Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

Zuiderparker schreef:

Hlemaal mee eens; heb ff naar het hele programma gekeken en kom als er niks geks gebeurd tot zo`n 38 tot 40 punten maxiimaal. Dan eindig je misschien op plek 12, maar net zo groot is de kans op het net ontlopen van NC Play-offs...
met dit spelersmateriaal, het liefst natuurlijk nog wel een Linksback en een rechtsbuiten erbij halen, moet een goede trainer toch met vrij weinig moeite rond de 12e plaats moeten kunnen eindigen.

Ik vindt het dus wat dat betreft geen ambiteuze doelstelling!

Zwakke broeders eredivisie 2012/2013:

Willem II
RKC Waalwik
PEC Zwolle
VVV

Teams in financieel nood en dus geen budget om te versterken, smalle selecties:

NAC Breda
FC Utrecht


Dit soort clubs moet je best onder je kunnen houden. Teams die gelijkwaardig zijn:

NEC
Roda JC
Heracles

Teams die relatief gezien niet veel sterker zijn:
FC Groningen

Kortom, we zitten qua budget rond de 12e plaats en qua spelersmateriaal zeker ook, nu nog de trainer.
0
Donderdag 5 juli 2012 om 10:17 uur

<FCDH>

Charlison Benschop dacht met John Verhoek een andere Nederlander tegen te komen in de Franse competitie, dat blijkt echter niet zo te zijn. De aanvaller verlaat Stade Rennes op huurbasis voor het Duitse FSV Frankfurt, meldt het Algemeen Dagblad.

Verhoek wordt donderdag medisch gekeurd, daarna kan de tijdelijke overstap afgerond worden. Het is voor de spits het tweede jaar op rij dat hij Frankrijk op huurbasis verlaat. Vorig seizoen speelde hij voor ADO Den Haag, hij kwam daar tot vier goals in achttien wedstrijden.

Onder trainer Benno Möhlmann gaat Verhoek spelen in de Tweede Bundesliga. Hij verkoos het avontuur boven een verhuurperiode aan Burnley of Auxerre, clubs die ook interesse hadden. Met het vertrek van Verhoek is Benschop voorlopig de enige Nederlander in Ligue 1. De spits maakte eerder deze week de overstap van AZ naar Stade Brest.

Aankomende wedstrijden
0
Donderdag 5 juli 2012 om 08:18 uur

pmc

Kees schreef:

Bovenstaande gebeurt al jaren bij ADO. Zelfs bij de jeugd is er geloof ik een diëtiste.
Specialisten
Ronald de Vries - Loop- en Coordinatietrainer
Coen van der Hoeven - Techniek trainer

Medische afdeling
Raafat Pasha - Clubarts Opleiding
Lars Bakker - Fysiotherapeut Opleiding
Orkun Buyukyilmaz - Fysiotherapeut Opleiding
Helmi de Blank - Diëtiste

Studiebegeleiding
Gerrit van Pelt - Studiebegeleider O/21 en A1
Marcel Roemers - Studiebegeleider B1 en B2
Peter Smith - Studiebegeleider C1 en C2
Henk de Ridder - Studiebegeleider D1 en D2
0
Woensdag 4 juli 2012 om 17:30 uur

BLEISWIJK-1

Prutser 070 schreef:

Dat is zeker waar, daarnaast hebben we qua kwaliteit een team beter zou moeten zijn dan Willem II, Pec Zwolle, VVV en RKC. Ik denk dat we deze zeker onder ons kunnen houden. Je zal niet veel zwakker zijn dan een Utrecht, Nac en Nec. Als je het heel goed doet kan je misschien Heracles en Groningen onder je houden, maar dat denk ik niet.

Heerenveen, Roda JC, Vitesse en Feyenoord zijn beter dan ons, die zullen om de play offs strijden. Dan komen de clubs waar je waarschijnlijk bijna geen punten tegen pakt zoals PSV, AZ, ajax, Twente. Dus waarschijnlijk eindig je tussen de 11de en 14 plek, als het mee zit hoger maar als het tegen zit kan je met deze selectie en deze coach ook echt weer tegen degradatie moeten strijden
Roda beter? Die hebben een betere trainer. Maar geen betere spelers. Vormer en Junker zijn al verdwenen.

En ik voorspel ook dat Heracles het moelijk krijgt. Een hoop spelers die nog maar een contract hebben voor 1 jaar. Waaronder Armenteros, Everton en Overtoom. Dat gaat gewoon voor onrust zorgen.
0
Woensdag 4 juli 2012 om 10:40 uur

ADOnieuwegein

janjazz37 schreef:

Toch vind ik `t een belachelijke zaak dat midden in de voorbereiding
een speler met zeker vaste waarde, eventjes elders gaat kennismaken.
Er zijn meer clubs die daar last van hebben. Die Kalas van Vitesse moet ook terug naar Chelsea, schijnbaar is dat een verplichting en ze kunnen er nooit slechter van worden :

Tomas Kalas traint vanaf woensdag 4 juli tien dagen mee bij Chelsea. De Tsjechische verdediger, verhuurd aan Vitesse, keert daarna gewoon terug in Arnhem.

Alle contractspelers van de Londense Champions League-houder moeten zich in die periode melden op Stamford Bridge. Zo kan de club, die dit jaarlijks doet, kijken hoe de spelers er voor staan.

Op vrijdag 13 juli meldt Kalas zich weer op het trainingscomplex van Vitesse. Zondag werkte hij zijn eerste training van het nieuwe seizoen af. Deze werd geleid door de nieuwe trainer Fred Rutten.

0
Woensdag 4 juli 2012 om 07:40 uur

Advertentie

Ooievaar

Als ze een beetje ambitie hebben dan spreken ze zich uit voor plek 9. Met het oog op de play offs. Plek 10 heb je helemaal geen klote aan, spreekt ook totaal geen ambitie uit. . Overigens zie ik dat ook niet gebeuren met deze verdediging die zo lek als een mandje is.

Vleugelbacks zijn zeer zwak te noemen. Selectie is kwalitatief zo wie zo veel te smal, achter de beoogde basis zit niet veel soeps. Dus moeten er echt niet te veel schorsingen en/of blessures komen anders zijn de rapen weer eens behoorlijk gaar. Met deze tactisch zwakke trainer is het altijd maar weer afwachten wat voor merkwaardige opstelling hij uitdoktert. Die Omeru moet hij natuurlijk wel in het centrum neerzetten.
En Rado moet hij niet elk vertrouwen ontnemen door hem te wisselen, En haal gerust twee backs. Die Supusepa is leuk voor Cambuur en Ammi kan het niet meer aan. Voorin moet er ook echt wat bij, wil je probleemloos meedraaien.

En voor het salaris wat een gemiddelde eredivisie speler vangt trainen ze wel verrotte weinig. Te gek voor woorden dat ze nauwlijks of niet een bal behoorlijk kunnen verplaatsen, of schieten met hun niet schietbeen.

Zo goed als Sneijder hoeft echt niet, maar het is natuurlijk niet uit te leggen dat ze eerst een bal goed moeten leggen voordat ze er wat behoorlijks mee kunnen doen. Uiteraard is dat te trainen. Valt een wereld te winnen ook voor ADO. What`s in a name(...)
0
Maandag 2 juli 2012 om 19:39 uur

supporter-noord

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Ed de Goey in beeld bij ADO
ADO Den Haag zou Ed de Goey graag binnenhalen als keeperstrainer. De functie is vacant sinds het vertrek van Max de Jong.
Lees het nieuwsbericht
Keeperstrainer.... af en toe vraag ik me wel eens af of zoiets nou nodig is. Als je al jaren meedraait als keeper, dan weet je toch wel intussen hoe je moet trainen en zeker als je bij verschillende clubs hebt gespeeld. Je maakt mij niet wijs dat die keepers regelmatig iets nieuws leren. Zoiets kan de clubtrainer ook wel doen. Op den duur heb je gewoon ervaring en weet je hoe het moet. Lijkt me toch wel een post waarop de club kan bezuinigen.
Net als een spitsentrainer, pfff. Heb je ook een backtrainer ? of een middenvelder trainer ?
Een trainer om de trainer te trainen lijkt me ook wel handig
0
Maandag 2 juli 2012 om 12:24 uur

Langebach2

ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn: ,,Tevreden met de nieuwe aanwinsten”
29 juni 2012 om 23:26
Bij ADO Den Haag werden vrijdagmiddag op het trainingscomplex in het Zuiderpark de nieuwe spelers gepresenteerd, die de club tot nu toe heeft aangetrokken. Van de acht nieuwelingen, werden er zes aan de media voorgesteld. Twee spelers, Wormgoor en Meijers, waren in een eerder stadium al gepresenteerd.



Foto`s: Pieter van der Togt



De media wist het Zuiderpark te vinden en niet alleen de lokale en regionale media, ook Eredivisie Live, VI en de NOS gaven acte de presence. ADO Den Haag had namelijk zes nieuwe spelers te presenteren. Uit de eigen opleiding kwam Giovanni Korte over, van FC Boshuizen Garry Mendes Rodrigues, Dion Malone van Almere City FC en verder de uit de eredivisie afkomstige spelers Rydell Poepon (De Graafschap), Danny Holla (FC Groningen/VVV Venlo) en Kevin Jansen (Excelsior).




Vlnr Steijn, Danny Holla en Cees Driebergen Rydell Poepon tekent zijn contract bij ADO




Eerder waren al aan de pers voorgesteld Vito Wormgoor (De Graafschap) en Aaron Meijers (RKC Waalwijk). Later sloten zij ook aan voor de gezamenlijke foto met alle nieuwelingen. Acht nieuwe spelers, waarvan een groot deel al de nodige eredivisie-ervaring heeft. Blijft het hier bij voor het komende seizoen?



Trainer Maurice Steijn: ,,In principe wel, al blijven wij natuurlijk alert voor nog een aanvaller aan de rechterkant. Maar dan moet het wel direct een versterking zijn. Ook is belangrijk hoe het gaat lopen in de oefenperiode.”




Zes nieuwelingen tonen hun ADO-shirt Veel media aanwezig bij spelerspresentatie



Is de linkerkant verdedigend niet wat zwak bezet, met alleen Christian Supusepa? Steijn: ,,Dat is wel waar, nu ook Filip Lusik is vertrokken. Aaron Meijers zou er in nood ook kunnen spelen. Wie weet komt er voor die positie nog `iets voorbij`”. Belangrijk voor de Haagse trainer is, dat er komend seizoen te kiezen valt. Voor veel posities zijn meerdere spelers inzetbaar.




Giovanni Korte: ,,Geweldig om erbij te zijn" Trainer Maurice Steijn is tevreden



Onbekende in de groep van acht is Giovanni Korte. Met hem is het de laatste jaren hard gegaan. Korte: ,,Ik speelde in de A-jeugd van GDA. Vorig jaar werd ik naar de jeugd van ADO gehaald omdat men om een spits verlegen zat. Ik heb bij de Onder 19 afgelopen seizoen 21 goals gemaakt, terwijl ik nog niet eens alle duels heb meegedaan. Nu meetrainen met de A-selectie, geweldig toch!” Giovanni Korte is de zoon van Eki Korte, zelf ook ooit speler bij ADO Den Haag en thans trainer van het Zoetermeerse DWO. Vader Korte berichte Haaglandenvoetbal vanuit zijn vakantieadres in Turkije: ,,Het is hier geweldig, prachtig weer, maar ik bvaal er wel van, dat ik niet aanwezig kan zijn bij de eerste training van mijn zoon. Maar trots ik ben natuurlijk heel trots.”



© Haaglandenvoetbal.nl



0
Zaterdag 30 juni 2012 om 21:30 uur

Ooievaar

janjazz37 schreef:

Tot nu toe zijn er m.i. best aardige spelers gehaald. Van de vlag uithangen kan echter geen sprake zijn zolang enkele posities uitermate
zwak zijn bezet. Denk dan aan b.v. vooral de l.back.
Rechstachter ook al niet sterk, om over de vleugelspitsen maar te zwijgen. Een ploeg is net zo sterk als zijn zwakste schakel.
Als er niks meer bijkomt, dan breek je geen potten met dit team.

Plekkie 12-15 maximaal
Dat is nog een stappen maken. Overigens is de trainer met die onbenul van een Van Leeuwen de zwakste schakel.

Wordt het begrotingstekort alleen maar fors groter. Oh nee, wacht die onbaatzuchtige zaken man - ben even zijn naam kwijt - die doet de palen in de uitverkoop. Komt het toch nog goed.
0
Donderdag 28 juni 2012 om 19:15 uur

fcdenhaag75

Volgens mij mag je blij zijn als je volgend jaar niet degradeert.Heb weinig vertrouwen in de trainer.
0
Donderdag 28 juni 2012 om 16:28 uur

Nu online

lulijzer, wijstaanboven, The Hague FC, jbdh, Franky, wiegah070, Aad, S.upporter, haagse chick en 213 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Jong Ajax 6 - 8
12 FC Eindhoven 6 - 8
13 FC Emmen 7 - 8
14 TOP Oss 6 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 MVV Maastr. 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2