Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Ruudje16

ADO voor altijd schreef:

wanneer zijn de wedstrijden voor de nacompetitie. Wat daar draait het op uit, in de gewone competitie halen we het niet meer.

Waarom zou jij naar de nacompetitiewedstrijden willen kijken.

Volgens mij weet je al dat dat ook niks wordt.....

Toch ???

0
Maandag 15 maart 2010 om 11:16 uur

ADOFLEVO

Een toch wel sterk Ado gezien gisteren en dan vraag je, je af waarom we zo laag geclasseerd staan. Misschien wordt het NC, nou ja een paar wedstrijden meer maar daar rollen we wel doorheen.

Mooiste zou de NC te ontlopen, maar dan moet er nu wel thuis van VVV, NEC en RKC gewonnen worden, puntje tegen 020 zou mooi zijn.  Nogmaals zo als ik ADO heb zien spelen na de winetrstop tegen Twente, PSV, Feijenoord, Willem 2, Sparta , Heerenveen en Vitesse denk ik dat we ons veilig gaan spelen. Eigenlijk was Roda alleen maar bagger maar dat lag volgens mij aan het zeer slechte weer die avond. Nou VVV dat wordt 3 punten zou ik zeggen.

Hopelijk laat concurentie dit weekend punten liggen.

 

Gegroet

0
Zaterdag 13 maart 2010 om 08:34 uur

Kees

Haagse Roel schreef:

De club hoor je er niet over.......5000 SCC houders is al  een bedroevend niveau.....Ik heb ook een SCC maar verleng deze nu niet .............gezien hetgeen FCDH nu biedt. Ook niet nodig al beweerde V.d Kallen nog niet zolang geleden dat we in de rij zouden staan voor een kaartje.....................

Waarom niet verlengen? ADO is toch een onderdeel van ons leven.

Voor de een als voetballiefhebber, voor de ander omdat hij er mee getrouwd is, voor de ander omdat je er mee opgegroeid bent, voor weer een ander om de kommer en kwel van het dagelijkse leven te vergeten, voor de ander voor een gezellige avondje/middagje uit en zo kan ik nog een jaar doorgaan.

 

Je komt toch niet alleen als supporter omdat we in de eredivisie spelen?

 

Ikzelf ben eind jaren zeventig ruim anderhalf jaar ook vaak naar wedstrijden van Sparta gegaan maar dat is echt niet te vergelijken met ADO.

0
Zaterdag 13 maart 2010 om 00:36 uur

Johannes

Ze hebben best aardig gespeeld vandaag; positieve opvallers vond ik heel verrassend Ammi en Van Hese; negatief opvallend waren Oper (voegt nog steeds NIETS toe) en Bosschaart. Waarom mensen hem toch graag centraal achterin zien spelen... het blijft een raadsel. Je kan er een aardige dvd mee vullen, acties van Pascal 'ik verdien heus niet zoveel hoor' die tegengoals inluiden. Balen dat er geen punt gehaald is vandaag, maar heel eerlijk gezegd is Twente gewoon een enorm goede ploeg en ze worden terecht kampioen. Tegen VVV heb ik weer hoge verwachtingen! Derijck er weer bij, hopelijk V.d. Bergh weer fit.

0
Zaterdag 13 maart 2010 om 00:12 uur

Kees

Ach, het enige dat ik zeker weet is dat we volgend seizoen zeker in de eredivisie spelen. De Graafschap wordt kampioen en als we per ongeluk in de nacompetitie belanden dan rollen we dat zooitje brandhout zoals Cambuur, Go Ahead of Den Bosch echt wel op. Dat stelt echt geen ruk voor.

 

Atteveld, ADO, selectie en supporters hebben eenvoudig de pech dat we bijna het hele seizoen al achter de feiten aanlopen. Mochten we rechtstreeks erin blijven dan is er gewoon een goeie prestatie geleverd. Deze selectie was aan het begin van de rit eenvoudig niet in balans en ik begrijp absoluut niet waarom men alles hier moet afkraken. Daar schieten we met zijn allen wat mee op zeg!

0
Zaterdag 13 maart 2010 om 00:00 uur

Haagse Roel

marcellino schreef:

iedereen gaat maar even voorbij aan de ernst van deze wedstrijd dat was nul komma nul.

 

van te voren weet je dat je geen punten haald ,waarom dan zo laf voetballen.

 

Ik word ook doodziek van de positifoos hier.

buis krijgt waarschijnlijk een schorsing(of hebben we de elleboog niet gezien)

ditewig gaat op hoge ballen weer ernstig de fout in.

boscchaart stapt weer eens een keer te laat.

 

den haag speeld zo laf dat ze niet meer om kunnen schakelen.

 

zijn er ook positieve dingen gebeurd ja hoor binnen 10 seconde gescoord,knopperd lang vol gehouden ,ammi speelde goed.

en we hebben nnog kans om de nacompetitie te ontlopen.

 

hopen dat er tegen vvv slimmer en beter word gevoetbald anders vrees ik het ergste


Marcelino zegt:
van te voren weet je dat je geen punten haald ,waarom dan zo laf voetballen.

 

Nee ,vol op aanval spelen en met 7-1 op je kloten krijgen, ben benieuwd wat je  dan had geshout. FCDH heeft sinds mensenheugenis niet uit bij Twente gewonnen. Twente is de nummer 1 van de eredivisie. FCDH heeft redelijk mee gevoetbald, daar haal je volgens mij meer vertrouwen uit dan een flink pak slaag Marcelino !!!



 

0
Vrijdag 12 maart 2010 om 22:53 uur

marcellino

Bert schreef:

Het was te verwachten tegen VVV zondag moet het gebeuren. Hopelijk Ricky weer fit.

 

Nou maar gaan kijken wat de concurrentie doet.

 

En uh Vincent is de toto nou echt over.

iedereen gaat maar even voorbij aan de ernst van deze wedstrijd dat was nul komma nul.

 

van te voren weet je dat je geen punten haald ,waarom dan zo laf voetballen.

 

Ik word ook doodziek van de positifoos hier.

buis krijgt waarschijnlijk een schorsing(of hebben we de elleboog niet gezien)

ditewig gaat op hoge ballen weer ernstig de fout in.

boscchaart stapt weer eens een keer te laat.

 

den haag speeld zo laf dat ze niet meer om kunnen schakelen.

 

zijn er ook positieve dingen gebeurd ja hoor binnen 10 seconde gescoord,knopperd lang vol gehouden ,ammi speelde goed.

en we hebben nnog kans om de nacompetitie te ontlopen.

 

hopen dat er tegen vvv slimmer en beter word gevoetbald anders vrees ik het ergste

0
Vrijdag 12 maart 2010 om 22:43 uur

Advertentie

Aad

yesyes schreef:

Schei toch uit man genoeg wedstrijden waar er wel gewoon de hele wedstrijd achter de ploeg werd gestaan, nec thuis vitesse thuis az thuis vorig seizoen dus kom niet met je 2005 onzin. Ze moeten het ook verdienen en zolang we onder de streep staan gaan er dingen niet goed en ik ben het met je eens dat we dan juist erachter moeten gaan staan,  maar die tijden zijn over met de nieuwe generatie supporters.

 

Tis jammer dat de crisis in nederland is anders had ik zelfs gehoopt dat we degraderen en van daaruit weer opbouwen met de echte supporters en al die k,k mogooltjes lekker thuis blijven. Dan worden die gasten van vak G ook miss eens wakker en komen op de lange zijde staan dan is er toch plek zat. Ik ben dat gevoel van het zuiderpark kwijt toen ik naar het zuiderpark een wedstrijd ging kijken.  Ik snap het wel dat de sfeer dood is op zo'n kk locatie wat niks uitstraalt.  Enigste manier om weer een beetje leven te krijgen op de tribunes is de juiste mensen weer bij elkaar en niet allemaal op verschillende vakken.  den haag onwaardig dit. Vroeger beslisden wij wedstrijden als 12e man met matige spelers in ons elftal. Nu hebben we redelijke spelers in vergelijking met vroeger maar nu laten wij het afweten

Krijg je nog geen schuim op je bek van al dat zinloze ge-k..k.??

Je geeft daarmee precies aan wat voor een soort supporter je bent: Dat soort waarom sponsors en publiek afhaken.

Vooral doorgaan dan kun je binnen de kortste keren op elke plaats in het Forepark gaan zitten waar je zelf wilt.

Sterker nog: Je kunt weer naar je geliefde Zuiderpark. Op de Aftrap met een biertje in je hand kijken naar de amateurs van ADO. Want de profsectie is door dat soort mongolen als jij dan ter ziele.

0
Vrijdag 12 maart 2010 om 19:16 uur

anti-beleid

Speelt ADO verstoppertje? door Theo de Graaff PDF Afdrukken E-mail
Thursday, 11 March 2010
Nu eens niet een column maar gewoon een kort schrijven over een bijzonder iets dat aan de gang lijkt. Gisteren heb ik aan de heren van hethaagsamateurvoetbal gevraagd een column te plaatsen over het feit dat Wetzel de arbitragezaak gewonnen zou hebben. Inmiddels in alle toonaarden ontkend, overal wordt er over onzin gesproken echter blijft de reactie van Jagersma de gemoederen bezighouden.

Waarom zo'n reactie als er geen uitspraak is? Zou er dan toch een uitspraak zijn. Via een anonieme bron kreeg ik het bericht toegestuurd dat door de KNVB zou zijn verstuurd naar aanleiding van de tuchtzaak Wetzel. Dit bericht heeft gisteren op deze website gestaan en spreekt wel degelijk over het gelijk van Wetzel. Wat zou er aan de hand kunnen zijn?

Een schot voor de boeg van mijn zijde; Andre Wetzel heeft de tuchtzaak gewonnen en krijgt waar hij recht op heeft, althans dat hoopt hij. ADO heeft van de KNVB een week de tijd gekregen om de zaak op te lossen alvorens de KNVB de uitspraak naar voren brengt. Op de achtergrond worden nu gesprekken gevoerd met Wetzel of en zo ja hoe ze eruit gaan komen. Dat Wetzel terugkeert lijkt op voorhand uitgesloten, dat hij 340.000 euro ontvangt ook, daarvoor is van der Kallen te slim en loopt daarvoor te lang mee.

Waar het eindigt? Wetzel wordt gerehabiliteerd, Dick Vierling wordt voor dit klusje ingezet. Van der Kallen en Jagersma zijn er toevallig even niet. Wetzel krijgt een bedrag mee waarover geen mededeling wordt gedaan.

Laten we voor de club hopen dat Dick Vierling zich nergens mee bemoeit. Behoudens het (laten) wegsturen van baldadige jongeren in snowworld heeft hij namelijk nog nooit iets in deze richting gedaan.

Zou ik gelijk hebben?

Reacties naar theodegraaff01@gmail.comDit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken

0
Vrijdag 12 maart 2010 om 11:59 uur

Bert

g schreef:

Knopper is een professional. Een echte, die niet klaagt, keihard werkt (zelfs als hij niet in vorm is of genoegen moet nemen met een rol die hem niet (helemaal) ligt), en die dus ook gewoon invalt als hem dat wordt gevraagd.

De hele selectie kan een goed voorbeeld aan hem nemen.

 

Alleen Atteveld en Knopper weten waarom die wissel pas in de 88e minuut gebeurde. Als jij dat ook weet, hoor ik het graag. Anders denk ik dat je geen enkele reden hebt om de heren tegen elkaar op te willen stoken.

Ik verwacht van een trainer dat hij de beste elf spelers opstelt.

 

Ik denk niet dat Knopper wist waarom hij maar 2 minuten mocht invallen. Dat weet alleen de heer Atteveld.

 

Je geeft in de eerste alinia zelf al aan waarom Knopper opgesteld moet worden.

 

0
Woensdag 10 maart 2010 om 21:13 uur

Nu online

zuiderwijk en 341 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4