Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

@ MAAAAAAAX,

Misschien wil je zoals reeds eerder aangegeven het programma hier links of rechts op het scherm vermelden.

ADO Den Haag bereidt zich voor op trainingskamp in Doorwerth
08 juni 2012 om 08:33
De selectie van trainer Maurice Steijn bereidt zich op de nieuwe voetbalcompetitie o.a. Voor tijdens een trainingskamp van een week in Doorwerth, nabij Arnhem. De A-selectie zal daar van maandag 9 tot en met vrijdag 13 juli verblijven.





Voor het vertrek naar Doorwerth, heeft de ploeg de eerste oefenwedstrijd er al op zitten. Traditiegetrouw wordt gestart met een oefenduel tegen zondag derdeklasser Laakkwartier. Die wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 7 juli (17.00 uur) aan de Jan van Beersstraat.



ADO Den Haag begint de training als voorbereiding op het nieuwe seizoen op vrijdag 29 juni in het Zuiderpark om 18.00 uur. De formatie van Steijn komt vervolgens nog driemaal in actie voor een oefenduel op het complex van Laakkwartier.



Op zaterdag 14 juli, na terugkomst van het trainingskamp in Doorwerth, wordt er geoefend (tegenstander nog niet bekend) en vervolgens tegen FC Dordrecht (woensdag 25 juli, 19.00 uur) en FC Volendam (woensdag 1 augustus, 19.00 uur).



Tussendoor staan er nog oefenwedstrijd op het programma uit tegen zaterdag topklasser Rijnsburgse Boys, de club van ADO-directeur Cees Driebergen (zaterdag 28 juli) en het Westlandselftal op het complex van Lyra, sportpark ´De Zweth´, op zaterdag 21 juli.



Uiteraard zal Haaglandenvoetbal (met website en TV) ADO Den Haag volgen tijdens de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.



© Haaglandenvoetbal.nl

0
Vrijdag 8 juni 2012 om 09:04 uur

Ooievaar

super fc denhaag schreef:

ik denk dat we de komende dagen alleen ek nieuws krijgen. kan niet wachten tot het zaterdag is. weet echt niet wat ik van ze moet verwachten.
Misschien kan Van der Kallen nog even snel voor het carnaval Coutinho en Toornstra verpatsen. Hangen we gewoon een jas in het doel. Geniale tactiche vondst van Steijn, niet voor niets de goedkoopste trainer uit de ere. Als de palen maar recht staan niet waar?

Stelletje prutsers zelf een amateur uit de Flevopolder kunnen ze nog niet contracteren.

Komend jaar nog verder naar beneden scrollen om ADO tegen te komen.

Gemeente worden we wakker?!!!!
0
Donderdag 7 juni 2012 om 18:48 uur

BLEISWIJK-1

rien1 schreef:

Wat de 1e zin effe betreft, klopt precies. Had nachtdienst.

Ik ZIT dus zelfs nog IN mijn nest!!
Nog steeds dikke ogen (en niet alleen die), en met een goed humeur!!! (not)

Weer van onderaf naar boven de gemiste shouts doorzoeken. NIKS!!!!!

DUS SCHIET NOU ES OP MET DIE SPELERS!!!! :shoot:
Het kan nog erger. Je kan supporter van Vitesse zijn!

Jordania wil nu complete directie van Vitesse ontmantelen
07/06/2012 15:10

Het rommelt bij Vitesse. Na het gedwongen vertrek van trainer John van den Brom wil eigenaar Merab Jordania nu de organisatie doorlichten. Daarin staan de posities van algemeen directeur Paul van der Kraan en technisch directeur Ted van Leeuwen ernstig ter discussie, zo melden bronnen rond de club.

`Dit is een volledig interne aangelegenheid, en het is niet opportuun daar nu inhoudelijk op te reageren`, reageert persvoorlichter Ester Bal, die de onrust rond de positie van de twee directeuren niet kan bevestigen. Vorige week werd al bekend dat commercieel directeur Marie-José Helle niet langer in de plannen van Jordania voorkomt.

Van der Kraan en Van Leeuwen zitten niet langer op één lijn met Jordania. Eerder gaven de twee directeuren aan koste wat kost Van den Brom in Arnhem te willen houden. Op aandringen van de clubbaas vertrok hij alsnog naar Anderlecht. Fred Rutten is nog altijd de belangrijkste kandidaat om hem op te volgen bij Vitesse. (David de Vries)
0
Donderdag 7 juni 2012 om 15:43 uur

Karel KLaver

BLEISWIJK-1 schreef:

Dat klopt Miq. Heel herkenbaar.

Maar toch even een vergelijk. Vorig seizoen rond deze periode hadden we inmiddels Chery, Hocher, Mulders, de Vogel en Luksik aangetrokken. En was het duidelijk dat we van het basiselftal in iedergeval Kubik kwijt waren.

Tot nu toe zijn we Immers en Kum kwijt. En lijkt het wel zeker dat we Poepon, Jansen, Meijers en Wormgoor binnen hebben. Bovendien verwacht ik dat ze m.b.t. Malone er uiteindelijk wel uit gaan komen.

Zeg het maar, hebben we geleerd van het verleden? Ik weet nog dat Beijersbergen in de VI liet optekenen dat ze dit jaar wat sneller waren met het samenstelling van de selectie voor het komende seizoen. Dit na het aantrekken van Meijers en Wormgoor. Iets wat ze bij ADO wel eens verweten werd.

Ik heb er niet zoveel vertrouwen in, maar wat mij betreft hebben ze tot 29 juni de tijd om de selectie nagenoeg compleet te krijgen. Hierna ga je toch weer achter de feiten aanlopen. En als we dan niet oppassen krijgen we weer een onrustige voorbereiding. Net als het afgelopen seizoen.
We hebben sowieso een `rustiger` voorbereiding:

-we hoeven niet midden in de voorbereiding al in Europa aan de bak
-De trainer is er, en blijft er. Uiteindelijk heeft het gezanik rond vdBrom vorig jaar de meeste shit opgeleverd; de spelers die niet met Steijn willen/kunnen werken, hebben nu de kans om te vertrekken (of zijn al vertrokken), en de spelers die komen/blijven weten waar ze aan toe zijn.

0
Donderdag 7 juni 2012 om 13:31 uur

pmc

Aanstaande zaterdag speelt ADO Den Haag Onder 19 de belangrijke thuiswedstrijd tegen FC Zwolle voor promotie naar de eredivisie voor A-junioren. Op "De Aftrap" zal een 1-0 nederlaag moeten worden weggepoetst.

FC Zwolle A1 en ADO Den Haag A1 (Onder 19) zitten in de finale van de play-offs voor promotie naar de eredivisie. Beide ploegen kwamen elkaar in de competitie ook al 2 keer tegen en ook toen waren beide erg aan elkaar gewaagd. Ook dit keer was het in de eerste wedstrijd in Zwolle erg spannend. Helaas voor de ploeg van trainer Wilfred van Leeuwen moest men terugreizen naar Den Haag met een 1-0 nederlaag. Zaterdag zal men dus alles op alles moeten zetten om deze nederlaag om te zetten in een overwinning en dus promotie naar de eredivisie. Het doelsaldo is in deze wedstrijd van toepassing. Bij een 2-1 overwinning zal er dus moeten worden verlengd. Een overwinning met 2 goals of meer verschil voor ADO Den Haag is genoeg voor promotie.

LET OP! De wedstrijd begint al om 12.00 uur!! (i.v.m. Nederlands elftal dezelfde avond)
0
Woensdag 6 juni 2012 om 15:56 uur

DJ

ADO500 schreef:

Nee niets gehoord en ga het ook niet meer navragen. Gewoon maar even afwachten nu. Ik weet niet meer dan ik hier eerder gepost heb.

Wordt een beetje moe van alle gefit op elkaar op deze site.

Ik meld nooit onzin. Als ik iets niet zeker weet of het "mijn mening" is vermeld ik dat erbij. Mijn bronnen zijn niet vaag maar zijn gewoon de alg. directeur van ADO, onze hoofdtrainer en iemand binnen de RvC. Gewoon dingen die ik rechtstreeks van hen hoor. Ik post hier alleen wat ik mag posten en ze vertellen me zeker niet alles. Sterker nog ze laten maar heel weinig los en dat is ook begrijpelijk.

Veel shouters hier denken wel erg simpel over hoe de processen en onderhandelingen mbt transfers cq het huren van spelers verlopen. Nogmaals geduld hebben. Er wordt hard gewerkt aan de selectie voor het volgende seizoen en vandaag of morgen zal er gerust nieuws naar buiten komen. De eerste training is nog niet begonnen!

Goeie en realistische shout. In de transferscene gaat het inderdaad net ff anders dan als je boodschappen gaat doen in de supermarkt en je van alles maar in je wagentje kan slingeren en meenemen.

Las net een stukje dat die Ijslander vanwege vertrek trainer Rodgers nou mogelijk niet naar Swansea wil, gevolg mogelijk getrek aan Toornstra?
0
Woensdag 6 juni 2012 om 11:19 uur

070

Prutser 070 schreef:

Ben ik niet met je eens. Daarnaast zijn Mulders en Visser verdedigende middenvelders dus andere spelers dan Pluim. Chery heeft vele malen meer potentie dan Pluim en ik denk dat Chery komend seizoen een hoop mensen gaat verrassen. Vergeet niet dat die jongen vorig jaar zijn eerste jaar eredivisie speelde in een slecht lopend team.
Chery, Bruins en Pluijm zijn onvergelijkbare spelers, maar wel van hetzelfde `potentieniveau`. Vergis je niet in het talent van Pluijm, niet voor niets wilden Feyenoord en Groningen hem anderhalf seizoen geleden halen.

Wat voor Chery én Bruins én Pluijm geldt, is dat ze een trainer moeten hebben die ze op de juiste plek zet en een goede snaar weet te raken. Dat is wel een minpuntje, van de spelers zelf, maar ook in onze situatie. Wil niet weer een Steijn-discussie beginnen, maar in spelers beter maken en raken is hij geen ster.
0
Dinsdag 5 juni 2012 om 14:09 uur

yesyes

Danny Holla speelt spelletje en stelt beslissing over toekomst uit

Het duurt nog even voordat FC Groningen weet waar de toekomst van Danny Holla ligt. Holla heeft aan VVV-Venlo laten weten dat hij pas na zijn vakantie in Mexico een besluit neemt over zijn toekomst, aldus VI.nl, dat aanvult: "De middenvelder van FC Groningen, ook begeerd door ADO Den Haag, keert op 20 juni terug. VVV bereikte met de Groningers al een akkoord over de transfervoorwaarden. `Dat akkoord liep eigenlijk tot 1 juni, maar is nu verlengd tot 20 juni`, zegt algemeen directeur Hans Soentjens. `We hopen echt dat Danny voor ons kiest. We zien in hem een heel belangrijke speler voor de toekomst. Aan de hand van hem willen wij over een paar jaar naar ons nieuwe stadion.` "



Danny Holla lijkt bezig met een dubieus spelletje, waarin hij het met de waarheid niet zo nauw neemt en geïnteresseerde partijen graag in het ongewisse laat. Zo gaf hij op 24 mei jl. op Twitter aan: "Ik ben nog nergens rond en nog nergens gesproken... #toekomst". Op 25 april jl. verklaarde hij echter in VI: "Ik heb met commissaris Mark van der Kallen en trainer Maurice Steijn een heel goed gesprek gehad. Verder wacht ik voorlopig nog even af en focus ik me op VVV. Dit half jaar wil ik goed afsluiten met lijfsbehoud." Zie ook ons artikel van 25 april 2012. Kortom, hij heeft wel degelijk met ADO Den Haag gesproken. Wij hebben Danny Holla met beide uitspraken geconfronteerd, maar hij wilde hierop niet reageren. Dat clubs als FC Groningen, ADO Den Haag en VVV-Venlo graag willen weten waar ze aan toe zijn schijnt Holla weinig te kunnen schelen.
0
Dinsdag 5 juni 2012 om 11:12 uur

Advertentie

tanker070

Ik snap best dat v/d Kallen geld wat hij er in gestopt heeft er uit wilt halen, hij mag van mij zoveel verdienen aan de club als hij wilt echter dan moet het met mijn cluppie wel goed gaan op sportief en financieel gebied.
En dat was vorig jaar niet terug te zien dankzij een halfgare selectie en bijbehorende trainer.
v.w.b. die reclamepalen, ik vind het van de ratten besnuffeld dat DH slechts € 16.000,- aan inkomsten hier van heeft betrokken in de afgelopen 3 jaar. Die palen waren bestemd om additionele inkomsten te genereren voor de club, niet om de zakken van een toch al niet onbemiddelde zakenman te vullen.
Men kan mij ook niet wijs maken dat er geen bank in NL te vinden was die geen hypotheek / lening wilde verstrekken aan de club hier voor.
Die palen blijven altijd hun waarde houden gezien de unieke locatie waar ze staan op 1 van de drukste verkeersknooppunten in Nederland.
0
Dinsdag 5 juni 2012 om 09:57 uur

BLEISWIJK-1

Thijs schreef:

Holla neemt besluit pas na zijn vakantie aldus diverse sites.
Toch vreemd als hij al rond zou zijn met Den Haag...
Danny Holla speelt spelletje en stelt beslissing over toekomst uit

Het duurt nog even voordat FC Groningen weet waar de toekomst van Danny Holla ligt. Holla heeft aan VVV-Venlo laten weten dat pas hij na zijn vakantie in Mexico een besluit neemt over zijn toekomst, aldus VI.nl, dat aanvult: "De middenvelder van FC Groningen, ook begeerd door ADO Den Haag, keert op 20 juni terug. VVV bereikte met de Groningers al een akkoord over de transfervoorwaarden. `Dat akkoord liep eigenlijk tot 1 juni, maar is nu verlengd tot 20 juni`, zegt algemeen directeur Hans Soentjens. `We hopen echt dat Danny voor ons kiest. We zien in hem een heel belangrijke speler voor de toekomst. Aan de hand van hem willen wij over een paar jaar naar ons nieuwe stadion.` "

Danny Holla lijkt bezig met een dubieus spelletje, waarin hij het met de waarheid niet zo nauw neemt en geïnteresseerde partijen graag in het ongewisse laat. Zo gaf hij op 24 mei jl. op Twitter aan: "Ik ben nog nergens rond en nog nergens gesproken... #toekomst". Op 25 april jl. verklaarde hij echter in VI: "Ik heb met commissaris Mark van der Kallen en trainer Maurice Steijn een heel goed gesprek gehad. Verder wacht ik voorlopig nog even af en focus ik me op VVV. Dit half jaar wil ik goed afsluiten met lijfsbehoud." Zie ook ons artikel van 25 april 2012. Kortom, hij heeft wel degelijk met ADO Den Haag gesproken. Wij hebben Danny Holla met beide uitspraken geconfronteerd, maar hij wilde hierop niet reageren. Dat clubs als FC Groningen, ADO Den Haag en VVV-Venlo graag willen weten waar ze aan toe zijn schijnt Holla weinig te kunnen schelen.

Op 30 mei 2012 meldde ELF Voetbal `exclusief` dat ADO Den Haag de volgende club wordt van Danny Holla. Dit is naderhand echter noch door ADO, noch door FC Groningen bevestigd.

FCG online.
0
Maandag 4 juni 2012 om 22:38 uur

Nu online

Ronaldo, wijstaanboven, Lellow, The Hague FC, Alexander, Alle ballen op Jort, Haraldberg1, DH070 en 129 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Jong Ajax 6 - 8
12 FC Eindhoven 6 - 8
13 FC Emmen 7 - 8
14 TOP Oss 6 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 MVV Maastr. 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2