Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

marcellino

miq72 schreef:

Ten eerste zegt oefenvoetbal helemaal niets!!!!!!! ten 2e waren we 2 klassen beter dan dordrecht zonder ammi ,pique ,buis en v/d berg .Daarnaast speelden we ook nog een half uur met het 2e eltftal .En of we winnen ,verliezen of gelijkspelen tegen oss is ook totaal onbelangrijk en zegt ook niets!!!Ik heb vanavond naar rkc-psv zitten kijken .Had bij rust 4-0 voor rkc kunnen staan .daaruit moeten we dus volgens jou concluderen dat rkc beter is als psv .Dus lul aub niet zo dom met dat we niet beter zijn als de top van de 1e divisie ,want dan begrijp je er echt niets van .
even iets anders powel gelijk ruilen tegen de spits van rkc benschot.

koevermans zou het top vinden als hij zou komen maar na vanavond geef mij benschot maar serk snel en doel gericht
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 22:31 uur

miq72

Bert schreef:

Ammi is ook veel geblesserd dat is toch een feit.
Wat zit daar dan achter Tillema? Hese? Kum?

Janmaat ook ok maar dat was een slepende blessure terwijl hij nu fit is.

Shoef Shoef is te duur maar dan ga je mij herhalen.

En omdat V Zanen en Schaken volgens jou geen versterkingen lijken moeten er andere namen komen. Ben jij de kenner dan?
Je zal toch in de eerste divisie moeten gaan shoppen als je betaalbare spelers wil. Wat wil je dan??

mmm........ vond je aardiger toen ik je persoonlijk sprak dan hier op de shoutbox
Ik denk dat we moeten beginnen met seaijs terug halen ,want ik vind hem niet minder dan Horvath en ook kan die als vervanger van ammi fungeren .

Daarnaast zou ik jonathan reis van psv huren of Bodul van Ajax voor in de Spits .

Meer als dat vind ik persoonlijk niet nodig .
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 22:13 uur

marcellino

Jongens we weten totaal nog niet waar we staan.

Het lijkt mij dan ook totaal zinloos om nu al iemand af te branden.

we beginnen dit jaar opnieuw met ricky erbij .
en in mijn ogen twee super talenten ignacio en vicento/
en er komt echt wel wat bij want ook atteveld heeft toch wel gezien dat je met powel op dit moent de oorlog niet gaat winnen.

Ik hoop natuurlijk dat jullie mij allemaal afmaken over een paar maanden want dat zou betekenen dat powel het wel goed heeft gedaan maar ik vrees het ergste,nee een goede bewegende spits is zeer welkom.

verder mensen laten we positief zijn want den haag leeft en wie had dat een par jaar geleden verwacht
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 18:37 uur

Vincent

Ik heb het nog niet kunnen controleren, maar ooit waren er een hoop mensen die blij waren dat hij naar ado zou komen..
Als je dan weg mag bij excelsior en nu naar helmond sport mogen we blij zijn dat het toen niet gelukt is


Johan Voskamp heeft een tweejarig contract getekend met Helmond Sport. De 24-jarige aanvaller komt transfervrij over van Excelsior.

Voskamp stond vier seizoenen onder contract bij de Rotterdamse club. Het afgelopen half jaar speelde hij op huurbasis voor RKC Waalwijk. In totaal scoorde de spits 28 keer in 108 competitiewedstrijden.

Vorige zomer stond Voskamp nog nadrukkelijk in de belangstelling van ADO Den Haag. Excelsior liet de aanvaller destijds niet gaan, maar ziet hem nu transfervrij vertrekken.

0
Dinsdag 7 juli 2009 om 16:57 uur

Vincent

Er heeft zich nog geen nieuwe club gemeld voor ricky:
Hoop dat RKC hem een waardig afscheid geeft

Rick Hoogendorp komt komend seizoen uit voor de amateurs van Scheveningen. De 34-jarige spits speelde afgelopen jaargang voor ADO Den Haag.

De Hagenaars huurden Hoogendorp van VfL Wolfsburg. Bij de Duitse kampioen liep zijn contract af. De aanvaller begon zijn professionele carrière bij ADO Den Haag, waarna hij in Nederland actief was voor MVV, Dordrecht `90 en RKC Waalwijk. Hij speelde 442 competitieduels in de Ere- en Eerstedivisie en scoorde daarin 177 keer, waarvan honderd keer op het hoogste platform.

Zijn avonturen in het buitenland brachten niet waar hij op hoopte. Zowel bij Celta de Vigo en VfL Wolfsburg slaagde Hoogendorp er niet in een vaste waarde te worden. In dertig wedstrijden in de Spaanse en Duitse competitie trof hij slechts eenmaal doel
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 16:54 uur

MikeDH

fcdh sassem schreef:

- hij heeft met zijn rare opstellingen,laffe tactiek en wissels er voor gezorgd dat wij een aantal wedstrijden onnodig hebben verloren of gelijk gespeeld. anders hadden we zeker minimaal 3 plekken hoger geeindigd

-Hij heeft Milic voor een buitenproportioneel salaris hierheen gehaal  € 400.000 per jaar. Prijs kwaliteit staat absoluut niet in verhouding speeltijd 0,0. Nu doet hij het iets beter maar is zijn salaris absoluut niet waard dus kapitaalvernietiging.

-HIj heeft de meest attractieve speler die we in jaren gehad hebben voor een appel en een ei weggedaan naar turkije. Hursut Meric.

-Hij heeft voor 600.000 en een giga salaris topper Barry Powel aangetrokken. Wederom kapitaal vernietiging.

-Wetzel heeft drie spitsen aangetrokken in 1 seizoen carraciolo, Powel en Milic die bij elkaar 2 doelpunten hebben gemaakt.

-Toen het slecht ging met Den Haag ging hij de supporters de schuld geven. Zij waren te fanatiek waardoor er teveel druk op de ploeg kwam te staan. en na 1 wedstrijd ging hij over het slechte gedrag van de supporters praten om de aandacht van zijn wanprestaties af te leiden

-hij wilde een erehaag voor ajax

-4 wedstijden voor het eind heeft hij de ploeg in de steek gelaten. hij bracht dit als een moedig besluit maar was gewoon bang dat hij bij een degradatie oo niet meer als td door zou kunnen en dus ontslag zou krijgen omdat de situatie  niet meer werkbaar zou zijn.

-van de door hem aangetrokken spelers kaya, de meersman ,soltani,ammi, pique,buys,dereijck,carraciolo,waterman,powel,milic,horvath.
presteren alleen ammi,buys,dereijck en pique constant de rest presteert zeer matig tot slecht waarbij powel,milic en waterman erg dure jongens zijn.

het is wel een nette man in een mooi pak en hij kan ook lekker lullen. het draagt allemaal bij tot een goed imago. laten jullie je verder maar lekker zand in de ogen strooien

Laten we beginnen met 1.

Wetzel is op dit moment TD en geen trainer, dus tactiek enz is niet meer van toepassing.

2.

Milic kost zoveel omdat hij buiten de EU valt en Milic is nog lang niet afgeschreven en ook nog jong.

3.

Meric was een leuke speler maar kon geen hele wedstrijden op dat niveau spelen.
Het was een breekijzer en wou zelf ook graag weg naar zijn geboorte land.
Eind van het seizoen liep zijn contract af en hij wou niet verlengen, dus goede deal voor een ton.

4&5

Powel is inderdaad duur geweest en heeft het nog niet gebracht, miskoop misschien maar de aanvoer was ook niet altijd geweldig.
En helaas heeft DH niet de mogelijkheden om gelijk een top spits te halen, dus moet je het met dit soort spelers doen.

6.

Hierbij zaten ook aankopen voor de eerste divisie, dus logische dat spelers door de mand vallen.
Maar Waterman en Soltani hebben wel punten gepakt voor DH.

7.

Erehaag is afkomstig van v.d Kallen onze redder.

8.

Dat hij 4 wedstrijden voor het einde stopte heeft goed uitgepakt dus dat is zeiken wat je daar doe.

Dus mijn tip aan jou, haal het zand een keer uit je ogen die je nog schijnbaar in je ogen heb zitten van de tijdperk Jansen/Veen.
Gaat eindelijk goed met de club en dan nog lopen mensen te zeiken.....


0
Dinsdag 7 juli 2009 om 15:05 uur

supporter-noord

`Te koop: de 

nieuwe Pelé`

07/07/2009 11:34

Tijdens de wedstrijden van de Verenigde Staten in het toernooi om de Confederations Cup was er zo nu en dan een glimp van hem op te vangen als de camera gericht was op de dug-out. Freddy Adu (foto) kwam zelf namelijk geen minuut in actie in Zuid-Afrika. Geen enkele keer vond bondscoach Bob Bradley het nodig de spits te laten invallen.

Of de ploeg nu een voorsprong moest verdedigen of een achterstand moest goedmaken, geen enkele keer had Bradley aanvaller Adu nodig. Misschien niet opmerkelijk gezien zijn leeftijd; Adu is pas twintig jaar. Maar wél opmerkelijk gezien zijn reputatie. De jonge voetballer was op zijn veertiende jaar al de beste van de wereld.

Op die leeftijd mocht hij reeds invallen voor zijn eigen club DC United tegen de San José Earthquakes. Op twaalfjarige leeftijd was Freddy Adu al ontdekt op de jeugdtoernooien door de scouts van Internazionale, Chelsea, Manchester United, FC Barcelona én PSV. De Nederlandse superscout Piet de Visser was gek van hem en zei het wonderkind al te hebben ontdekt toen hij
nog in Ghana woonde.

Dat leek wat overdreven, omdat Freddy op zijn achtste met zijn ouders al was geëmigreerd naar de Verenigde Staten. Tenminste, als dat laatste klopt. Over zijn leeftijd heersen namelijk nogal wat twijfels. Kleine Freddy is officieel op 2 juni 1989 geboren in de Ghanese stad Tema, maar er zijn nogal wat scouts die 1984 aanhouden als geboortedatum. Het zou kunnen verklaren waarom Adu zo vroeg al met kop en schouders boven zijn leeftijdgenoten uitstak.

Op zijn veertiende jaar tekende hij reeds een megacontract met Nike en werd hij gelanceerd als `de voetballende Michael Jordan` en `de nieuwe Pelé`. Het wonderkind is echter nog steeds niet opgegroeid. Freddy Adu koos destijds ervoor in de Verenigde Staten te blijven om zich daar te ontwikkelen als voetballer en legde alle buitenlandse droomaanbiedingen naast zich neer. In die tijd heeft hij zich nooit verder ontwikkeld.

Tijdens het WK Onder-20 van 2005 in Nederland was Adu onzichtbaar. Hij kreeg al in januari 2006 zijn eerste speelminuten in het grote nationale team, maar is nog steeds een wisselspeler. Adu was vooral een mediafenomeen, iemand die optrad in talloze commercials en werd gehypet als talent, maar die zijn status geen enkel moment kon waarmaken op het veld.

In 2007 kreeg hij eindelijk zijn Europese transfer. De topclubs die eerder voor hem in rij stonden, waren inmiddels verdwenen. De Portugese grootmacht Benfica was voor anderhalf miljoen euro nog wel bereid een gokje te wagen en legde hem een vierjarig contract voor. Adu veroverde in zijn eerste seizoen echter geen enkele keer een basisplaats. Elfmaal mocht hij invallen in de Portugese Liga, twee keer in de Champions League en één keer in een wedstrijd om de UEFA Cup.

Zijn dieptepunt beleefde hij in de uitwedstrijd tegen Naval, toen hij een kwartier voor tijd mocht invallen veertien minuten later weer van het veld werd gehaald. Vorige zomer werd het voormalige
wonderkind door Benfica uitgeleend aan AS Monaco, maar daar herhaalde de geschiedenis zich. Slechts één bekerwedstrijd mocht hij in de basis beginnen en daarin werd hij twintig minuten voor tijd gewisseld. Verder mocht Adu negen keer invallen in de Franse Ligue 1.

Dit seizoen keert hij terug naar Benfica, dat al heeft laten weten dat het openstaat voor elk redelijk bod. Te koop: de nieuwe Pelé. Speelde de laatste twee seizoenen geen volledige wedstrijd, maar is pas twintig jaar. Of is het toch 25?

Taco van den Velde bron vi.nl

Lijkt me een gokje waard. Stel dat hij het ineens gaat doen, dan hebben we de jackpot. Misschien meer een mentale kwestie maar daar is aan te werken. 
Ik zeg.........kopen !!! 

0
Dinsdag 7 juli 2009 om 12:38 uur

miq72

Midden-Oost schreef:

Atteveld heeft zelf gezegd dat de doelstelling weer handhaving is. Wordt dus gewoon weer een jaartje billenknijppen ook voor jou, niks meer en niks minder. Kan er ook niks aan doen tuthola.

Tuurlijk zegt atteveld naar de media dat handhaving de doelstelling is .Intern is kampioen worden van het rechterrijtje echter de doelstelling .Ik heb hier al gelezen dat we geen betere ploeg hebben als vorig jaar ,maar datr is natuurlijk absolute waanzin .Vorig jaar begonnen we uit tegen sparta met een middenveld van cornelisse ,ranko en resodihardjo .Je wou toch niet zeggen dat derijck ,v/d bergh en buis niet een veel en veel beter middenveld is .Buiten dat komt er echt nog wel een spits bij de komende weken ,zodat we ook voorin beter zijn dan vorig jaar .Achterin zijn we ook niet minder dan vorig jaar en zit er ook nog wat aan te komen , dus hier lopen te verkondigen dat we weer een jaartje moeten billenknijpen is wel heel erg voorbarig en ook absoluut niet reeel .
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 12:14 uur

Advertentie

Midden-Oost

Ooievaar schreef:

Paar dagen er tussen uit geweest, dus even teruglezen. 

Weet niet hoe je aan je informatie komt maar de inactiviteit wordt hierdoor aardig verklaard. Het AD van vandaag bevestigt vrees ik je gelijk. Zeker als je het commentaar over de verkoop van Elia leest dit m.b.t. tot de begroting. Kan je zo je vraagtekens bij plaatsen.

Dan ga ik er maar vanuit dat er niets bijkomt. Kan het hooguit meevallen. De selectie is te smal en dat kan ons aardig op gaan breken.

Het verwachtingspatroon geschetst door de leiding van ADO staat inderdaad -  tot nu toe althans - op gespannen voet met de realiteit. Jammer (...)

Klopt helaas Ooievaar,

De club had vorig seizoen een exploitatietekort van 1,5 miljoen euro`s. Het geld van Elia kan dit gat dichten. Verder heeft Atteveld in het AD aangegeven dat er naast een keeper (is inmiddels binnen, Waterman) nog gezocht wordt naar een spits. Aangezien er dan namen opduiken van een Oper, Oost en Beukering hoeven we daar dus ook niet wakker van te liggen. Voor de rest is Atteveld tevreden over zijn `volwassen` selectie. 

Atteveld spreekt i.t.t. de rest van ADO gewoon over handhaven en niks 12e stek. Het wordt dus gewoon weer een spannend jaartje onderin.

Zolang Bodde niet voor de hoofdprijs vertrekt, er geen stadionsponsor komt en Fit for Free voor een paar stuivers op het shirt staat, blijft het linkerrijtjje ver weg.
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 09:48 uur

<FCDH>

Ignacio: ‘Laat mij maar rustig in de schaduw opkomen’


Raily Ignacio, de van zondaghoofdklasser Westlandia overgekomen spits, mocht zaterdag tegen FC Dordrecht in de tweede helft zijn opwachting maken in het team van FC Den Haag. En de jonge spits deed dat zeker niet slecht. Haaglanden Voetbal.nl sprak nog even met hem na afloop.





Tekst: Rob Blankenstein
Foto’s: Pieter van der Togt



Raily, de zweetdruppels gutsen van je voorhoofd. Het was aanpoten vandaag!



‘Ja, het was inderdaad warm om te voetballen en een half uurtje voor het einde moesten we alles geven. Ik ben nu echt kapot, we stonden achter en uiteindelijk weten we het toch nog om te keren naar die 2-1, dus is alsnog gelukt!’



Nadat er een flink aantal wissels waren ingebracht zo’n half uur voor tijd, ging het ineens een stuk beter lopen.



‘We hadden afgesproken in de kleedkamer, dat we volop druk zouden gaan geven en dat hebben we uiteindelijk gedaan. Dan zie je dat het nog de winst oplevert en dat is natuurlijk lekker.’



Je eerste weken als nieuweling bij FC Den Haag na een succesvolle periode bij Westlandia, hoe bevalt het tot nu toe?



‘Goed, maar het is wel zwaar. Ik ben nu ook best wel moe, maar naarmate de weken vorderen dan zal ik zeker beter in conditie komen en dan komt het zeker goed.’



Wat is tot nu toe het grootste verschil in vergelijking met Westlandia?



‘Ten eerste de trainingsintensiteit en het gaat allemaal veel sneller. Conditioneel moet je gewoon goed zijn, want anders wordt je te snel moe, zoals ik nu gemerkt heb.’



Wat verder opvalt aan jou is, dat je heel goed je lichaam in de duels gebruikt.



‘Ik ben best wel een redelijk grote jongen, dus ik benut dan ook mijn fysiek en normaal gesproken beschik ik ook over een redelijke sprongkracht, alhoewel dat vandaag een beetje tegenviel, want m’n directe tegenstander wist mij steeds aan de grond te houden met wat trek- en duwwerk, maar normaal gesproken spring ik inderdaad redelijk hoog.’



Je bent net uit de amateurs bij de profs, steek je ook al het nodige op van de meer ervaren jongens zoals een Powel en een Cornelisse?



‘Ik leer vooral van ze wanneer je je rust moet pakken en je adem moet bewaren voor de momenten wanneer het er echt op aankomt. En op de training zie je uiteraard ook dingen waar je je voordeel mee kunt doen, maar ik kom van de amateurs en ik moet geduld hebben. Dat heb ik ook en ik heb een tweejarig contract, dus laat mij maar voorlopig rustig in de schaduw opkomen, dan vind ik het goed!’



Komende week gaan jullie op trainingskamp naar Garderen, dat zal aanpoten worden, vooral op conditioneel gebied!



‘Ja, het gaat zeker een heel zwaar weekje worden, maar ik denk dat de technische staf ons zeker ook genoeg rust zal laten nemen!’



Bron: www.haaglandenvoetbal.nl

0
Maandag 6 juli 2009 om 20:13 uur

Nu online

Erik070, Aad, Koosjuh, Edwin Post, zuiderwijk, Ronaldo, Haraldberg1 en 291 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4