Bert schreef:

We zijn wel eens met een beter elftal gedegradeerd dan wat we nu hebben. Zet je ADO bril eens af. Alleen RKC kunnen we hebben.
Misschien Emmen thuis nog ook. Het is allemaal te weinig.
Nergens zeg ik dat we een top elftal hebben.en ja we horen bij de degradatie kandidaten.
Maar het is een groot verschil hoe je de eerste 13 wedstrijden aan het voetballen was en wat er nu inzit.

En daarmee zeg ik niet dat je ineens linker rijtje gaat voetballen echter worden de kansen voor behoud gewoon groter.

Dan kunnen er hier wel weer een paar lopen janken
gebouwd op emotie vind ik allemaal best.

Ik zie vooruitgang en of dat genoeg is ,ik kan niet in een glazen bol kijken .

Snap shorters echt niet die naar 13 wedstrijden hebben gekeken wat gewoon brandhout was waar kinderen over het veld liepen en nu gaan lopen zeiken dat het allemaal zo slecht is ,wat had je verwacht dan dat met janmaat en vejicovic die allebij lang niet gevoetbald hebben je ineens de steren van de hemel gaat spelen.

Nou daarvoor lopen er gewoon weg nog iets teveel spelers die uit de eerst 13 wedstrijden zo onzeker zijn en waren dat je dit in 2 wedstrijden echt niet gelijk terug draait.

We hebben geen spelers als messi of Ronaldo die er gelijk kunnen staan .

0
Donderdag 14 januari 2021 om 00:03 uur

Langebach2

BLEISWIJK-1 schreef:

Tegenvaller en doorgaan. Maak me meer druk om de fysieke gesteldheid van de spelers dan het voetbal.

Janmaat heeft een paar weekjes nodig. En we moeten hopen dat Beijen snel fit is. Want ik vind dat Pinas wel degradatie uitstraalt.

Vandaag gewoon 4 doelpunten weggegeven.
Fysiek is een probleem, maar groot genoeg die selectie om tegen Vitesse een B elftal op te stellen. Laat dat lopen en alles doen om de wedstrijd in Emmen te winnen. AZ kan een wedstrijd worden waar je een per ongeluk een punt pakt.
0
Woensdag 13 januari 2021 om 22:10 uur

Rob2002

Een van de betere wedstrijden van ADO. Tot de 0-2 ben je gewoon de betere.
De gretigheid bij de actie voor de 0-1 door mekaar op de helft van de tegenpartij in de weg te lopen doet eigenlijk je de das al om.

Jammer. Maar het is een wereld van verschil ten opzichte van de eerste seizoenshelft.
0
Woensdag 13 januari 2021 om 22:09 uur

wdr

Als je de clubs en statistieken van Giakoumakis en Karelis vergelijkt, is e rgeen groot verschil. Is ook een goj bij wie het gaat lopen en bij wie niet.
0
Woensdag 13 januari 2021 om 21:52 uur

troje

Drie wissels, de spelers eruit mogen tien strafrondjes rond het stadion lopen.
0
Woensdag 13 januari 2021 om 21:30 uur

KR96

Thehague070 schreef:

Haal Pinas er maar uit... Dit word niks zo...
Goossens idem wat mij betreft. Gaarne iemand die nog wat kan lopen
0
Woensdag 13 januari 2021 om 20:30 uur

DHFC070

Strafschop VVV.
Wat een kneuzen actie Janmaat en Goossens lopen elkaar in de weg en Pinas onnodig aan de noodrem.
Lekker begin man man.
0
Woensdag 13 januari 2021 om 20:14 uur

GroenGeelHart070

Laten we hopen dat het voetballend steeds beter gaat en dat ze conditioneel sterk(er) zijn. Ik verbaas me er vaak over hoe afgemat de meeste spelers in de ED erbij lopen, hoe bestaat het?!
0
Woensdag 13 januari 2021 om 19:57 uur

Kingfc

Tommy schreef:

We hebben deze overwinning vanavond gewoon nodig. We moeten bij blijven bij vvv en rkc.
En na rkc hebben we dus gezien dat zelfs als het moet het dus kan.
Ik hoop op 2-1 maar de verdediging zal beter moeten zijn over 90 minuten dan de 2e helft tegen rkc.

Come on the hague
Als ze maar een beetje druk blijven geven en niet achteruit gaan lopen net als de 2de helft tegen rkc. Dan lig je weer met je reet op je eigen 16 en word het weer billenknijpen.