Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

<FCDH>

super fc denhaag schreef:

feyenooit heeft geld voor aankopen en wil af van nicky hofs. dat heeft mario been vandaag op de eerste training bekend gemaakt.
daar gaat koevermans dus heen ze willen een spits hebben
0
Zondag 21 juni 2009 om 16:03 uur

rien1

<FCDH> schreef:

koevermans zou perfect zijn het kost ff wat maar dat betaald zich meer dan terug
Er wordt soms (begrijpelijk) erg lacherig gedaan over de komst van De Koef naar ADO, maar waar komt dit nieuws eigenlijk vandaan? Zou het dan toch waar zijn? Die jongen zou inderdaad goed passen bij ons in de spits. En zeker nu Atteveld het strijdplan heeft aangepast. Verder van de goal af en aanvallender. En het klinkt misschien gek, maar ik heb een voorgevoel dat die Powel volgend seizoen ook beter gaat presteren met doelpunten maken. 
En ja, ADO kan ondanks de crisis toch maar beter een schep er bovenop doen, dan kan de club verder omhoog kijken. Met die toeschouwers zit het denk ik wel super! Zo langzamerhand wil het hele bedrijf bij ons naar de wedstrijden van ADO.   Terwijl ze er vroeger niks van moesten en wilden weten. 
0
Zaterdag 20 juni 2009 om 13:24 uur

rien1

<FCDH> schreef:

ik ben heel benieuwd welke spelers het gaan worden?ik hoop echter wel paar goeie voorhoede spelers want daar kwamen we echt te kort het afgelopen seizoen
Over Oper en Oost wilde Atteveld niks zeggen, want op geruchten heeft het geen om te reageren vond hij.
En ja, ook ik ben dan wel benieuwd wie er bij zou komen, of met wie ze bezig zijn. In de voorhoede (spits) hebben we wel genoeg mensen, maar we komen inderdaad nog te kort. Hoewel de laatste wedstrijden vanaf Sparta er best wel weer driftig werd gescoord. 3 tegen W2, 2 tegen Heerenveen, 2 tegen Feijenoord en 3 tegen Vitesse. Maar in dat geval zal er een echte afmaker moeten komen.  
0
Zaterdag 20 juni 2009 om 13:00 uur

marcellino

Kaos schreef:

Hersi kan ook linksbuiten spelen en op het middenveld zowel links al aanvallende middenvelder

Dan is het enige wat ik me kan voorstellen voor links buiten, ander weet ik het ook niet...
ze zoeken een spits of rechter sptis en een goed verdediger,dus alles wat je hier noemt is niet aan de orde
0
Vrijdag 19 juni 2009 om 15:48 uur

haagse opoe

volgens geruchten(bijna nooit waar)wil ado den haag fransman halen iets met lihy zo heet ie snelle spits met een hard schot zal wel fantasie zijn
0
Donderdag 18 juni 2009 om 22:42 uur

Bert

Michael Mols keert niet meer terug in het betaalde voetbal. De spits, die vorig seizoen nog voor Feyenoord speelde, vindt het na achttien jaar welletjes geweest. 

Mols begon zijn carrière bij Cambuur Leeuwarden, om vervolgens naar FC Twente te vertrekken. Via FC Utrecht kwam hij uiteindelijk bij het Schotse Glasgow Rangers terecht. Terug in Nederland voetbalde hij daarna nog voor opnieuw FC Utrecht, ADO Den Haag en Feyenoord.

bron elf
0
Donderdag 18 juni 2009 om 21:43 uur

Advertentie

MikeDH

Als DH Koevermans binnen gaat halen, en daar geloof ik nog steeds wel in dan kan Roda menig spits van vitesse willen halen, maar wij hebben koef dan :)

Liever wacht ik tot 15 juli en koef dan nu Oper en Kolk bij elkaar.
0
Donderdag 18 juni 2009 om 20:25 uur

adojan

jeroen b schreef:

Ik denk echt dat we geen aanvallers nodig hebben milic en powel bij elkaar blijf erbij. v.d. berg erachter en als knopper fit is die erbij. Dus daar zie ik niet zo\`n noodzaak. Het probleem is dat we eigenlijk na ammi en pique een goede back missen. Het mooiste zou zijn als we een goeie kopen die links en rechts uit de voeten kan dat zou top zijn.
Milic en powel zijn allebei niet erg bewegelijk,zou er een snelle spits bij willen hebben naast milic.
Naar mijn mening kwamen de spitsen afgelopen seizoen niet tot hun recht door een gebrek aan goede aanvoer,( vanaf de flanken).
0
Donderdag 18 juni 2009 om 11:48 uur

Vador

Vitesse moet keuzes maken en ziet af van Snoyl

18/06/2009 09:05

Ondanks de verkoop van Nicky Kuiper en Ricky van Wolfswinkel moet Vitesse de hand op de knip houden. De club uit Arnhem richt zich op het aantrekken van een nieuwe spits en heeft daardoor geen geld voor Ferne Snoyl (foto).

Marc van Hintum erkent in het Algemeen Dagblad dat Vitesse belangstelling had voor Snoyl, die transfervrij kan vertrekken bij RKC Waalwijk. `Maar we zien van hem af`, aldus de technisch directeur. `Ook het aantrekken van een nieuwe aanvaller is afhankelijk van onze financiële situatie.`

Vitesse heeft weinig te besteden. De club moet in september nog geld overmaken naar AZ voor de transfers van Julian Jennner en Rogier Molhoek. `Daarnaast houden we wel geld over, hoor`, bezweert algemeen directeur Paul van der Kraan.

De financiële middelen zijn echter niet voldoende om alle wensen te vervullen. `We willen ook graag door met Nicky Hofs, die vorig seizoen werd gehuurd van Feyenoord`, zegt Van Hintum. `Op dit moment hebben we helaas absoluut niet de middelen hem definitief over te nemen.`

Als we dan toch een versterking moeten halen achterin en Luickx komt niet, vind ik Snoyl een goed alternatief. Heeft in de nacompetitie uitstekende indruk achtergelaten.
0
Donderdag 18 juni 2009 om 09:09 uur

tuinfc

Feyenoord begint komende zondag de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een ochtend-en middagtraining op het veld naast De Kuip, maar de kans is groot dat de spelersgroep er eind juli - als de competitie begint - totaal anders uit zal zien. Behalve aanvoerder Giovanni van Bronckhorst (foto) mag iedereen vertrekken bij de club.

Roy Makaay, Kevin Hofland, Tim de Cler, Denny Landzaat, Jonathan de Guzman, Andwélé Slory en Luigi Bruins zijn te koop tegen elk aannemelijk bod en worden her en der aangeboden in het informele circuit van de Europese clubs. Feyenoord wil af van de salarissen die te zwaar op de begroting drukken. De club is hard bezig de huishouding sluitend te krijgen en gaat terug in budget van 44 naar 39 miljoen euro.

De nood is zó hoog, dat de club alleen spelers kan kopen met hulp van externe financiers die in deze constructie ook garant moeten staan voor het salaris. Op die manier kon de club Dani Fernández aan zich binden, aanstaande zondag de enige nieuwe speler tijdens de traditioneel drukbezochte eerste twee trainingen.

Feyenoord zelf doet geen mededelingen over de aanstaande uitverkoop. De club wil de prijs niet drukken, maar iedereen weet dat het goedkoop winkelen wordt in De Kuip. Dat Feyenoord graag meewerkt aan het vertrek van enkele grootverdieners blijkt uit het feit dat de club Makaay afgelopen winterstop wilde verkopen. AS Monaco bood vijf miljoen euro, maar de spits blokkeerde de transfer.

Het is meteen het grootste probleem voor Feyenoord. De club mag dan wel open staan voor een transfer, de beslissing ligt uiteindelijk bij de spelers. En die hebben allemaal een doorlopend contract. Bovendien helpt het huidige economische klimaat ook niet mee.
In het uiterste geval kan Feyenoord besluiten spelers met doorlopende contracten transfervrij te verklaren.
bron: vi.nl
ik zou zeggen wetzel sla je slag
0
Woensdag 17 juni 2009 om 22:15 uur

Nu online

Swaber, Brian, Alle ballen op Jort en 220 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4