Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

pajam schreef:

Gewoon een slecht stukje journalistiek 070.
Ze bedoelen hooguit dat we met Ammi en Omeruo al 2 gegadigde voor de RB hebben. ; )

Overigens wordt Leeuwin dus als Middenvelder gezien als de TS nog een rechtsback gaat halen?

ALS DE CLUB MEELEEST: Haal aub Rosheuvel ook!
dit postte ik een tijd terug al, helaas is ie naar AZ

AZ neemt beloftevolle Rosheuvel over van Almere City

04/06/2012 16:21

AZ heeft maandagmiddag Mikhail Rosheuvel (21) vastgelegd voor de komende drie seizoenen. De aanvaller komt transfervrij over van Almere City FC en tekende tot medio 2015.

Rosheuvel speelde in het verleden in de jeugdopleiding van de Alkmaarders alvorens hij naar Almere (toen nog Omniworld) verkaste. Dit seizoen was de aanvaller in de Jupiler League acht kreeg trefzeker in 34 duels en gaf hij tevens zestien assists.

Zelf is Rosheuvel dolgelukkig met zijn overgang. `Ik ben blij dat ik me weer op bekend terrein mag laten zien. De afgelopen drie seizoenen in de Jupiler League hebben me echt goed gedaan. Ik ben een betere voetballer geworden.`

`Mijn trainer bij Almere, Dick de Boer, heeft de details aangescherpt`, vervolgt Rosheuvel. `Hij heeft gehamerd op het feit dat mijn rendement omhoog moest. Het drong tot me door dat je daar als aanvaller op wordt afgerekend. Met alleen leuke bewegingen kom je er niet. Daar ben ik hem en zijn assistent Edwin van Ankeren dankbaar voor.`

Ook de clubleiding is tevreden met de transfer. `We zijn erg blij dat we Mikhail hebben gecontracteerd`, vertelt Earnest Stewart, directeur voetbalzaken, op de clubwebsite. `Hij is door zijn achtergrond bekend met AZ en onze aanvallende voetbalstijl. Mikhail heeft zich in de Jupiler League uitstekend ontwikkeld. Hij is snel, heeft een goede passeerbeweging in huis, is doelgericht en heeft ook oog voor zijn medespelers.`

0
Maandag 4 juni 2012 om 19:34 uur

Scheveningen

Aad schreef:

Aandelen overnemen van van der Kallen betekent nog niet dat er ook geïnvesteerd wordt. Van der Kallen krijgt gewoon de waarde van de aandelen uitgekeerd. Dat kan meer of minder zijn dan hij er oorspronkelijk instak.
Natuurlijk zal een nieuwe aandeelhouder wel zijn eigen beleid gaan voeren en ik ben benieuwd of er dan voetbalkennis binnen de club komt. Als het echt om een "investeerder" gaat vrees ik dat het voetbal (weer) op het tweede plan komt.
Van de regen in de drup zogezegd.
Harm de boer had het nog over mo allach en dat er een heel goed team zit! Van trainer tot commercieel directeur.
0
Maandag 4 juni 2012 om 08:31 uur

<FCDH>

Voskamp: "ADO Den Haag lijkt me geweldig"
Johan Voskamp vond zichzelf na een uitstekend seizoen bij Sparta plots terug in Polen. Met Slask Wroclaw kroonde hij zich afgelopen jaar zelfs tot kampioen van Polen. De Champions League lonkt.

Voskamp had vorig jaar nog nooit van Slask Wroclaw gehoord, maar het avontuur en een cheque met zijn jaarsalaris overtuigde hem. "Voor dat bedrag moest ik vijf jaar bij Sparta spelen", verduidelijkt de aanvaller in Voetbal International. Hij knipperde tweemaal, twijfelde nog even en vertrok toen toch naar Polen.

Daar begon Voskamp uitstekend, met negen doelpunten in zijn eerste halfjaar. Toch verloor hij in de winterstop plots zijn basisplaats en die kreeg hij ook nooit meer terug. Trainer Orest Lenczyk, met wie Voskamp nooit een goede relatie heeft gehad, zag niet de noodzaak om zijn besluit uit te leggen. "Aan communiceren doet hij niet echt. Af en toe schreeuwde hij naar me op de training. In het Pools, dus dat verstond ik niet."

Nog altijd kan de 27-jarige geen reden verzinnen. "Want het ging gewoon goed vóór de winter. Oke, ik ben niet de mooiste voetballer om te zien, maar geef me vertrouwen en ik scoor. Overal en altijd. Het zou dat ik op mijn karakter ben afgerekend. Dat hij me te kritisch vond. Tja, als ik een hele training bezig ben met koprollen, radslagen en benen in de lucht gooien, dan kan ik een cynische opmerking toch niet onderdrukken."

Maar wie is Voskamp, beseft hij zelf ook. Lenczyk week niet af van zijn werkwijze en kroonde `het ADO Den Haag van Polen` voor het eerst sinds 1977 tot landskampioen. Voskamp hoopt nu zijn plek weer terug te winnen. "Met frisse moed ga ik straks weer aan de slag. In de voorbereiding ga ik knallen. Kom, we spelen in de voorronde van de Champions League, dat wil ik echt niet missen. En als eind augustus mijn situatie nog niet veranderd is, dan kan ik altijd nog gaan zoeken naar een oplossing."

Een mooie club in de Eredivisie, dat lijkt hem dan wel wat. "ADO Den Haag of zo, hier in de achtertuin (Voskamp komt uit De Lier, red.), lijkt me geweldig. Zet me daar neer en ik maak ook zeker een goaltje of tien. Als ik tenminste een beetje vertrouwen krijg. Maar er speelt nu niks. Ja, ik krijg al een tijdje mails van een club uit China. Zie ik niet zitten. Die kant van de wereld trekt me niet."

0
Zondag 3 juni 2012 om 17:49 uur

yesyes

DaveDH schreef:

Hou toch op de tweede helft van het seizoen was die geen schim meer van de Rado van vorig jaar, met als dieptepunt RKC uit
Nee wie wel dan??? immers niet toornstra niet allemaal niet. Was gewoon een hopeloos kut seizoen waar de trainer mede verantwoordelijk voor was. Je moet verder kijken dan je neus lang is en niet zo dom reageren. Maar ik had ook niets anders verwacht van een steijn-aanhanger. Rado is gewoon een topper voor een club als ADO.
0
Zondag 3 juni 2012 om 17:09 uur

pajam

DaveDH schreef:

Hou nah toch eens op met je Bruins, die gozer heeft een instelling van lik me reet, die dacht ff zijn zakken kunnen te gaan vullen bij VVV, zelfs daar willen ze hem niet hebben voor het salaris wat hij vraagt.

Die gozer is een talent maar met zijn instelling heb je er he-le-maal niets aan, en ik hoop ook echt dat de club die idioot niet als een serieuze optie ziet
Rustig aan , reageer niet altijd als een gebeten hond.

Jij vindt het niks, ik wel en als een transfervrije speler best interessant.
Maar ik zie hem ook niet komen hoor en inderdaad, je hebt wel een trainer nodig die dit soort talenten aan het spelen krijgt.
Zoals Martin Jol in het verleden bij RKC dit soort afdankertjes weer draaiend kreeg.
0
Zondag 3 juni 2012 om 14:22 uur

Ron001

rien1 schreef:

Dat hoor je maandag als het goed is. 4 juni is de dag dat ze doorgaan of aftreden, als commisaris althans.
En dan???? Je weet nooit wat er binnen wandeld!!! Oude schoenen pas weggooien als je nieuwe hebt!!!!!!! Er moet dan weer iemand met een ADO hart zijn en niet een clown die te veel geld heeft en geen binding met ADO!!! ik vind dat het niet zo slecht gaat, ja de trainer moet goed tegen het licht gehouden worden!!!
0
Zondag 3 juni 2012 om 12:15 uur

wdr

Op zich prima, Poepon binnen. Buly leek me een luchtkasteel, vanwege zijn eisen en mogelijkheden. Poepon heeft bewezen een eredivisie spits te zijn, niveau lijkt me middenmoot eredivisie, niet slecht voor ons dus. ADO zou sowieso altijd boven de 16e plek moeten blijven en daar hebben we ook de spelers voor. Je moet wel een slechte trainer zijn om met ADO op de degradatieplekken te eindigen...
0
Zaterdag 2 juni 2012 om 19:42 uur

janjazz37

Kees schreef:

Degene die me vandaag informeerde daar steek ik echt twee handen voor in het vuur. Vandaag wel 8 sms`jes van ut ontvangen dat we er niets van begrepen dat het nieuws uitbleef. Ach, houdt het allemaal spannend.

Als we daadwerkelijk Meijers, Wormgoor, Poepon en Holla binnen hebben dan verwacht ik toch nog één of twee extra versterkingen.

Persoonlijk vind ik die vier aanwinsten bij lange na niet voldoende.
Meer personen kan Maurice niet inpassen.
Beginnend trainer, weet je nog?
0
Zaterdag 2 juni 2012 om 01:30 uur

Advertentie

rien1

Niks over holla in het AD. Alleen stuk over Kum EN Toornstra die nog een jaar onder contract staat. Alleen is het nu niet helemaal zeker dat zij naar swansea gaan.
De trainer wilde hun graag hebben, maar die is naar Liverpool. Vraag is of de nieuwe trainer hen ook graag wil. Voordeel voor de 2 is dat hoofdscout Leadbetter de club trouw is gebleven. Voor ado hoeft Toornstra niet weg, want Holla wordt als extra kracht gezien.

Poepon zit in Suriname, wordt in juni gekeurd, en er ligt een contract voor 2 jaar klaar en nog een extra jaarrrrrrr.......
0
Vrijdag 1 juni 2012 om 07:03 uur

miq72

FC Den Haag! schreef:

Haha dan zijn ze echt zuur daar in Venlo als we Holla en Hoesen voor hun neus wegkapen!
Zou moeten kunnen ,het lijntje naar de trainer van Fulham is zeer kort .
0
Donderdag 31 mei 2012 om 13:07 uur

Nu online

adorob, wijstaanboven, GroenGeelHart070, Haraldberg1, Priapus Rex, Advocado, JP, zuiderwijk, Dannyy, DHFC070 en 191 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Jong Ajax 6 - 8
12 FC Eindhoven 6 - 8
13 FC Emmen 7 - 8
14 TOP Oss 6 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 MVV Maastr. 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2