Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Mike

Robin Straub schreef:

atteveld eruit!!

 

lexie maakt het seizoen af (en mensen die zeggen dat we al 2 keer met hem gedegradeerd zijn moeten gaan kijken onder welke omstandigheden lex dat toen moest doen)

 

en volgend seizoen aad de mos voor de groep gooien!! is een echt hagenees en is ook echt met ADO bezig. heeft een half jarig contract getekend in Griekenland dus is in de zomer weer op vrije voeten!

Waarom moet die trainer van ons speciaal een Hagenees zijn. Heeft Ajax een Amsterdammer als trainer? Twente een tukker?

Al dat gezeik hier over Haagse trainers en spelers die we terug moeten halen. Als je een jong team hebt moet je een trainer hebben die met jonge gasten overweg kan, heb je ouwe routiniers heb je een totaal andere trainer nodig.

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 23:28 uur

Midden-Oost

Max schreef:

We hebben in 14 wedstrijden punten gepakt en ik heb 14 punten uit de voorspellingen, dus misschien valt het wel mee

Waarom heb ik het gevoel dat we daar 14 jaar over gedaan hebben ? Valt het idd nog mee..... houwe die Atteveld !!

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 21:01 uur

Max

Vincent schreef:

weet ik niet.. aanname..

 

- Als de tv inkomsten zo slecht zijn, waarom spelen we dan omwille van deze commercie op vrijdag? als de jup bestaansrecht wilt houden zullen we terug moeten naar de zondag.

- een organisatie kun je inrichten naar de inkomsten.

cost out. lean organisatie, eigen jeugd etc etc

- wat maakt het stadion dan zo duur?

  onderzoeken, besparingen doorvoeren

- als we elke week (kans) hebben om te winnen en er wordt leuk aanvallen onbevangen gevoetbald moeten er (net als bij de graafschap) toch wel 10.000 man kunnen komen?

 

Ik heb veels te weining inzicht om de kostenstructuur te kunnen overzien, maar ik vermoed (aanname) dat er behoorlijke besparingen zijn door te voeren waardoor we als ado echt kunnen winnen..

Ik ben ook niet ingewerkt in het het kasboekje, maar als het mogelijk is om zoveel te besparen, waarom wordt dat nu dan niet al gedaan? Als dat nu niet lukt, waarom in de JL wel?

 

De opbrengsten zullen in elk geval kelderen. De TV-gelden, sponsorcontracten en bezoekersaantallen zijn in de JL echt van een ander niveau. Den Haag heeft nooit met meer dan 5.000 toeschouwers in de eerste divisie gezeten. De Graafschap is een uitzondering op de regel. Geen idee waarom er op de vrijdagavond gespeeld moet worden, maar meer dan die grijpstuiver die RTL er voor over heeft, wordt het de komende tijd niet. En sponsors willen exposure. En die krijg je niet bij een club die op de late vrijdagavond vijf minuten te zien is in een samenvatting waar bijna niemand naar kijkt.

 

Je kan inderdaad besparen op spelerssalarissen, maar ook niet te gek veel, want zelfs je eigen keugd houd je niet voor een habbekrats vast en dat is toch nodig als je nog een beetje atracief voetbal wil zien. Maar de stadionlichten moeten sowieso branden De spelers moeten een warme douche kunnen nemen, de huur van het stadion moet betaald worden. Een een lean organisatie leidt op dit moment tot auto's met gaspedalen die blijven hangen.

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 13:59 uur

Vincent

Max schreef:

Op zich wel realistisch, maar ons stadions is te duur voor de JL.

weet ik niet.. aanname..

 

- Als de tv inkomsten zo slecht zijn, waarom spelen we dan omwille van deze commercie op vrijdag? als de jup bestaansrecht wilt houden zullen we terug moeten naar de zondag.

- een organisatie kun je inrichten naar de inkomsten.

cost out. lean organisatie, eigen jeugd etc etc

- wat maakt het stadion dan zo duur?

  onderzoeken, besparingen doorvoeren

- als we elke week (kans) hebben om te winnen en er wordt leuk aanvallen onbevangen gevoetbald moeten er (net als bij de graafschap) toch wel 10.000 man kunnen komen?

 

Ik heb veels te weining inzicht om de kostenstructuur te kunnen overzien, maar ik vermoed (aanname) dat er behoorlijke besparingen zijn door te voeren waardoor we als ado echt kunnen winnen..

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 13:49 uur

<FCDH>

Ooievaar schreef:

Trainer ontslaan is symptoonbestrijding. Deze selectie is erg matig, spelers hebben er ook overduidelijk geen zin meer in, dus degradatie zal niet lang meer op zich laten wachten.

 

Fout zit hem puur in het management of beter gezegd het gebrek er aan. Club wordt dramatisch slecht geleid, er is op geen enkel vlak enig know how aanwezig. Van merchandise tot scouting, het lijkt helemaal nergens op.

 

Wat voor systeem je ook speelt het maakt geen éne flikker uit, de heren spelers hebben er geen zin meer in. Ze hebben al zo weinig kwaliteit en als ze dan ook niet willen werken dan is het einde oefening.

 

De club gaan tenonder aan mismanagement, miljoenentekorten door ijdeltuiten en idioten aan het roer die vrolijk door het behang heen liegen.

 

Van de zomer weer een mooi ronkend intervieuw van leugenaar en lulhannus Jagersma met als titel: We gaan bouwen en willen zo snel mogelijk terug naar de eredivisie(...)

Die indruk heb ik nou soms ook dat ze het wel best vinden sommige spelers?anders kun je toch niet verklaren waarom het zo slecht loopt?En ff nog voor alle blindgangers en volhouders ga nou niet straks zeggen als ze het op de laaste dag toch net redden van zie je wel?want dat slaat nergens op want het hele jaar is het slecht gegaan klaar

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 09:34 uur

t e

Haguecityfirm schreef:

hoe bedoel je,ben je bij het zuiderpark geweest?

nee ik ben niet in het zuiderpark geweest maar in het ene bericht sttat dat er een hoop mensen naar het forepark zijn om de bussen op te wachten, en in hetvolgende bericht staat dat het zuiderpark hermetisch is afgesloten door politie en dat de spelersautos er nog staan , waarom staat er politie in het zuiderpark als er zoveel mensen richting forepark zijn????

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 01:10 uur

marcellino

supporter-noord schreef:

Deze ploeg wint inderdaad ook niet van RKC en NEC. Durf ik ook nog wel te stellen. Creeren werkelijk helemaal niks. Alleen nog ( alweer ) een geplaatst schot in het begin van de 2e helft van Ricky. En dan die Zwinkels, hahahaha, ik moet er gewoon om lachen. Weer zo'n domme fout van die trainer om hem te laten staan, een keeper hopeloos uit vorm. Zelden zo'n armoe gezien. 

Nacompetitie is echt een feit.   

Ik ben het niet helemaal eens dat de nacompetitie een feit is.

we moeten tegen rkc en nec en daar moet je de punten pakken,ik doe niet aan voorspellingen en waag mij ook er niet aan.

 

Het probleem is dat den haag te statisch is angst voetbal speelt en het teveel voetballend op wil lossen.

 

ik begrijp nog steeds niet waarom carraciolo of powel niet terug is gehaald en dat we wel een speler gaan halen die nog een blesuren heeft.(oper)

 

verder veel mij op dat omdat we teveel wilde voetballen we ook nog eens elk duel verloren en dat ik meer spelers van den haag zag rollen over de grond dan die van NAC.

 

Je moet in deze fase een over mijn lijk mentaliteit hebben.

En met spelers als luicks(die volgend jaar weg is)buijs(die weg wil)

Knopperd(die teleurgesteld is in den haag)Ammi(die zijn contract niet verleng)Dereijck(die sterk twijfelt of hij wel wil blijven)

En met de wetenschap dat spelers weg mogen als ze degraderen zegt het denk ik genoeg.

 

Met de spelers die we hebben mogen we toch wel concluderen dat ze het niet hebben waar gemaakt,sterker nog het seizoen of ze er nu uit gaan of in blijven is al een drama.

 

Laten we in ieder geval hopen dat ze zich nog twee keer kunnen opladen want anders ben ik bang dat het einde van den haag in het forepark heel dicht bij is.

 

 

0
Vrijdag 26 maart 2010 om 22:48 uur

the mouse

Leiden schreef:

3-0 en op een manier dat je je echt gaat schamen....

hahahahaha.....

nu begrijp ik atteveld, waarom hij altijd in dat hoekie van zijn dug-out staat en er nooit uitkomt!

0
Vrijdag 26 maart 2010 om 22:33 uur

Advertentie

Bert

Wat mij wel opvalt is dat Wiljan Vloet in de nacompetitie een complete vechtmachine had neergezet met minder kwaliteiten dan we nu hebben. Waarom vechten ze niet voor elkaar er staat heel wat op het spel.  

0
Vrijdag 26 maart 2010 om 22:06 uur

Ruudje16

Ik had het al eerder gevraagd.

Weet iemand waarom Vicento niet meer wordt opgesteld ?

Deed het toch best aardig....

0
Vrijdag 26 maart 2010 om 13:24 uur

Nu online

DHFC070, zuiderwijk en 217 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4