Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Johannes

Overigens lijken mij Dustley Mulder en Benjamin de Ceulaer interessante spelers voor ons. En waarom duurt het zo lang tot ze Saeijs presenteren?

0
Vrijdag 26 maart 2010 om 11:02 uur

Ruudje16

Bert schreef:

De handigheid waarmee Wezel acteert suggereerd een bepaalde dommigheid. De zaak Ricky als je hem koopt weet je wat je in huis haalt. Handig om een interview te geven als je nog in dienst bent. Ik krijg bijna medelijden met Wetzel.

 

Ricky vd Berg jongen van de gestampte pot die wel een gebruiksaanwijzing heeft. Maar wel van de juiste tongriem is gesneden. Zegt gewoon wat hij vindt.

Maar dat heeft Derrijck ook die gebruiksaanwijzing is een Belg. Ik doe dagelijks zaken in België maar dingen gaan anders als hier.

 

Atteveld en voorheen Wetzel zien dat niet. Als ik Atteveld op GGH zie praten dan denk ik je trapt alleen open deuren in.

 

Atteveld is wel goed in het brengen van nieuwe spelers.

Omdat die wel luisteren naar dat dictatorgedrag.

 

Als we geen geld hebben zou ik zeggen haal Cor Lems maar en maak Lex technisch directeur wat moet die bij die dames doen? Die kunnen ook onder shouter Kojak trainen.;)

Waarom heeft iedereen Lex zo hoog zitten?

Hij was een fantastische voetballer maar als (assistent)trainer twijfel ik best wel aan z'n capaciteiten. 

0
Woensdag 24 maart 2010 om 23:38 uur

Ruudje16

Waarom hoor ik deze dagen niemand over Wetzel (die man die zo vaak "ik" zei)..............

0
Woensdag 24 maart 2010 om 18:19 uur

yesyes

jajoh schreef:

pffff, jij bent er dus ook zo 1 die zichzelf de beste supporter vind en alles wat niet in jouw straatje past is er 1 die alleen met kk loopt te strooien. Er zijn zat wedstrijden geweest waar er wel volledig op een manier achter de pleog werd gestaan waar jij zo op kickt. Maar wat ik eerder zei, de huidige stand en het vertoonde spel nodigt nou niet echt uit om hup hup ado te gaan roepen! Nogmaals, eerst de ploeg, dan laten wij ons ook weer horen. Alles heeft nu echt lang genoeg geduurd. Of vind jij dat het allemaal wel meevalt? Komt wel goed he??? Die punten komen wel en jij rijdt zeker ook elke wedstrijd fluitend naar het stadion weetende dat het weer een galavoorstelling gaat worden? WAKKER WORDEN.....

JIJ MOET WAKKER WORDEN  tis juist eerst ons horen dan de ploeg... met die instelling van jou begrijp ik waarom het zo;n dood kk zooitje op de tribune is!  Lekker wegblijven die namaaksupporters die nul komma nul sfeer toevoegen en dat matte gedoe op tribunes slaat daardoor over op de spelers

 

lekker makkelijk die en die de schuld geven maar ik weet al maanden waar het aanligt + waarom het zo slecht gaat en dat is aan de sfeer op de tribunes die veroorzaakt worden door een stel mongolen die denken dat ze alles hebben uitgevonden en wat mij betreft mag je je aangesproken voelen

0
Woensdag 24 maart 2010 om 17:02 uur

Ruudje16

Haguecityfirm schreef:

Noem eens drie verzinsels ?

Waarom drie ???

Ik had het alleen over "het barsten van de bom in de kleedkamer"

 

Maar om je ter wille te zijn. Hier twee stukjes uit het HCF- stuk.

(wat sommigen al als feit beschouwen.....)

 

Naar verluidt is gisteren de bom dan ook gebarsten in de kleedkamer. Gerucht? Ja, maar waar rook is, is vuur en klopt met de ongeschreven voetbalwetten. En zo vaak zitten we er hier niet naast

 

en

 

Dan nog onze redder in nood: Mark van der Kallen. Ook hierover gonst het inmiddels van de geruchten. Hij zou uit onze FC willen stappen en plaats willen maken voor wat oude bekenden: het groepje Ringelestijn…

0
Woensdag 24 maart 2010 om 13:08 uur

Davidovic

Kees schreef:

Helaas, allebei. Ik zat direct al op de tribune te balen toen die kaarten vielen.

even over de gele kaart van Kum. Die overigens wel terecht was maar waar ik erg misselijk van werd is dat die stink schaken eerst de overtreding maakt. Ik zag al net na de rust dat kum naar de grensrechter liep om daar wat van te zeggen. Schaken duwt hem slim weg waarna hij er met snelheid voorbij kwam. Ik moet overigens zeggen dat ik het de beste wedstrijd van Kum vond van dit seizoen.

 

Tot slot wil ik zeggen dat Toornstra degene is waarom je naar het stadion komt. Wat kan die gozer voetballen!

0
Woensdag 24 maart 2010 om 08:47 uur

g

the mouse schreef:

in de 89e min horvath erin!

niet op alles of niets spelen.

eeuwig balletje rond tikken achterin.

als ze een keer een lange bal speelde...... WEG!

 

1x schuift bosschaart in en meteen leverd dat enig gevaar op!

Als je punten nodig hebt zou ik dat dus vaker doen!

 

aan de andere kant is het punt van gisteren wel genoeg om te handhaven!

we weten het over 6 wedstrijden!

 

Bosschaert is een middenvelder pur sang. Dat hij steeds verdedigend speelt pleit voor zijn inzet, maar daar is hij nou eenmaal niet op zijn best. Zelfde geldt voor Knopper, die veel te vaak naar buiten wordt gedwongen in plaats van 'zwevend' op het middenveld te spelen -waar hij zijn beste wedstrijden heeft afgeleverd.

Ik mis dat toch bij veel trainers. Ze zetten spelers niet op de plek waar ze het best tot hun recht komen, maar ze zetten de 'beste' spelers in het veld, zelfs als dat betekent dat ze op 'vreemde' posities moeten spelen. Dus liever de beste spelers, dan het beste team.

 

Dat is trouwens een van de redenen waarom het per definitie fout gaat met het Nederlands elftal. Daar staan ook altijd teveel mensen op een positie die ze niet 'eigen' is.

0
Maandag 22 maart 2010 om 13:47 uur

rien1

<FCDH> schreef:

rien je zeg het net ff verkeerd van de joden moeten we ook winnen :P

Haha, ja hoe kon ik dat nou vergeten.:P

020 neemt geen supporters mee. Vorig jaar werd het 1-1. Tegen 020 zal dat aanmoedigen van onze spelers en uitfluiten van 020 wel lukken, maar waarom nou niet dat zelfde sfeertje tegen bv VVV.

Het moet gewoon weer worden als in het Zuiderpark. Het kan tegen 020 ook een hel zijn voor de Amsterdammers. Dat zeiden ze zelf na de wedstrijd van vorig seizoen.

0
Zondag 21 maart 2010 om 21:23 uur

Advertentie

<FCDH>

Echt wat hebben we toch een zeer zwakke selectie eerste helft ging nog 2e helft echt een drama wat een gestuntel millic strik erom en wegwezen kan echt niet koppen met ze lengte.En waarom in hemelsnaam zo traag opbouwen van achteren?willen ze wel winnen?Ik zeg 1 ding reken maar op nacompetitie alles wat meer is is meegenomen....

0
Zondag 21 maart 2010 om 17:13 uur

Brian

Brian's Column

zondag word het een groot feest!

 

Zondagmiddag speelt mijn club ADO tegen de boeruh uit venlo.

Ik heb bij deze wedstrijd een veel beter gevoel dan bij de afgelopen wedstrijden.

En dan zou je denken waarom, nou meestal als het bij 'ons' echt er om gaat dan staat onze ploeg en onze supporters er ook.

Toch moeten we VVV niet onderschatten want die hebben vind ik een veel slechter elftal op Papier maar dat zie je niet als je elke week naar studio sport zit te kijken.

Tuurlijk hebben ze nog geen uitwedstrijd gewonnen maar dan zal je weer zien dat het tegen ons weer gebeurt want het is bijna altijd zo dat een speler die lang geen kans meer hebt gehad er bij ons weer 2 inlegt.

Ik hoop dat atteveld een keertje Raily Ignacio een kans gaat geven want die jongen is met zijn 1 minuut invalbeurt tegen NAC(De eerste wedstrijd) Dichterbij de goal geweest dan Milic en Oper bij elkaar.

Ook vind ik het dom van Danny buijs dat hij in een wedstrijd tegen de tukkers een domme overtreding maakt waar die geen éne moer mee opschiet en we hadden hem in de wedtsrijd tegen VVV goed kunnen gebruiken.

Misschien is het wel goed dat helaas buijs een keer niet meedoet Want dan krijgt onze vechter Lex weer eens een kans want ik vind het wel leuk al die jonge spelers en al die complimenten maar we staan niet voor niets zo laag en we scoren ook niet echt.
Maar ik ben blij dat deze wedstrijd een keer op Zondagmiddag is want er zijn bijv. al 3 redenen voor

 

1. Er hangt altijd een beter sfeer in het stadion!

2. Onze spelers spelen altijd beter vind ik!

3. Je kan lekker lang feestvieren na de overwinning

 

Dan effe over een speler van het elftal van VVV

 

Ruben Schaken

 

Die jongen Komt meer spelers voorbij dan soltani en verhoek bij mekaar maar niemand moet vergeten dat die jongen uit de Jupiler league komt en dat je dan een Huurling van FC Porto aan de kant houdt.
Hij doet me een beetje denken aan onze turkse vriend Hursut Meric alleen houd Ruben ietsje meer overzicht maar ik wil eigenlijk in het kort zeggen dat ik het klasse vindt van VVV dat die jongen vanuit de jupiler league zich zo goed hebt ontwikkeld en daar kunnen onze buitenspelers wat van leren.

 

Nou als atteveld een goede opstelling het veld instuurd en ze net zoveel strijd leveren als bij Twente en er geen domme fouten worden gemaakt Hé Bosschaart dan word het Zondag één groot feest en kunnen we eindelijk weer eens juichen.

 

Dus kom allemaal naar het AadMansveldStadion en neem vijf vrienden mee of meer  en laten we ervoor zorgen dat we een uitverkocht stadion hebben en dat ze met een 3-0 nederlaag en schijt in de broek terugkeren naar Venlo en dat ze zo geschokeerd zijn dat ze geen uitwedstrijd meer winnen.

 

 

Steun Onze Ploeg!!!!!!!!!!!!!!!!



Brian V

 

 

 

 

 

0
Vrijdag 19 maart 2010 om 03:57 uur

Nu online

zuiderwijk, Haago, Ado Vakkie S en 212 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4