Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Ronaldo

Ron001 schreef:

Hij had toch met minder kwaliteit spelers de Eredivisie kunnen halen als ze geen rood hadden gekregen!,,, ik had nu persoonlijk Groenendijk gepolst i.p.v. Onze morinio!!! Hij zal zeker hola behouden en door bouwen in grun!!!! Maar de toekomst zal het uitwijzen!!!!
Het mooie in Groningen is dat zij een TD hebben deze bepaalt en niet de trainer. Was dat ook maar die groen gelen ...
0
Woensdag 23 mei 2012 om 10:18 uur

Ronaldo

BLEISWIJK-1 schreef:

Lekker bezig Groningen!

`FC Groningen presenteert om 13.00 mogelijk nieuwe trainer`
Door JURRIEN KOOP __ gepubliceerd op 23 mei `12 09:13

FC Groningen maakt vandaag via een ingelaste persconferentie enkele wijzigingen bekend binnen de technische staf. Mogelijk wordt de nieuwe hoofdtrainer van de Groningers bekend gemaakt.

Via een officiële verklaring liet de club weten `een speciale persconferentie om 13.00 in de Euroborg` te beleggen. Mogelijk presenteren de Noordelingen hun nieuwe hoofdtrainer. Onder meer Alfons Groenendijk (FC Den Bosch) zou een gegadigde zijn om de ontslagen Pieter Huistra op te volgen.
Als Groenendijk daadwerkelijk de trainer wordt, dan hebben ze volgens velen van deze shoutbox een bagger trainer in huis gehaald. Ik herinner mij de discussie nog goed, uiteindelijk werd judas de trainer.
0
Woensdag 23 mei 2012 om 10:08 uur

BLEISWIJK-1

Lekker bezig Groningen!

`FC Groningen presenteert om 13.00 mogelijk nieuwe trainer`
Door JURRIEN KOOP __ gepubliceerd op 23 mei `12 09:13

FC Groningen maakt vandaag via een ingelaste persconferentie enkele wijzigingen bekend binnen de technische staf. Mogelijk wordt de nieuwe hoofdtrainer van de Groningers bekend gemaakt.

Via een officiële verklaring liet de club weten `een speciale persconferentie om 13.00 in de Euroborg` te beleggen. Mogelijk presenteren de Noordelingen hun nieuwe hoofdtrainer. Onder meer Alfons Groenendijk (FC Den Bosch) zou een gegadigde zijn om de ontslagen Pieter Huistra op te volgen.
0
Woensdag 23 mei 2012 om 09:36 uur

pajam

Kees schreef:

Man, ik ben er doodziek van. Als het zo doorgaat met het niveau spelers dat is binnengehaald (Morec, Boussabon, Smolarek) dan hebben we weer een baggerseizoen.

Ik ben nog steeds een voorstander van de huidige Raad van Commissarissen en directie qua algemeen beleid.

Maar van het technische beleid word ik doodziek. Aan alle kanten wordt er gefaald en is de leiding niet in handen van mensen waarmee je kunt doorgroeien naar het linkerrijtje. Dat is toch de ambitie?
Wanneer een trainer met 1 punt voorsprong op de 16e plaats, 15e wordt en mag blijven zitten.
Wanneer je geen scouting OF TD heeft om de lange termijn te bewaren, waardoor je spelers uit een VI Klassement vist.

Nee, dan kan je er vanuit gaan dat de ambititie alles behalve doorstoten naar het linkerrijtje is.

Komend seizoen gok ik op directe handhaving, maar het wordt nog spannend!
0
Dinsdag 22 mei 2012 om 20:37 uur

DaveDH

Kees schreef:

Dat is het hem nou juist. Lex is niet klaar. Zet Lex met twee uitstekende vleugelspitsen het gehele seizoen in de punt van de aanval en hij schopt er minimaal 15 of meer in.

We hebben goud in onze handen maar bijna niemand ziet het.
Kees, Lex wil zelf weg... als ze hem niet hadden laten gaan dan had je weer drie manden geen reet aan die jongen gehad omdat die "teleurgesteld"is.... net als aan een trainer zit er aan een middelmatige speler als Immers ook een houdbaarheidsdatum, hij wil lekker naar zijn nieuwe droomclub dus dan moet je hem lekker laten gaan, je krijgt nog wat knaken voor hem dat is ook mooi...

En bij 010 zitten ze niet op hem te wachten hoor, daar balen ze er van dat die komt dus ik hoop voor hem dat hij de forums niet leest en hij het daar gaat maken anders kan het wel eens heel snel zijn afgelopen met Immers.

En ik zie dat de mannen die huilen voor ze geslagen worden al weer hard op hun toeter blazen, nog 34/35 dagen tot de eerste training lijkt mij tijd zat om spelers te halen... ik snap werkelijk niet waarom alles zo overhaast zou moeten gebeuren...

Geduld is een schone zaak en je kunt pas oordelen als de aankopen er zijn, maar sommige hier hebben toch stevig last van het glazen bollen syndroom, zij weten wel wat er gaat gebeuren, blah blah blah

Gewoon ff afwachten waar DH mee komt, we hebben dan een heel seizoen om weer lekker te kkren.





0
Dinsdag 22 mei 2012 om 20:10 uur

Advertentie

ADO500

Drogba vertrekt definitief bij Chelsea
Door ILJA HILHORST __ gepubliceerd op 21 mei `12 21:49


Didier Drogba heeft wel stijl. Afgelopen zaterdag was hij nog de held van de Champions League-finale, maandag kondigt hij doodleuk zijn afscheid aan bij Chelsea.

Stoppen op het hoogtepunt, zal de Ivoriaanse spits ongetwijfeld gedacht hebben. Tijdens de huldiging op de open bus was hij emotioneel tegen zijn ploegmakkers. "Wij zullen volgend jaar niet meer samen spelen", heeft hij volgens het gezaghebbende Franse tijdschrift France Football gezegd.

Drogba gaf ook nog commentaar. "Omdat ik besloten heb te vertrekken wilde ik ze dat zelf vertellen. Ook al zeg ik al drie jaar dat ik weg wil, het kwam hard aan dat het over is tussen mij en de club." Het ligt in de lijn der verwachting dat Drogba naar ADO Den Haag vertrekt, waar succescoach Maurice Steijn trainer is.
0
Dinsdag 22 mei 2012 om 14:47 uur

VinZz

FC Eindhoven heeft hoofdcoach gestrikt

FC Eindhoven komt woensdag met de naam van de nieuwe trainer naar buiten. De Jupiler League-club meldde dat op Twitter.

Volgens het Eindhovens Dagblad is Henk Fräser de voornaamste kandidaat om de vacante post in te vullen. FC Eindhoven is op zoek naar een opvolger van interim-coach Erwin Koeman, die naar RKC vertrekt. Hij nam in maart het stokje over van Ernest Faber, die assistent van Phillip Cocu bij PSV werd.

Voormalig international Fräser (45) is de assistent van Maurice Steijn bij ADO Den Haag. De oud-verdediger was daarvoor werkzaam bij Feyenoord (jeugd), ADO (assistent) en PSV (A1).
0
Dinsdag 22 mei 2012 om 13:54 uur

pajam

fcdh-denhaag schreef:

gerucht gaat ook dat het om michael de leeuw en mitchel schett gaat, naar gro. weliswaar.
Sno, de Leeuw en Schett; goed bezig daaro!
Waarschijnlijk ook een goede trainer en ze spelen weer om Europees voetbal.

Wij hebben in ieder geval wel Steijn & Luksic
0
Dinsdag 22 mei 2012 om 13:32 uur

pajam

FC Eindhoven heeft nieuwe coach gevonden


FC Eindhoven heeft de zoektocht naar een nieuwe trainer voltooid. Wie de nieuwe man op de bank is, wil de club echter nog niet zeggen. De naam van de coach wordt morgen (woensdag) onthuld, kondigt de eerstedivisionist via Twitter aan.

Volgens het Eindhovens Dagblad circuleert de naam van Henk Fräser in de lichtstad. Hij moet Erwin Koeman opvolgen, die overstapt naar RKC Waalwijk. Koeman trad in maart aan als interim-opvolger van Ernest Faber, die naar PSV verhuisde.
0
Dinsdag 22 mei 2012 om 13:25 uur

BLEISWIJK-1

BLEISWIJK-1 schreef:

En wat hebben wij Kees? Niet eens een klein tekstje hoop in het AD. Wat een prutsers dat bestuur!

Groningen was drie dagen eerder dan ons veilig. En kijk....daar kan het wel.
FC Groningen gooit hup de trainer eruit en legt binnen twee weken enkele spelers vast. Kijk, dat is duidelijkheid aan je achterban verschaffen.

Na zo`n klote seizoen, wat Groningen ook gehad heeft, slaat hiermee de stemming ook om. Let maar op de Groningen forums.

0
Dinsdag 22 mei 2012 om 12:45 uur

Nu online

The Hague FC, wijstaanboven, Aad, GroenGeelHart070, Madmax, Bleek, Rob2002, GGH, Alexander, Alle ballen op Jort, kojak1, Vakkie-G, wiegah070, A.D.O, fcdh-denhaag, FC Den Haag! en 169 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Jong Ajax 6 - 8
12 FC Eindhoven 6 - 8
13 FC Emmen 7 - 8
14 TOP Oss 6 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 MVV Maastr. 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2