Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

ADOnieuwegein

Immers: liever Feyenoord dan Fulham door Marcel van der Kraan
ROTTERDAM - Lex Immers heeft deze week een miljoenenaanbod van het Engelse Fulham afgeslagen, omdat hij met alle geweld een vierjarig contract bij Feyenoord wilde tekenen. De aanvaller van ADO Den Haag heeft vanuit zijn vakantieverblijf aan de Turkse zuidkust overeenstemming bereikt over een vierjarig contract en ook de clubs hebben een akkoord over de transfersom van 900.000 euro.

Immers wordt dinsdag officieel gepresenteerd als nieuwe aankoop van de stadionclub, waar hij na de zomer met een beetje geluk Champions Leaguevoetbal speelt. De Hagenaar wordt ’s morgens na aankomst op Schiphol eerst opgehaald door zijn nieuwe werkgever om te worden gekeurd in het Medisch Centrum Erasmus. Daarna reist hij naar De Kuip om zijn handtekening te plaatsen.

De leiding van Feyenoord heeft een paar dagen in spanning gezeten, omdat trainer Martin Jol met Fulham 400.000 euro boven het bod van technisch directeur Martin van Geel ging zitten. Jol bleek op de hoogte van de biedingen die Feyenoord had gedaan, wachtte zijn kans af en besloot daarna toe te slaan. De directie van ADO Den Haag wilde graag zaken doen met de Londense club, Feyenoord dacht Immers voor het tweede achtereenvolgende jaar niet te kunnen binnenhalen, maar tot verbazing van alle partijen zei Immers keihard nee tegen de club van Scheveninger Jol.

De ploeg van Maurice Steijn zal vandaag in een klap doorschakelen en Rydell Poepon en Danny Holla binnenhalen. Het duo zat al een tijdje in de wachtkamer en hebben geduld gehad om bij ADO te kunnen tekenen.

bron: Telegraaf

Jammer dat Immers zijn club niet wat meer geld gunde dor naar Fulham te gaan
0
Donderdag 31 mei 2012 om 07:38 uur

Ron001

erwin schreef:

als holla inderdaad ook komt word er een belangrijke stap gezet.
en hebben we de nieuwe aanvoerder binnen
Nu nog een stabiele trainer naast Stijn!!!!
0
Woensdag 30 mei 2012 om 18:40 uur

pajam

Van den Brom: verklaring niet van mij

BRUSSEL - De verklaring van John van den Brom op de website van Vitesse dat hij wilde blijven bij de club, was niet van hem. Dat zei de trainer woensdag bij zijn presentatie als trainer van Anderlecht.

Ook de uitspraak van Jordania `John is de man voor Vitesse` klopt volgens Van den Brom niet. Volgens hem kreeg hij toen al signalen dat hij beter weg kon gaan bij de Arnhemse voetbalclub.

Van den Brom staat overigens wel te popelen om te beginnen bij Anderlecht, de grootste club van België en een voormalig grootheid in Europa. Hij beloofde snel Frans te gaan leren.

0
Woensdag 30 mei 2012 om 17:36 uur

BLEISWIJK-1

Steijn: "ADO heeft allerlei lijntjes lopen"

ADO Den Haag gaat zich in de zomer roeren op de transfermarkt. Maurice Steijn bevestigt dat zijn Haagse werkgever `allerlei lijntjes` heeft lopen met spelers uit de Eredivisie.

"Het is duidelijk voor iedereen dat we ons deze zomer op verschillende posities willen versterken. Het teleurstellende seizoen is afgesloten, we willen nu doorpakken en met een sterkere selectie weer omhoog kijken", vertelt ADO-trainer Steijn in Voetbal International.

0
Woensdag 30 mei 2012 om 16:36 uur

fcdenhaag75

"Het liep niet. Het is als nieuwe speler moeilijk je daaraan te ontworstelen. ADO Den Haag had veel jongens die weg wilden. Die spanning voelde je in de kleedkamer. Sommigen dachten: een glas laten vallen, so what? Iemand anders ruimt het wel op, ik ben hier volgend jaar toch niet meer."


Zo`n iemand peur je als trainer zijnde toch gelijk uit het team,heeft gewoon bewust een heel jaar de sfeer lopen verzieken.
0
Woensdag 30 mei 2012 om 15:41 uur

<FCDH>

huistra trainer de graafschap
0
Woensdag 30 mei 2012 om 12:52 uur

rien1

Bert schreef:

Hij had moeten eisen dat die Steijn erbij moest hebben als assistent.
Haha, wat denk je dat Steijn in dit geval zou doen? Maar ja, welke kleinere trainer niet.... Ado heeft Steijn vorig seizoen ook niet naar NAC laten gaan.
0
Dinsdag 29 mei 2012 om 23:16 uur

Aad

Ik heb sterk de indruk dat ze bij Vitesse blij zijn dat hij gaat.

@Max

Wat dacht je van een pooltje: Waar is vdB volgend jaar trainer?
0
Dinsdag 29 mei 2012 om 22:00 uur

Advertentie

FC Den Haag!

Ron Jans zet zijn loopbaan als trainer voort in België. De Nederlandse coach heeft een contract getekend bij Standard Luik. Dat maakte de club dinsdag bekend.

De 54-jarige Jans werkte afgelopen twee seizoenen bij sc Heerenveen. Tijdens het seizoen werd al bekend dat zijn contract in Friesland niet zou worden verlengd. Daarvoor was hij werkzaam bij FC Groningen.

0
Dinsdag 29 mei 2012 om 13:14 uur

Bert

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Doe jezelf een plezier en spreek geen poep op deze Shoutbox en wat dat woord "opkkeren" betreft, dat mag je eens midden in mijn gezicht komen zeggen stuk onbenul of heb je geen familieleden die aan "" gestorven zijn....
Ik bepaal zelf wel wat ik over Mark van der Kallen & Co op deze Shoutbox neerzet, daar heb ik jou domme "shout" niet voor nodig!
Ik Waardeer je erg MR FC DEN HAAG.

Toch begrijp ik jou reactie naar "Ado Laak" niet. Ben het ook niet altijd met hem eens maar het laag bij de grond gedoe kan wel wat minder.

Dave DH vindt Steijn een goede trainer. Ik niet. Nodig jou, Ado Laak en Dave uit om te proosten eerste 2 bier zijn op mijn rekening bij Lakwa

HOPELIJK IS ER DAN WEL WAT BINNEN.
0
Dinsdag 29 mei 2012 om 00:15 uur

Nu online

wijstaanboven, adorob, Y, GroenGeelHart070, Haraldberg1, Priapus Rex en 183 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Jong Ajax 6 - 8
12 FC Eindhoven 6 - 8
13 FC Emmen 7 - 8
14 TOP Oss 6 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 MVV Maastr. 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2