Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Robin Straub

Bodor verlengt verblijf in Kerkrade met twee jaar
Geschreven op donderdag, 9 juli om 18:21

Roda JC kan ook de volgende twee jaar beschikken over Boldizsár Bodor. De Hongaar, die eigenlijk gebruik wilde maken van zijn transfervrije status maar geen clubs concreet zag worden, heeft zijn contract in Kerkrade met twee jaar verlengd. Martin van Geel laat in Dagblad de Limburger weten dat de selectie van Roda nu zoek goed als rond is. Volgens de technisch directeur van de Limburgse club zijn met het aanblijven van Bodor de verdediging en het middenveld op sterkte. “We richten ons nu alleen nog op een spits", zei Van Geel, die druk bezig is met een nieuwe aanvaller. Vooralsnog zijn er geen spitsen concreet met een transfer naar Roda in verband gebracht.

Bodor speelt sinds de zomer van 2004 in Nederlander. In totaal verdedigde Bodor in 151 competitiewedstrijden de clubkleuren van de Limburgers; daarin maakte hij dertien doelpunten. In het verleden was de Hongaars international, die negentien interlands speelde, actief bij Germinal Beerschot en in eigen land bij Pécs. 

tsja, dan zou ik ookzeker naar ADo toe komen als ik gister mijn contract bij roda heb verlengt.. beter het nieuws volgen, slimpie
0
Vrijdag 10 juli 2009 om 14:25 uur

Mr. FC DEN HAAG

Aan alle FC/ADO DEN HAAG sympathisanten oftewel supporters....

Het komt allemaal goed, geef de moed niet op achter de schermen wordt dagelijks druk/hard gewerkt om onze selectie op oorlogssterkte te krijgen.
Men is alleen doelbewust bezig om de krenten uit de pap te halen om ons (lees: ADO Den Haag) voor een fiasco te behoeden.
Dus geen 3e rangs spits of middenvelder meer, maar 1 van reputatie die een naam hoog heeft te houden.
Zoals Frans al eerder op deze site aangaf geruchten zijn leuk en aardig maar geduld is een schone zaak!
Beter 1 goede langdurige aankoop dan 2 snel goedkoop gehaalde mislukkelingen.

By the way: In het verleden behaalde rendementen, bieden geen garantie voor de toekomst!
0
Vrijdag 10 juli 2009 om 01:51 uur

<FCDH>

FC Den Haag bereidt zich in Veluwse bossen voor op nieuwe seizoen


In Den Haag scheen woensdagmorgen het zonnetje. Ook in Garderen, waar FC Den Haag haar tenten heeft opgeslagen voor een trainingskamp van een week, was het (nog) droog. De training begon echter om half elf in een hevige plensbui.



Terwijl de technische staf, Raymond Atteveld, Bob Kootwijk, Maurice Steijn en keeperstrainer René Stam in de regen met elkaar bleven praten, nam conditie- en hersteltrainer Jurgen Seegers aan de zijkant van het veld de warming-up voor zijn rekening.





Er werd gelachen, natuurlijk, maar ook serieus gewerkt op sportpark ‘Westeneng’, mooi verscholen in de bossen in Garderen waar de plaatselijke vierdeklasser Veluwse Boys haar thuiswedstrijden speelt. RTV West maakte – onder een grote paraplu – opnamen voor haar programma in de week voor de competitiestart.



Nadat Seegers het eerste deel van de warming-up voor zijn rekening had genomen, bestond het tweede gedeelte uit een positiespelletje in de kleine ruimte, waarin de bal direct gespeeld moest worden. Op dat gedeelte van het veld ging dat prima, enkele tientallen meters verder had de korte, maar hevige bui voor de nodige plassen gezorgd.





Nadat de donkere wolken waren verdwenen en een lekker zonnetje verscheen boven het veld, begonnen de spelers die normaliter tot de A-selectie behoren, aan afwerkvormen op het doel. Door de regen was het veld spekglad geworden. Ballen over de grond schoten als raketten in het doel, tot ongenoegen van de keepers Boy Waterman en Gino Coutinho.





Zij waren er wel bij op het trainingskamp daar in Garderen. Collega-doelman Robert Zwinkels (voorlopig nog geblesseerd) is in Den Haag achtergebleven. Evenals als Richard Knopper en Santy Hulst, die ook herstellende zijn van een blessure. Knopper voorlopig tot naar verwachting na de winterstop. Hulst liep zijn blessure op tijdens de trip naar Suriname.





Terwijl de spelers op veld 2 aan hun training bezig waren, was Jurgen Seegers actief in de weer met Mitchell Piqué, Ahmed Ammi en Csaba Horvath. De laatste heeft last van het bovenbeen en liet de groepstraining aan zich voorbij gaan. Piqué en Ammi werken aan hun herstel om weer te kunnen aansluiten bij de groep.





Wie in geen velden of wegen te bekennen was, was de lange spits Bogdan Milic. Hij heeft last van een achillespees en trainde dinsdag nog apart. Navraag leerde, dat hij nu in het hotel was achtergebleven, waar hij behandeld werd door fysiotherapeut Edwin Coret.



De jongere spelers, Roderick Gielisse, Charlton Vicento, Cerhat Koksal, Lorenzo Piqué, Danny van der Ree en de van Westlandia overgekomen Raily Ignacio, kregen relatief wat rust. Zij gingen aan de slag met een partij voetvolley onder leiding van trainer Maurice Steijn.





Tenslotte werd – op een half veld – afgesloten met een partijspel, waarin het er fanatiek aan toeging. De wil om te winnen was er aan beide kanten. ‘Scheidsrechter’ Atteveld kende regelmatig een strafschop toe. Vooral Berry Powel had geen moeite om Countinho te kloppen. Driemaal schoot hij een ‘pingel’ in dezelfde hoek binnen. Bij de vierde – weer in dezelfde hoek – had Countinho er goed het oog in.





Na een kleine twee uur zat de training er voor de grote groep op. De drie die apart hadden getraind, Piqué, Ammi en Horvath, waren al lang weer terug naar het hotel, dat vlak naast het complex van Veluwse Boys ligt. Ook de ‘jonge honden’ waren inmiddels in het hotel al onder de douche gestapt.



Met de spelers praten was er voor de pers niet bij. Dat was ook vooraf al gecommuniceerd. Atteveld geeft er de voorkeur aan, dat de spelers deze week alleen trainen en rusten, dus geen interviews. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning. Dinsdagavond was er in het hotel een quiz en deze woensdag bleef het bij die (lange) ochtendtraining. In die middag kwam er ‘bezoek’ uit Den Haag (leden van de Raad van Commissarissen).



Raymond Atteveld benut de week ook om veel gesprekken te voeren, zowel met de groep als individueel. Over de accommodatie valt niets te klagen, het veld lag er als een plaatje bij. Morgen op Haaglanden Voetbal.nl een tweede bijdrage vanuit Garderen, waarin ook wat meer wordt ingezoemd op de club, waar FC Den Haag deze week te gast is.



Bron: www.haaglandenvoetbal.nl

0
Donderdag 9 juli 2009 om 09:13 uur

marcellino

TEGEN!!! schreef:

tegen de 5000 aan niet er over
mensen de familie dag moet nog komen ik denk dat we op 6500 gaan uitkomen en dat is goed te noemen.

Verder denk ik dat de gewenste spelers die zouden komen geen doorgang vinden omdat ze het voor gisteren hadden moeten melden.

Of het gebeurt is weet ik niet heb de laatste twee dagen geen contact gehad met ricky.

verder vind ik de aanpak van de club goed en ben zeker blij dat we naar boven kunnen kijken en dat we intern en extern gaan groeien.

Wat mij echter wel dwars zit is dat je als club toch ook soms een risico kan nemen omdat je weet dat als je 1 of 2 spelers met naam haalt je het geld wat je aan ze kwijt bent weer terug verdiend in seizoenkaart houders,sponsors en merchandise.

Ook zijn wij niet de gene die hier hebben geroepen dat we 2 a 3 spelers met naam willen maar dat zijn atteveld en wetzel zelf geweest.

frans,janusz en ondergetekende hebben dit ook bevestigd gekregen van mensen in de club.
Dat er nu ineens gezegd word dat we het met deze groep ook gaan reden ben ik het mee eens maar is niet volgens de afspraak.

Ik kan dan best ook wel begrijpen dat veel supporters op dit moment teleurgesteld zijn 
we hadden toch wel gehoopt om naar boven te kijken en wie weet in het linker rijtje.

Verder zie je bij veel shouts staan dat we RKC EN RODA eventjes onder ons gaan houden nou ik denk dat het niet zo makelijk is roda had gewoon een leuke ploeg maar draaide voor geen meter en dat zal echt geen twee jaar achter elkaar gebeuren en rkc heeft een dodelijke voorhoede met benschot in de spits.

Misschien komt er nog wat maar dat is mede afhankelijk van wie er vrij komt en wie er naar den haag wil.
0
Donderdag 9 juli 2009 om 08:48 uur

Draaikontje

1 schreef:

wat een pannenkoek die wetzel wat een kk kneus en hij zei eerst dat heel den haag aan het wachten was op de verkoop van elia zodat we spelers kunnen kopen wat een kneus
Wetzel heeft een hoop goed gedaan voor ADO maar het blijft een beetje een draaikontje; waarom genoegen nemen met minder en dan ook nog eens in termijnen? Elia had heus wel verkocht geworden, misschien niet nu maar anders wel in de winterstop. Bij Twente hebben ze ADO gewoon genomen, niet leuk voor ons maar wel slim van ze. Die leepheid ontbreekt bij ons, net zoals Wetzel blijkbaar niet ziet dat er naast een spits een rechtsbuiten en een rechtsback nodig zijn. Hopen dat Bodde snel wordt verkocht (en dat we daar wel de volle 50% voor krijgen) zodat er wat meer mogelijk is.
0
Woensdag 8 juli 2009 om 16:32 uur

Advertentie

FC Den Haag!

Wetzel in de VI over Elia transfer:

Uiteindelijk hebben we genoegen genomen met een iets lager percentage dan waar we eigenlijk recht op hadden. Het exacte bedrag hou ik voor me, maar wij zijn heel erg blij met deze transfer. We hebben meegewerkt omdat de deal anders misschien niet was doorgegaan, alle partijen moesten water bij de wijn doen. Den Haag gaat het extra kapitaal in principe niet aanwenden voor het aantrekken van nieuwe spelers. Het geld gaat in de begroting voor de komende jaren, daar hadden we ook al op gespeculeerd. We zijn in één klap weer een stuk gezonder geworden.

En over nieuwe spelers:

We hopen nu alleen nog op een nieuwe spits, maar komen alleen in actie als we iemand kunnen krijgen die echt beter is dan wat we al hebben.
0
Woensdag 8 juli 2009 om 16:10 uur

ADO voor altijd

Ik ga geen kritiek leveren op Wetzel of wie dan ook, ik denk dat ze hun uiterste best doen om ons ADO naar een hoger plan te brengen, alleen begrijp ik de tegenstrijdige berichten niet van zowel Wetzel als Altteveld. De ene keer hebben ze het er over dat er enkele versterkingen  komen en de andere keer zeggen ze dat er niets meer bijkomt omdat er geen geld is.
Ik denk dat er wel genoeg geld is (heb het dan niet over transfergeld van Elia) maar over de vele tonnen (miljoenen) die bespaart worden door salarissen van spelers die weg zijn. We hebben toch echt versterking nodig voor de beide backplaatsen en een scorende spits. Middenvelders genoeg, dus dat hoeft niet. Ook ben ik van mening dat er weleens wat meer opening van zaken gegeven mag worden naar de supporters toe, het lijkt nu op wel berichtgeving van het oostblok.
0
Woensdag 8 juli 2009 om 14:06 uur

back

Aad schreef:

Zou dat ge-OH over Wetzel dat nu al bijna anderhalve dag duurt eens kunnen ophouden?

Laten we maar weer eens fijn gaan speculeren over spelers die we wel of niet nodig hebben, als die tenminste willen én te betalen zijn.

Wat mij betreft: Graag een goede spits erbij (wie ????), maar komt ie er niet dan heb ik nog vertrouwen over de goede afloop van komend seizoen.
Inderdaad, stop dat geOH over André.
Laat hem rustig zijn goede werk doen.
En de spits? Wat mij betreft de snelle, jonge Lens van AZ. Dat zeg ik al maanden. En Luyks ook graag. Prima speler voor verschillende posities en als vervanger voor Rankovic. Die kan standby worden.
0
Woensdag 8 juli 2009 om 12:49 uur

Aad

Zou dat ge-OH over Wetzel dat nu al bijna anderhalve dag duurt eens kunnen ophouden?

Laten we maar weer eens fijn gaan speculeren over spelers die we wel of niet nodig hebben, als die tenminste willen én te betalen zijn.

Wat mij betreft: Graag een goede spits erbij (wie ????), maar komt ie er niet dan heb ik nog vertrouwen over de goede afloop van komend seizoen.
0
Woensdag 8 juli 2009 om 11:48 uur

MikeDH

Vlakko schreef:

Gun gaat naar Twente, daar ben ik voor 99% zeker van. Mocht dat op die ene 1% niet rond komen en hij heeft op 30-8, 23:30 nog geen club (wat mij onwaarschijnlijk lijkt) komt ie wel naar Den Haag om zich in de picture te spelen voor een half jaar. Die jongen kan nog 1x een klapper maken en weet dondersgoed dat hij in een aanvallend team van zeer veel waarde is/word. Helaas zijn wij dat nog niet.

Als ie daar klaar is, is ie helaas te oud voor ons.
Kans is groot dat hij naar Twente gaat, maar ik zie Twente ook andere dingen doen waar v.d Gun niet in het plaatje past.

Vergeet ook 1 ding niet als je in een aanvallende team speelt krijg je ook meer trappen als spits en aangezien v.d Gun fysiek niet zo sterk is, ben ik bang dat het maar 10 a 15 wedstrijden bij Twente dit seizoen gaan worden.
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 23:24 uur

Nu online

Aad, Haraldberg1, Erik070, CashD070, Tuurke63, fcdh-denhaag en 214 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4