Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

rien1

<FCDH> schreef:

De 7 genoemde spelers wilde in het 2e spelen zegt de snor dat zegt toch genoeg? de snor 200.000 is geen geld als ze eruit vliegen kost het veel meer en daar heeft hij gelijk in...De snor zegt ook dat aad de mos de idiale man voor den haag is....

Ik vond wat snor zei over De Mos ook wel een goed plan. Maar ja, of ze bij de RVC en co luisteren? En ook die uitspraak van de snor dat degradatie naar de Jupiler veel en veel meer kost dan die 2 ton, dat moet de RVC en vd Kallen toch ook aan het denken zetten? Waarom doen ze nou niks. ADO moet hoe dan ook in de eredivisie blijven, en dat kan nog steeds! RKC gaat zeker op plek 18 komen en Willem2 krijgt alleen nog de zwaarste tegenstanders zoals 020,PSVAZ, en Groningen, Roda-uit. Dus het gaat eigenlijk alleen maar om die ene na-competitieplaats. Ook Sparta krijgt het veel zwaarder qua programma dan wij. Met een goeie trainer pakken we 6 punten tegen NEC en RKC en zijn we gewoon veilig.

 

En ja, ook ik denk er nu weer ietsje anders over dan afgelopen vrijdag. Maar ja, wie ging er nou niet uit zijn panty ;) 

0
Maandag 29 maart 2010 om 21:18 uur

Ricky

friuli schreef:

WAt een ontzettende lul ben jij zeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alsof we GEEN pakslaag krijgen als de trainer weg is !!!!!!!!!

 

WAKKER WORDEN!!!!!!!

Dit heeft niks met de trainer te maken maar met spelers zoal AMMI die liever in limburg is ,BUIJS die liever in Engeland is.

De spelers moeten in de spiegel kijken met v.d Bergh voorop!

Waarom willen deze spelers WEG?????????????????????

 

Juist ja!!!!!!!!!!!

 

Ze proberen juist te voorkomen dat we degraderen!!!

Door dit naar buiten te brengen en niet zoals met Adelaar, toen het al te laat was!!!

 

Open je ogen AMIGO!

0
Maandag 29 maart 2010 om 20:26 uur

g

Haagse Roel schreef:

Stoere uitspraak zeg !!!!!! Ik realiseer mij nu ook wel dat de positie van RA onmogelijk geworden is..........maar slaap lekker verder als je denkt dat dit voor de lange termijn de oplossing is. Qua beleid is de club dood en doodziek .....incompetente figuren die de boel bepalen.........Vandaag komen een aantal spelers klagen over de trainer bij de RVC . Zij laten natuurlijk de oren hangen naar deze overbetaalde lapzwansen ....... Luyijkx  ( onafhankelijk & realistisch) gehoord op EL Live : Opdrachten werden vanaf het begin niet uitgevoerd. Bewuste sabotage van spelers ??? Hoelang is dit al bezig ??? Hoeveel punten heeft dit ONZE club gekost??? loop maar blind achter die blaaskaken aan , ze hebben toch ook een eigen verantwoordelijkheid tegenover de supporters????  Buijs v.d Bergh Derijck, Knopper....onze topspelers......presteren  ho maar....... Immers en Verhoek , mogen blij wezen dat ze uberhaubt  bij DH spelen . Ammi laat die moslimvlaai snel optiefen naar Venlo

 

Ooievaar heeft in z'n shouts gewoon gelijk. Symptoombestrijding is leuk , je verwijdert er het gezwel niet mee.

Daarom is het goed dat al die aflopende contracten niet worden verlengd. Het enige dat ik dan denk, is waarom RA niet veel eerder met 'jonge' gasten is gaan spelen. Dan had hij een heel ander signaal afgegeven.

 

Domme uitspraak trouwens van RA in De Telegraaf, over bepalende spelers, 'als we die al hebben'. Zal de storm echt niet doen gaan liggen.

 

Hoe dan ook: we gaan het allemaal wel zien deze week. Of hij blijft of gaat -goed voor de club is het allemaal niet, dit geneuzel.

 

0
Maandag 29 maart 2010 om 09:40 uur

Marcel

 

Niet flauw, maar waarom is de club hier niet duidelijk in ? deze info is nergens te vinden en zolang onduidelijk is of het 1e of eredivisie gaat worden kan je voor jezelf bepalen of je deze onzekerheid wil vooruitbetalen ! verlengen kan altijd nog want de SCC zijn niet aan een jaar gebonden.

 

Gewoon zakelijk blijven net als de club !

0
Maandag 29 maart 2010 om 09:36 uur

miq72

Marcellino , weet jij misschien waarom Ricky baggervet is terwijl hij bij de club van zijn dromen speelt ?Ben niet de enige shouter die dit graag wil weten!!!!

0
Zondag 28 maart 2010 om 21:44 uur

Advertentie

Davidovic

Volkomen terecht dat er eens actie tegen deze trainer wordt ondernomen.

Ik vind het overigens wel opvallend welke spelers er gaan klagen. Ik zie derijck week ik week uit slecht passes geven, immers en buys lopen zonder enig effectief idee over het middenveld. Ammi is de oorzaak van veel tegen doelpunten. Knopper heeft  5 wedstrijden meegespeeld. En atteveld is de enige die verhoek voor een langere periode er in laat staan.

Ik vind persoonlijk dat er andere jongens moeten zijn die ook mee moeten naar de gesprek.

Ik neem als voorbeeld Kum speelde toen we promoveerde een goed seizoen centraal achterin en vorig seizoen met derijck een goed duo. Waarom haalt hij hun uit elkaar. Dit zijn punten die ik niet snap.

Laatste punt waarom gaat Ammi mee naar zon gesprek die gaat toch weg, die haat het toch hier in het westen die moet ook gewoon zijn muil houden

0
Zondag 28 maart 2010 om 20:21 uur

Vincent

<FCDH> schreef:

ATTEVELD ONTSLAGEN????

 

Volgens adofans volgt er een gesprek met 7 spelers de rvc en vd kallen waarschijnlijk de de prestaties en ook over atteveld....

Dan hoop ik dat die 7 spelers de ballen hebben om kosteloos hun contract in te leveren als ze het niet zien zitten in de speelwijze vd trainer.

 

Vooral naar jezelf blijven kijken in zo'n gesprek jongens.. spiegel nodig?

Vraag je tijdens dat gesprek dan ook af waarom jij het verschil niet kon maken en wat jij had kunnen doen om het op een hoger nivo te krijgen

heb je echt met de trainer gesproken of alleen met met elkaar over de trainer?

 

0
Zondag 28 maart 2010 om 12:24 uur

Vincent

g schreef:

't Is toch te triest voor woorden dat we het op dit niveau überhaupt moeten hebben over een trainer die onze voetballers leert samenspelen.

 

Geen wonder dat het voetbal in Nederland naar de klote gaat, als zelfs dat er al niet meer bij de basis wordt ingestampt.

En waar maak je uit op dat atteveld dat niet heeft geleerd?

 

Blijkbaar hebben we met zijn alle bedacht dat als de prestaties slecht zijn de trainer hiervoor verantwoordelijk is.?

Hoe zit het dan met de eigen verantwoording?

 

- Als we 24 selectie-spelers hebben is het niet zo moeilijk om er 7 te vinden die het niet eens zijn met de gekozen opstelling van de trainer en de speelwijze.

- Als de richtlijn is dat je max 2 kg boven je streefgewicht mag zitten is het den ik wel de taak vd trainer om hier op te letten.

 

en wees realistisch:

Contract besprekingen zijn uitgesteld, aflopende contracten en het blijft voor vele maar gewoon werk, waarom zou je dan een tandje bij zetten? wat is het gemeenschappelijke doel?

 

zie het als een reorganisatie bij een bedrijf:

hardstikke fijn dat het bedrijf daarna gezond verder kan, maar als jij bij de afvallers zit zal dat je verder ook een zorg zijn.

 

 

0
Zondag 28 maart 2010 om 12:09 uur

Mike

Bert schreef:

Robin, Ik ben wel een groot voorstander van Aad de Mos. Kijk het hoeft niet persé een haagse trainer te zijn. Alleen trainers als Ron Jans en Gert Jan Verbeek hebben geen binding met Ado dus waarom zouden ze voor een laaggeklasseerde club als Ado kiezen.

 

Bij Aad kunnen sentimenten meespelen terug in zijn eigen stad.

Heeft tesamen met dochter Tessa een prima netwerk binnen de voetballerij.

 

De enige niet haagse trainer die ik zo weet is Jan Everse.

 

Groenendijk zou voor de hand liggen ik denk alleen dat we dan over een jaar weer zitten te zeuren dat de trainer weg moet..

 

Ik denk wel dat Atteveld het seizoen moet afmaken. Tenzij dat hij wordt uitgekotst door de spelersgroep. Dan moet Maurice Steijn het maar overnemen.

Waarom moeten we persé een oud-speler? In onze regio barst het van de goede hoofdklasse-trainers die misschien ook wel eens een kans verdienen. Maar nogmaals, een trainer moet bij een type groep passen dus eerst maar eens kijken wat er blijft

0
Zondag 28 maart 2010 om 00:10 uur

Bert

Robin Straub schreef:

oke, luister maar niet meer naar mij dan :P..

 

ik heb dus ook geen opties die een supporter zou waarderen.

maar ik blijf mijn best doen, was trouwens alleen maar een suggestie ;)

Robin, Ik ben wel een groot voorstander van Aad de Mos. Kijk het hoeft niet persé een haagse trainer te zijn. Alleen trainers als Ron Jans en Gert Jan Verbeek hebben geen binding met Ado dus waarom zouden ze voor een laaggeklasseerde club als Ado kiezen.

 

Bij Aad kunnen sentimenten meespelen terug in zijn eigen stad.

Heeft tesamen met dochter Tessa een prima netwerk binnen de voetballerij.

 

De enige niet haagse trainer die ik zo weet is Jan Everse.

 

Groenendijk zou voor de hand liggen ik denk alleen dat we dan over een jaar weer zitten te zeuren dat de trainer weg moet..

 

Ik denk wel dat Atteveld het seizoen moet afmaken. Tenzij dat hij wordt uitgekotst door de spelersgroep. Dan moet Maurice Steijn het maar overnemen.

0
Zondag 28 maart 2010 om 00:00 uur

Nu online

zuiderwijk en 218 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4