Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Kees

Bert schreef:

Ik weet in ieder geval zeker dat we volgend seizoen in de eredivisie spelen.

 

Hoogmoed komt voor de val. Kees kan mij nog een seizoen herrineren waarin we opzeker naar de eredivisie zouden gaan. De KNVB stak er een stokje voor.

 

Overigens begrijp ik niet waarom in deze fase van de competitie Yuri Cornellise volledig genegeerd wordt.

Je hebt qua hoogmoed etc. best gelijk. Maar als je onze selectie afzet tegen die bierliga-ploegen dan is het toch een wereld van verschil.

 

Overigens was de wissel van Atteveld om Verhoek te brengen perfect (wel wat laat overigens).

 

Ik las enkele shouts terug dat Milic tot 2012 is vastgelegd. Ik kan me niet voorstellen dat hij een salaris krijgt van een niet eu-voetballer. Er zal best door ons iets over het hoofd gezien worden. Er zijn nl. enkele restricties. Eveneens vraag ik me af waarom Atteveld met Milic begint. Daar moet een grondige reden voor zijn. Maar welke?????

 

Die schaar in slow motion van Milic was te vergelijken met een zwanger nijlpaard die kort voor de bevalling nog een beurt kreeg en krampachtig probeerde mee te doen.

Werkelijk triest om te zien.

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 21:03 uur

Bert

Kees schreef:

Ik denk niet dat we naar andere moeten kijken. Hoe je het went of keert, we moeten op 34 punten uitkomen en dat is nog een hels karwei.

 

Nummer zestien zal eindigen met 32 of 33 punten en wie dat wordt maakt niks uit als we de 34 maar halen.

 

Anderzijds ben ik voor de nacompetitie helemaal niet bang. Al die bierliga-ploegen rollen we met gemak op. De enige die mogelijk wat tegenstand kan bieden is De Graafschap maar die zullen wel kampioen worden. Het niveauverschil is echt ontzettend groot en bedenk dat een ronde over twee wedstrijden gaat. Nee hoor, geen enkel probleem die nacompetitie.

 

Ik weet in ieder geval zeker dat we volgend seizoen in de eredivisie spelen.

Ik weet in ieder geval zeker dat we volgend seizoen in de eredivisie spelen.

 

Hoogmoed komt voor de val. Kees kan mij nog een seizoen herrineren waarin we opzeker naar de eredivisie zouden gaan. De KNVB stak er een stokje voor.

 

Overigens begrijp ik niet waarom in deze fase van de competitie Yuri Cornellise volledig genegeerd wordt.

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 20:24 uur

the mouse

ADODENHAAG schreef:

Ik heb geen gelijk.. ging ff zoeken naar oude artikels. Lachwekkend hoeveel positieve reacties zie over Milic, soms is een beetje voetbalkennis ver te zoeken.

 

Milic contract tot 2012:

 

ADO Den Haag heeft vandaag overeenstemming bereikt met FK Buducnost Podgorica over de transfer van Bogdan Milic. De spits kan daardoor aan de selectie worden toegevoegd.
 

De twintigjarige spits uit Montenegro wachtte nog op een werkvergunning, wat de procedure vertraagt heeft. De benodigde papieren zijn nu rond.

Met Milic is een akkoord bereikt over een contract, dat hem tot 2012 aan ADO Den Haag verbindt. De speler die afkomstig is van de huidige kampioen van Montenegro dankt zijn contract aan een proefperiode eerder deze voorbereiding

4 jaar lang dus geld weggooien!!

Die badgast raak je aan de straatstenen niet kwijt!!

Die schaar aan de zijlijn heb je die gezien?

waarom doet ie dat?

Zag er niet uit, niet rendabel, deed hem op 4 meter afstand van de tegenstander die waarschijnlijk zo hard moest lachen in zichzelf dat eigenlijk er niet meer van kon lopen/reageren. Nu was hij niet de enige die slecht was iedereen was slecht, wat een deseptie!!!

Shawl voor ze katsekut gekocht voor die aanfluiting van een sfeeractie!!

Kum die de eerste x niet redden maar de 2e x is het gelukt de bal op het dak te schieten BRAVO!!!

Buis die met zijn ziel onder zijn armen loopt,

Knopper leverd in dat soort wedstrijden ook geen extra power!

Luickx die gezellig mee doet met de maleise.

Zwinkels die er 3 á 4x goed naast zit.

Achethoede die de bal zonder te kijken wegschiet, schiet je hem dan nog hoog en naar voren weg oke, Maar hard blind laag door het midden!!

Soltani?????

Geeft 3x niet een voorzet op tijd en doet ie het dan een keer dan staat er niemand!

iedereen bij elk duel een klein kwartiertje te laat!

en als ze een bal hebben weten ze van gekkigheid niet wat ze ermee moeten!!

 

Kortom: Laat iedereen zich maar opmaken voor nacompetitie want we hebben net aantal wedstrijden redelijk gevoetbald zoals in het begin van het seizoen, dus we gaan weer een kleine 13 wedstrijden zonder winst zitten!

en dan maar hopen RKC geen gekke dingen doet anders vlieg je er meteen uit!

Zou me overigens niks verbazen!!!!

 

En ik, ik ben me frustratie kwijt.

Dank voor jullie kostbare tijd want mijn kostbare tijd heb ik gisteren mooi teniet gedaan bij ADO Den Haag - RODA JC!!!!!!

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 09:55 uur

Moi

Ooievaar schreef:

Ook Roda is één van die ploegen waar we haast nooit van kunnen winnen. Vitesse is een ander verhaal dat is een mentaal uitermate zwakke ploeg dus die moeten we zien te winnen. Deze selectie is goed genoeg voor handhaving meer zit er niet in. Let's face it.

 

Milic en Soltani zijn je spitsen, daar kan ook Mourinho weinig mee. Als dan ook de rest op Luick na als een drol speelt dan loop je gewoon tegen een nederlaag aan. Maar we hebben nog 10 wedstrijden om het vege lijf te redden, zonder nc, want dat zou helemaal een verschutting zijn.

 

Maar hoe dan ook: we kunnen weer spreken van een verloren seizoen. Volgend jaar zet je de helft minder scc's af. Dat is natuurlijk de consequentie van het wanbeleid wat er wordt gevoerd.

 

@Ooievaar

-Vitesse is een ander verhaal dat is een mentaal uitermate zwakke ploeg dus die moeten we zien te winnen.

-Milic en Soltani zijn je spitsen

 

Oh oh wat zijn we te selectief  he. Waarom heb je het niet over Kum en Buijs die hun taken niet na behoren hebben uitgevoerd?

Heer Ooievaar, wees objectief in uw beoordeling. meer vraag ik niet

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 00:33 uur

oodh

<FCDH> schreef:

Ze hebben er gewoon weer met de pet naar gegooid wat slecht zeg tegen feyenoord zo knokken en nu denken van we komen er wel   nu moet er echt gewonnen worden volgende week maar het word weer bibberen?

Ze hebben er niet met de pet naar gegooid maar het was niet om aan te zien. Kennelijk kunnen we niet beter. Helaas schiet Buijs de gelijkmaker er niet in 5 minuten voor tijd. Ook een gebrek aan kwaliteit: het was echt een grote kans. Gezien wat boven ons staat dat regelmatig punten haalt wordt het normaal gesproken nacompetitie. Geen ideee waarom Zwinkels vorige week een aantal goede reddingen had en nu dit. Wat is dat nou voor een tweede goal. Vitesse heeft wel een labiele ploeg maar is qua spelers beter dan wij. Rare opstelling weer: Oper en Knopper zijn toch fit? Waarom koop je Oper dan, voor de nc? Had Kees toch gelijk: wanneer het moet gebeurt het thuis niet. Volgende keer beter...  

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 00:17 uur

Ron001

Even wat anders!!

Waarom spelen we zo vroeg (10:30 uur) tegen 020 thuis!!!!

0
Vrijdag 26 februari 2010 om 23:22 uur

Advertentie

marcellino

;) schreef:

En wat dacht je van kum pfffffffffffff  wat een ..... avond.  Is er dan ook niemand op het veld of op de bank die verteld dat je met zoveel wind geen lange ballen moet spelen.Wat een drama ohhhhhhhhhhhh pijn in mijn hart hoofd alles. Ze waren vandaag echt allemaal kut maar milic en kum spande de kroon ahhhh. Alleen soltani deed af en toe goede dingen.Heb het er gewoon heet van.

jongens onze achterhoede is al het hele seizoen een drama.

 

je bent echt niet slechter als roda,maar elke bal word naar de tegenstander gespeeld zelfs uitverdedigen gewbeurd door het centrum en niet naar de zijkant.

 

tegen feijenoord was het precies zo maar hebben we door werklust en het nodige geluk een punt gehaald.

 

maar weer op het moment dat we echt moeten winnen laat den haag het af weten.

 

en hou een keer op met het haags kwartiertje je word door heel nederland uitgelachen het project is gewoon mislukt jammer maar helaas.

 

het is te hopen dat we tegen vitesse wel drie punten halen want doe je dat niet dan ga je gewoon na competitie spelen.

 

en we weten allemaal dat het echt geen gelopen zaak is tegen ploegen uit de jupiler.

 

milic,soltani,kum.en in mindere maten bosschaart(want die herpakte zich nog redelijk de tweede helft)waren echt een drama waarom word er zo lang gewacht met wisselen.

 

kum ik heb het hier al vaker geroepen heeft totaal geen inzicht neemt veel te veel risico net als bosschaart,op het laast was hij wel in staat om als het niet anders kon de bal in de tribune te schoppen.

 

achterin moet echt veel veranderen anders ben ik bang dat we extra wedstrijden gaan voetballen ,leuk voor de recette maar minder voor je hard.

 

0
Vrijdag 26 februari 2010 om 22:58 uur

Ruudje16

Waarom staat die Milic stijf van de zenuwen ?

Omdat hij zelf ook vindt dattie er niks van bakt?

Vertrouwen heeft Atteveld hem nu wel genoeg gegeven..........

(teveel???)

0
Vrijdag 26 februari 2010 om 22:51 uur

Club Achter de Duinen

Nieuw gerucht van Lex Triplex op Club Achter de Duinen:

Waarom speelt ADO zijn uitwedstrijden niet in het Rood-Groen?Dit was afgesproken bij het begin van de competitie met de KNVB.

Dit shirt imponeert de tegenstander.Doen dus dat Rood- Groen.Of ligt het aan de materiaal man?


Beoordeel het gerucht op betrouwbaarheid
0
Donderdag 25 februari 2010 om 18:11 uur

haagskwartiertje

ik vindt het allemaal niet normaal

16 man waar zijn ze nou bang voor en waarom worden we gelijk weer zwart gemaakt als relschoppers als ze nog niks gedaan hebben

media weet ado den haag al jaren kapot te krijgen en te houden mischien moeten we eens eeen actie tegen de media houden of zo

want alles wat ado suppoters doen wordt maar in de krant gezet

maar o jee als die neuzen wat doen dan hoor en zie je niks

de media maakt ons kapot niet de suppoters

ik vindt gewoon als jij een kaartje voor juve - @j@ckus hebt dat ze gewoon moeten toe laten je hebt betaald

0
Woensdag 24 februari 2010 om 09:06 uur

Nu online

Leidado, GroenGeelHart070, broodjebal070, Lellow, carbayon, RemcoOnX en 212 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4