Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

oodh

Prutser 070 schreef:

Dat zou echt te stom voor woorden zijn inderdaad, mag toch aannemen dat dit geen optie is. Zelfs voor Steijn niet, er zal echt nog een linksback moeten komen.
Een linksback is bij Steijn geen enkele prioriteit. Hij had het altijd alleen maar over een spits (Poepon dus) en nog iets voor voorin (buitenkansje). Nee, we hebben een geweldige selectie voor- en achterin. En dan ook nog eens met zo`n trainer, loop er niet warm van.
0
Donderdag 28 juni 2012 om 14:00 uur

D.H.zuid-west

BLEISWIJK-1 schreef:

Volgens mij kijken jij en Dave er niet goed naar. Het principe is inderdaad 4-3-3 en hier zal Steyn niet vanaf wijken.

Je hebt aanvallende middenvelders, met nagenoeg geen verdedigende inbreng. Hier vallen Chery en misschien Mendes Rodriquez onder. Als je met 1 van deze spelers speelt moet je eigenlijk met twee verdedigende middenvelders spelen. Of in iedergeval middenvelders die verdedigend veel werk verzetten.

Toornstra als aanvallende middenvelder loopt veel en werkt hard. Maar is verdedigend wel zwak. Toornstra samen met bijvoorbeeld Chery werkt dan ook niet. Aan de andere kant als je met Toornstra speelt hoef je niet met pursang twee verdediggende middenvelders te spelen. Je kan dan ook met Holla (verdedigend) en Meijers/Jansen kunnen spelen.

Meijers en Jansen zijn nou ook net middenvelders die je niet als verdedigend of aanvallend kan bestempelen. Het zijn alle twee lopende middenvelders. Ze zitten er een beetje tussenin.

Holla heeft duidelijk aangegeven dat hij het sterkst is als hij verdedigende middenvelder speelt. Hij zal ook zo goed als zeker een basisplaats krijgen. Maar als Holla geblesseerd raakt of geschorst is, heb je wel een alternatief nodig. Visser lijkt het eerste alternatief te worden.

Dan blijven Rado en Mulders over. Aangezien 7 middenvelders (incl. Rodriquez) aan de magere kant is hebben we in iedergeval nog 1 van deze twee spelers nodig.

Je kan er trouwens wel vanuit gaan dat we met drie middenvelders gaan spelen. Waarvan Holla en Toornstra sowieso een basisplaats hebben. Wie de derde middenvelder wordt is even afwachten.

We kunnen gezien de tactische overwegingen toch wel stellen dat dit aantal middenvelders geen overbodige luxe is. Misschien dat Rado of Mulders nog kan vertrekken.

Prima shout.

Om optimaal te kunnen genieten van de aankopen en het maximale rendement uit de groep te halen zou ik onze trainer graag verzoeken om nu toch echt naar 4-4-2 over te stappen. Kan Meijers ook meedoen en ben je van het aankoopprobleem van een rechtervleugelspeler af.
Vincento/Poepon in de spits en v. Duinen als reservespits.

Absolute noodzaak blijft wel de aankoop van een echte LB (dus niet weer een LM opstellen als LB svp).
0
Donderdag 28 juni 2012 om 11:33 uur

Ooievaar

ADOnieuwegein schreef:

Meneertje vind alles 10 x mooier en groter als bij ADO. Ja dat had ik hem ook wel kunnen vertellen. Maar dat hij zich zo laat gaan. Is hij vergeten hoe hij vanaf 2007 de kans kreeg bij ZIJN cluppie ADO, vanuit de 3e klasser Vredenburch?? Is hijh vergeten had hij op handen werd gedragen, ook na zijn liedje op de bar in het supportershome, dat de supporters bij Utrecht-uit allemaal een shirt droegen om hem te steunen toen hij zijn schorsing uitzat?? Of is hij vergeten dat de laatste jaren in het Zuiderpark ook 2 tot 3 duizend man aanwezig waren bij de 1e training met een hoop vuurwerk?? Als het dan echt 10 x meer was, dan hadden er vandaag 30duizend man in de Kuip gezeten, nou het waren er maar 8000 volgens de laatste berichten.

Maar bedankt Lex, dat je, sinds je vertrek, nog geen 1 dank woord heb uitgesproken aan JOU cluppie ADO of de supporters die jou altijd hebben gesteund !!! Weggooier!!!!!!!!!
Hoort aleemaal bij het spel. Hij kan moeilijk zeggen dat hij hoopt dat hij hoopt dat de Kuip in brand vliegt. Hij is weg en dat is voor iedereen beter.

Ik hoop dat Feyenoord Fenerbahce loot en dat Lex uit de winnende maak.
Kan je al die snorren wegdragen. Lachüh toch?

Maar als ze met 12-0 verliezen vind ik het ook geschetûh.

Ik hoop dat ADO nog wat spelers haalt voor de backposities en voorin.
Achterin is het brandhout. Ik zeg het maar alvast.

Plus een TD een trainer en een hoofd opleiding die verstand van zaken heeft. Zou graag een jongen als Grunholz bij ons aan de slag zien gaan.
0
Woensdag 27 juni 2012 om 19:34 uur

yesyes

hjfff schreef:

Rechts heeft meer prioriteit, omdat we daar geen enkele Eredivisiewaardige speler hebben.

Chery heeft een half jaar lang bewezen er geen hout van te kunnen op rechtsbuiten.
Elbers kan lekker rennen, maar heeft geen voorzet en hij weegt 40kg.
Hij kwam zelfs opa Breuer van H`veen niet voorbij omdat deze z`n lichaam gebruikte.
Op links wel dan?? Ik vind vicento zeer zeer zwak op links. De enige keren dat ik hem goed echt vond spelen waren een paar wedstrijden toen hij als invaller erin kwam in een 4-4-2 ( dus spits eruit ) en met 2 snelle spelers voorin op de counter spelen met snelheid. Toen vond ik hem echt zeer sterk spelen. Op linksbuiten heb ik hem eigenlijk nog helemaal niks goeds zien doen. Dus als je het zo bekijkt heb je zowel links als rechts wat nodig voorin. Makkelijkste is gewoon je systeem aanpassen maar dat doet onze wereld trainer vast niet.
0
Woensdag 27 juni 2012 om 18:01 uur

BLEISWIJK-1

RKC neemt Fulham-aanvaller op proef na tip van Jol

Door Michiel van den Broek | 27 Juni 2012 om 12:19 | Bron: Voetbal International

Martin Jol (foto) heeft een aanvaller van Fulham aanbevolen bij RKC Waalwijk. Richard Barroilhet is bij de Londenaren in het bezit van een aflopende verbintenis en volgens Fulham-trainer Jol kan de negentienjarige voorhoedespeler een versterking zijn voor RKC. Barroilhet zal begin juli een proefperiode afwerken bij de Eredivisionist.

"Martin heeft ons op hem attent gemaakt. Volgens Martin is Barroilhet een interessante speler, die ook een paar keer heeft meegetraind met het eerste van Fulham", aldus Janus van Gelder, hoofscout bij RKC. "Barroilhet begint met ons aan de voorbereiding en dan zullen we binnen een wek of twee wel zien of hij meerwaarde heeft."

Barroilhet werd in 2009 door Fulham weggeplukt uit de jeugdopleiding van OGC Nice. De jongeling wist echter nooit door te breken bij de Premier League-club. Vorig seizoen werd Barroilhet enkele maanden verhuurd aan VPS uit Finland


Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/160029/RKC_neemt_Fulham-aanvaller_op_proef_na_tip_van_Jol#ixzz1yzKsw4XM
0
Woensdag 27 juni 2012 om 12:30 uur

<FCDH>

Van geel is een onbetrouwbaar mens

Mario Been is sinds zijn ontslag bij Feyenoord nooit meer bij zijn `droomclub` terug geweest. Dat zei de trainer van Racing Genk vanavond bij bij VI Oranje

Been verklaarde niet te willen natrappen, maar kon het toch niet laten om technisch directeur Martin van Geel een sneer te geven. `Ik vind hem een onbetrouwbaar mens, meer ga ik er niet over zeggen`, aldus Been, die destijds door de spelers werd weggestemd.

Zei die scheringa dit ook niet ooit over van geel? die gaf hem toen nog een stadion verbod bij az hahaha


0
Woensdag 27 juni 2012 om 08:07 uur

<FCDH>

ADO wil Lukoki, die als `panna-koning` door het leven gaat sinds hij in het duel met Feyenoord in januari 2011 Tim de Cler door de benen speelde, graag huren, maar speler én trainer willen de voorbereiding afwachten.

bron AD
0
Woensdag 27 juni 2012 om 08:03 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Rankovic trainer bij de jeugd
Aleksandar Rankovic is komend seizoen trainer bij de jeugd van ADO Den Haag. Hij ontfermt zich samen met René van Delft over de spelers onder 17.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 26 juni 2012 om 07:17 uur

Advertentie

Johannes

Even voor vriend en vijand:

Die Munsterman kwam binnen bij Twente en het duurde even, maar er gebeurde wel wat. Hij heeft de weg van de geleidelijkheid gekozen. Ook om hem hangen roddels omtrent belangenverstrengeling. De resultaten en het vernieuwde stadion zijn niet slecht, toch?

Bij Utrecht zijn ze zuur met die Van Seumeren, die constant iedereen maar ontslaat. Voetbaltechnisch is het prut (MET een TD in dienst!). Die club valt ook financieel in een groot gat als de beste man op een dag opstapt.

Ook bij Den Haag wordt gekozen voor de weg van de geleidelijkheid. Geen privégelden er meer in zoals bij Utrecht, maar groeien zoals bij Twente. Geen mega-salarissen meer, maar 3 ton max. voor de echte goede spelers. Kapitaal op het veld en dat op tijd verzilveren. Huishoudboekje op orde, inkomsten zien te vergroten. Die Van der Kallen is zo gek nog niet.

Het geroddel van de sjakie-vereniging gaat nergens over, behalve dan rancune van mensen die (eindelijk) een keer aangepakt worden bij de deur en van ex-werknemers van VdK.
Het hele probleem is het onverwachte succes geweest, met de leegloop en de crisissfeer daarna als gevolg. Succes is mooi, maar daarna waren we al onze `toppers` kwijt inclusief die trainer met z`n dikke nek. Daarna is er met noodverband op noodverband aan het lijfsbehoud gewerkt en dat zag er niet fraai uit. Nieuwe ronde nieuwe kansen; volgens het grote plan hoort aan het einde van dit seizoen minimaal plek 12 bereikt te zijn plus, nog belangrijker, zwarte cijfers in de boeken. Voor het eerst sinds mensenheugenis, en dàt is een prestatie, als het lukt.
0
Maandag 25 juni 2012 om 17:43 uur

fcdenhaag75

5 jaren plan hahaha ja is wel belooft door die kneuzen,maar ze kunnen niks waarmaken stelletje debielen in het bestuur.Hoop dat ze snel optieften net als die kut trainer.Dan kan de club misschien echt weer omhoog,want met deze mensen gaat dat natuurlijk nooit lukken die denken alleen maar om der eigen.Dat is mijn mening.
0
Maandag 25 juni 2012 om 12:36 uur

Nu online

kojak1, ADOZoetermeer, Franky, wijstaanboven, Advocado, ps070, Bollie74, Mr.070, Bleek, Lellow en 183 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Jong Ajax 6 - 8
12 FC Eindhoven 6 - 8
13 FC Emmen 7 - 8
14 TOP Oss 6 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 MVV Maastr. 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2