Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

iiii

Ik vind v beukering wel een goede versterking.
denkt trouwens dat het niet uitmaakt welke spits we halen, op dit forum zullen altijd mensen negatieve dingen eerder zien dan de positieve (is dat haags?).
Ook als we Messi halen zullen mensen zeggen:`maar hij krijgt geen bal, dus is het weggegooit geld`. 
Moeten we dan geen enkele spits halen? Want de spitsen die we nu hadden deden het zo goed? samen nog geen 20 goals gemaakt.
Halen die v Beukering, hij gaat het ongetwijfeld beter doen dan hoogendorp en vd haar bij elkaar. dan staan we toch al winst op vorig jaar jongens?
0
Woensdag 1 juli 2009 om 12:16 uur

;)

????????? schreef:

Wat moet we nou met Johnny vd Burgerking dat zijn geen verstekingen.
in de jeugd was het 1 van de beste, nooit echt door gebroken.En nu bij ons afbouwen, nee toch.Ook ik had wat anders verwacht qua nieuwe spits.
0
Woensdag 1 juli 2009 om 09:26 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO wil van Beukering
ADO Den Haag doet een poging om Jhonny van Beukering los te weken van NEC. De residentieclub wil de spits in de Haagse voorhoede herenigen met Berry Powel.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 1 juli 2009 om 09:25 uur

JS

Iedereen is tijdens de korte zomerstop weer lekker in slaap gesukkeld zie ik! Vorig jaar met hangen en wurgen in de laatste competitiewedstrijd pas veilig gespeeld. 
Momenteel hebben we een selectie met misschien 9 volwaardige basisspelers (Zwinkels, Kum, Dereijck, Ammi, M.Pique, Rankovic, VdBergh, Knopper, Buijs (is dat nou al rond?) en ondanks de 15MIO begroting zitten we nog steeds op de goedkope afdankertjes te wachten? De rest van de spelers is niet goed genoeg als je voor de 10de plek wilt gaan spelen. 
Ik had als trainer al geen vertrouwen in Wetzel, maar gezien zijn aankoopbeleid de afgelopen tijd heb ik als TD al helemaal geen vertouwen in hem. Powel=miskoop, Milic=niet goed genoeg als je voor de 10de plek wilt spelen, De Meersman scheen goed te zijn, maar speelde nooit en is nu weer weg, Caraciollo, Resodihardjo, Ricky Hoogendorp...... laat maar, meer hoef ik niet te zeggen. We missen sowieso een goed scoutingapparaat. Kijk naar clubs al Groningen en Heerenveen. Waarom kunnen die wel zo goed scouten dan? 
En dan lees ik net weer een gerucht over Van de Burgerking waar ik niet vrolijk van wordt. Wat wij nodig hebben zijn: een erediviewaardige keeper (Waterman is dat zeker als ie meer zelfvertrouwen heeft), een goede links en rechtsback die Ammi en M.Pique kunnen opvangen, want die blijken behoorlijk blessuregevoelig en daar ging de tegenstander goed op inspelen vorig jaar, verder een stofzuiger op het middenveld (type VD Leegte, das de beste speler die ik denk ik in de afgelopen 10 jaar bij ADO heb zien spelen), een echte snelle en beweegelijke spits, dus liever geen type als Koevermans, maar eerder een Cisse-achtige voetballer en last but not least een goede rechtsbuiten als we in ieder geval besluiten om 4-3-3 te spelen. Misschien Meric bellen, want die speelt nooit in Turkije. Meneer Wetzel, dit is mijn boodschappenlijst. Ga alsjeblieft niet bij de ALDI shoppen, maar ga naar de Albert Heijn en kijk dan gelijk even of er nog voetbalplaatjes zijn en of iedereen erop staat!
PS: op de adodenhaagsite staat duidelijk wat voor ons heel vaak het probleem is: voor adodenhaag was het een oefenpartij, maar voor de spelers van de VVCS was het veel meer. Voor veel heren is het geen eer om het groen/gele te mogen dragen merk ik. Ga dan lekker weg! Dan kan je Rooney in de spits zetten, maar als 3-kwart er als een ongemotioveerde zoutzak bijloopt, dan krijgt die jongen ook geen bruikbare ballen.
0
Woensdag 1 juli 2009 om 09:18 uur

hjfff

ADO Den Haag gaat proberen Jhonny van Beukering aan te trekken, meldt het AD. De spits van NEC kan bij ADO weer een aanvalskoppel gaan vormen met Berry Powel. In het seizoen 2006/07 vormden zij bij De Graafschap een makkelijk scorend duo. De 21 doelpunten van Van Beukering en de 29 van Powel waren destijds voor een groot deel het fundament onder het kampioenschap van De Superboerenin de Jupiler League. Van Beukering heeft in Nijmegen nog een contract tot medio 2010. vi.nl
0
Woensdag 1 juli 2009 om 09:03 uur

Midden-Oost

adodannyado schreef:

lieg niet het staat er niet wat een baby`s zijn jullie zeg!!! kom met wat beters!!

Het staat er toch echt, onder het kopje Voetbalnieuws:
 
"ADO heeft NEC`er Jhon van Beukering op het oog als nieuwe spits. Indien de aanvaller daadwerkelijk naar ADO verhuist , dan wordt hij herenigd met Berry Powel. Het duo was twee jaar geleden voor eenbelangrijk deel verantwoordelijk voor de promotie van De Graafschap. Samen maakte ze dat seizoen vijftig competitiegoals."

Lijkt mij wel een goeie !!

0
Woensdag 1 juli 2009 om 08:57 uur

Advertentie

ja ach

Yo schreef:

Zo goed kwamen ze niet aan!
en dat is dan niet de schuld van de spits? Hadden we gisteren eigenlijk wel een spits ik heb hem niet gezien namelijk
0
Woensdag 1 juli 2009 om 08:33 uur

Echt blind

hjfff schreef:

Die gekke Musampa vond ik erg sterk en de door ons gelooste Faber. Aan onze kant was het om te huilen. Slechts 1 uitgespeelde kans. Rechtsback in de 2e helft was het enige lichtpuntje; Lorenzo Pique. Verhoek was het dieptepunt; geen een goede voorzet en Stoffels geen een kee uitgespeeld.
Van Wesley Verhoek kwamen 7 goede voorzetten waar de spits niets mee deed.
0
Woensdag 1 juli 2009 om 08:07 uur

Ron001

Mitchel schreef:

Ik vind Wetzel misschien weer een wijze man als hij toegeeft dat Powel een miskoop was, en hem gewoon in de uitverkoop zet.
Ik vind Powel geenslechte speler! Hij wordt alleen verkeerd gebruikt!!!  Hij kan een bal aannemen en/of verlengen!!! Een bewegelijke spits naast deze man en je hebt er een hoop plezier van!! Maar kijk wat er naast hem stond dit seizoen!! (hogedorp is geen snelle/bewegelijke speler!! ) Milic zou kunnen maar ik heb nog geen echte wedstrijd van hem gezien op nivo!! Alleen invallen zegt te weinig maar volgens mij zou het kunnen... Ik ben verder heel benieuwd wat en wie er bij gaan komen!! Ze zijn wel ergens mee bezig volgens mij....... (Speler van Boca!!! Haha
0
Dinsdag 30 juni 2009 om 12:45 uur

adodannyado

ik kan me niet vinden dat iedereen milano koenders wilt halen...
is een goede voetballer maar zie hem niet als een nieuwe knopper of buijs kan natuurlijk wel nuttig zijn maar we moeten een spits en keeper halen,daarna kunnen we verder kijken naar het middenveld.....
als ideale opstelling zou ik dan zeggen................
                            waterman
   ammi        kum              derijck           pique

                            rankovic

    v d bergh         koenders         buijs

                           immers

                            millic       of een hele andere opstelling zie ik ook wel zitten..........................

       

  
0
Maandag 29 juni 2009 om 22:27 uur

Nu online

zuiderwijk, Erik070, Grimm en 133 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4