

oodh

DeHaagseHyena schreef:

Toornstra tekent tot 2014 bij en wordt of in de winterstop of direct over 2 maanden gekocht.....maar als hij een contract tot 2014 heeft kun je gewoon 2 miljoen/2,5 miljoen vragen.......Honda 1 seizoen vvv-venlo.....scoort wel meer maar vragen 10 miljoen en krijgen 5 miljoen voor hem......Twente heeft geld zat en wilt dat best wel investeren.

 

Dus hij tekent bij en dan wordt hij over twee maanden verkocht. Waarom zou hij dan bijtekenen? Als hij weinig hoeft te kosten zijn zijn kansen op een transfer toch veel groter?

0
Dinsdag 20 april 2010 om 15:32 uur

g

tim_b schreef:

je zou bijna een account aanmaken op die joduhsite, alleeen al om de boel daar s ff terug op te naaien....zijjn we veilig gaan ze weer op zon manier ons eruit proberen te flikkeren....ff de knjb likken en we zullen wel weer een boete krijgen..

 

als er iets is waar ik een hekel aan heb dan is het dat roodwit gespuis uit die k#tstad wel..

sorry jongens voor mijn taal gebruik hiero!!

greetzz

Laat je niet opnaaien. In 020 zijn ze gewoon zwaar gefrustreerd dat ze weer niet op eigen kracht een titel kunnen pakken.

 

Het verbaast me sowieso dat er Haagse fans zijn die dit soort sites bezoeken? Waarom zou je?

0
Maandag 19 april 2010 om 18:25 uur

<FCDH>

Don schreef:

Goeie scheids enzo hoor, die vd Ende, maar dat stoken wat ie na zijn carriere alleen maar aan het doen is door middel van zijn artikelen kan voor mijn part doodgezwegen worden.

 

Logisch dat zo'n luinge nog 1 keer de sfeer wil proeven bij een echte voetbalclub, het is hem gegund!!

heeft ie toch maar een mooi shirt en een bos bloemen aan over gehouden.

Luinge heeft in al die jaren sympathy voor onze club gekregen dat weet ik wel zeker en waarom zou dat niet mogen de rest is voor 020 daar daar hoor je ze niet over

0
Maandag 19 april 2010 om 17:47 uur

Kees

Haguecityfirm schreef:

Staat er iets over v/d laar,of gaan we nu stellen dat we fantastishe handhaving op het konto van wetzel en atteveld kunnen schrijven.

 

mijn felicitaties gaan naar stein.

Maurice Steijn: ,,Nu echt wakker worden en structureel in Eredivisie blijven"
19 April 2010 om 00:58
Na de 4-0 overwinning op degradant RKC Waalwijk en de nederlaag van Sparta Rotterdam is ADO Den Haag verzekerd van wederom een seizoen op het hoogste niveau. Dit onder de leiding van Maurice Steijn die voor de vierde maal als eindverantwoordelijke op de bank zat. Haaglandenvoetbal.nl sprak hem na afloop van het duel tegen RKC. 

Het was wederom geen rustige week in een toch al roerig seizoen van ADO Den Haag!

,,Klopt, na de winst in Utrecht volgde de domper tegen NEC afgelopen woensdag en dan nu weer ruimschoots winnen van RKC. Maar misschien is het wel typerend voor ADO Den Haag dit seizoen. We hadden woensdag natuurlijk al veilig moeten zijn. ‘’

Maar het verschil met afgelopen woensdag was dat er vandaag niets werd weggegeven.

,,Het hele team stond goed en als je kijkt naar de verhoudingen had het misschien wel 5 of 6-0 moeten zijn. Maar 3-0 of 8-0, de drie punten moesten gehaald worden en omdat de andere resultaten niet ongunstig zijn, is de overwinning genoeg. Perfect scenario.’’

Het zat eigenlijk allemaal mee, het weer, de overige uitslagen, het scoreverloop zelf en de volle tribunes met vrolijke supporters.

,,Er wordt vaak gesproken over het feit dat ADO Den Haag een Sleeping Giant is. Wij moeten nu maar eens echt wakker worden en zorgen dat wij structureel in de Eredivisie blijven. Met alle respect voor Heracles, maar als je ziet wat daar allemaal gebeurt, dan moet dat hier toch ook mogelijk zijn.’’

Zo’n tien minuten voor tijd maakte de afscheid nemende scheidsrechter Roelof Luinge nog een gebaar naar de Haagse bank en jou in het bijzonder. Waarom was dat?

,,Dat ik rustig moest blijven. Ik wilde wisselen en Yuri inbrengen. De vierde official treuzelde waarop ik de opmerking maakte: Ik snap niet waarom hij treuzelt, het enige wat hij moet doen is wisselen. Daarom maakte Luinge dat gebaar. Maar ach, ik kan het hebben van hem en wij stonden toch voor.’’

Wat voor gevoel geeft het om als Haagse jongen deze handhaving te bewerkstelligen?

,,Ik loop van mijn achtste jaar bij ADO rond. Ik heb alle jeugdteams doorlopen en via het tweede ook het eerste gehaald. Als trainer ben ik ook bij de jeugd begonnen en ook hierna het tweede en nu vijf wedstrijden bij het eerste. Dan is dat natuurlijk prachtig, dat ik er samen met de rest van de staf aan mee gewerkt heb, dat de club zich handhaaft in de Eredivisie. ADO is natuurlijk onze club en zeg ik bewust onze club, omdat het niet alleen mijn club is. De club is van zoveel mensen, kijk maar hoeveel er vandaag weer op de tribunes zaten.’’

Met wat voor een gevoel zit jij eigenlijk op de bank? Zit je ook als supporter daar?

,,Absoluut. Ik werk hier zolang dat ADO gewoon mijn club is. Het is vanmiddag gelukkig allemaal op zijn plek gevallen. Ik ben tevreden als supporter en als trainer.’’

Hoe verder nu het handhaven is gelukt? Vanaf nu staat alles in het teken van volgend seizoen?

,,Wij gaan eerst de komende twee vrije weken benutten om te praten. Welke koers gaan wij varen? Welke spelers willen er weg, welke spelers gaan er weg en welke spelers moeten er weg? Na deze twee weken gaan wij pas beslissingen nemen.’’

Wat gaan jullie de komende twee weken doen? Staat er nog een wedstrijd op het programma of gewoon relaxen?

,,Wij trainen gewoon door, maar gaan ook met het gehele team enkele dagen naar Barcelona. Wij bezoeken de Champions League wedstrijd tussen Barcelona en Inter Milaan. Dat is mogelijk gemaakt door de ´Feyenoord connectie´ binnen de groep.’’

© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)


 

0
Maandag 19 april 2010 om 10:47 uur

Ron001

Bert schreef:

Die vieze flikker die vanmiddag dat vuurwerk naar beneden naar gooide naar mij en mijn zoontje. Ga maar weg en komt nooit meer terug.

 

Kwam uit Vak G

Zal wel weer van zo'n hersenloze nep supporter gekomen zijn!!!

Nogmaals, waarom dat vuurwerk!!!

 Door deze idiote aktie kunnen we boetes krijgen, en nog erger je had je mede suporters kunnen verwonden!!! Gestoorde!! !Je bent zeker familie van die mafkees die die lawinepijl afstak!!!!!

0
Zondag 18 april 2010 om 22:27 uur

Max

Haguecityfirm schreef:

Bij HBS is/was hij hoofdtrainer Max.

En zijn ze niet verdritig om zijn vertrek.

Ik weet dat hij hoofdtrainer is. Maar waarom verlengen ze zijn contract dan eerst?

0
Zondag 18 april 2010 om 21:37 uur

rien1

g schreef:

Laten we maar hopen dat het ook inderdaad niet waar is. Beter geen trainer, dan Jan Everse.

Zelfs "beter GEEN trainer dan Jan Everse ", dat klinkt nogal negatief.

 

Lijkt me wel iemand die veel verstand heeft van het spel en geen RA met losse handjes. Bij Heerenveen doet hij het zeker niet slecht. 

 

 Waarom vind je hem niks?

0
Zaterdag 17 april 2010 om 23:19 uur

jajoh

marcellino schreef:

vincent ik moet ooievaar volkomen gelijk geven.

Ik denk dat jij er gewoon te ver van af staat niets mis mee maar daarom blijven we  mijlen uit elkaar wat den haag betreft.

 

Ook ik vond en vind verhoek niet slecht en doet het zeker beter als vorig seizoen.

maar we mogen toch wel concluderen dat de spelers die weg mogen of weg willen ineens beter gaan voetballen.

 

en ik denk dat dit genoeg zegt hoe ze over den haag denken.

 

 

je moet het met je voetbal laten zien of je het waard ben om een contract verlenging te krijgen.

dat er geen geld is dat geven ze aan als reden ,maar is er dan wel geld voor toornstra!!!

Ja dus en waarom omdat deze jongen bewijst een versterking te zijn en dat kunnen we over verhoek al heeft hij zich verbetert waarschijnliijk nog niet zeggen anders had hij een nieuwe aanbieding wel gehad

Sommige hier maken zich druk over al die spelers die weg dreigen te gaan eind van dit seizoen. Eerlijk gezegd HOOP ik ook dat ze echt weggaan en er aan een nieuw fris team gewerkt kan worden! Buys: presteerd redelijk maar is niet een speler waar je de oorlog mee wint; Verhoek heeft vooral veel praatjes maar speelt veel te wisselvallig; Soltani: geen uitleg voor nodig; vd Bergh: hoop dat ie weg gaat want heeft nog niets laten zien; Milic: veel geld weing rendement; Knopper: over the hill, presteert niet meer; Oper: Niet de versterking waar iedereen op gehoopt had en ga zo maar door!

 

We moeten niet vergeten dat naast Atteveld JUIST de spelers er met de pet naar hebben gegooid en ons supporters in de maling hebben genomen. Waarom opeens wel presteren als Atteveld weg is? (op nec na dan). Er is bewust niet voluit gegaan door meerdere spelers om atteveld eruit te krijgen. Laat ons in godnaam dit jaar erin blijven en dan met een nieuw fris elftal beginnen aan een hopelijk mooi seizoen ere divisie, want als dit zooitje blijft weten we zeker dat het weer klote wordt!

0
Zaterdag 17 april 2010 om 19:43 uur

Advertentie

marcellino

Vincent schreef:

ooievaar:

Selectief lezen is ook een kunst. Ik heb het over de Verhoek na de winterstop, maar dat komt blijkbaar niet in je kraam van pas. Spelers kunnen ook beter gaan presteren in de loop van het seizoen en hij is daar een voorbeeld van.

 

Maar als je een speler al voor de winterstop hebt afgeserveerd weet je zeker dat hij in de 2e helft niet meer goed (voor ado) zal spelen toch?

Ook voor de winterstop was verhoek de minst slechte van onze aanval:_))

 

vincent ik moet ooievaar volkomen gelijk geven.

Ik denk dat jij er gewoon te ver van af staat niets mis mee maar daarom blijven we  mijlen uit elkaar wat den haag betreft.

 

Ook ik vond en vind verhoek niet slecht en doet het zeker beter als vorig seizoen.

maar we mogen toch wel concluderen dat de spelers die weg mogen of weg willen ineens beter gaan voetballen.

 

en ik denk dat dit genoeg zegt hoe ze over den haag denken.

 

 

je moet het met je voetbal laten zien of je het waard ben om een contract verlenging te krijgen.

dat er geen geld is dat geven ze aan als reden ,maar is er dan wel geld voor toornstra!!!

Ja dus en waarom omdat deze jongen bewijst een versterking te zijn en dat kunnen we over verhoek al heeft hij zich verbetert waarschijnliijk nog niet zeggen anders had hij een nieuwe aanbieding wel gehad

0
Zaterdag 17 april 2010 om 18:44 uur

ooievaar27

Na afgelopen woensdagavond omstreeks 22:30 uur dachten we allen we zijn veilig en idd ik dacht dat ook.. tot die wissel van Steyn het idee erachter snap ik nog steeds niet want Milic en vd Bergh hebben echt geen pepernoot geraakt waarom niet een Vicento of Hulst inbrengen voor een snelle counter dan had je 3-0 kunnen maken maar goed dan krijg je 3 snelle goals van NEK om je oren en ga je met een zwaar klote gevoel naar huis toe dag erna echt een verrotte kater ervan.

 

Nu aanstaande zondag RKC de ploeg die al is gedregadeerd maar daardoor wel vrijuit kan voetballen.. Ok op papier is het een makkie maar na afgelopen woensdag is niks meer een makkie bij onze geel groene brigade..

 

Wat ik wel schandalig vind is dat de spelers nu in de wedstrijden tegen Ajax en FC Utrecht heeft laten zien te kunnen/willen voetballen zonder Atteveld.. Ik vind dat de selectie de trouwe aanhang in eerdere wedstrijden zwaar in de steek heeft gelaten..

 

Maar goed om het verhaaltje positief af te sluiten op naar zondag en laten we in een hopelijk goed gevuld Forepark de ploeg naar de overwinning schreeuwen.

0
Zaterdag 17 april 2010 om 01:18 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 405 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4